![]() |
AK PARTİ'ye kapatma davası mı geliyor!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı AK Parti hükümetinin yapılan telelefon dinlemeleri ile ilişkisini araştırmak üzere Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndaki inceleme raporunu istedi.
Dinleme iddiaları AK Parti'yi ikinci bir kapatma davası ile karşı karşıya bırakabilir mi? Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı AK Parti hükümetinin yapılan telelefon dinlemeleri ile ilişkisini araştırmak üzere Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndaki inceleme raporunu istedi. Usulsüz bir işlem veya müdahale olduğu anlaşılırsa soruşturma açılacak. CNN TÜRK'ün haberine göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Dinlemeler ile AK Parti arasında bir ilişki var mı? sorusuna yanıt aranacak. Varsa AK Parti'ye ikinci kez kapatma davası açılması gündeme gelebilir. Başsavcılık, eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun suç duyurusu üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma evrakının bir örneğini istedi. Talep, Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne yapıldı. Soruştuma evrakı ile birlikte Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nda yapılan iki inceleme raporu da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidecek. Siyasi Partiler Soruşturma Bürosu tarafından yapılacak inceleme sonucunda, eğer AK Parti hükümetinin yapılan telefon dinlemelerinde usulsüz bir işlemine ya da müdahalesine rastlanırsa, soruşturma başlatılacak. Bu soruşturma sonucunda da AK Parti hakında "hukuk devleti ilkesine karşı eylemlerin odağı olmaktan" ikinci kez kapatma davası açılabilir.. mynet haber |
Dinlemelerin yapildığı yer TİB. TİB de direkt olarak başbakanlığa bağlı bir kurum. Yni budurumda bu kapatma söz konusu olabılır.
|
Alıntı:
Gerçi normal googleden delil bulup dava açan zatı perişan... bunuda yapar normal yanii... |
Yargı sistemi iyice iflas noktasına dayandı.Bu tür illegal yaptırımlarla demokrasinin içine ediliyor!Başsavcı işini gücünü bırakmış,siyaset yapmaktan öteye geçiyor!Bağımsız ve adalet yargıç sıfatını yitirerek,adetta ideoljik partilerin temsilcisi konumuna düşmüştür!Bırakın AK Partiyi kapatmak,sözünü bile etmek suçtur bana göre!Hiç kimsenin toplumun hassasiyetleri ile bu kadar oynamaya hakkı yoktur!Baçsavcı AK Partiye kapatma davası açacağına,''DTP ye açtığı kapatma davasında,alenen PKK sözcülüğü yapan Emine Ayna'ya siyasi yasak isteminde bulunmayı akıl etseydi''..Diğer tüm vekillere yasak isteminde bulunup,en tehlikeli şahısa bulunmamasının alemi farikasını anlamış değilim!
|
Açıkcası haberi okudum ama çokda inanmadım aslında kapatılma davası açılabileceğine ama yine de risk olabilir.Allah yardımcımız olsun.
|
Ne o ishak efendi lideriniz ergenekon tertibine gelincve adalet bagımsız hukuk ozgurdur dıyordu ucu sıze dokununca adalete demedıgınızı bırakmıyorsunuz bırakın hakımler ozgurce yargılasınlar ak partıyı neden kızıyrsunuz hanı yargı bagımsızlıgı eger paşalar bıle yargılanıyorsa ak partılıler de neden yargılanmasın gerkırse kapatılmasın madem yargı ozgur ıse bunlar olacak seyler ama ucu sıze dokununca yargı bagımsızlıgını yıtırdı oylemı
|
Gelecekleri varsa görecekleride var :) Bence buna cesaret edemezler ha ederlerse refah partisinin kapatılmasını izleme gibi bir hataya düşmemeliyiz. Gereken cevabı gereken yerlerde ve gereken zamanda en ağır şekilde vermeliyiz.
|
Alıntı:
|
Ne yaparsınız, DTP lıler gıbı sokaklara mı dokulursunuz? zamanında sızın eskı hocanızda boyle tehlıkelr oldugunda cuma namazlarından sonra eylemler yapardı sızde artık buna benzer eylemler mı yaparsınız. Aslında bu sekılde konusarak asıl emelınızı bellı edıyorsuuz
|
Alıntı:
Sokaklara dökülme işlerinin taşerönlüğünü sizin sempati duyduğunuz parti yapar efendi , yahu sen faşist olduğunu alenen ifade edeceksin biz demokrat olduğumuzu size izah etmeyecez öylemi . |
Alıntı:
Eğer bunu bu ülkede diyebiliyorsan durum vahim... |
Efendi sana YUCE ONDER GAZXI MUSTAFA KEMALIN BURSA NUTKUNU HATIRLATIRIZ. BURSA NUTKUNU ONCE SIZLER ICINIZE SINDIRIN OLDU MU?
