Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ahlaksız Diziye İsyan! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=123260)

Enfal 01-20-2010 14:38

Ahlaksız Diziye İsyan!

Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana 'ahlaksızlık' kokan senaryo ve sahneleriyle toplumun tüm kesimlerinin büyük tepkisine neden olan Aşk-ı Memnu isimli dizinin yayından kaldırılması için girişimde bulunan duyarlı vatandaşlar internet ortamında organize olup RTÜK'e şikayet yağdırıyor.

İşte internette başlatılan şikayet kampanyası:

'Aşk-ı Memnu '' isimli ahlaksız diziyi şikayet ediyoruz.

Aile ve toplum ahlaki kodlarımızı tahrip eden bu diziyi "Ben annem, babam, kızım ve oğlumla yüzüm kızarmadan keyifle izliyorum " diyemiyorsanız lütfen. İş işten geçmeden... Aile bağlarımız çatırdamadan... .

Vatandaşlık göreviniz olan şikayet etme hakkınızı kullanın. Lütfen...Hemen ... Şimdi...

Rtük Şikayet Linki İçin Tıklayın

İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz yardımcı olması cihetiyle aşağıya örnek bilgiler yazılmıştır.

Kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz...

Kuruluşun Yayın Türü : TV işaretliyorsunuz.

Kuruluş Adı : KANAL D.

Program Adı : AŞK-I MEMNU.

Yayın Tarihi : PERŞEMBE.

Yayın Saati : 20:15

GÖRÜŞLERİNİZ :

Perşembe Akşamları Kanal D Televizyonunda Saat : 20:15 'te yayınlanan ''Aşk-ı Memnu' isimli dizi, bizi biz yapan temel değerlerimiz olan inancımıza, geleneksel örf ve adetlerimize uymadığı genel toplum kanaatidir. Ailemiz ve bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu diziyi protesto ediyorum. Yetkili ve sorumlu bir üst kurul olarak hassasiyetlerimizi dikkate alacağınız temennisi ile ilgili ahlaksız dizinin yayından kaldırılması için gerekli olanın yapılmasını talep ediyorum. Saygılarımla.

Akl-ı Selim 01-20-2010 15:02

Şikayetlerimizi bizler de ilettik.
Tavır almak önemli .En azından safımız belli olsun.

Ak_Urfalı 01-20-2010 15:24

Ahlaksız Diziye İsyan! ( Rtük Şikayet Formunu Dolduralım )

http://www.habervaktim.com/resim/res...jpg?t=13092119

Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana 'ahlaksızlık' kokan senaryo ve sahneleriyle toplumun tüm kesimlerinin büyük tepkisine neden olan Aşk-ı Memnu isimli dizinin yayından kaldırılması için girişimde bulunan duyarlı vatandaşlar internet ortamında organize olup RTÜK'e şikayet yağdırıyor.

İşte internette başlatılan şikayet kampanyası:

'Aşk-ı Memnu '' İsimli AHLAKSIZ DİZİYİ Şikayet Ediyoruz.

Aile ve Toplum Ahlaki kodlarımızı TAHRİB eden bu diziyi "Ben Annem, Babam, Kızım ve Oğlumla yüzüm kızarmadan Keyifle izliyorum " DİYEMİYORSANIZ !!! lütfen. İş işten Geçmeden... Aile Bağlarımız Çatırdamadan... .

Vatandaşlık göreviniz Olan Şikayet Etme Hakkınızı Kullanın LÜTFEN...Hemen ... ŞİMDİ...

RTÜK ŞİKAYET LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz yardımcı ÖRNEK olması cihetiyle Aşağıya Örnek bilgiler Yazılmıştır.

Kişisel Bilgilerinizi giriyorsunuz...

Kuruluşun Yayın Türü : TV işaretliyorsunuz.

Kuruluş Adı : KANAL D.

Program Adı : AŞK-I MEMNU.

Yayın Tarihi : PERŞEMBE.

