![]() |
N.Kurtulmuş: TV5 Parasızlıktan Değil Kötü Yönetimden Battı
NUMAN KURTULMUŞ
TV 5 PARASIZLIKTAN DEĞİL KÖTÜ YÖNETİMDEN BU DURUMA DÜŞTÜ "TV5 konusunda ne söylerseniz yerden göğe kadar haklısınız. TV5 sahasının en kötü örneklerindendir. TV 5 parasızlıktan değil kötü yönetimden dolayı kötü gitmiştir ve bir sürü insanın da hakkını almıştır. İnşallah burada hakkı olan arkadaşlarımız kul hakkıyla öte dünyaya gitmezler ne diyeyim" |
24 saat propaganda yapan bir tv nin sonu ne olacaktı ki....
beyin yıkama makinesi gibi kullanırsan kanalı böyle olur.. hoş kimsenin beynini yıkayamıyorlar ya.. sadece kendi yandaşlarını iyice fanatizme ve holiganizme itiyorlar..o kadar... |
1- TV5 battı mı? ben izliyorum halen yayın yapılıyor. Battı değil de zor durumda demek daha doğru olur herhalde.
2- Kötü yönetildiğine katılıyorum. Numan bey doğru söylemiş, hak konusunda söyledikleri de çok doğru. 3- Ama sadece kötü yönetimden şikayetçi olmak, sadece kötü yönetimden dolayı zor duruma düştü demek de yanlış olur, tv5 arkasını bir holdinge vs. dayamadı, derin yerlerle derin bağlantıları da yok, iktidarla da iyi olmayınca olması gereken oluyor, zor duruma düşüyor. |
Alıntı:
Marmarahaber |
Alıntı:
ama bunu sadece kötü yönetime bağlamak yanlış olur dedim ve görüşlerimi yazdım. Ayrıa Hilal tv ve dostv ile tv5'i karşılaştırmamak lazımdır yanlış olur, tv5 siyaset yapmak zorundadır, bu durumda da karşıtları da çok olur. mesela tv5 bir türlü kablo tvye girememiştir ama diğer kanallar girmiştir. Bunun da çeşitli sebepleri vardır. Siyaset yapıyorsanız engeller çok olur. |
bir tv kanalını yönetemeyenler bu ülkeyi nasıl yönetecekki
|
Fatih bey:
Gereksiz polemiğe yol açmamak için yazmıyorum. Umarım anlamışsınızdır. |
İMZA:
REDYELLOW Şükran cezira:) Bu mantığın tersinden düşünürsek kanalD iyi reklam alıyor, demek ki iyi yönetiliyor, demek ki kanalD'yi yönetenler ülkeyi iyi yönetirler:) |
Alıntı:
|
TV 5 kesin hükümetle arası iyi olmadığı ve hükümetin TV 5 ve desteklediklerinin kendisine çok büyük rakip olabileceğini düşünerekten gayriresmi ve gayriahlaki yollarla batırılmış olduğunu düşünenlerde olabilir tabi...
|
Alıntı:
|
Kanal su an kiminki?
|
Alıntı:
Alıntı:
demek ki kanal yönetmekle devlet yönetmek ayrıymış:) kanalı iyi yöneten devleti de iyi yönetir veya kanalı yönetemeyen devleti yönetir mi mantğı yanlışmış. Saadet kadar hayatın gerçekleriyle buluştuğunuz zaman yukardaki yazıyı yazmazsınız. |
saadetçilerde yönetim kapasitesi olmadığı için baraj altında sürünüyorlar zaten...
farkımız bu... farkı fiyatı... :) |
Sırf laf olsun, sataşma olsun, forumda sürtüşme olsun diye yazılan yazıları görmezden gelmek daha iyi.
|
Kendi Paraları olmadığı için tabiki batırırlar..çünki TV5 gönül verenlerden toplanan paralar ile kuruldu..
