Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Okan Bayülgeni PROTESTO EDİYORUM MAİL'i (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1213)

Abdullah KAÇ 07-13-2007 03:06

Okan Bayülgeni PROTESTO EDİYORUM MAİL'i

Arkadaşlar AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özlem Türköne ile CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Berhan Şimşek, NTV'de Okan Bayülgen'in sunduğu 'Bu Sizi İlgilendiriyor' programının konuklarıydı.
http://medya.zaman.com.tr/2007/07/12/okan.jpg
Bürokrat kökenli genç milletvekili adayı Özlem Türköne, 'Kurt siyasetçi' Berhan Şimşek'in hükümete yönelik eleştirileri karşısında sık sık Şimşek'in sözlerine müdahale edince, Okan Bayülgen araya girdi ve sıra ile konuşulmasını önerdi.

Ancak, bu öneri de pek işe yaramayınca Bayülgen, ortamı soğutmak için, 'Yakışıklı bir bey ve güzel bir bayan ile program yapıyorum' şeklinde bir iltifatta bulunduktan sonra, 'Özlem daha siyasette yeni...' şeklinde başlayan cümleyi kurmaya başlamıştı ki, Türköne, rahatsızlığını ifade etmek için Okan Bayülgen'in sözüne girmeye çalıştı. Türköne, bir süre duraklayan Bayülgen'den kendisine ismi ve soyismiyle beraber hitap edilmesini istedi.

Konuğu tarafından 'uyarılmaya' alışık olmayan Okan Bayülgen, sinirlendi ve "Kendi seyircim önünde hiçbir konuğum bana edep dersi veremez. Kimse bana terbiye öğretemez' şeklinde bir tepki ortaya koydu.

Özlem Türköne ise, "Bu toplumda yaşıyoruz. Bizlerde kişilerin ilk adları ile hitap edilebilmesi için belli bir çerçeve, belli bir yakınlaşma, belli bir ortam doğmuş olması gerekir. Belki Amerikalılar böyle hitap ediliyor olabilir. Ama ben ne Amerikalı ne de Meksikalıyım" şeklinde uyarılarına devam edince, Bayülgen reklam arası verdi.

[youtube=425,350]NqSq3kJKVok[/youtube]
Birinci kısım
[youtube=425,350]hvF5744wJfM[/youtube]
İkinci kısım

Okan bayülgen gibi gayri ciddi bir kişinin İstanbul millet vekili adayımızı rahatsız edecek tarzda hitap etmesini kınıyorum.

Okan Bayül geni NTV televizyonuna şikayet etmek için busiziilgilendiriyor@ntv.com.tr adresine şikayet maillerimizi gönderelim.

Okan Bayülgeni KINIYORUM

Arkadaşlar Milletvekili adayımıza destek olmak için lütfen kınama maillerimizi gönderelim.

ADIGEM 07-13-2007 03:29

Özlem Türköne cok hanimefendi bi kisilikmis ben olsam cok farkli seyler olurdu orada peygamber sabri varmis.

bennur 07-13-2007 11:52

berhan şimşek bizim okula gelmişti.son derece saygısız biri.tek derdi karşısındaki insanı yıldırmaya çalışmak >:( okan bayülgene gelince tepkimizi tabiki vericez ama seviyesizlikte sınır tanımıyo maşaallah.EDEB YA HU..

merve 07-13-2007 12:19

özlem hanımda gerçekten peygamber sabrı varmış bravo...

chp milletvekilininde konuya bakış açısı gerçekten aptalca >:(

birşey doluyorlar dillerine ne kadar uzatabilirlerse >:(

DoLunAY.kadim 07-13-2007 12:26

OKAN BAYÜLGEN DENİNCE AKLIMA KOMEDİ GELİR.
KENDİSİNİ KALE BİLE ALMIYORUM BU KONULARDA.

