![]() |
Tanışma
Selam arkadaşlar
|
Aleykümselam....
Hoşgeldin kardeşim....;1 |
Aleykümselam...
Hoş geldiniz. |
bakan yiğeni ne demek?
niye böyle bir nicke ihtiyaç duyulmuş ki? |
Aleykumselam...
|
arkadaş bakan yiğeniyim demek istiyor herhalde...
redyellow abi sende bir bakan yiğenisin... unutma amcanda bir yere bakıyor...;D |
ve aleykü selam kardeşim
Hoş geldiniz,daimiolursunuz inşALLAH |
Hoşbulduq nikimden rahatsız olduysanız eğer k.baqmayın
|
Alıntı:
|
Hoş Geldiniz...Sefalar Getirdiniz...:gül::çiçek:
Yok Canım Niye Rahatsız Olalım...Senin Bakan Amcan Varsa...Sorun Yoggg ;1;1;1 |
(: XD amcam değil dayım bakan tanırsınız İç İşleri Bakanı Beşir Atalay
|
Angarada Dayınmı Var Ahmedo Kurban Niye Dogdun Söle Bakım Niye Dogdun...:w::w::w:
|
Evet Ankarada niye doğdun derken anlamadım ):
|
Yok Yaaavv...Sen Anlamamışın...
Ben ceylanın parçasını kendi üstüme yorumladım... Angarada Dayınmı Var Ahmedo Kurban Niye Dogdun Söle Bakım Niye Dogdun...:w::w::w: |
Alıntı:
|
Ok k.baqma özür neyse tanışalım mı ? ben Davut Kırıkkale den
|
Alıntı:
|
As sölerim tabi partimizin üyelerinin slm var derim ama şu aralar yoğun ay yıldız 15 tatilde yanına qitcem sölerim (:
|
Alıntı:
Memnun Oldum...:gül::çiçek: Bende Ahmet... İlk insanlıgın ve medeniyetin oluştugu topraklardan... |
Bnde memnun oldum hoşbulduq tekrar daha yeni üye oldum buranın kurallarını bilmiyorum k.baqmayın hatam olursa söleyin lütfen
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşki insanın içi dışı bir olsun dogrudan sapmasın yeter... |
Hoşgeldin kardeşim
Fakat Alfabemiz dışına çıkma be :) q yok g var :) |
ok alışkanlık özür dilerim hoşbulduk bu arada ismim Davut
|
Hoş geldin kardeş
Hayırlı Forumlar dilerim Yokki bi bakan akrabamız bizde yazalım nickimize |
Estafurullah (: ölesine yazdım zaten aklıma bakan yiğeni geldi cok memnun oldum Kırıkkaleden Davut ben inş.anlaşırız Ak Gencliğin Buluşma noktasına bende üye oluyum dedim bilmem iyi etmişmiyim yaşım 18 lise son öğrencisiyim öss hazırlanıyorum hep hayalim dayımın izinden gitmek oldu onun gibi siyasete atılmayı çok istemişimdir bu yüzden siyaset bilimleri fakültesini istiyorum inş. olur bu ülkeye faydalı yararlı bişiler yapmak isterim partimizi ileriye yarınlara taşımak istiyorum
|
Alıntı:
Kardeş hoş geldin . Tasıdığın samimi duygular umarım eninde sonunda yaşadıkların olur. Kendinizi geliştirme adına bu zeminin size katkısı yüksek olacaktır. Daimi beraberlikler. |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim inş. tek hayalim partimiz ve milletim adına bişiler yapmak tabi sadece hayal kurmakla olmuyor harekete gecmek lazım çok calışmak cabalamak gerekli ben buna inanıyorum benim için 3 şey cok önemli 1_ AİLEM 2_PARTİM 3_CANIMDAN COK SEVDİĞİM ARKADAŞLARIM partim için basit insanlarla kavga ettim partimi aşşağılamak isteyenlere asla izin vermedim vermemde
|
Alıntı:
|
Alıntı:
** Bakan yeğeni Kardeş hoşgeldin, bizimkisi latifedir kusura bakmıyorsun değil mi? |
bende değiştirmek istiyorum sayın yönetim.bakanyiğenininforumarkadaşı olarak:) bu arada hoşgeldin bence kendi ismin kullanman daha şık olur.
|
Teşekkür ederim güzel ve olumlu sözlerinizden dolayı aranıza benide aldığınız için cok teşekkürler birlikte bu ülke için yararlı fikirler üreteceğimizi düşünüyorum ve temelli ediyorum cok memnun oldum sizlerle tanışdığım için
|
hoşgeldin kardeş hoşgeldin
|
Alıntı:
Rahat ol :) Her ne ise demek istediğim iki şey var; 1-)Hayallerimiz aynı doğrultuda bir bakarsın karşılaşırız bir gün bir yerlerde ismimi aklında tut sorduğum zaman lades olma.:) 2-)Kendince önemli 3 şeyi sıralamışsın ama unutma ki!Onlarından daha önemli olan şeyler vardır.:güzel: |
Ve aleyküm selam
Hoşgeldiniz, daimi olabilmeniz umudu ile.. |
Hoşbulduk teşekkür ederim
|
Foruma yeni üye oldum.İnşallah güzel paylaşımlar kazanırız.
Herkese kolay gelsin dileklerimle... |
Foruma yeni üye oldum.İnşallah güzel paylaşımlar kazanırız.
Herkese kolay gelsin dileklerimle... |
Hoşgeldin arkadaşım aramıza
|
All times are GMT +3. The time now is 09:07. |