Yayın Saati : 20:15

GÖRÜŞLERİNİZ :

Perşembe Akşamları Kanal D Televizyonunda Saat : 20:15 'te yayınlanan ''AŞK-I MEMNU' isimli dizi, Bizi biz yapan temel değerlerimiz olan İNANCIMIZA, geleneksel ÖRF ve ADETLERİMİZE uymadığı genel TOPLUM KANAATİDİR.Ailemiz ve Bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu diziyi PROTESTO ediyorum. Yetkili ve Sorumlu Bir üst KURUL OLARAK hassasiyetlerimizi dikkate alacağınız temennisi ile ilgili AHLAKSIZ DİZİNİN yayından kaldırılması için gerekli olanın yapılmasını ARZ ve TALEB EDİYORUM. Saygılarımla."

Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com

.:Ay_Yıldız:. 01-20-2010 15:46

İzleniyor ki var.

Beni yayınlanmasından çok,halkımızda bu kadar çok rağbet görmesi üzüyor.

Ahlaksızlık almış başını gidiyor,millet hala reyting veriyor bunlara.

Aşkı memnuyu izleyen birine bakışımda bununla alakalı.

Allah islah etsin.

Cerrah 01-20-2010 16:31

İnşallah kaldırılır dizi geçenlerde uyarı almış zaten...
Aslan Amca da var orda ama ne olursa olsun şikayet edicez...

BlueMoon 01-20-2010 16:35

bu diziyi ben de sevmiyorum. her köşesinde milletin manevi değerlerine saldırı var. resmen tabuları yıkmaya yönelik faaliyetlerden birkaçı

İntifada 01-20-2010 17:07

Bu kadar şikayet olmasına rağmen reyting de birinci.Önce dinimizle vurdular şimdi de aile kavramımızla vurmaya başladılar.Kartelin kanallarındaki bütün diziler böyle aile fertlerinin biribirlerine karşı ihanetlerini içeriyor.
EE eskiler fitnevizyon diye boşuna demiyorlar :)

Seyyah 01-20-2010 17:10

Arkadaşlar öyle demeyin (:
Gericimisiniz siz :w:
Durun muassır medeniyetler seviyesine cıkarıyo kanal d bizi :):)
Adamlar medeniyeti temsil ediyo:w:
Bak şimdi biri damlar destek verir chp lilerden :)

EpiVaTeS 01-20-2010 18:23

Alıntı:

MeraklıTurşucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705393)
Kusura bakmayın da kitabını okumadığınız belli. Kitabını okusanız daha besbeter şeyler var.Ayrıca kimse ahlak kumkumalığı yapmasın. Bu ülkede baba kızına tecavüz edebiliyor ise, hala bu ülkede berdel denilen şey var ise hala daha eğreti gelinler var ise bu dizi de son derece normal. Aşk-ı Memnu adlı kitabı yazan kimdi? Halid Ziya Uşaklıgil. Haalid Ziya hangi dönem yazarı? Biraz okuyun araştırın öğrenin.

Ahlaksızlık var sa banane ulen...
Halit Ziyadan...
Bu dizi sakıncalı...
Aynı senin gibi...

Sende sakıncalısın..

CeVHeR 01-20-2010 18:25

Bu arkadaşa göre ensest münasebetler normal olmalı ki, bu diziden rahatsız olmuyor...

CeVHeR 01-20-2010 18:33

Tamam o zaman amcanın karısı ile münasebet kurmak senin için doğal olmalı..
2 dakikan kaldı, zaman tutmaya başla :D

İntifada 01-20-2010 18:36

Çok sevdiğim bir söz vardır.Küfür Tek Millettir diye.Ha o zmanaki halid ziya ha bugün kü bu olanları mazur gören sen aynı iğrençliğin farklı zamanlardaki 2 yansıması gibisiniz.

akraba değil diye onu büyütmüş yeğeni yerine koymuş adamın eşiyle zina yapmasıda mazur görülebilir sence öylemi?Zaten en başta zina yapmaları iğrenç bir olayda birde böylesi ancak senin gibi iğrenç insanların hoşuna gider.