_tuba_89 07-13-2007 13:43

Alıntı:

DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı

katılıyorum !!!

ayrıca milletvekili adayımız cidden çok hanımefendi ve sabırlı biriymiş tebrik ediyorum...Bir de bahaneye bakar mısınız ev sahibi istediği gibi hitap edermiş...o ne demek ya...özlem siyasette yeni...sanki özlem hanım onun arkadaşı...Allahım yaa

izmir 07-13-2007 13:53

bayulgen midir nedir onun ne oldugunu çok iyi biliyoruz protestolarımızı gönderelim

Serkanix 07-13-2007 14:06

Arkadaşlaar ben bugün şikayet maili gönderdim NTV ye..Lütfen sizde bu konuya duyarlı olun ve şikayetlerinizi NTV ye gönderin...Lütfen...

anatolia 07-13-2007 14:17

hiç profesyonel olmadığının bir kanıtıdr
yuh diyorum başka söze gerek yok

razo 07-13-2007 14:58

kendini aşşağılamış

berre 07-13-2007 23:07

Özlem Türköne çok tatlı bir hanım ve gerçekten çok hanımefendi.Meclise çok yakışacak bence. Okan Bayülgen Özlem diyerek bi saygısızlık yaptı,üstüne tercihini yarım saat saçmalayarak eleştirdi.

sedef 07-14-2007 17:19

hem kültürlü hem ak partili olunca dayanamadı çamur atmaya çalıştı
ama güneş balçıkla sıvanmaz
son günlerini yaşıyo
piyasadan silinmek üzere
m ali erbil gibi yolun sonunda

zeynep_akcin 07-14-2007 20:28

yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil.....insanda utanma duygusu olmayınca böyle oluyor.....Allah onlara akıl,bizlere sabır nasibetsin inşşş

unlu 07-14-2007 20:29

hadi o zaman eller klavyeye okan bayülgen i ntv yönetimine şikayet edelim

pessimisticidea 07-16-2007 23:06

tabi bunca yıllı ktelevizyoncu olmasına yediremedi
sayın diye hitap edeceksin karşındaki bir milletvekili adayı arkadaşın da diil senden küçük olması ona sadece ismiyle hitap etmeni gerektirmez
kendini temize çıkarmak için nerdeyse programı bitiriyodu..

CeVHeR 07-17-2007 17:05

Arkadaşlar aslında suç Okan Bayülgen' de değil ona bu programı sunma imkanı veren NTV' de. Neden derseniz fırsat buldukça Okan Bayülgen'in Kanal D' deki Zaga programını seyrederim. Seyretme nedenim kendilerini çok değerli şahsiyetlermiş gibi gören, sanatçıyım diye geçinen şaklabanlara gerekli cevabı vermesinden dolayıdır. Seyrederken az çok siyasi tercihinide anlayabiliyorsunuz. Bu adam sözde cumhuriyet mitinglerini destekleyen, bu mitinglere gitmesi için halkı teşvik eden bir vatandaş. Bu adam siyasi tartışma programı sunamaz çünkü tarafsız olamaz, tarafı bellidir. Akılları sıra o Şimşek denen adamla beraber olup Sayın milletvekili adayımızı safdışı etmeye çalışmışlardır ama helal olsun ablama ikisini birden mat etmesini bilmiş.
Boşverin adam yerine koymayın. Onu Ntv' ye şikayet etmek adam yerine koymak olur.
Saygılarımla;

iskeleli_1967 07-18-2007 16:31

özlem hanıma ne biçim sözler sen kimsin adıyla hitap ediyorsun bir bayana .erkek olsa neyse

Ömer_Furkan 07-18-2007 19:49

okanın nasıl bi adam olduğunu biliyoruz zaten programlarından kendine bişeyy saniyorr..saygısız insann >:(

Hep Sonradan 07-18-2007 20:58

Ne kadar kınanırsa kınansın , videoda görünen o laubali insanın sululuğuna bir nebze olsun dur diyemezsiniz.
Ak parti millet vekilinin o kişinin proğramına konuk olmasında idi bütün mesele.

video da bişey dikkatimi çekti, proğram sahibine karşı alttan almanın söz konusu olduğunu söylüyor ortadaki direk . Halbuki öncelik misafirdedir biz TürkLERDE.. Ama bunu diyenin milliyetinden de emin olmadığım gibi daha fazlasını söyleyemeyeceğim ..

Madem Öcalan sayın değildi neden onu kendi soldan yandaşları imralı gibi bir yere bir paşa gibi yerleştirdiler. Kesip boynunu atsaydılar.. O kadar hürmet gösterilecek bir pozisyondaki o katil , sayın dememek ayıp olur.

