![]() |
AK Parti'mizin, ilk yıldan bu yana hataları oldu mu sizce?
AKP timiz ilk yıldan bu yana hataları oldumu sizce ? iktidarlık ak yolunda büyük yol ilerdik peki hatalarımız oldumu bunlar nelerdir hangi sözleri yerine gelmedi ?
|
degerli kardeşim eger başlıgı düzeltirsen...
çok güzel bir cvp yazıcam... |
BEN AKPARTİNİN BAZI KONULARDA ÇOK YUMUŞAK KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÖRNEĞİN BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA FAZLA BASKIYA DAYANAMADIĞI KANAATİNDEYİM MEDYA GÜCÜNDEN ÇEKİNMEMEK LAZIM TÜRK HALKI BU MEDYANIN GERÇEK YÜZÜNÜ ANLADI
|
Şu polislerimize taş atan molotof atan karıştıcıların iflahını kesememiştir AK Pati. İktidar sensin, her bakanlık sana bağlı.. Bunlara karşı inanılmaz pasif kalınıldığını görüyoruz.. Ve hala daha birşey yapılmıyor. Polisemi acıyayım, şehit ailelerinemi acıyayım milletemi acıyayım hangisine acıyayım bilemiyorum. Bu acıyı durdurmadı AK Parti.
DTP'yi , CHP'yi , MHP'yi yerin dibine batırttıracak tonlarca skandalları varken deşifre olmuşluıkları varken bunları yerin dibine batırmamıştır. ETÖ medyası hala ETÖ borozanlığını sürdürmektedir. Bunların zehirlemelerine engel olunmamıştır..(Bkz Sözcü, Ortadoğu, Yeniçağ, Cumhuriyet, Hürriyet vs) Diğer konularda gerekeni yapmıştır. Her ne kadar mecliste iktidar olsada ülkenin yerli ve milli olmayan gizli iktidarı daha kudretini sürdürmektedir. |
şu ana kadar yapılan yorumlar hep gerçeği lanse etmiş bi yorum eksik kalmış, partimizin en büyük hatası dumansız hava sahası projesi ve sigara zamlarıdır!!!
|
HİÇ HATASI OLMADI
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selamlarımla adem bey, her zamanki gibisiniz:) |
Baş örtüsü konusu hala başarılı olamadı işsizliğe care konusu hala işsizlere netice veremedi ülkemize en cok canı sıkanda dağdan inenlere 5000 tl verilmesine krgınlık duyulur işsizler ordusu buna cok kızmıştır gibi
|
yıllardır yanlış yapılan ve düğüm olmuş siyasi hatalrın çözümü bu kadar kısa zamanda çözülmesini şahsen beklemiyorum.çünkü etkisi bin yıl sürecek bir post modern darbeden bu kadar çabuk ve ağrısız sızısız bir çözüm beklemek safdillik olur. şahsi fikrim yaptıkları yapamadıklarından daha fazladır.eksikler yokmudur elbette ki var.ben hep 10 yıl önceki duruma bakar bugün kü duruma göz önüne alırım.
her zaman söylerim bir kezde sizinle paylaşmak isterim.. 10 yıl önce böyle değildi 10 yıl sonra böyle olmayacak inşallah... |
Hatasız ve eksiksiz demek doğru olmaz.
Başörtüsü konusunda hükümetin daha fazla bişey yapabileceğini sanmıyorum. Sistem öyle kurulmuş ki bağlandılar.. Ama ümid varız bu da aşılacak inşAllah. Sigara yasağına gelince evet sigara kullanmayan ve dumanından rahatsız olan biri olarak; yapdığı en güzel şeylerden biri dumansız hava sahası. Ben İsrail ile ilişkilerden rahatsızım.. Amerika ile samimiyet fazla gibi.. Ekleme de olabilir bunlara.. Dört dörtlük mü ?.. - Hayır değil. Ama gelmiş geçmiş hükümet ve mevcut şartlar içinde en iyisi ak Parti hükümeti. 2011 de tekrar tek başına gelirse hepimizin memnun kalabileceği bir hükümet olabilirler .. ( inşAllah öyle olacak ) |
israill müslüman ülkelerin baş düşmanı ülkemiz hala israille işbirliği vardır madem başbakanım israile kızıyorsa o zaman israille ilişkilerine rest ceksin tvlerden şikayet edilmez suclu israile en güzel cvp verildi eksikliğin bir sebebide israille işbirliğin devam etmesidir ABD israili kullanıyor israili arap ülkere kudus salgını saldırmasını göz önüne almıştır ülkemiz bu gibi ülkeri rest cekmesi lazım israil ABD müslüman ülkeri restmen eziyor vuruyor kırıyor yakın zamanda ABD israil ortaklığıyla bizede saldırmaları beklermisiniz bizim en güvendiğimiz Türk ülkeleridir Balkanlarla birlik kurulması lazım Türkmenistan Azerbaycan gibi ülkere güvencemizdir araplar güvencesizdir
|
Bazı arkadaşlarımız hükümetin hatalarından birinin israil ile olan ilişkiler olduğunu söylemişler.