“Kuvvet ordudur! Düşmanlar milletimizi bağımsızlıktan mahrum etmek için evvela onu ordudan mahrum etmek çarelerine giriştiler, kumandanlarımıza ve subaylarımıza tecavüz etmeye başladılar. Ordumuzu tamamen lağvederek, milleti bağımsızlığını muhafaza için muhtaç olduğu dayanak noktasından mahrum etmeye teşebbüs ettiler. Herhalde ordu, düşmanlarımızın birinci taarruz hedefi oldu. Orduyu imha etmek için mutlaka subayları mahvetmek ve aşağılamak lazımdır. Bundan sonra milleti koyun sürüsü gibi boğazlamakta engeller ve müşkülat kalmaz.” Mustafa Kemal Atatürk |
Alıntı:
hep bursa nutkunu onuncu yıl nutkunu hatırlar... bir kerede Atatürkün arkasına saklanmadan göğüs göğüse çarpışın....:saygılar: |
Biraz olsun Ataturkun Medeni bilgiler kitabından dın ıle ılgılı yazılarını okuyun.Evet Bursa nutkunu savunuyoruz onuncu yıl nutkunu savunuyoruz. Savunmayada devam edecegiz. Eger bunun adı faizanlık ıse Deniz Gezmişin dedıgı gıbı haınlerle pazarlık yapmayız sızın lıderınızın dtp ıle pazarlık yaptıgı gıbı.
|
Alıntı:
ordudaki Tümgenerallerden biri ile üniversitede olay çıkması hususunda anlaşmadımı...? Sonra aynı Ordunun generalleri tarafından asılmadımı... Bu devrimciler nezaman oyuncak olmaktan vazgeçecek...??? Hoş oyuncakta olsanız oyunda olsanız farketmez... Yahu siz devrim kafalılar hep böylemisiniz...? |
Alıntı:
|
Bizlerasla lıderınız gıbı haınlerle pazarlık masalarına oturmadık asıl sızın lıderınız memleketı amerıkanın oyuncagı yaptı.Amerıkalardan ıcazet alıp gelıp burada amerıka ver ımf nın dayatmalarını erdogan uyguluyor. Pekı sız arap kafalılar hala osmanlı denen yıtıp gıtmıs ulkeyı satan osmanlı kafasındakılere ne demelı ? Osmanlı yok oldu gıttı haal daha cumhurıoyete alısamadıysanız bu sızın bılecegınız ıs.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla kardeşim bizler OSMANLI torunu olmaktan gayet menunuz ve guru duyuyroz.Sizin gibi sözde laik cumhuriyetci değiliz çok şükür..! |
Alıntı:
kim pazarlık masasına oturmuş... sizin lideriniz kim yahu... necisin nesin sen... şimdi bana Atatürk deme... yine arkasına sığınma bana lideriniz kim onu söyle... |
Ak kelebek normaldır vahdettınde ulkeyı satıp savmıstı sımdı lıderınız aynısını yapıyor zamanında vahdettın damat ferıt sayesınde sevr antlasması ıle ulkeyı manda ulkesı halıne getırmeye calısan yıtık son osmanlının gerı kalan ıslerını lıderınız yapıyor. Ama yınede dılerım kı sızın lıderınızın sonuda o vahdettın ve dıgerlerı gıbı olmaz.
|
Alıntı:
|
Bursa nutku senin gibi faşolara hitap eder. Cumhuriyet tosuncuğu değil Osmanlının torunuyuz !
Az kaldı az kaldı . 2023 de bambaşka bir Türkiyede yaşayacağız inşAllah ... |
Alıntı:
Gerçi aynı zihniyet ama gene'de bu sahte nutuku Atatürkün nutku diye yutturamazsın..! |
Alıntı:
bana liderini söyle diyorum... kem küm ediyorsun... yaptığı yanlışta olsa doğruda olsa Liderim Erdoğan diyebiliyorum... Sen ne diyorsun... ımm emm kemm küm... cevap ver...Liderin Kim...??? |
Alıntı:
Ama işte bak adım adım geliyoruz. Lübnan Libya suriye arnavutluk :karizmatik: Dikkatli ol efendi fena geliyoruz ;D |
Kapatma davası mı?Yoksa Ekmek Davası mı?:)Bence Ekmek Davası...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Az önce devrimciyim diyordun hele gel seninle bir devrimi konuşalım...
Girelim şöyle maodan çıkalım cheden...Girelim Fidelden Çıkalım gezmişten... Mayakovski şiirlerinden... içindeki devrimciliği bir görelim bakalım neymiş devrim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peygamber Efendimize S.A.V. 'e Sokak ağzı ile hitap edersen barınamazsın... Yahu gerçi senin gibi hödüklere laf anlatmaktansa duvara konuşmak daha iyidir... |
Yazda geçti ama bu keneler hala görevde (8
|
Alıntı:
hödükleşmeye devam etme... sen arkasına saklanmaya devam et HÖDÜK... |
Deve ile biti aynı kefeye koyarsan daha çok beklersin saygıyı (;
|
İşte sen kıyaslama yapacak kadar cahil bir insansın ! Bir kere böyle bir kıyas olamaz . İkincisi ise bizim ATATÜRK 'e hiçbir kötü sözümüz yoktur hatta yaptığımız icraatlarla onun emanetini gösterdiği hedef dogrultusunda muasır medeniyetler seviyesine çıkarıyoruz ancak senin gibi şövenist atatürk tüccarları bunu kavramakta zorluk çekiyor ! Tutturmuşsunuz irtica gelecek , herkesin başı kapanacak,herkese zorla namaz kıldırılacak vs vs cahilliğiniz korkunuzu katmerleştirmiş ve artık sizin dışınızda kim olursa olsun ne yaparsa yapsın sizin aleyhinize yapmış gibi adlediyorsunuz. Ve korkuyorsunuz sizin müslümanlara yaptıgınız zulmü müslümanların da size yapacagını düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz !
Bizim dinimizde zorlama yoktur ! |
Asıl kapatma niyetinizi halka açık açık söyleyin Yargıtay savclılığı. Yoksa boş iddialarla benim canımı sıkmayın.. Gerçekci olun.. İşinizde biraz ciddiyet lütfen..
|
All times are GMT +3. The time now is 02:05. |