![]() |
Yeniden...
Selamınaleykum arkadaşlar...
Beni tanıyanlar zaten tanır. Ama çok uzun zamandır forumda aktif olamıyordum, askerlik sebebi ile. Yeni arkadaşlar üyelik tarihime ve mesaj sayıma bakarak ne kadar eski bir üye olduğumu anlayacaklardır. Yada VAKİT gazetesi bölümünde eskiye dönük bir arşiv araştırması yaparlar ise beni daha iyi tanıyacaklardır. Bu forumda bir sürü görevde bulundum. Çok arkadaşlar geldi geçti. BAzıları ile hala görüşüyoruz bazıları ise zaman içinde yalan olup gittiler. Çok güzel zamanlar geçirdik bu forumda. Yeri geldi ayrılıklar ve bölünmelerede oldu ama hiç bir zaman bitmedi. İnşallah bundan sonra yeni arkadaşlarlada anlaşabileceğimizi umarak forumumuzu en iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Yine yeniden Allah' ın izniyle sizinleyim arkadaşlar... Tekrar bu foruma dönmemde pay sahibi olan Duygu ve Ayşegül' e çok teşekkür ediyorum. Yalçın Abimede saygılarımı iletiyorum... |
;1 Hoşgeldin asker.. ((:
Çok sevindim,çok mutlu oldum.. Biz senden çok güzel şeyler öğrendik,VAKİT sevgimizi de sayende pekiştirdik (: umarım yine,yeniden bir çok kardeşimiz vesilenle güzel şeyler öğrenir..;1 Yeniden aramızda olman çok güzel.. Hayırlı olur inşaAllah..Hoşgeldin genç..:karizmatik: Artı alışverişimize kaldığımız yerdne devam ederiz artık.. :hihi2: |
Hoşbulduk Sayın Yöneticim :)
Yalnız artık asker değilim ama genç yakıştırmasını kabul edebilirim :) Yeniden aranızda olmak gerçekten çok güzel... Artı konusunda daha cimri olmayı düşünüyorum :karizmatik: |
Hmm...
Aleykumselam Nusret... Hoşgeldin Kardeşim... |
Alıntı:
Artılarıda almasını bilirim ama ben bekle ((: Tamam konuyu sohbet alanına çevirmeyelim..:V Sohbet konumuz mevcut..:V |
Aleykümselam Nusret bey....hoş sefa getirmişsiniz :çiçek:
Vakit gazetesin akpartiforum temsilcisi olarak sizleri yeniden aramızda görmek çok güzel..aramızada bizlerle birlikte olmanız herdaim kazancımızdır..sizin gibi değerli bir arkadaşımızdan nemalanacağımız anları bekliyoruz inşallah.. paylaşımlarınızın ve bizlerle olan birlikteliğinizin daimi olması temennisiyle.. |
hoş geldiniz :) maşallah baya eski üysiniz...
|
Hoş geldiniz , sizin namınızı çok duyduk ufak geçmişte araştırma yapan kişi ne kadar cevher barındırdığınızı hissedebilir. Tekrardan bizler ile olmanız çok sevindirici
|
Ve aleyküm selam..
Tekrardan hoşgeldiniz.. |
İşte yine yeniden, yeniden hoş gelmişsiniz efendim.
|
aleyna ve aleykum selam.tekrardan hoş geldiniz sefalar getirdiniz:)
|
Ve aleyküm selam Nusret (: Tekrar ve son kez artık hoş geldin sefalar getirdin.Askere gitmeden evvel ki muhabbetimizin askerdeyken de devam etmesi ve bizleri hiç unutmaman ne kadar değerli bir dost olduğunu ortaya koyuyor zaten. Seni burada kendi hür iradenle tekrar görmek ve kazanmak inan benide çok mutlu etti. Eee boş durmak yok artık senin bölüm seni bekler uzun zamndır :) Bilgisayarın da yapıldıysa artık boş durmamak lazım değil mi? ;D bir hoş geldin + vereyimde tablon şenlenssin :) :) iyi ki geldin :gül:;1 |
Aleykümselam hoşgeldin tekrardan.AK Forum liyakatlı ve ehil sahibi insanlara her zaman ihtiyaç duymatadır.
|
Ve Aleykumselam, bir kolon daha ekledik inşaata daha güçlü olduk, sevimdim böylesine paylasımcı bir üyenin geri dönmesine:)
|
Değerli arkadaşlarım bu sıcak karşılamanız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Yalçın Abime yani değerli başkanımada çok teşekkür ediyorum. Ben giderken forum başkanı başka biri idi ama böyle daha isabetli bir karar olmuş. Yalçın Karaca gibi değerli ve üstad sayılacak abimizin başkanlık yaptığı forumda bulunmak benim için ayrı bir mutluluk ve onur.