Okuyacak çok daha güzel şeyler varken bu kadar iğrenç bir şeyi okumayı dahi istemem.Ama sen bunları okuya okuya bu karakter bürünmüşsün.

EpiVaTeS 01-20-2010 18:37

Alıntı:

MeraklıTurşucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705403)
Birincisi bu olayda ''ensest ilişki'' denilen bir ilişki yok. Kaldı ki, Bihter ile Behlül akraba bile değil, kan bağları yok. Sen önce ensestin ne manaya geldiğini öğren ufaklık sonra karşıma gel. İkincisi, diziyi eleştireceğine, önce romanını oku. Halid Ziya Uşaklıgil, yaşadığı dönemde böyle bir roman yaması bile müthişken, yıl 2010 olmuş senin gibiler diziye ''ahlaksız'' damgasını vuruyor.

iyi o zaman sende git Amcanın karısına sulan...Töbe Töbe...:@
olm seni dayanma gücümüzü ölçmeyemi gönderiyorla la...:kızdım:
şu anda lobblarimla gülüyorum sana...:karizmatik:

depare 01-20-2010 19:27

Halid Ziya Uşaklıgil yazmış.. Neyi yazmış..? ahlaksızlığın sanatını yazmış taa o günlerden bugünün neslinin köküne dinamiti yerleştirmiş o dinamit'te şimdi patlıyor..
Hey gidi hey ne eser bırakmış arkasından mübarek (!)

El Emin 01-20-2010 19:35

inşaALLAH safımızı belirttik.

redyellow 01-20-2010 20:19

RTÜK bu diziye niye bu kadar müsamaha gösteriyor anlamak mümkün değil, hemen her kesimden ahlaksız deniyor bu dizi için ama hala yayınlanıyor, rtükten tık yok!

hüma 01-20-2010 21:59

yahu bu insanlar mahremlerinin yayınlanmasını ne kadar rahat destekler olmuş,hadi bunları bi tarafa koyalım dizide kimin eli kimin cebinde,ahh ahh...MEVLANA HAZRETLERİ ne güzel söylemiş İLLA EDEP İLLA EDEP diye.

Cerrah 01-21-2010 18:17

Arkadaşlar bihterin ölmesini sağlayabilirsek dizi biter.Gerçi reytingleri yüksek bişey bulur devam ettirirler :)

By_iLHaNLı 01-21-2010 21:32

Bu filim tamamen bi psikolojik harekat eseri; kültürümüzde,dinimizde olmayan şeyleri topluma enjekte etmeye,normal birşeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar......Ne yazıkki halkımız da onların bu arzularını karşılıksız bırakmıyor...

TARAFSIZ BÖLGE 01-21-2010 21:36

Arkadaşlar bana gayet normal geliyor. 2010 yılın dayız dikkatinizi çekerim. Böyle şeylere alışmanız lazım. Halid Ziya Uşaklıgil o dönemde yazmış bir gariplik görmemiş ve eğer ahlaksız bulunsa idi, daha o zaman yasaklanırdı bu kitap. Demek ki normal. Hele günümüzde 3 öküze satılan gencecik kızları, babasının tecavüzü sonucu hamile kalan genç kızları, imam nıkahlarını gordukce bu gayet normal.

İntifada 01-21-2010 21:43

Alıntı:

TARAFSIZ BÖLGE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706360)
Arkadaşlar bana gayet normal geliyor. 2010 yılın dayız dikkatinizi çekerim. Böyle şeylere alışmanız lazım. Halid Ziya Uşaklıgil o dönemde yazmış bir gariplik görmemiş ve eğer ahlaksız bulunsa idi, daha o zaman yasaklanırdı bu kitap. Demek ki normal. Hele günümüzde 3 öküze satılan gencecik kızları, babasının tecavüzü sonucu hamile kalan genç kızları, imam nıkahlarını gordukce bu gayet normal.