Nevşehirde 99 kişi ortaklı kanal 50 tv kuruldu..çok düzelde idare ediyordu..maksat kar amaçlı değildi..TV 5 te kar amaçlı değil..milli görüşçülerin ifadesine göre zarada etse cihad ediliyor oacaktı.. kanal 50 de o yıllarda refah partisinin bir numaralı rakibine satmışlardı..çok kızmıştım çok...yazıklar olsun demiştim..düşmana silah veriyorsunuz..tüm kapatalım ondan iyi dedim..ama para damak artırır derlerya..para tatlı gelmişti ve sattılar malesef..hiç savunmayın..savunulacak bir tarafı yok...senin işin gücün ak partiyi karalamak olursa..sonu hüsran olur..allahta razı olmaz..ve olmadıda..sen menzilini şaşır..kimi eleştireceğini bilme..ondan sonrada zarar ettikte..kimin parasıyla kımın yerini sattılar..meçhul.. İsimlerde verebilirim..o yuzden lütfen savunulmayacak şeyleri savunmayınız..konuşurken yalnızca doğruları söylemek, öz elştiride bulunmak insanı küçültmez tam aksine yüceltir.. |
Alıntı:
Ayrıca yönetimden kaynaklandığı çok belli.Yüzde 5-6 tabanı olan bir partinin kanalı parasızlıktan batmaz.Ne tv5 nede milli gazete bence inanılmaz derecede kalitesiz.Kendi görüşünden insanları bile kendisine çekemiyor.Zaten şeref malkoçun gelişinden sonra tamamen bitti desek yeri tv 5 için |
Alıntı:
|
TV5 alışagelmiş yayın politikasını yeniliklerle değiştirmesi gerekmekte.Süregelen yayın politikası mevcut zeminde kendisine daha fazla yer bulamaz.
Aynı ilke ve çizgide kalıp,yenilenmiş bir yüze bürünmesi başarısını kat kat artıracaktır diye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Bit türlü anlayamıyorum. Birşeyleri tartışırken birileri neden sürekli sıkışınca yada gerçekten karşı taraf saçma bir şey söylemiş bile olsa,''bu cümleyi kuran adamla tartışamam'', '' oooo seninle konuşmaya bile gerek yok'', ''sen bunu diyorsan ben sana hiç bir şey demem'', '' sen böyle dedin, boşa konuşuyoruz'', '' seninle konuşmak anlamsız'' gibi argümanların arkasına saklanırlar...
|
redyellowun yıllardır arkasına sığındığı taktik...
cevap olmadığı zaman demogoji yapar...duygu sömürüsü yapar... |
Bazen tartışmanın, yazmanın anlamı yok diyorum, nusret diyor ki bunu anlamıyorum.
Aha şimdi milletinadamına ne yazayım ben? Zırt diye geldi yazdığı yazıya bak. Buna bunun uslubuyla cevap yazsam uzayıp gidecek. En iyisi susmaktır! Fatihbeyin yazdığı da bana tam olarak ters bir görüş, o düşünce hakkında tartışmanın benim için bir anlamı yok diyorum. Şahsı hakkında değildir yazım, eğer öyle anlaşılıyorsa buna üzülürüm. Anlamı var diyen tartışsın buyursun. ******* fatih güneş kardeşim; "ben zaten kanald yi yönetenlerin ülkeyi iyi yönetebileceğini savunuyorum" demişsin, olabilir, kendi görüşündür, ama ben bu görüşe katılmak zorunda değilim, bana tam zıt bir görüş, bu sebeple de tartışmanın da anlamı yok diyorum, kesinlikle milletinadamı için düşündüklerim sizin için geçerli değildir, bu konuya özeldir yazdığım. Milletin adamı sadece polemik yapmak için, saldırmak için yazar, siz dahil değilsiniz onun grubuna. (milletinadamı nickli kişinin şahsınadır yazım, onunla tartışmanın anlamı yoktur) |
Yazardım ama TarihSever kızıyor...
|
Dün,Bugün ve Yarın...?!
