![]() |
Kanal D'deki "Çok Güzel Harekerler Bunlar"ı kınıyorum...
Komedi adı altında yapmadıkları ahlaksızlık kalmayan bu pis programı kınıyorum....
|
Tamamen küfür ve bel altı esprilerle doldu... Böyle bir ülke daha var mıdır acaba küfür et güldür parayı götür... :)
|
Alıntı:
Sadece küfür olsa.... Alevi olan şeyleri çok normalmiş gibi anlatıyorlar belaltı pis kelimelerle dolu skeçler yapıyorlar ve bu program genel izleyici kitlesi olarak yayınlanıyor..... |
kanal d nin hangi programı izleyici kitlesine uygun ki,hepsi pislik...
|
Rtük 444 1 178 numaralı şikayet hattına yada
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx adresine şikayetlerimizi bildirebiliriz... |
ayın 20 sinde bu programa 50 tl bayılıp gitmek teklif edildi
bu başlığı görünce fikrimde değişmeler gözlendi :) |
ben çok beğeniyorum bu programı,pek tv izlemem sadece haberleri izlerim fakat bu program açıksa izlemekten kendimi alamıyorum.normalde o medya grubunun hiç bir programını izlemem ama bu adamları izlemek büyük keyif veriyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Başlarda bencede güzeldi ama son bölümleri okadar iğrençleştiki.... düşünsenize birinde anne baba ve çocuk sessiz sinema oynuyor ve o bölümde anne ile baba neler konuşuyor neler bu sadece birisi... söylemeye utandığım çok şey var ama neyse.... |
insanların mahrem halleri dillere destan olmuş gidiyor bu proğram yüzünden...
|
Arkadaşlar yapmayın ya hu?!..:)... Gençlerin perfornmansı gerçekten tekdire şayan!..
Şahsen ben de beğeniyorum. |
Alıntı:
belaltı esprilerle halk güldürülüyor.. ''Gençlerin performansı gerçekten takdire şayan!'' helal olsun...:hmm |
Bir arkadaşım vesilesiyle bende izleme gibi bir yanlışta bulundum .... Ve tek cümle ile.... Çok çirkin hareketler bunlar ..... |
bence ondan önce kapatılması gereken çok program var ...Ben ailemle aşk-ı memnu ve küçük kadınları izleyemiyorum önce bunlar halledilsin :)
|
Bende ilk zamanlar izliyordum. Sonra iyice saçmaladıklarını farkedince bıraktım. Skeçin sonunda bir ana fikir veriyorlar sözde. İnsanlara belli şeyleri anlatmak için , belli dersler vermek için böylesine saçma yollar denemeleri komik geliyor bana. Belkide bu bizim insanımızdan kaynaklanıyor. Bir arkadaşlık dostluk ilişkisini en güzel şekilde ifade eden programı yada videoyu izlerken sıkıldığımız, izlemeyip yarıda kapattığımız halde, dosluğu resmen yerden yere vurup sonrada al sana dostluk arkadaşlık ana fikri diyen programları izliyorsak suçu birazda kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum. Maalesef bizim insanımız böyle. Birşeyleri anlatabilmek için illaki onların dikkatini çekecek eğlenceli güldürülü saçma sapan şeyler yapılması gerekiyor. Bizim insanımız ancak böyle anlıyor bazı şeyleri. Birşeyleri anlamaya çalışırken ne kadar büyük zaman kayıpları verdiklerinin farkında değiller henüz. Ne diyelim biran önce herkesin bunun farkına varması dileklerimle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eğer kırdıysam özür dilerim. Sadece bu konuda değil. Bunu her alanda düşünebilirsiniz. Bazı şeyler nedense böyle saçma şekillerde anlatılsa bile zaman zaman ilgimizi çekebiliyor. Çok büyük bir izleyici kitlesi olduğunu varsayarak bir genelleme yapmıştım. Sözüm meclisten dışarı. Lütfen üzerinize alınmayın. Tekrar tekrar Özür dilerim... |
Alıntı:
yanlış anlaşılma oldu... |
Aynen..
