![]() |
“Ahmet Kaya’nın hiç suçu yoktu, ben çok pişmanım”
http://www.ahmetkaya.com/haber_image/405.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_nfhasT_Q3_...rdar-ortac.jpg Sedar Ortaç’ın 6 Aralık 2009 tarihinde Milliyet Pazar ekinde verdiği röportaj (Ahmet Kaya ile ilgili olan bölüm) ile röportajın ardından çeşitli gazetelerde çıkan haber ve köşe yazılarını aşağıda okuyabilirsiniz… Kürt açılımıyla birlikte Ahmet Kaya’nın içinde sizin de bulunduğunuz bir grup tarafından saldırıya uğradığı görüntüler yeniden gündeme geldi. İzleyince neler hissettiniz? Bu konuyla ilgili ilk cümle: Çok pişmanım. 1999’da bırakın Kürtçe şarkı söylemeyi, yolda Kürtçe konuşulamıyordu bile. Ben de genç ve cahildim. Bence o gece yaşananlarda Ahmet Kaya’nın hiçbir suçu yoktu. Ben Ahmet Kaya’nın konuşmasının ardından sahnedeydim ve bir anda her Türk genci gibi gaza gelip Onuncu Yıl Marşı’nı okumaya başladım. Marşı okuduğum için pişman değilim tabii ki ama zamanlamam çok hatalıydı. Kısacası bence Ahmet Kaya’nın Kürtçe şarkı söylemesine izin verilmeliydi. Aynı şey bugün olsa ne yaparsınız? Bugün aynı şey olsa böyle bir tepki asla göstermem. Şimdiki hükümetimiz bize birlikte yaşamayı öğretiyor. Bunu anlamamızı gerçekten istiyor. Osmanlı İmparatorluğu’nda nasıl onca millet bir arada yaşadıysa, ABD’de o kadar etnik grup bir bütün olabiliyorsa biz de başarabiliriz. Başarmalıyız. Bu konuda son sözüm: Ahmet Kaya’nın o gece linç edilmesinde rol oynadığım için çok pişmanım. Bugün olsa bu tepkiyi asla vermem. Kürtçe şarkı okunmasını destekliyorum ama asla şehit görmek de istemiyorum. Birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekli. Röp: Pelin Çini 06 Aralık 2009 / Milliyet Pazar Eki |
pkk yandaşı ahmet kaya ne beklersin ondan ki pkk bayrağı altında resimleri pozları pkk adına sölenenler şarkıları ne beklersin ki ondan
|
Evet budur.
Ahmet Kaya'ya en şoven tepkiyi verip en azılı sanatçı düşmanı Serdar Ortaç'tı. ÖZÜR DİLEDİ. Gerçek ve olması gereken buydu. Şimdi sıra, Magazin Gazetecileri Derneği' ödül töreninde Kaya'ya linç girişiminde bulunan Serdar Ortaç ve avanesinin peşinden gidip ertesi günlerde Ahmet Kaya adına başlatılan psikolojik harbte, manşetine Ahmet Kaya'nın fotomontaj olan bi fotoğrafını koyup "VAY ŞEREFSİZ" yazan HÜRRİYET Gazetesindedir. Özür sırası sizdedir. Ortaç dahi diledi. Dilemez iseniz o iki kelimeyi sizin alnınıza yapıştırmak da bizim en doğal hakkımız: VAY ŞEREFSİZ HÜRRİYET!. |
Alıntı:
|
Ahmet kaya denen kansızı dinlerseniz dinleyin ama onun pkk bayrakları - apo posterleri önünde konser vermesi gerçeğini DEĞİŞTİREMEZSİNİZ !
http://www.youtube.com/watch?v=pPkSR115vgk o adama şerefsiz demek bile azdır çünkü çok hafif kalır. saçma sapan ilizyon numaraları yapıpta onu bize beğendirmeye çalışmayın ey üsttekiler ! oda türküsüde yerin dibine girsin ! |
Hiper kardeşim evet söylenenlere hak verelim değişen bir şey yokki , o hesap ile hareket edersek dtp nin içindeki apo hayranlarına da aynı şeyleri söylememiz gerekir , siyaset olarak bu çıkış yolu değil ki , onların apoya olan hayranlıklarını kesmek için onlara hakaret etmemiz gerekmez çok daha güzel siyasi manevralar ile onları safımıza çekelim sonra aponunne mal olduğunu anlarlar. Demekki devletimiz bir dönemler onları apo hayranlığına itmiş hadi apo şerefsiz peki kürtlerin pkk nın kucağına iten yalnış adımlars sebep olanlara ne diyecez.
