![]() |
Erdoğan, Durmuş'a çok sert çıktı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kırıkkale Milletvekili Durmuş'a sert yanıt verdi. Erdoğan, "Eşimi başörtüsü sebebiyle GATA'ya sokmayanları müdafaa edecek kadar da vicdansızsın." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kırıkkale Milletvekili Durmuş'a sert yanıt verdi. Erdoğan, "Eşimi başörtüsü sebebiyle GATA'ya sokmayanları müdafaa edecek kadar da vicdansızsın." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kırıkkale Milletvekili Durmuş'a sert yanıt verdi. Erdoğan, "Eşimi başörtüsü sebebiyle GATA'ya sokmayanları müdafaa edecek kadar da vicdansızsın." dedi. MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya hasta ziyaretine başörütülü olduğu için alınmamasını eleştirirken kullandığı ifadeler tartışmaya neden oldu. Durmuş, GATA doktorlarını kast ederek, "Nasıl bir peygamber eşini almazsınız" dedi. Durmuş, peygamber benzetmesini bir AK Parti il başkanın yaptığını söyledi. Bunun üzerinde AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve Başbakan Erdoğan söz alarak, Durmuş'a cevap verdiler. Söz alan Başbakan Erdoğan, partisine bu şekilde yakıştırma yapılamayacağını belirterek, Osman Durmuş'u şu ifadelerle eleştirdi: "Susmayı öğren. Dinlemeyi öğren. Kaldı ki, benim ile ilgili bu tür yakıştırmayı yapan sizsiniz. Ayrıca eşime laf atamazsınız. Ahlaksızlıktır! Sen (işaret parmağı ile Durmuş'u işaret ederek) başörtüsü sebebiyle oy isteyeceksin. Eşimi başörtüsü sebebiyle GATA'ya sokmayanları müdafaa edecek kadar da vicdansızsın." (habervaktim) |
ya şu adamı bi elime geçirebilsem:kızdım:;ı:
|
MHP den provakasyon!-vekillerimiz MHP li vekiller ile yumruklaştı
MHP nin küstah ve provakatif tavrı devam ediyor
http://www.samanyoluhaber.com/h_3908...a---video.html http://img295.yukle.tc/images/6554124390.jpg Kürsüye çıkan durmuş Hem Erdoğana hemde eşine küstahça dil uzattı GATA ya alınmamasını diline dolayıp "peygamber eşi" gibi ifadeler ile saldırdı Yumruklar havada uçuştu LANETLİYORUM BU MEHP ZİHNİYETİNİ !!! |
TBMM Genel Kurulunda, CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal'ın, AK Parti'ye yönelik sözleri tartışmaya yol açtı. AK Parti'li milletvekillerinin üzerine yürüyen Soysal'ı arkadaşları önledi. Bir tepki de Güldal Mumcu'dan geldi. DURMUŞ BAŞBAKAN'A 'PEYGAMBER' DEDİ TBMM Genel Kurulu'nda MHP'nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında verdiği gensoru görüşmelerinde kavga yaşandı. MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş'un Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın GATA'ya ünlü sanatçı Nejat Uyguru, başörtüsünden dolayı ziyaret edememesini eleştirdi. Başbakan Erdoğan'a peygamber benzetmesinde bulunması üzerine tartışma çıktı. AK Partili ve MHP'li milletvekilleri arasında tartışma kavgaya dönüştü. AK Parti ve MHP Grup Başkanvekillerinin araya girmesine rağmen kavga devam etti. Durmuş'un konuşmasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ve Başbakan Erdoğan söz aldı. Erdoğan ve Bozdağ, Durmuşu sert dille eleştirdi. **** OTURUMA BİR SAAT ARA VERİLMİŞTİ MHP'nin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında ''Çalışma hayatında yaşanan anlaşmazlıklar karşısında ve ortaya çıkan sosyo ekonomik duruma rağmen sorumlulukları yerine getiremediği'' gerekçesiyle verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmeler devam ediyor. CHP Grubu adına söz alan İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, Sosyal Güvenlik Reformu kapsamında yapılan değişikliklerde işsizlik ve yoksullukla mücadele konusunda CHP'nin önerilerini yerine getirilmediğini ileri sürdü. ''Sosyal Güvenlik Reformu, işçiye, emekliye, alın terine ihanettir'' diyen Soysal, iş güvenliği olmadığı için tersanelerde, maden ocaklarında ölümlerin yaşandığını söyledi. TEKEL işçilerine, 4/C kapsamına alarak merhamet gösterildiğine ilişkin açıklamalar bulunduğunu anımsatan Soysal, şöyle konuştu: ''İşçileri 4/C kölelik kapsamına alıp 'merhamet ettik' diyorsunuz; alın merhametinizi başınıza çalın. Orada ölümü göze alan binlerce yürek var. Türk insanının duyarlılığı var orada. Bu sorunu çözmesi gereken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yolsuzluğun bedelini bu insanlara ödetiyor. Ülke kaynaklarını kendi yandaşlarına peşkeş çektiniz. Önce mücahittiniz, müşahit oldunuz, müteahhit oldunuz, daha sonra her şeye müsait oldunuz. Yetim hakkından bahsediyorsunuz, o kasanın kimlere çalıştığını, kediye ciğer teslim edildiğini görüyoruz. Gün gelecek devran dönecek, bunların hesabı bir gün Yüce Divan'da görülecek.'' Soğuktan donan bir Kore gazisi, yardım kuyruğunda bekleyen insanlar, iş müracaatı için sıra bekleyen insanlar ile çöpten meyve toplayan çocukların fotoğraflarını kürsüden gösteren Soysal, ''Bunlardan utanıyorum. Kula kulluk eden anlayışa yazıklar olsun. Oligarşinin, azınlığın mutluluğu için çaba gösterenlerden başkası değilsiniz. Bunlar utanç fotoğrafları değil mi? Sosyal devlet olmak için 4/B, 4/C, taşeronluk sistemini kaldırmanız lazım. Oligarşiye hizmet ediyorsunuz'' dedi. -TARTIŞMALAR- AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, sataşma olduğu gerekçesiyle söz aldı. Bahçekapılı, sataşmaya seviyesini koruyarak cevap vereceğini söyledi. Konuşmacıların kelimeleri, anlamını bilerek kullanması gerektiğini söyleyen Bahçekapılı, ''Kişilerin özel hayatına müdahale insan haklarına aykırıdır, ayrıca ayıptır. Hukukta eleştiri ile hakaret arasında bazı kriterler vardır. Eleştirirken kullandığınız dil ile söylediklerinizin içeriğinin birbiriyle örtüşmesi, bir denge kurulması gerekir. Burada, paparazzi programlarına konu olmak için bulunmuyoruz. Facebook'ta en çok tıklanan oyuncak da değiliz. Önce çalışın sonra konuşun'' dedi. CHP'li Soysal da Bahçekapılı'nın kendisine sataştığı gerekçesiyle yeniden söz aldı. Soysal, AK Parti Grup Başkanvekili Bahçekapılı'nın bahsettiği ''seviye'' kelimesinin adresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Soysal'ın ''Adres belli, adres Başbakan'' demesi, AK Parti'li milletvekillerinin tepkisine yol açtı. Sıra kapaklarına vuran AK Parti'li milletvekilleri, ''Terbiyesiz, ahlaksız, sarhoş, kafayı çekip geliyorsun...'' diye tepki gösterdi. ''Ahlaksız sensin, terbiyesiz sensin. Bizi yıldıramazsınız'' diyen Soysal, ''Burada siyaset seviye dersi vermek, en son size düşer. Siyasetin kıblesinin insan olduğunu bilenleriz. Siz, çivi çaktınız doğru ama bu çivileri insan etine çakıyor, insanları acıtıyorsunuz'' diye konuştu. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Sosyal'ın konuşma süresinin bitmesinin ardından birleşime ara verdi. AK Parti milletvekilleriyle birbirlerine karşılıklı laf atan Soysal'ı, CHP'li milletvekilleri kürsüden indirdi. soysal'ın, AK Parti milletvekillerinin üzerine yürümesini, idare amirleri, arkadaşları ve Grup Başkanvekilleri önledi. -TBMM BAŞKANVEKİLİ MUMCU: ARINÇ MÜDAHALE ETTİ TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın makam odasına geldiğini, birleşimi nasıl yöneteceğini konusunda kendisine talimat vermeye kalkıştığını ifade ederek, ''Bunu şiddetle kınıyorum'' dedi. Mumcu, TBMM Genel Kurulunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkındaki gensoru önergesinin görüşmelerinde yaşanan tartışma nedeniyle birleşime 10 dakika ara verdiğini duyurdu. Yaklaşık 40 dakika süren aranın ardından birleşimi açan Mumcu, Türkiye'nin yasama, yürütme ve yargı bağımsızlığına dayanarak yürütüldüğünü söyledi. Mumcu, şu anda yasamayı temsilen bulunduğunu ancak, yürütmenin yasamaya baskı yapma hakkının, hiçbir zaman olmadığını belirterek, ''Ama demin, Bakanlar Kurulu üyesi bir bakan, Başbakan Yardımcısı Sayın Arınç, makam odasına gelip, nasıl yöneteceğim konusunda bana talimat vermeye kalkıştı, bunu şiddetle kınıyorum'' dedi. Mumcu, bunun, son zamanlarda uygulanmaya konulan, yürütmenin yasama üzerindeki baskısının, ikinci tezahürü olduğunu savunarak, şiddetle kınadığını tekrarladı. Mumcu, yönetimle ilgili bir tartışma varsa, İçtüzüğün belli olduğunu, usul tartışması açılabileceğini ifade etti. -''KINAYAN BİLDİRİYİ HEP BERABER İMZAYA AÇALIM''- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da ayağa kalkarak, MHP olarak, Meclisin hükmü şahsiyetine yönelik bu girişimi protesto ettiklerini bildirdi. Vural, ''Bütün milletvekillerini ve grup başkanvekillerini, bu yapılan muameleyi kınayan bir bildiriyi hep beraber imzaya açmayı teklif ediyoruz'' diye konuştu. CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol da Mumcu'nun söylediklerine ilişkin ''TBMM tarihinde görülmemiş bir olay'' değerlendirmesinde bulundu. Anadol, Oktay Vural'ın söylediklerine katıldıklarını belirterek, olayın kınanmasını istedi. (AA) |
CHP - MHP yine elele...
Yazık... |
ali koyuncu hastaneye kaldırılmış:utangaç:
|
|
şeref.... yoksunu osman durmuş...
gıt beyinli... beynindeki amipleri ölmüş gerizekalı herif... maganda beyinliler... mafyamısınız lann siz... |
yalnız bekir bozdağ siyaset dersi versi verdi.Bugüne kadar dinlediğim en sağlam konuşmalardan birisini yaptı.
Zaten bu faşistlerde gösterdiki lafa verecek lafları olmayınca hemen kaba kuvvet Benim hemşeri hamza yerlikaya yoktu ki mecliste bi temiz dövsün şunları |
Utandım, gerçekten utandım.
Bu ülke böyle muhalefete layık değil. yazıklar olsun. Bunlara muhalefet değil insan bile denmez. |
Şeytan diyor ki..
Eline demir çubukları alıcan giricen meclise bunlardan kim önüne gelirse Kafa göz giriceksin.. |
Saadet ve BBP'yi Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum...:)
|
Şerefsizler,Halsiyetsizler!
Lağımdaki kadar değeriniz yok! Faşist topluluğu! |
Osman DURMUŞ, Oktay VURAL, KEmal ANADOL ve benzerleri...
Bu memlekete yakışmıyorsunuz... |
Bence orda yumruklaşanların hiçbiri bu memlekete yakışmıyor, çok çirkin görüntüler! Bu tarz olayların imajımızı sarstığını düşünüyorum (ne kadar haklı olsak da)..
|
Mhp şimdi kimden oy isteyecek?
|
Biz böyle olmamalıydık bu topraklardan çıkan insanları tanıyamıyorum artık..
|
Cuntacılar Darbeciler Ergenekoncular ...