Alıntı:
Bu gün Akp, mevcut varlığını bir yerde 28 Şubat'a borçlu değilmidir? Dün 28 Şubat'ı tezgahlayan ABD'nin bugün darbelere karşı Akp'nin en büyük yardımcısı (!) olduğunu anlayamıyorsa bazıları ,yarın da Akp'nin işini bitirmek için başka bir planı/piyonu kullanacağını da göremezler... Aynı şekilde 28 Şubat'ta Milli Görüşçüleri anında yalnız bırakıp (hatta hiç desteklemeyip),Bülent Ecevit hayranı olan Fethullah Gülen ve sempatizanlarının bugün topyekün Darbelere karşı tüm güçleriyle cuntacılara karşı Akp'nin safında Demokrat (!) bir tavır sergilemeleri, Geçmişte ise en büyük cuntacılardan biri olan Kenan Evren'e 12 Eylül'de "Allah razı olsun,yaşasın, varolsun " diye hangi yüzle dediklerini de göremezler... Yarın da; İktidar ve güç oyununda Mustafa Sarıgül'ün muhafazakar kesime kurtarıcı diye lanse edildiğini de göremeyeceklerdir... Hulasa sayın arkadaşım;Refah'çılar kendilerini ABD yörüngesinden çıkarmadıkları için bu gün yönetim kadrosunda yer alamamış olabilirler ama Akp'nin de bir zamanlar Özal'ın Anap'ı gibi olduğunu unutmamak lazım diye düşünüyorum... Son olarak;Akp'nin çekirdek kadrosu nereden geldi?! Dolayısıyla, Refah'a bir iki kelam etmeden önce düşünmenizi salık veririm... |
Alıntı:
|
Özal ikinci girdiği genel seçimde yine tek başına iktidar olmuştu ama oy kaybetmişti. Ama Ak Parti girdiği ikinci genel seçimde oy oranını %10-13 artırmıştır. Yani Özal' ın Anapı ile baştan bir tezat var. Siz istediğinizkadar yatın kalkın dua edin birgün onlar gibi olalım diye ama Allah' ın izni ile bu istekleriniz gerçekleşmeyecek...
|
Alıntı:
Niye Anap gibi olasınız diye dua edeyim ki? Refah gibi olun diye dua etmek varken... Karıştırdığınız bir gerçek var, o da şudur;Biz milli görüşçüler (siz aksini iddia edebilirsiniz) sizin yani AKP'nin gerçek tek dostlarıyız,aynı çeşmeden beraber su içen, aynı dava için yağmurda ıslanan insanlarız.Dün Anap'ın,DYP'nin hırsızları bugün bu milli görüş davasına hizmet edemezler. Bakınız,Cemil Çiçek,Vecdi Gönül, vb bunlar statüko'nun adamlarıdır.Bu davanın asla adam(ları) değildirler.. Onlar için varsa yoksa iktidar ve gücün nimetlerinden faydalanmak vardır. Bu olguyu skor bord tabelasına çevirmeye gerek yok.Birazcık özeleştiri yapabilseniz zaten bunu göreceksiniz... 2007 seçimlerinde arttı zannetiğiniz oylar emanet oylardır, o günün şartlarının etkisi vardı ( 27 nisan e muhtıra gibi).Ve en son seçimde olduğu gibi o emanet oylar yer değiştirdi... |
Bizde bu sefer çökeceksiniz. Oylarınız o günün şartlarından dolayı artmıştı gibi söylemlerden sıkıldık. Geçen seçimde aynı şeyi söylemiştiniz. Neyse zaman gösterecek.
|
Alıntı:
Sorduğunuz soruya gelince; Milli Görüşçüler, hiçbir şart altında darbeci çevrelerle içli dışlı olmamıştır. 12 Eylülde yakalanmamayı başaran ve ardından Kenan Evren için "cennetlik (!)" diyen, 28 Şubat sürecinde darbe mimarları olan Süleyman Demirel’e ve İsmail Hakkı Karadayı’ya “Uzlaşı ve Demokrasi Ödülü” veren kişi, Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan değil, Fethullah Gülen’dir... Bugün Ergenekon davası kapsamında yargılanmakta olan Prof. Dr. Erol Manisalı, Doç. Dr. Emin Gürses gibi isimler Milli Görüşçü yayın organlarında değil, Samanyolu tv'de uzun yıllar program yapmışlardır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunu yapan sizin hocanız değil mi.cehenneme bilet alan satan vs diyen sizin erbakan hocanız değil mi. 28 şubat kararları alındığında hocaefendi türkiyede değildi.verilmeyen bir ödülü nasıl evirip çevirmeye kalkıyor şu siyaset fukaraları. |
Alıntı:
Cemaatten olmadığım için sana cemaat konusunda cevap vermeyeceğim. Cemaatten olsa idim bile cevap vermezdim; çünkü milli görüşçülerin kendilerindan başkaları için ne düşündüklerini çok iyi biliyorum. Laf anlatamazsın. Sizden başka herkes yalan. Erbakan Hoca eleştirildi diye kıyametleri kopartıp kişilik haklarına saldırı derseiniz ama sizden başka herkes için demediğinizi bırakmazsınız... Diyelimki cemaat desteğini geri çekti. Ak Parti 17 milyon küsür oy almış bir parti. Tek cemaat desteğini çektiği için yalan olmayız... |
Alıntı:
cemaatte siyasi yönlendirmeler olmaz çünkü siyaset konuşulmaz.siyaseti konuşan gazetedir basındır. |
Sayın nusret:
Ben de milli görüşçüyüm. Ama yukarda yazılanların çoğuna katılmıyorum. Fakat siz MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER... diyerek genellemekten hiç çekinmiyorsunuz. Ne olacak şimdi? Tekrar edeyim mi: BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM. Sonuna kadar, ölene kadar! Ama sayın tuğrulpaşanın hocaefendi ile ilgili yazdıklarına katılmıyorum, tasvip etmiyorum. Genelleme yaptığınız için acaba özür dileme gibi bir erdeme sahipmisiniz çok merak ediyorum. |
sayın redyellow
madem milli görüşün farklı bir yönünü sağduyulu yüzünü vurguladınız.o zaman size bi kaç soru sorayım müsadenizle. milli görüş siyasi ağırlıklı bir görüş ise muhattabı akparti olması gerekirken bu cemaat neden siyasi rakip olarak algılanılıyor? |
Alıntı:
Milli görüşün partisi bellidir, genel başkanı bellidir. Her milli görüşçünün, forumlarda yazan herkesin milli görüşü temsil etmesi mümkün değildir. (bende dahil) Siz diyorsunuz ki MİLLİ GÖRÜŞ BU CEMAATİ NEDEN SİYASİ RAKİP OLARAK ALGILIYOR. Bu kanaata nerden vardınız ki? Mesela saadet partisi yetkililerinin bu cemaati siyasi rakip olarak gördüklerini dair bir konuşması, açıklaması vs mi var. Ben duymadım, eğer siz bilgilendirirseniz görüşümü yazarım. Bu cemaatin yanlışlarını vs. söylemek onları siyasi rakip olarak görmek değildir. Herkesin yanlışı da olabilir, doğrusu da... Bu cemaatin de doğruları vardır, katılmadğım yanlış bulduğum şeyleri de vardır. Bunu söylemek onları siyasi rakip olarak görmek değildir. Bakın ben bir çok forumdan gülen cemaati ile ilgili asılsız İFTİRALARA karşı çıktığım için atıldım, banlandım vs. Ve ben milli görüşçüyüm. (hatta ilginçtir bazı yerlerde de akpli diye tepki görüyorum, sırf şunu doğru yaptılar dediğim için) Fethullah gülen cemaati siyasi rakip olarak görmedim, göreni de görmedim milli görüş yetkililerinden. muhabbetle. |
milli görüşü benimsememek suç mudur, hakaret midir?
bunu bahane ederek bunlar milli görüşe 40 yıldır düşman diyip kin tutan ve tutturan arkadaşlarınız milli görüşün neresini temsil ediyorlar bende sizin gibi merak ediyorum. bende aynı sizin gibi düşünüyorum arkadaşlar liderlerinden parti sözcülerinden daha kralcı davranmalarını neye dayandırıyorlar. örnek istiyecekseniz ama gerek yok.çünkü sizde kabullenmişsiniz bazı şeyleri. |
Alıntı:
Ödülü veren de bu gruptur... Benim yayın grubum mu?! 28 Şubat'ın acımasız kararları alındığında Fethullah Gülen ve grubu hangi taraftaydılar? Erbakan'da dahil olmak üzere kimse kimseye cennet veya cehenneme bilet alıp veremez... Ama bu yazdılarımızdan sonra bile hiç kimse gerçeği ters yüz edemez. Ben kayıtsız şartsız kimsenin avukatı veya savcısı değilim.Sadece gözlemlerimi yazıyorum,yazmaya devam edeceğim... İsteyen ,istediği yere çeker.İsteyen de istediği gibi anlamkta serbesttir... |
Alıntı:
ARKADAŞLARIMIZIN milli görüşü temsil edemeyceklerini yazdım, ben de dahil. Siz nekadar fethullah güleni temsil ederseniz her forumda yazı yazan milli görüşçüler de o kadar erbakanı, milli görüşü temsil ederler. Kralcı davrananlar sadece milli görüş camiasında mı var? AKP de yok mu? Chp de yok mu? Cemaatin içinde yok mu? Tabiki var. Ancak bu kraldan çok kralcıların yanlış tavırları için o camiaları suçlamak yanlıştır. |
All times are GMT +3. The time now is 23:18. |