|
Alıntı:
Jitem'den ne sebeble hesap soruluyor? Neden soruyoruz? Neden içeri tıkılmalarını sevinçle karşılıyoruz? Rezil bi terör kavgasını kürtlere "dava" bilinci olarak kazandırdığı için değil mi? Ahmet Kaya gibilerini terörün veya teröristin KUCAĞINA İTTİĞİ İÇİN değil mi? Ben o videoda Ahmet Kaya değil, devlet hatasını hatta Jitem belasını görüyorum. Apo kelâmını bi kişi değil de o haksız zulümden bi türlü kaçış yoluna verdikleri isim diye görüyorum. Kansız apoyu onların damarlarında kan yapan bir o kadar kansız Jitem'i görüyorum.. * Keşke yaşasaydı Ahmet Kaya, Erhan Karaca. Keşke yaşasaydı da haikiki bir SANATçıyı takib edebilmenin mutluluğunu yaşasa idik. Keşke yaşasa idi devletin o eski "çatık kaş devlet" vasfından çook çok uzak olduğunu görseydi. Görebilseydi. Göremedi. |
Alıntı:
'devletimiz onları apo hayranlığına itmiş' demek resmen o bölgedekilere siz dağa çıkın demekten bir farkı yoktur ve bu tam DTP'nin (şeytanın) söylemidir. lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Ergenekon demeniz lazımdı. terör örgütleri ergenekonun kolları. devletimiz içine sızmış virüslerde diyebilirsiniz. bunların temizlenmesi için dua etmekten başka çaremiz yok. |
Eğer ahmet kaya yaşasaydı sanırım şu anda gerçekleştirilmeye çalışılan açılım içine balıklama dalanların belkide en başında gelirdi.Dalmasına dalardı da ,O yarım Dünya gövdesiyle ,gerçekleştirilmeye çalışılan açılımın dar virajlarında sıkışıp kalırmıydı bilemem ama vaktiyle bir eli yağda bir eli pekaka da olan bu şahıs eğer şu anda hayatta olsaydı işkembesinden gelen seslerle birbirine karışmış mutlu kahkahalar atacağından zerre şüphem olmazdı.
|
Alıntı:
Yüzeysel değil derinsel yüz erhan kardeş. Mesele o adamın karaktersizliği veya karakterliği değil mesele devletin hataları , devlet eli ile kendini devletten güçlü görenlerin bu kardeş kavgasına vesile olmaları bunu anlayın artık sonuçları tartışalım sebeplere takılmayalım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet ifade ettiğiniz bütün adilikleri bu kanlı insanlar yaptı ve bu insanlar ne olursa olsun bu adilikleri meşru görebiliyorlar eli kanlı apoyu kahraman olarak görüyorlar siz bu kısımdan sonra ne yapabiliriz bunun düşünün , bu kin ile operasyonlar yaptık bir çok saldırı teknikleri ile terörün kökünü kurutmaya çalıştık ne geçti elimize koca bir hiç öyle değilmi. Bakın devletin kutsal güçünü kullanarak fevri davrana yalnış davranan hukucularıjmız olacağı gibi askeri sistemi kendi emelleri için kulllananlarında bir takım yalnışları oladcaktır bunda sorun yokki devleti kutsamayız ki biz devletlerde yöneticileri vasıtası ile hata yapabilir ve bu hatası ilede yıllarca mücadele verebilir değilmi. Bu arada Terörsel faaliyetlerde bulunan her kimse onlara karşı en ağır şekilde mücadele etmemiz şart |
Alıntı:
AK Parti gene en isabetli hamleleri yapıyor/yapacaktıki gene terör düğmesine bastılar. Öncelikle Genelkurmayın o tepesindeki adamlar oradan gitmedikçe bu terör bi 30 yıl daha bitmez ! Terörle mücadelede çok zayıfız ne yazıkki hem emniyet olarakta çok zayıfmışız bunu bir kez daha gördük. gene yakalamak yerine dağıtıldılar. KCK yok edilmeden aşılması zor engellerde aşılamaz bana göre. Önce bu ETÖ - PKK - KCK yok edilmeli. Buda emniyet - asker - yargı nın görevi, ne yazıkki çok zayıflar. |
Alıntı:
|
Ahmet baba yaşasaydıda bugünleri görseydi. Onu devletin yalakası köpeği olup satanlar tarih önünde hesap verecekler !