Bu dil bana bir yerden tanıdık geldi.Tanıdım seni.Yav nasıl bir insana normal gelebilir bu durum arkadaşım?Niye alışalım günahın o dönemi bu dönemi mi olur?Bu ne kadar iğrenç bir üsluptur böyle?O tecavüler ahlaksızlar hep sizin gibi insanların bunları mazur görmesinden kaynaklanıyor.Hep bunlar insanları baştan çıkarıyor.
Zina deden iğrenç olgu en iğrenç haliyle geçmekte kitapta.

TARAFSIZ BÖLGE 01-21-2010 21:54

mhfzkrdmkrt34 arkadaşım. Seninle cinselliğin evrimi ve devinimi hakkında uzun uzun tartışmak isterdim lakin ne forum buna müsait nede senin düşünce yapın. Cinsellik olgusunu neden tek taraftan algılıyorsun ki. Evet olur. Neden mi? Yazarın yaşadığı dönem ile bu dönemi mukayese etsene. Yazar son derece cesur bir sekilde tutkunun en saf halini yazmış.Olayı bir de edebi açıdan bak. Sen şimdi diyebilirsin ''edepsizliğin edebi'si olurmuymuş'' diye. Evet olur arkadaşım. Cinsellik anlatılır ve yazılır ama müptezelleşmeden.O aradaki ince çizgiyi geçmemek gerekir.

İntifada 01-21-2010 22:05

Alıntı:

TARAFSIZ BÖLGE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706371)
mhfzkrdmkrt34 arkadaşım. Seninle cinselliğin evrimi ve devinimi hakkında uzun uzun tartışmak isterdim lakin ne forum buna müsait nede senin düşünce yapın. Cinsellik olgusunu neden tek taraftan algılıyorsun ki. Evet olur. Neden mi? Yazarın yaşadığı dönem ile bu dönemi mukayese etsene. Yazar son derece cesur bir sekilde tutkunun en saf halini yazmış.Olayı bir de edebi açıdan bak. Sen şimdi diyebilirsin ''edepsizliğin edebi'si olurmuymuş'' diye. Evet olur arkadaşım. Cinsellik anlatılır ve yazılır ama müptezelleşmeden.O aradaki ince çizgiyi geçmemek gerekir.

İslamda cinselliğin yeri ni anlatan bir çok kitap var.Bir çok hocanın sohbeti var.Ben neden bu konuyu o iğrenç yazarın iğrenç kitaplarından araştırayım?Üstelik kitapta senin dediğin türden bir anlatış yok apaçık zinandan ve onun iğrenç türlerinden bahsedilyor.Çizgi mizgi kalmamış ortada sen neyden bahsediyorsun.görüyoruz okuyoruz diziyi işte.yazarın yaşadığı dönemle bu dönemi nedne düşüneyim?Küfür tek millettir.Düşünceler o dönemde yada bu dönemde fark yok.O dönemde o iğrenç adam o kitabı yayınlayarak vurmuştur darbeyi dine bu dönemde o iğrenç adam kanalında yayınlayarak vuruyor darbesini.Günahın dünü bugünü olmaz.Saçmalama

Ak Koza 01-22-2010 01:23

Kanal d nin bütün dizileri kominist dizisi bence aydın doğanın kişiliğine karakterine yakışan diziler

Efkâr-ı Mütemadi 01-22-2010 02:54

Halit Ziya'nın yazdığı romanı bir yana bırakırsak, kadınların süslenip püslenip ortalıkta yarı çıplak salınmaları, İstanbul'un çılgın hayatı içkiler, davetler, balolar... Düşünmeden edemiyorum, İstanbul'a gelmek isteyen ergenlik dönemindeki bireylerin akıllarında ne düşünceleri doğurmuştur... Elitsen içki içersin demekki hımm diyor, iki gün sonra elinde içki... Oradaki hanımefendileri(!) örnek alıyorlar, demek istanbullu olmak için modern(!) giyinmek gerekir, istanbulluysan çapkın olacaksın.... Of Allah'ım of..

