![]() |
Erkek kıza çiçeği versin mi vermesin mi?
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos..._7966965_n.jpg
ben olsam vermem ciceği hep erkeklermi vercek hediye tarzı verme len:w: |
Kiz çantasindan oklavayi, biber gazini (hayal dünyaniza kalmis) çikarir... Gerisini siz düsünün ;ı:
|
kapkaccımı bu oğlan ya biber gazı oklava dövcek hazırlığı hım :ağla: verme len hediyeyi kızında cantasında nele varmış gördün :w:
|
çicek yerine kızın saclarını yolsa çok daha makbule geçer , bence biraz acı ceker ama sonrası için kendisine minnettar olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
versin tabi yaa,baksanıza kızın güzelliğine:hihi2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir deri bir kemik kız :w::w::w:
|
Alıntı:
|
erkek azcık kilo almış gibi gördümde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zihninizdeki dominant kadin tipininin faturasini bütün kadinlara kesmenizi dogru bulmuyorum. Yanitinizi duyar gibiyim; "Zihninizdeki maço erkek tipinin faturasini bütün erkeklere kesmenizi dogru bulmuyorum" :) |
yav cicek verilsinmi verilmesinmi :utangaç: sohbetleşelim arkadaşlar erkeğin elinde cicek öle kaldı :w: karar verin artık
|
Alıntı:
Bu arada ben arayı bulmaya calışıyorum tarafsızım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sorulan bir soruya neden tekrar soru olarak cevap veriyorsun ... ?? ;D Çiçek verilsinmi verilmesinmi onu söyle sen ...??? |
Alıntı:
|
bence versin =) çocukcağız oraya kadar gelmiş vermeden ayrılmak olmaz :)
|
1 Kereyi çıkarırsak hiç bir kıza hediye almadım paraya yazık günah..
Bu güne kadar hep hediye geldi.ALLAH a şükür.. Bu günden sonra da anca bulacağım leylama alırım..:) Tabi 25-30 yaşına kadar geçici devre dışıyım..Yine ALLAH a şükür.. |
Alıntı:
Gözlemlerime göre özel bir nedeni yok tamamen duygusal ...;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet bencede kız kabul etmesin ... Daha pahalı bir şey alamazmıydı çiçekte nedir solup gidecek ... Erkekler alışmışlar hep ucuz hediyeye ... Hepsi çiçek alıyor ...;D |
Bence o kıza çiçek bile çok,vermesin... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet küçük bir şey ,Ufacık ...:w: Ah bu kadınlar ömür çürütürler ... Yazık erkeklere ... |
http://farm3.static.flickr.com/2283/...371a842c68.jpg
mutlu bir aşıklar var cicekler gülleri kaplerine bağlamışlar daha hala erkek kıza cicek veremedi gitti :w::w: bunlar ise kalplerini vermişler mutluluklar dilerim :çiçek: |
All times are GMT +3. The time now is 16:13. |