|
Alıntı:
|
O şerefsiz örgütü ortaya çıkaranlar Allaha hesap verdiği gün bebek katilleride hesap verecek
Şehit cenazelerinde alnı secde görmemiş tekbir getiren Çakallarda Allaha hesap verecek Bu milletin kardeşliğini bozmaya çalışanlarda hainlerde hesap verecek Ahmet kaya bir aydındı. Kürtçe klip çekeceğim dediği için çatal bıçak yiyen bir aydın. Etnik kökeninden dolayı ülkesine hasret bir şekilde ölen aydın. Hürriyet gazetesinin oyunlarıyla kirletemediği bir aydın. Ahmet kaya almanyada o konseri halkına verdi sahneye çıktı yaşadıklarının hırsıyla söyledi. Belli olmaz çoğunuz belkide kimliğinizden dolayı böylesine bir ayrımcılığa tabi tutulsaydınız daha fena işler yapabilirdiniz. |
Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=pPkSR115vgk |
Allah kimsenin hakkını kimsenin yanına bırakmaz.
Ahmet Kaya'ya hala bir "hain(!)" gibi bakanlar büyük bir talihsizlik içerisindeler... *** "Beni bilimle anla iki gözüm, felsefeyle anla ve tarihle yargıla.." Ahmet Kaya... |
sanat rüzgarını pkkya bağdaştıran kişiler sesiz bir lanettir onların emekleri saygı emek yoktur pkk postu cıkmış ona destek verenlerde bu ülkede yaşamıyormu sanatcı denilen ahmet kaya iti onun gibi edepsiz kişilerde mevcuttut o ölmeseydi öldüreceklerdi az kaldı zamanla kan gölü bir günü olacak sabır taşar kan akar akan kanlar pkk yandaşların sürüsü olur inşallah
|
Alıntı:
|
saf kürtler var olduğunu biliyorum komşumda kürt ama vatan sevgisi nedir cok iyi bilir kürt insanların coğu vatanı milleti bayrağı seven bir millet kişiliği vardır ben cok gördüm yaşadım bir kürt vardır sevgi saygıyı bilir bir kürt vardır vatana düşman ekmeğine haram koymasını iyi bilir artık nereye kadar kardeş nereye kadar saf denilen kürt kardeşlerimin coğunun cocuğunu dağlara gönderenlerdemi saf askere silah cekendemi saf ahmet kaya eşşek kadar adam ama aklı fikri nerdeydi pkk bayrağı altında konser şiirler şarkılar budamı saflık eğiitimden geri kalınmış kürt kardeşlerimiz var biliyoruz eğitim alsaydılar saflığı yerine düşüncesini fikrini iyilikten yana kullanırdı malasef günümüzde cok asker şehit oldu cokkk dağa cıkan pkklıların coğu safsa silah kullanmasıda saflığına sığmaz tv gazetelerden teknolijilerden netlerden gelişim oldu hala kürtlerin bazıların da gelişme olmadı bu böle devam eder başımıza bela ülkemize bela olmaktan bıkmazlar idamların yeri olduğu yer sucların azaldığı ülkedir
|
Ahmet Kaya'nın bi eli yağda bir eldi baldaydı ha..
Bazıları devletçilik oynamaktan asıl durması gereken yeri unutmuş. Bu mücadele esasında statüko ile ezilen halk kesimlerinin mücadelesidir. O gün Ahmet Kaya ve Kürt halkına eziyet eden yönetim Ergenekondu, Ergenkon'un başta olduğunu düşünün ondan sonra konuşun. Ahmet Kaya çıkmış isyan etmiş çok mu.. Bunu bu forumda defalarca anlattık artık nasiplenmek isteyene kalmış. Gerisine selama deyip geçeriz, biz anlatmaktan yorulduk bazı kof zihniyetler anlamamaktan yorulmadı. İki Damla Gözyaşımla Satıldım Pazarlarda Kırdılar Yüreğimi Kırdılar Azarlarla Sürgünlere yolladılar Sabah dörtte yağmurlarla Ben yandım siz yanmayın Allah aşkına |
Saf Kürtler var evet.