Ukbâ 01-22-2010 16:36

Bu ülkeyi bütünü ile işgal etmenin en etkin yolu , toplumumuzu bir arada tutan manevi değerlerin aşındırılmasıdır. Bu görevi icra edecek karakteri bozuk bir medya kanadımız olacaktı bunu üslenen kanal aynı zamanda diziler ile odamıza girerek mahremiyetlerimizi helak edecekti. Bütün projeler fitne odaklı çalışıyor herkes görevini icra ediyor , biz müslümanlar uyanık olsada itibar etmese bu dizilere yayından kaldırılır . hep söylerim bizlerin zaafları ile büyüyen fitneye yorumlar yaparak cılız çıkışlar yaparak bir şeyler yapamayız.Tavrın duruşun sağlam olsa fitne bu ülkede yaşama fırsatı bulamaz. Eğer kanallar böyle yayın yapıyorsa seveni çok demektir.

Kur'ânTalebesi 01-22-2010 17:06

Bu kanallarin maksadi belli iken, neden hâlâ izlediginizi anlamis degilim. Ahlâksiz bir dizi oldugunu farketmis iseniz, izlemis olmalisiniz...

Ukbâ 01-22-2010 17:10

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706840)
Bu kanallarin maksadi belli iken, neden hâlâ izlediginizi anlamis degilim. Ahlâksiz bir dizi oldugunu farketmis iseniz, izlemis olmalisiniz...

Ya evet işte sorun burda. Tavırlarımızda kaypaklık var , duruşta mütemadi olamayan bizler dövünürken perde arkasında sahne verdiğimiz şeyler için ağlanıyoruz. Önce bak bakalım harama helal dairesine rihayet ediyormusun kendi sonra kalk kanalları eleştir . Hayatlarımız perişan olmuş , islami hassasiyetlere itibar etmiyoruz sonra nerden çoktı bu diziler diye dövünüyoruz. Samimi olursak hakiki olarak direnirsek mevlamın rahmeti bizlere yardımcı olacaktır aksi takdirde havanda su döversin.

Kur'ânTalebesi 01-22-2010 17:39

Haklisiniz, birçok kanal var, bir diziyi izlemek veya izlememek bizlerin iradesine kalmis. Yanlis oldugunu savunanlar, izlememekle özgürdürler. Fakat çocuklarimiz kanallar arasinda seçim yapmakta zorlanabilirler. Bu tarz ahlâksiz senaryolari çocuklarimiz bilinçaltlarina yerlestirmek bile RTüK'e sikayet bâbinda yetmez mi?

Kur'ânTalebesi 01-22-2010 17:51

Kendinize ahlâksiz dizileri izlemeyi yakistiriyorsaniz, ne âlâ :) Kastettigim sahsen izledigimizde çocuklarimizin da izlemesi degildi, baska bir odada bulundugumuzda ahlâksiz bir sahneye veya diyaloga denk gelmelerinin çocuklarimizda birakacagi olumsuz etkiyi kastediyordum. Yeterli hassasiyeti gösteren aileler var, o çocuklar siz o odada olmasanizda ne zaman kanal'i degistireceklerini bilirler :) Lakin, bu hassasiyeti tasimayan hatta kendi izleyen insan bile bulunuyor güzel vatanimizda :)

İntifada 01-22-2010 17:58

Bu iğrenç kitabı o dönemde yazan ahlaksızla bu dönemde kanalında yayınlatan ahlaksız arasında bir fark göremiyorum.Aynı sapık ruh halinin 2 farklı zamana yansıyan yansımaları gibiler.eğer bu dizinin Türk aile yapısına ve Din yapısına bir zararı yok derse bir insan onun edeb duygusundan şüphe ederim.Zinanın en çirkin boyutlarıyla ve güvensizlik altyapısıyla anlatan bu kitap bir edebi eser değildir.70 lerde başlayan o fuhuş mecmualarından hiç farkı yoktur.Sizin zorla gözünüzü kapayan yok buyrun izleyin ama bunu izlemeyi insanlığına yakıştıramayan kişilerinde düşüncelerini sorgulamak haddinize değildir.