Ayşegülcüm artı için çok teşekkür ederim ama artı konusunda sizlere yetişebilmek için çok çalışmam gerekiyor sanırım :) Vakit gazetesinin bölümünü biraz inceledim, öksüz kalmamış. Sağolsun yeni arkadaşlarımız sahipsiz bırakmamışlar orayı, bende onlara yardımcı olmaya çalışacağım zamanla inşallah. En kısa zamanda forumda eskisi kadar aktif olacağım ama biraz daha zaman, malum askerden yeni geldim... |
Seni Bölüm sorumlusu olarak eski görevinde görmek istiyorum en kısa sürede nusret (:
|
Teşekkür ederim Ayşegül' cüm ama biraz daha zaman lazım,daha çok erken... ;)
|
Vatan borcunu ödeyip geri dönen bir üyemizi daha görmek sevindirici :)
Hoşgeldiniz abi sefalar getirdiniz :) |
Ve Aleykumselam kardeşim sağolasın hoş bulduk...
|
Özgün'den duymuştum sizi evet.. :)
"Vakit'in haberlerini-yazarlarını paylaşan biri daha vardı ama senin gibi fanatik değildi" manasında diyordu bana:hihi2: Öyle geçmişti isminiz, forumun eski konularını da karıştırmayı severim boş zamanlarımda, size de rastlamıştım öyle bayağı.. "Yeniden" hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Eski-yeni AK Parti'mizin yolunda birlikte yürümek nasib olmuşken bizlere, bunu nimet bilmek boynumuzun borcu. ;1 |
Alıntı:
Çok süper bir giriş tanımasam da hayran kaldım.:güzel: Çaktırmadan mesajı verdin süper.:saygılar: Akıllı olun ben sizden eskiyim yöneticilerle aram iyidir.Alırım aşağıya ona göre takılın:ayutandım:Üyelik tarihimde kesin delilimdir.Söylemedin diye sonra ağlamayın.:(Kusurumuz olduysa şimdiden affola:utangaç: :w::w::w::w::w: |
Sizi tanıdığıma cidden memnun oldum.
Soramadan edemeyeceğim bir şey var.maşaALLAH avatarınızdaki ayetullahlar sizin yavrularınız mı?Yoksa yeğen felan mı? |
Yeniden hoşgeldiniz efendim...
Güzel vede anlamlı paylaşımlarınızı bekliyoruz...:) |
Sevgili Muhammet kardeşim latife yaptığından herhangi bir şüphem yok ama yinede açıklayayım, dediğin gibi bir niyetim kesinlikle yoktu. Zaten olsada bu forumda eski üye yeni üye diye bir ayrım yok, hata yapan gerekli işlemi görür. Yöneticiyi tanıyıp tanımamaya gerek yok. Ben sadece forumda sıfırdan balamadığımı belirtmek için öyle bir giriş yapmak istemiştim ama biraz abartmış olabilirim :)
REsimdeki melekler yeğenlerim ama kendi çocuklarım olsa bu kadar severmiydim emin değilim. MAşallah diyelim de nazar değmesin inşallah.. Ay Işığı kardeşim teşekkür ederim, hoşbulduk... |
Özgünle görüşürüz ara ara ama hiç yeni üyelere benden bahsettiğini söylememişti :)
Sevgili Faruk Aslan sanada vakit sayfasını öksüz bırakmamak için gösterdiğin çabadan dolayı teşekkür ediyorum... |
Ve aleykümselam
Hoşgeldiniz.....;1 |
Hoşbulduk, teşekkürler...
|
:)maşaALLAH.Hoş geldin ABİ.Maksadım seninle böyle güzel bir diyalog kurmaktı.
|
Seninle her türlü güzel diyalog kurarız kardeşim. Arada Fenerbahçe var :)
|
Benim doğuştan dostum olan kişi(aynı binada doğup çok iç içe büyüdük okulumuz felan aynı yani doğuştan kanka:))Galatasaraylıdır.Sorun deil ama damarı basarsa karşıdaki duramıyorum.:):):)
|
All times are GMT +3. The time now is 06:10. |