Ancak saf Kürtlerden çok, çok şey bildiğini sanan bazı talihsiz şahsiyetler var.. Yazık.. Başka birşey demiyorum.. Ölen bir insanın ardından "Şerefsiz" diyen kişi veya kişilere ne denmeli biliyor musunuz.? "İnsanlıktan nasibini henüz pek alamamış.." denmeli...! |
Alıntı:
Asıl insanlıktan nasibi olmayan, o bayraklar altında o hainlere konser verendir ve bu kansızı hala korumaya çalışan zavallılardır. |
İsmini zikredip prim vermemeli. Onun nasıl bir insan olduğunu tartışmaya gerek yok ! Bölücü başından bir farkı yok. Ha adamın ölüp ölmediği de meçhul:)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
58 SANİYEDEN İTİBAREN İZLEYİN VALLAHİ APOYU ÖZLEDİK DİYEN BİRİNİ SAVUNMAK NE GİBİ BİR GAFLETTİR ARKADAŞLAR ? BAŞBAKANIN BU GÖRÜNTÜLERDEN HABERİ OLSA ODA AHMET KAYANIN ADINI ANMAZDI... HALA AHMET KAYAYIMI SAVUNUYORSUNUZ ? ADAM HAİN İŞTE HAİNLİĞE KILIF BULUNMAZ HAİNLERİN KAFASI KOPARILIR ... |
Şu sokak serserisi ülkücülerden bin kat daha değerlidir Ahmet Kaya gözümde. Andımız konusundaki mesajımı aynen buraya aktarıyorum; "İnsanları zorla Türk yapma projesinin aşağı yukarı 100. senesinde ıkçılar dalya diyorlar ama dönüp arkaya baktığımzıda bir arpa boyu yol yok, olamaz da. Adam kendini Ahmet diye tarif ediyor bizimkiler tutturmuş yok sen Ahmet değil Mehmetsin. Adam ya Ahmetim diyor hayır Mehmetsin. En sonunda adam Ahmetim ulan diye patlayınca pirincin taşını ayıklamak bize düşüyor. Bazı kafasızlar yüzünden ülkenin geldiği karmaşayı çözmek için uğraş dur şimdi."
Ahmet Kaya'nın şunca yıllık hayatının içerisinden cımbızla çekilmiş bir videoyu temcit pilavı yaparak onu karalamak tarihi gerçeğe saygısızlıktır. Zamanı okuyamayanlar.. Zaman kurbanı diyelim onlara yanlış algılara sahipler. Ahmet Kaya bunu Öcalan yakalandıktan sonra söylemiş. O dönemi incelerseniz APO yakalanınca barış umudu doğmuştu şimdikine benzer bir ümit ışığı görünüyordu, herkes artık terörün bitebileceğini söylüyordu. Bu şarkı bunun üzerine söylenmişti. O dönemi yaşayan bir Kürt için bu sıradan bir videodur. Ama rahat koltuğunda oturanlar için "ooo hain" durumudur. Güneydoğu'yu zerre bilen orada PKK ile Kürtlerin arasında böyle keskin çizgiler olmadığını dönemin ruhu gereği olamayacağını; PKK'nın, devletin bölgede yaptığı zulümlere başkaldırdığı için ister istemez halk tarafından tutulduğunu anlar. Hiçbirşey bilmeden ya da Güneydoğu zulmünü inkar ederek, deve kuşu gibi tek taraflı kof bir zihniyetle ikide bir Ahmet Kaya'ya hain, şerefsiz diyenlerin zerre ciddiyeti yoktur, cehaletlerine acırım. Hadi ırkçı zümreyi biliyorduk da AK Parti içinde sokak zihniyetine sahip bu kadar zavallı olduğunu bilmiyorduk. |
Geçte olsa birşeyleri anlamak ve özür dilemekte bir erdemdir.
En büyük erdem ise hatayı yapmamaktır. İnsanlık halidir o çağın getirmiş olduğu hatalardan dolayı olabilir. Anlaması ve açıklaması güzel.Sanatçılarımızın bir çoğunun demokratik açılıma ve hükümetimize sahip çıkması da beni çok sevindiriyor... |
Özgün İradesiz genç, benim gözümdede serseri ülkücüler ahmet kayayı savunmaya kalkan zavallılardan daha değerlidir. Hemde dağlar kadar fark ile.