İntifada 01-22-2010 18:00

Valla bizim evde reyting cihazı yok bu forumdada evinde reyting cihazı kurulu olan birisi olduğunu sanmıyorum.Zaten son aylarda reyting ölçümünün dürüstlüğü konusunda bir çok tarışma var.Trt bu ölçümden çekildiğini açıkladı

İntifada 01-22-2010 18:12

Alıntı:

Kelebek Vadisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706866)
Birincisi Aşk-ı Memnu kitabını okudunuz mu? Bence okumadan yorum yapmayın. İkincisi ise, kitaptan diziye uyarlanma aşamasında, ortaya yönetmenin bakış açısı, onun cinselliğe bakışı ve en önemlisi de estetik yönü. Sanat göreceli bir kavramdır. O malum sahnelerin nasıl aktarıldığıdır. Bana dizi hiç de ahlaksız gelmiyor. İzlenebilir tercih meselesi. Benim izlememe sebebim, televizyon ile aramın pek iyi olmaması. Hala daha sen çocuklarına ''leylek masalı'' ile büyüteceksen o senin sorunun. Velev ki, izlesin ne olacak ki? Bie kadınla bir erkeğin öpüşmesi, birbirine sarılması kadar normal bir şey var mı* Sen çocuğu sıkarsan çocuk kaş ile göz arasında yine izler. Hiçbir zaman yasak çözüm değildir. Yaşın daha genç ama belki bilirsin, Zeki Alasya ile Metin Akpınar'ın ''yasaklar'' diye bir oyunu vardı. DVD'sini ya da VCD'sini bulabilirsen izle orada yasaklarla bir toplumun ne hale geldiğini görürsün. Yani, yasaklama ile sıkıştırma ile sen o çocuğu aslında daha çok tahrik ediyor, yasağı daha cazip hale getiriyorsun. Bırak izlesin eğer soru sorarsa da önemli olan saçma sapan cevaplar vermemek, makul, mantıklı ve onun anlayabileceği şekilde cevap vermek en doğalıdır.

Hiç senin sandığın gibi değil arkadaşım mesele.Bu konuyu çcocuğuna en doğru şekilde anlatmak için yazılmış bir çok kitap var.Dinimizde Cinselliğin yerini anlatan bir sürüde kitap var.Ayrıca Hadislerde bu işin adap ve usulu sabittir.Ayrıca bu kitapın içeriğinde bildiğim kadarıyla senin düşüncelerini haklı çıkaracak en ufak birşey yok.Ensest diyebileceğimiz bir ilişki var.Dini zedelemle kalmaz aile kurumunuda yıpratır.Ayrıca bizim dediğimizi sen anlamıyorsun biz diyoruz ki bu iğrenç dizi yayından kaldırılsın bizde çocuklar izleyeekmi diye diken üstünde oturmayalım

depare 01-22-2010 18:17

Edepsizliğin'de edebiyesi varmış,Edebiyata bak vay babam vay daha neler duyacağız (:
Din'de reformun devamı herhalde el atmışken edepte de reform yapalım diyosun yani "Çağdaş Din-Çağdaş edebiye" + CHP = Basiretsiz,çürük ve asi nesil uydu değil mi (:

İntifada 01-22-2010 18:22

Hadden bahsediyorsan senin bana faşist deme hakkın hiç hiç yok.Ağzını topla yoksa toplayacak birisi elbet çıkar.Sen ve senin gibi dediğin küçük bir zümre değiliz arkadaşım.Zaten öyle az bir zümre olsaydık sizin bugüne kadar yaptığınız baskılarla asimile olurduk.Sizin en büyük korkunuz halini lamazdık.Siz kendinizi haddinden fazla büyüttüğünüz için bizleri az görmektesiniz.Bu dizi benim dinime örfüme adetime aile yaşantıma tersse elbette kaldırılmasını isteyeceğim.Saçma laflarla bu iğrençliği savunmana gerek yok.Daha öncede çokkez verdim bu konuyla alakalı cevabını.Nickini deiştirip tekrar tartışmaya luzüm yok bu konuyu