bunlardan başka bunlara oy kimden gelecek artık... Şerefsizler... İçlerindeki kini kustular... Gerçek yüzleri belli oldu... |
Osman Durmuş gibi bir holiganın Sağlık Bakanlığı yaptığı, milletvekili olduğu yerde meclis karışır tabi. Bir Kamer Genç bir Osman Durmuş. Şu adamın, ileri geleni olduğu partiye oy veren insanlar şimdi kendilerinden utanmalı. Herkes nasılsa öyle yönetilir. MHPliler de ancak Osman Durmuş, Oktay Vural gibi insan müsfettilerine layıklar, yakışr onlara. Meclis'in itibarını alt üst etti pis herif. FB amigosu Sefa'yı koıysan ondan daha düzgün konuşur be
Ama bizde de hata var. "Başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamber gibidir" diyen adamı Aydın İl Başkanı'nı bu kafayı, bu çapı ya da çapsızı sen kenara çekecekken İl Genel Merclisi'ne 1.sıradan aday yaparsan bu adilere katlanmak durumundasın... |
Suç o vekilde değil o vekili oraya getirende..
Hazımsızlığında bu kadarı olur yani PES.... |
Alıntı:
Bunların sözde semptazinaları çok gurur duyuyordur bu olaydan Bekir Bozdağ titretti hepsini sinirden hazmedemediler ve saldırdılar Pislik Osman Durmuş Türk siyaset tarihinin karanlık sayfalarından birisi Ben Recep Tayyip Erdoğanı davosta bile bu kadar sinirli görmemiştim kıpkırmızıydı onu öyle görünce çıldırdım ankaralı olsam gider osman durmuşun suratına tükürürdüm |
http://www.egeliyim.net/resim/osman_durmus.jpg
Osman kuDURMUŞ. Dışarda başınızı kapatacaksınız burda açacaksınız.... diyor konuşmanın bir yerinde. Kulaklarıma inanamadım. Bir insan bu kadar utanmaz olur mu? Nesrin Ünal'a, MHP Antalya milletvekiline mecliste başını açtıran kimdi osman kuDURMUŞ? Nesrin Ünal'a "Başımı açıp kürsüye çıkınca kendimi çıplak gibi hissettim" dedirten alçaklar kimlerdi ey osman kuDURMUŞ? Pes hakikaten pes! (O sözleri söylediği sabit ise, AKp o il başkanını görevden almamışsa, bir de söylenildiği gibi terfi ettirmişse akp yönetimini de kınıyorum, ama hiç bir sebep asla ve asla osman kuDURMUŞ'un başörtüsünü alay almak, gataya zımmen destek vermek gibi yaptığı terbiyesizliği haklı göstermez) |
Artık bu kaçıncı yaptıkları..Şeytanın borozanları.. Biz bunları bu MHP - CHP Ergenekonun neresinde onu tartışmamız lazım...Kafa aynı kafa, surat aynı mendebur surat, düşmanları gene ortak AKP, şerefsizlik aynı şerefsizlik..
Meclisteki mayınları temizlemek lazım.. Bu MHP - CHP 'lileri mehmetçiğin geçeceği yola yerleştirememişler meclise AK Partilierin yoluna yerleştirmişler.. Bu çayıralan ermenileri hareketi partisinin sabıka kaydğını birleştirmek facebookta internette yayınlamak lazım.. |
Provokatörler yine işlerini layıkı ile yerine getirdiler!Bundan zarar görecek olan hiç kuşkusuz MHP tabanıdır,MHP dir!Osman (K)Durmuş ve bilimum mhpliler değim yerinde ise TBMM yi sokak gösterilerinin yapıldığı yere çevirdiler.Çalışma Bakanlığı ile ilgili verdikleri saçma gensorularına,AK Parti Grup Başkan vekilimizin vermiş olduğu tarihi önem taşıyan cevaplar karşısında ne yapacaklarını bilmeyen MHPliler Nur Serter Başta olmak üzere CHPlilerin en alçakça protestolarına bile rahmet okutarak kalleşçe tavırlar sergilediler!Başbakanımızın ve biz AK Partililerin en hassas noktalarına pervasızca saldıran MHPliler,bununla yetinmeyip fiilli saldırılara girişerek TBMM nin ve Türkiye milletinin değer ve saygınlığını ayaklar altına almışlardır!Siyasetten fikir ve proje üretmekte kısır kalanlar,dayanak olarak çirkefliği seçmişlerdir.Gören ve duyanların bu ne perhiz bu lahana turşusu dedirtecek tutumların yanında,MHPlilerin verdikleri gensoruyu unutarak başka mecralara akmasıda ayrıca bir garabet örneği idi!Elma ile armudu karıştırarak çirkin ve alçakça bir saldırı ile gündeme gelmek isteyen MHPliler,gündeme gelme faslını başardıklarını,Lakin tüm Türkiye'ye rezil oldukları ortadadır.