Katılıyorum. İsrail bugün çok büyük bir terbiyesizliğe imza atmış. Alıntı:
Hükümet bu terbiyesizliğe mutlaka onların anlayacağı dilden cevap vermelidir ve burdaki terörist elçi derhal sınırdışı edilip ordaki elçi geri çekilmelidir. Bunu yaparsa harika olur, kendilerine teşekkürlerimi sunarım. |
Diplomatik 'ayıpta' flaş gelişme!
İsrail büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı! Dışişleri Bakanlığına çağrılan İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy, görüşmesinin ardından Bakanlıktan ayrıldı. Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu ile bir araya gelen Büyükelçi Levy'ye İsrail tarafından yapılan son açıklamalar ve son gelişmelerden duyulan rahatsızlık iletildi. Levy'e, gerek İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Yossi Levy'nin son açıklamaları gerekse İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon'un Türk Büyükelçi Oğuz Çelikkol ile görüşmesinden basına yansıyan haberler ve görüntülerle ilgili olarak izahat istendi. http://www.habervaktim.com/haber/102...s_gelisme.html Ha gayret, olacak! Defedin gitsin bu hainleri, kapatın gitsin bu melanet yuvasını! Onlarca yıldır süren bu hata da bu şekilde düzeltilmiş olur. (hata= israil ile olan diplomatik ilişkiler, bu hatayı sadece akp iktidarına bağlamak yanlış olur, tüm cumhuriyet hükümetleri sorumludur bu hatadan, akp iktidarı da bu hatayı devam ettirmektedir) |
umarım israilden elcimizi cekeriz israil edepsiz vede katil bir ülke konumundadır
|
umarım israilden elcimizi cekeriz israil edepsiz vede katil bir ülke konumundadır
|
Alıntı:
|
Ben bugün Radikal gazetesinde bir haber gördüm. Çocukları sokaklarda dilendirmenin cezası sadece 143 liraymış.. NERDE DEVLET BİRİ BANA GÖSTERSİN. BÖYLE KOMİK CEZALAR OLMAZ!!!
|
Alıntı:
????????? |
Alıntı:
Aynı olay taş atan çocuklar için geçerli Acilen ailelerinden alınıp devlet korumasına girmelidirler. Yoksa bu provakatörler çocukları kullanıp duracaktır Sosyal devlet gereğini yerine getirsin ! |
Şu son büyükelçi-israil krizinde şunu gördüm ki hükümet dış politikaya veya dışişleri bakanlığına tam hakim olamamış veya bu konuda becereksiz.
Yahu israile elçi gönderiyorusnuz elçi oranın dilini bilmiyor. Elçi ben ibranice bilmiyorum, bilseydim cevap verirdim diyor. Eğer doğru ise bu şahsı oraya nasıl elçi gönderiyorsunuz? Bu konuya çok dikkat edilmelidir diye düşünüyorum. |
Ayrıca adalet konusunda gerekli adımlar atılmadı, bilhassa cemil çiçekin bakanlığı döneminde her devrin adamı pozisyonunda olan sayın çiçekin de sayesinde reform vs. yapılmadı.