O video birçok şeyin aslını gösteriyor, boşuna hikayeler üretmeyin bize. PKK 70'li yıllardan beri vardı ve öldürüyordu. Ve bu terör örgütü ahmeti mehmet yapılıyo diye falan kurulmadı. Düşmanın düğmeye basmasıyla kuruldu ve yaşadı. En kahpe yollarla onbinlerce vatandaşımızı askerimizi katletti. Kundaktaki bebeleri doğmamış bebeleri bile öldürdüler sen kalkmış onların resimleriyle verilen konsere yok yakalanmadan önceydi, yok cımbızlıyorsunuz diyorsun ! Tam ama tam DTP AĞZI KONUŞUYORSUN ! Asıl böyle konuşanların AK Parti forumunda ne işi var. Neymiş devletin bölgede yaptığı zulümlerden dolayı pkk'yı tutuyorlarmış. PKK'nın 30 yıldır yaptığı neydi peki ??? ahmet kayamı dinliyorsunuz kimi dinliyorsanız dinleyin umurumuzda değil. ama kalkıpta tarihin kahpe en kanlı terör örgütünün Türk milletinin can düşmanın resimleri bayrakları destekleri altında konser veren bir şerefsizi bize savunmaya kalkmayın!!! |
Eğer ithamınız bana yöneliktiyse;
Ben en kahpeleri savunan değil..En kahpeleri savunma durumunda bırakan kahpelerin kahpeliklerini ve sanatçıların o kahpeleri savunmaya itenleri söylerim ve eleştiririm. Şiwan Perwer gibi onlarcasını gördük..Kullanıldılar.Kullanılmaya meylettirildiler.Tek çare buldular.Buldukları çareye tutundular.Burda yazıp çizmek ne kadar kolay. |
Alıntı:
Katılıyorum.. Size.. Burda Ahmet Kaya'yı savumakta olan amaç ne onu anlayamıyorum.. gebermiş gitmiş adam.. Türkiye büyük bi sorunundan kurtulmuş.. siz hala neyi tartışıyorsunuz.. Siz suçsuz diyenler Suçlarını Nasıl Görmek istemezsiniz.. |
72 farklı etnik köken barındıran onlarca inancı mezhepi içinde barındıran çok kültürlü Türkiye Cumhuriyetinde üniter devlet saçmalığını uygulamaya kalkarsan pkk da çıkar abc de çıkar. Ak Parti Irkçı faşizme Mezhepçi faşizme karşı son günlerde topyekün bir savaşa girmişken kendini ak partili sananlar hala o içlerindeki faşist ruhu öldüremediler .
pkk doğuda 30 senedir zulmediyorsa Devlet 85 senedir zulmediyor ! Marksist pkk ile bu ülkeyi şimdiye kadar yöneten kemalist gürühun birbirlerinden ne farkı var ? Ahmet Kaya Türkiye Cumhuriyetinde yetişmiş en aydın kişiliklerden biriydi ! Başörtülü bacılarımızında yanında oldu her türlü kemalist zulümlerinede karşı çıktı ! Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan cahil birisi değildir. Bütün olaylardan yapılanlardan haberi vardır. Ama oda gerçeği görüyor ve Ahmet Kayanın hakkını yedirtmiyor ve onu saygıyla anıyor. Ayrıca ak parti forumda ırkçı ve mezhepçi faşizme asla ve asla geçit vermeyeceğiz. Yönetime sesleniyorum ırkçılık ve mezhepçilik yapanlara asla müsahama göstermeyin . |
yau şu az birşey görmüş çoluk çocuğun cahil cahil ahkamlar kesmesine varya nası deli oluyorum.. sırf ahmet kaya'nın şarkıları seviyorlar diye atmadıkları takla kalmadı...terör örgütü bayrakları flamaları taşıyanları haklı masum göstermeye kadar vardırdılar.. bunlar apdullah öcalanın, emine ayna'nın şarkılarını sevseler onlarıda masum göstermek için ne takla atacaklar demekki..devleti kürt düşmanı, ihanete kızanları faşistlikle ırkçılıkla bilmemneycilikle suçlayacak allahın iradesizleri bunları savunmak için..
sizler gidin her ihanet edenin şarkıları sevin ve onlarıda masum göstermeye çalışın, ihanete kızanlarada ırkçı diyin faşist deyin ne derseniz deyin sadece parazit vızıltısısınız ! sizin mezhebiniz ne kadar genişmiş öyle PKK denen tarihin en kanlı en kahpe terör örgütü, devlet zulmünden falan değil düşmanın düğmeye basmasıyla kuruldu. |
Hipermuhafazakar seviyeninizi bozmadan konuşun. Eğer yazdıklarınız "söz" olarak nitelendirilebirse tabi.. Kuru kalabalık ve laf dolmalarına karnı tok milletin. Ben Ahmet Kaya'yı savunmuyorum, meseleyi ortaya koyıyorum. Ahmet Kaya'nın da kimsenin savunmasına ihtiyacı yok çünkü o da ortada. Gözleri perdeli olanlar ve kof zihniyetliler anlayamaz başka..