İlk zamanlarda izliyordum dediklerinize rastlamadım ve gerçekten güzeldi... Fakat sonra koku yapmaya başladı... Bir baktım ki artık partimize yönelik bir saldırı var... Daha sonraları küfürlerde dediğiniz gibi arttı durmadan.. Şahsen kınıyorum ve artık izlemiyorum... |
yahu aslında size özetle birşey söylemek istiyorum...
( kanal....) hangi programdan protesto etmeye başlayalım istersiniz... 1.) ana haber bülteni : ( aman yarabbi ben yanlışlıkla bile açsam türkiye yıkılmış iç savaş çıkmış diye hemen üzüntü basıyor) 2.) şu dediginiz çok çirkin hareketler bunlar : ( adamlar aile ahlakıyla alay ediyor siz partimizi milleti bırakın resmen dinle alay ediyorlar ) 3.) izlenme rekorları kıran aşkı memnuu : ( ahlaksızlık diz boyu resmen .........filmi gibi bide genel izleyici logolu...bide ben izlemeye izlettrimeye vede bi toplumda bahsetmeye utanıyorum bilmem adam yengesiyle amcası anasıyla bir süre bişeyler var 4.) yaprak dökümü : ( bune agaçmış kaçyıldır dökülmedi gitti çevirip çevirip aynı konuyu veriyorlar...yani aşkı memnunun ismini degiştirmişler ha yani.... 5.) ben fazla izlemedigimden varın devamı siz getirin... |
İzlemediğim için bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ne tür bir program olduğunu...
Artık yeni kandırma usulü bu bel altı konularını,İslama çamur atma konularını güldürerek hazmettiriyorlar millete :) |
bunun gibi cok program var isteyen izler isteyen izlemez böle sorunlar olsa toplumdan kınama gelir
|
Büyük bir keyifle izliyorum.Ve izlerken çok da eğleniyorum.Evet tasvip edilmeyecek kısımlar da oluyor fakat tamamen tercih meselesi.İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer .
|
hiç bir şekilde bu programı bir kere açıp izlemiş biri değilim....bu programı düzenleyen yılmaz erdoğan bi kere...gerisini siz düşünün....
|
Alıntı:
Niye kabalaştın??!!... Ne demek "Helal olsun.." Lafın nereye gittiğinin farkında mısın?!.. Gerçekten böyle bir tepkiyi senden ummazdım.. |
Arkadaşlar kim ne derse desin ortada koskoca bir gerçek var ki Ahlak sınırlarını aştılar...
Tama güzel sikeçleri yok mu? var... yani bu işler belaltızızda oluyor geçen sene bunu gösterdiler güzel şeyler yaptılar... ya hadi belaltı espirileride geçtim aile hayatını açıkça sahneden söylemenin hiç bir dinde tasdik edileceğini sanmıyorum ki <biz müslümanlar bu gibi şeylerde dahada hassasızdır... |
Valla ben dün ilk defa az bir kısmını izlemiş bulundum ama güzeldi çok güldüm..
Neşelendirdiler beni..performansları gerçekten yerinde...ama bazı yanlışları yok mu elbette var..onları da görmezden gelmemek lazım tabi.. ((: |
Alıntı:
''İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer'' o kadar basit değil..hiçbir program benim dinimle dalga geçemez..hele hele dinimle dalga geçerek bundan çıkar sağlayamaz..bunun gibi ''olacak o kadar'' programında hükümeti eleştiriyoruz ayağına yapılan skeçlerde de islam'la dalga geçiliyor ve hakaret ediliyor..bunlara düşünce özgürlüğü denmez..bunlara ''din istimarı'' denir..bu tür programları şikayet etmek için Rtük 444 1 178 numaralı şikayet hattına yada http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx şikayetlerinizi bildiriniz... |
Alıntı:
|
Niye başladığı gibi istikamette devam etmez ki tutulan şeyler.