Mesela tutukluluk süresi, mahkemey çıkması süresi gibi konularda derhal adım atılmalıdır. Kişi tutuklanıyor bir sene iki sene mahkemeyi bekliyor, yahu böyle şey olur mu? GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR. Buna bir süre konmalı, şu kadar süre içerisinde yargılanır denmelidir. HSYK denen komik kurum derhal ya lağvedilmeli ya düzeltilmelidir. İkincisi memur, emekli gibi kesimlere bu hükümetten beklediğim katkılar gelmedi, doğrusu ben daha güzel katkılar bekliyordum, tamam enfslasyonu düşürdük o oranda yapıyoruz felan deniyor ama devlet de süreklilik esası vardır. Siz düşürdünüz diyorsunuz ama daha önceki dönemlerden memurun,emeklinin çok fazla alacağı var. Devletde süreklilik varsa bu düzeltilmeliydi. Son olarak yapılan emekliye verilen zam benim bu iddiamın doğruluğunu gösteriyor. |
Sevgili arkadaşlar şikayetleriniz doğru ve yerinde ama herşeyin bir anda olabileceğini sanmayın. sizlerin anlattıkları bu yasaların yasalaşması öyle kolay oldugunu sanmıyorum.
öncellikle anayasa mahkemesi üyeleri emekli olup yerlerine yenileri atanınca yavaş yavaş herşeyin düzene oturacagını düşünüyorum Ak parti ne yaparsa yapsın karşısında iyi ve kötüyü ayırt edemeyen kişi kurum ve kuruluşlar var. Herşey ZAMAN la anlaşılır.Vesselam |
Alıntı:
Çok fazla salladın..Gel sana açıklayayım,hemde bu işin uzmanı ile; 2002 DSP-MHP koalisyon hükümeti döneminde aralık ayında TOBB Yönetim Kurulu Başkanı HİSARCIKLIOĞLU'nun bir dergiye verdiği demeç; "“KRİZ TOPLUMU DERİNDEN ETKİLEDİ” “Kriz sonrası 1 milyon kişi işsiz kaldı ve üretim çarkları tamamen durdu. Çünkü, Türkiye tarihinin en ağır ekonomik krizini yaşıyor. Biz bunu görerek, duran üretim çarklarını çalıştırmanın yollarını bulma çabası içinde, hergün 600 kilometre yol katediyoruz. Türkiye’de kriz, toplumu da derinden etkiledi. Biz, insanlara yeniden iş ve aş verebilecek duruma gelmenin yollarını arıyoruz.” “TÜRKİYE MUTLAKA DÜZE ÇIKACAK” Bayındırlık ve İskan Bakanı Abdülkadir Akcan’ın “ekonomik gazi” tanımlamasına katılıp katılmadığı sorulan Hisarcıklıoğlu, şunları söyledi: “Ekonomik krizten yara almamış hiçbir sektör kalmadı. Türkiye mutlaka düze çıkacak, ama inşallah ekonomik şehit olunmaz. Türkiye’nin 2002’de düze çıkması için bütçede öngörülen yüzde 4’lük büyüme hızını yakalaması gerekir. Burada en büyük sıkıntı, iç borçlardır. Geçen yılın Ocak ayı başındaki iç borç miktarı, 30 katrilyon liraydı. İç borçlar, yıl sonu itibariyle tahminen 120 katrilyonu bulacak. Türkiye, makro ekonomik hedeflerdeki büyüme hızını yakalayamazsa, önerilen formüllerin hiçbiri çözüm olmayacaktır.” Türkiye'nin bu günkü iç borcu 130.8 Milyar TL'dir..O zaman adama demezler mi;SALLAMA ŞAKİR.. |
Başbakanımızın tek hatası : Dtp'lilerin bizler gibi normal insanlar olduğunu,vicdanlarının olduğunu,insafa gelebileceklerini zannedip ; yaptıklarına haddinden fazla müsamaha göstermesi oldu.
|
Evet ak gençlik partizancı değildir
Hataları elbette vardır ki insan olmanın doğal neticesi -BOP gibi bir proje için çok fazla düşünmeden acele ile sözler söylemiş BUSH denen zevata itibar etmiştir -Asgari ücretde yeterli iyileştirmeyi yapamamıştır -kresel krizde türkiyeyi ayakta tutmuş ancak işsizliğe kalıcı çözümler üretememiştir -yargıda ki sorunlar için kalıcı çözümler getirememiştir -çete ile mücadelede gayretli ve ciddi iken çetecileri yeterince deşifre edememiştir yapılamayanlar hatamıdır bilemem ama en büyük iki hata bir BOP ile eş başkanlık sözünü çok erken söylemiştir iki ABD nin Irak'ı işgal için topraklarımızı açma talebimize Erdoğan sıcak bakmıştır Çok şükür ki iki büyük hatayı da hafif atlattık |
Uzun süreçli baktığımda aklıma gelen en büyük yanlış banada ırak için amerikaya tezkere verilmesi gibi geliyor.