Pişmanlığa tercih etmeleri gereken hatalarını pişkinliğe tercih ediyorlar.

c-duz 07-22-2007 04:18

merhaba,
Her konumuz her cumlemız haklıda olsa malzeme oluo benim gorusum bu bir 'insan hakkı'dır.Ben bana boyle hıtap edılmesını istemiyebilirim.Ne olursam olım bu kadar ustune gidılmesının ve saygıyla karsılanmamasının amacı soru ısaretleri kafamda....Medyadaki insanların her ıstedıg ve her dedıgı olurken onlar insan hakkını ararken boyle bir durumdan yararlanıp mılletvekılı adayımızın hakkını suistimal etmeleri ve basbakanımıza uzanan ufak akıl oyunlarına kanmayacagız.

Saygılarımla

internettin_hoja 07-22-2007 16:56

bence sayın milletvekili adayı hanımefendiye çok büyük bir saygısızlık yapılmıştır.

Yapılan apaçık bir terbiyesizliktir.

Karşısındaki insanın cevap veremeyişini ve kemeralar karşısındaki heyecanını gördükçe üzerine daha da çok giden sunucunun yaptığı tam bir şarlatanlıktır. Bayülgeni böyle bilmezdim.

İşin bir diğer boyutu. Hanımefendide gerçekten büyük sabır varmış. Ben olsam bir bayan olarak programı terk ederdim.

Bir de şu noktaya dikkat çekmek istiyorum ki bir milletvekili kendi hakkını savunmakta bu kadar pasif kalırsa milletin hakkını nasıl savunabilir ?

sugra 07-23-2007 01:08

ya okan bayülgen komedyen ...onun bir millet vekili ile ne ve de nasıl konuşacağını daha doğrusu saçmalayacağını gördük...kendisini zeki sanırdım.....yanılmışım...

şikayet maillerimizi göndeririz...umarım bişeyler yapılır....

buarada özlem hanım maşaallah çok sabırlıymış...ben kesin dalardım adama ...o stresle falan ...gerçi o zamanada üste çıkardı okan BEY.....

manifesto 07-23-2007 02:28

Bir insanda HAYSİYET OLACAK

Sn.TÖRKENE ülkemizin NADİR bayan VALİLERİNDENDİR
BAYÜLGAN ekranlarda mankenlerle FİNK atıyorken TÖRKÖNE ülke insanı için HİZMET ediyordu
Programı izlemedim ama ONDAN BU DENSİZLİK bana süpriz gelmedi

-White- 07-23-2007 04:05

Özlem Türköne sonuna kadar haklı..

Okan bayülgen hiç uzatmasaydı herkes tarafından değer görürdü ama bu şekilde Türköne'nin söylediği bir cümleyi yarım saat uzatarak ve bir millet vekilini azarlayarak terbiye sınırını ne kadar aştığı ortada...

MaşAllah Özlem hanımda dediğiniz gibi peygamber sabrı varmış..

Bence kendisini çok daha iyi bir şekilde savunabilirdi ya da kalkıp gidebilirdi ama bence bunu Ak partiye gölge düşürmemek için yapmadı..Helal olsun...

hayat 07-23-2007 04:09

Alıntı:

DoLunAY.kadim Nickli Üyeden Alıntı

bu insana bu tip proğramları yaptıranlar utansınlar

gubaz 07-23-2007 12:02

Evet biraz okan olayı abartmış....Ama burda konuk olan hangi siyasetçi abartılmış değil ki...(Sayın) Özlem hanım tek başına bir yerlere gelebilecek kişi değil mesela.Akp lideri sayesinde buralarda konuşma hakkı doğmuş biri...O yüzden bence pekde bir OLAY derecesi KINAMA derecesi göremiyorum......... ;)

Su- 07-27-2007 10:17

ayh izlerken sinir oldum

fatih_44 07-30-2007 17:18

aynen arkadaşlar

cas08 07-30-2007 19:57

Alıntı:

manifesto Nickli Üyeden Alıntı
Bir insanda HAYSİYET OLACAK

Sn.TÖRKENE ülkemizin NADİR bayan VALİLERİNDENDİR
BAYÜLGAN ekranlarda mankenlerle FİNK atıyorken TÖRKÖNE ülke insanı için HİZMET ediyordu
Programı izlemedim ama ONDAN BU DENSİZLİK bana süpriz gelmedi

vali olamamış tı daha son derece başarılı bir kaymakamdı

sedef 07-30-2007 20:08

protestolar yerini buldu şutladılar güya 1 yıl boyunca televizyonlarda olamıyacakmş şutlanddım desene şuna

Scorpio 08-01-2007 14:43

Okan Bayulgen'i hic sevmiyorum.Cuce herif boyuna bakmadan konusuo.Bucur

All times are GMT +3. The time now is 00:27.