Neden insanların nefsani duygularına hitab ederek hem kendilerini hem de izleyenleri rencide ederler. İnanın son zamanlardaki esprilerini ailecek izlemeniz pek mümkün değil. Desenize insanları boş yere güldürerek eğlendirenlerin varacağı yer ; alaycıların yeri yurdu cehennem dir hadisi var dediğinizi duyar gibiyim... |
Alıntı:
|
Aynen iade...:(
Alıntı:
Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya..??? O proğramdan.:@ Aldıkları paraların ortağımıyım ben. Balon bir proğram, balon bir konu....:@ Tövbe tövbe!.. :@:@ Özrün kabahatinden büyük be!... "kişi" sonundaki Ünlem işaretini de aynen sana iade ediyorum. Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@ |
Şimdi burada arkadaşlarımız protesto ediyor tepki gösteriyorlarsa kim bilir ne adiliklerini ne ahlaksızlıklarını görmüşler.. Onları diğer görmeyenlerde görselerdi eminim aynı hassasiyetle tepki göstereceklerdi.
Ben zaten artık iyice bu ülkede komedi yapılmasına karşı birisi oldum. ne cem yılmazı ne çok güzel (!) hareketleri ne recep ivediki falan görmek falan istemiyorum. Bunları seyrettiğimde sinirlerim 3 katına çıkıyor. insanda biraz utanma olur. Bunları küçük büyük kız yaşlı anne baba herkesin seyrettiğini bilip ona göre yazıp çizmeleri lazım :@ ama işte utanma olmayınca yüzleri olmadıklarından bunlardan kurtulamayacağız. |
bu tür yaklaşımlar her toplumda olur bizim ailede kanal d doğan holding gibi kanalllar pek izlenmez kınama vs gibi durumlar cok yanlış bizim baştakiler ne duruyor bu konuda onlar izliyor onlarında habarleri vardır saten o kadar sacma türü diziler varki onları bile izlerler bir insan kendisinden bahsetmeli ne izlediği ne sölediği kınamakla sorun cözülmez
|
Arkadaşlar bu vesileyle bir şeyide size bildireyim
Daha önce levent kırcanın olacak o kadarını toplu bir şekilde protesto ederek rtüke bildirmiştik . Ve bu tepkimizin karşılığını bayramda aldık. Fox televizyonuna uyarı cezası verildi. Emeği geçen arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Bunu ne zamandır paylaşacaktım hep unutuyorum. Eğer sizde bkm nin bu programından memnun değilseniz şikayetlerinizi bildirin gereken yapılır. Ayrıca birbirimizi kırmadan konuşmaya çalışalım . Sabrın zorlandığı anları gayet iyi bilirim ama biz yine sukunetimizi muhafaza edelim. |
Alıntı:
"Kimsenin kimseyi yönlendirme lüksü de bu boyutta ehemmiyetini yitiriyor"..pektabiki yoktur ama kimseninde dinimi istismar etme lüksü yoktur.O program genel izleyici kitlesine uygun denilerek izlettiriliyor.O programı gelişim çağında izleyen kardeşlerimin yanlış ideolojileri benimsemesi benim sorunumdur,çünkü benim vatandaşım,T.C'de yaşıyor.''Ağaç yaşken eğilir'' atasözüde beni destekliyor. |
Alıntı:
O proğramdan.:@ Aldıkları paraların ortağımıyım ben'' Bunları kimse söylemedi. ''Özrün kabahatinden büyük be!...'' Özür dilemedim ki,olmayan kabahatimden büyük olsun.Haksız bişey söylesem özür dilerdim. ''Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@ Kişiliğine hakaret etmedim.Bana göre doğru olmayan düşünceni eleştirdim.Kişiler beni ilgilendirmez,fikirler ilgilendirir.Yazdıklarım şahıslara değil,düşünceleredir. |
sevmediğin kanalı izleme olay büyütme
|
Alıntı:
Keşke bir önceki düşüncemi de yazmasaydım hiç gerek yokmuş,ne yazık ki bunu şimdi anladım.Burada kim ne derse desin gözleriniz görmeyecek çünkü anladığım kadarıyla öyle bir yapınız var.Ben daha fazla konuyla muhattab olamayacağım gerek yok.Ne denilmek istendiğini anlamamakla birlikte bunda ısrarcı davranıyorsunuz bu da bir çözüm olmuyor ve bizlere katkı sağlamıyor.Selam ile... __________________ |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 04:47. |