El Emin 01-22-2010 18:29

Osmanlıyı saldırıları ile asla çökertemediler.
Sonunda inişe soktular.
İnişe sokmalarında ki acı veren kısım kendi evlatları ile inişe soktular.
Bu gün bu toplumu bu hale getirenlerde bu vatanın evlatları ama neylerin satmışlar kendilerini.
İlk tv çıktığı yıllarda ufak öpme ve el ele tutuşma sahneleri yayınladılar.
Tabi kumanda yok değiştirmeye kalkana kadar bitti o sahne.
Sonra uzattılar.Artık aile kavramında normal karşılandı.
Toplum açıldıkça açıldı ve sonunda halimiz ortada.
Bir filimde tüm aile bir erkek ile.
Birinde biri amcasının ki ile.
Bunu yapanlar yanlarına kar kalacaklarını mı zannediyorlar.
Yanılıyorlar.Er yada geç hesabını verecekler.
Bizlerin sesi ise hiç inmeyecektir.
Hep dik duracağız şerefsiz satılmış köpeklere karşı.

İntifada 01-22-2010 18:31

Arkadaşım hastamısın ya?Nereden girip nereden çıktığın belli değil savunduğun dizinin savunulacak bir yanı olmadığını anladında şimdi başka konuyamı çekiyorsun meseleyi?Biz burda kurtlar vadisi iyidir bu kötüdür diye birşey yazdıkmı?Çokçada eleştirmişimdir ayrıca kurtlar vadisini bir döenm aşırı faşist bir senaryoyla karşı karşıyaydık ben ozman onlarıda belirttim.Konu değiştyirmene lüzum yok

El Emin 01-22-2010 18:32

Facebook'ta rastladığım bir paragrafı yayınlıyorum.
"Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'Nİ Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle."
Bu Kanal D'yi ve sapıklıklarını gayet güzel anlatıyor.

hüma 01-22-2010 18:38

ben çocukken hep türk filmlerinde iki sevgili buluşur konuşurlardı.filmde en edep dışı şey 'aralarında 1 m mesafeyle seni seviyorum' demeleriydi,o sahne çıkınca evdekilerin hepsi yere bakar aile büyüğünden birisinide olmadık bir öksürük tutardı.şimdi ise öylemi?asla biz nasıl değiştik nasıl değiştirmelerine izin verdik.artık öpüşme sahneleri maaile izlenir olmuş.çocuklardan biri o sahnede tv'nin önünden geçince kıymet kopuyor.ne oldu bizim dini inançlarımıza?neler olmakta???

Ukbâ 01-22-2010 18:40

Alıntı:

Kelebek Vadisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706883)
Madem bu diziyi ahlaksız buluyorsunuz ama Kurtlar Vadisi denilen saçma sapan bir diziyi izliyorsunuz. Neden Kurtlar Vadisi hakkında bir şey söylemiyorsunuz!? Bu sizin yaptığın ız çifte standarttır.Bu gün bu ülkede (daha bu günkü gazetelerde vardı) ilk okul birinci sınıf çocukları, diğer birinci sinıfı basıyor. Evet acaba bu kadar kan ve şiddet olan bir diziyi eleştirmeyeceksiniz, izleyeceksiniz, başka bir dizi hakkında ahlaksız diyeceksiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Ülkemin polisi Necati Şaşmaz denilen Cüneyt Arkın çakmasına eskortluk yapılıyorsa, kan gövdeyi götürüyorsa acaba hangisi daha ahlaksız bunu düşünün.

Kurtlar vadisinide sevmem , ama okumaktan aciz olan topluma derin devlet anlayışı işlemeninde farklı bir yöntemi olmaz değilmi.:) bu arada edebe sınır koymak değilde edepsizliğin önüne geçmek için biz muhafakar cephenin bu gayreti göstermesi doğal değilmi. İnanclarımıza değerlerimize ters düşen bu vaka karşısında edepli şekilde mücadele etmek hepimizin görevi , diziyi kapatmak tepeden kapatma değilde insanların zihnini hakikat ile doldurduktan sonra diziye olan rağbeti kesmektir.

All times are GMT +3. The time now is 09:19.