|
Alıntı:
Tezkere verildi mi? Başbakan istedi ama mecliste reddedildi gibi hatırlıyorum. Yani evet büyük bir hata yapıldı ama mecliste bazı sağduyulu milletvekilleri sayesinde bu hatadan dönüldü, başbakana rağmen diye hatırlıorum. Tam olarak hatırlayan var mı? |
Alıntı:
Bu çok yanlış bir tabik, hiç hoş olmamış. |
Alıntı:
250 ret, 264 kabul, 19 çekimser kullaıldı. 90 küsür millet vekili ve bülent arınç(meclis başkanı olduğu için)hariç geriye kalan Akpartili vekiller kabul etmişti. |
Alıntı:
Amerikaya tezkere verilmesi demişsiniz onun için yazmıştım, verilmek istendi ama anayasa bu sefer iyi bir işe yaramış:) O tezkereye red oyu veren tüm milletvekillerini buradan selamlıyorum. |
Verilmek istenmesi yada verilmesi yönünde oy kullanılması diye düzelteyim o zaman
|
Alıntı:
(bu arada gördünüz, sizin partiyi size karşı savunuyorum:)) |
Alıntı:
;ı: |
Al işte, şimdi ben de yazacağım bu sefer diğer başlıkta olduğu gibi NİYE DURMADAN GÖZLÜĞÜ HATIRLATIYORSUN diyceksin:)
Unutmuşsun yazımı: Ben gözlük takmam. Bknz. Bu başlıktaki yazım:) |
Bakıyorum da esskiden gömlek idi SP'liler ile AKP'liler arasında şimdi gözlüğe mi dönüldü? Yakında ne olacak çok merak ediyorum.Siz AKP ile SP'lilerin atışmalarını izlemek çok eğlenceli ya gerçekten. Sanal olmasa vallahi mısır patlatıp, patates cipsi yiyip izleyeceğim
|
Alıntı:
-Asgari ücret 2002 yılında 185 liraydı, şimdi 577 lira ! En düşük memur maaşı 2002 yılında 392 liraydı şimdi 1120 lira ! yüzde kaçyüz arttığını buyrun hesap edin..Başbakan kalsa 650 lira yapmaya çalışır asgari ücreti ama sade onun istemesiyle olmuyor bu işler, işverenler bu sefer tepki gösteriyor işçi çıkartıyor. -İşsizliğe kalıcı çözüm için AB'ye Türkiyeyi sokabilmek için sürüm sürüm süründü, koşturmaktan 2006 yılında rekor kırdı (en çok gezi yapan başbakan ünvanı aldı). 20 yılda gelen yabancı sermayeyi 1 yılda getirtti AK Parti..Sayısız organize sanayi bölgesi açıldı anadoluda..Bunlar olurken yapılan üniversiteleri, duble yolları, eğitime aktalarılan kaynağı saymıyoruz.. -Yargıda çözüm için adımlar atıldı falat CeHaPes engel oldu..Sakın anayasa değişikliği yapma altından kalkamazsın diye tehdit etti Vaykal..Yargıya oturtulmuş kapalı sistemden haberiniz yok, atananlar zamanında atanmış bu şartlarda değiştirmek imkansız gibi birşeydir yargıyı.. -110 kişi tutuklanmıştı ETÖ davasında..(sonra bu rakam indi biraz) Evet yeterince deşifreler olmadı ama heran olabilir, İtalyadaki dava 9 yılda bitti..Bizde daha 2,5 yıl oldu.. 6,5 yıl daha bekleyin deşifre olmazlarsa temizlenmezlerse o zaman deyin bunu.. |
Alıntı:
Biz kardeşiz, kardeş kardeşi nasıl eleştirirse, tenkit ederse, bu eleştirin ve tenkitin tek amacının onun iyiliği olduğunu bilirse biz öyleyiz. Bizim atışmamız daha güzeli, daha doğruyu, iyiyi bulmak içindir. Size patates cipsi değil kızılcık şurubu içirmeyi tercih ederiz:) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:42. |