Sizin mantığınızla zaten herşey bir oyun, herşey hikaye. Hoşunuza gitmeyen herşeyi dış güçler veya ihanetçi iç güçler yapıyor. Devletçi kafanızın kaldıramadığı ağır işleri hemen ya dış güçlere ya da iç ihanetçilere havale etmekte mahirsiniz. İnanın acıyorum bu perdeli cama.. Siz Atatürk'ün gayridini faaliyetleri için dahi -efendim onlar masonların işiydi- diyebilen bir bakar körsünüz ve özeleştiri yapamayan, hatasını kabullenemeyen daha doğrusu hatasını anlayamayan, anlamak istemeyen, zihniyeti aklını örtmüş üzülesi bir durumdasınız, karanlık içindesiniz. Evet devletin (üç kelimeyle) -Güneydoğu'ya yaptığı zulüm- bölge insanının PKK'ya sempati duymasına, PKK ile arasına kesin çizgiler koymamasına imkan vermiştir. Eğer dediğiniz gibi PKK'nın zulmü daha ağır bassaydı, PKK ile aralarına sınır koyarlardı. Ayrıca şu da var, PKK zaim de olsa onlara zulmeden TSK'ya başkaldırıyor onun için değerlidir o insanların gözünde. |
Yakın zamana kadar bende direk terörist diyerek geçiştirirdim..
Ama kahpeleri savunanları kahpe olarak görmeden önce onlara yapılan kahpeliklerin etkisini de anlamak icap ediyor.. Ahmet Kaya halkının hakkını savunmak için yanlış yerleri destek görmeye itildi.. Lakin hainleri savunurken onların halkına yaptığı hainlikleri göremedi mi yoksa Ahmet Kaya'ya kahpelik yapanlar onu bunları görmemezlikten gelmeyemi itti orası muamma.. Evet kocaman bir muamma ben hala iyi gözle bakmıyorum kendisine ama etki faktörlerinin de göz ardı edilmemesi gerektiğini artık daha iyi kavrıyorum.. |
Ahmet kayanın terör örgütü bayrakları teröristbaşı bayraklarıyla konser vermesi, 'VALLAHİ APO'YU ÖZLEDİK' demesine kızanlara ırkçı - faşist - bu sitede yeri yok - devletin zulümlerinin ürünü - gözleri perdeli - kof zihniyetler vs gibi demediğiniz laf kalmadı. İnşallah bu forumu başkaları görmüyordur.
Varya asıl kof zihniyeti taşıyan tam ama tam sensin ve senin diğer ahmet kayadaşların ! Ben en sağlam kaynaklardan gördüğümü söylüyorum. Sen kimsin be ??? senin kaynağın nedir ? http://www.kitaphaber.net/ihanet-cem...lent-orakoglu/ ETÖ zanlıları ve tarihçiler diyor ERGENEKON 160 YILLIK BİR ÖRGÜT DİYE ! Ben onun küpürlerinide buraya koymuştum. Atatürk döneminde yapılan zülümlerin o zamanki derin devlet olduğuna inanıyorum dedim ve halada inanıyorum. Tam ETÖ ile pişti oluyorlar. Asıl camdan bakıpya göremeyen kimler. Ben o devirdeki mason bürokratlarada dayanarak söylemiştim onu. SİZ İSE BİR İSPAT BİLE GETİREMEMİŞTİNİZ ! Yeter daha fazla DTP ağzı kullanmayın, BURASI AK PARTİ FORUMU !!! kimi dinliyorsanız dinleyin umrumuzda değil bir hainlere öfkede kusarız kurşunda sıkarız ! |
"Hoşçakalın İki Gözüm Diyen Ahmet Kaya'ya vefa göstermeyen şarkılar eksik kalır."
Recep Tayyip Erdoğan İspat; tarihin her hangi bir anından cımbızsal çarpıtma yapmak değil, tarihi ortaya koymaktır. |
|
|
All times are GMT +3. The time now is 10:45. |