Tüm bunlarla yetinmeyip,peygamber efendimize dil uzatacak kadar alçalan,peygamber efendimizi siyasi mülahazalara alet edecek kadar siyonistleşmeleri dudak uçuklatacak türdendi.. Gerçekten Allah ıslah etsin.Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen gecenin lekeleri olmayı başaran MHPlileride ayrıca tebrik ediyorum. Zaman eski zaman değildir artık,muhalefet geçmiş atraksiyonları örnek alarak AK Partiyi düşürme derdinde,lakin AK Partinin Türkiyenin partisi olduğunu gerçeğini,kulaklarını sağırlaştırarak,dillerini ise lallaştırarak görmezlikten geldiklerini söylemekte fayda görüyor,bilmelerinda fayda görüyorum... http://www.haberturk.com/2010/02/03/...ACTALEBIII.jpg http://i.ensonhaber.com/news/213400.jpg |
Merclis Başkan Vekili Güldal Mumcu da diyor ki - Sayın Arınç makam odama gelip bana talimat verdi-... Bu konuşma meseleyi anlatmaya yetiyor aslında. Talimat ast -üst hiyerarşisinde olur. Arınç senin üstün mü ki sana talimat versin. Bülent Arınç engin tecrübesiyle bu olacakları önceden seziyor ve Güldal Mumcu'ya gidip basit bir gensoru önergesinin bu kadar uzamasına ve böyle provoke edilmesine göz yumuyorsunuz. Adil olun, tarafsız olun yoksa buradan kavga çıkar diyor.
Ne oldu? Güldal Mumcu oradan Bülent Arınç'ın tavsiyesine laf atacağına, ne olduğuna baksın.. |
Mucunun iddasıda tamamen asparagastan ibarettir!Nitekim sayın Arınç yaptığı basın toplantısında bunu açıkça söyledi,partizan Başkanvekilini yerin dibine soktu!Anlaşılan odur ki,dün gece AK Partiye karşı aleni olarak MHP-CHP bloklaşması ile büyük bir provokasyon kurulmuştur.!!!
Mucunun iddasıda tamamen asparagastan ibarettir!Nitekim sayın Arınç yaptığı basın toplantısında bunu açıkça söyledi,partizan Başkanvekilini yerin dibine soktu!Anlaşılan odur ki,dün gece AK Partiye karşı aleni olarak MHP-CHP bloklaşması ile büyük bir provokasyon kurulmuştur.!!! http://www.haberturk.com/2010/02/03/...dalmumcuuu.jpg |
bunlardan parti milletvekili olmaz insanda olmaz edepte olmaz şerefte olmaz bunların selamı bile alınmaz Allah belalarını versin Allah onlara gün yüzü vermesin amin diyorum akp iyi günde kötü günde beraberiz herzaman Allah aşkıyla varız Herşey Türkiye için
|
Bunlar İNSAN değil .
|
Evet CHP ve MHP nin şer ittifakı iyice ortaya çıktı
Var güçleri ile AKP nin üzerine abanıyorlar Zaten ses kayıtları vesair Önceden planlı bir provakasyona hazırlandıkları anlaşılıyor 2 yıl önce söylenmiş bir sözü bugün için dizayn etmişler Söz yanlış zaten savunulamaz ama Erdoğana karşı kahbece kullanılması vicdansızlık Ama Allah'ın izni ile hiçbir şey elde edemeyecekler Erdoğan hem Bahçelinin Hem Baykal'ın siyasi hayatını bitirmeye muktedirdir. |
Kanı bozuk bu şerefsizin bir insanın hanımına,onun tesettürüne laf atan insan müsvettesi kudurmuş Bozköpek bunlar..!
|
Şark bülbülü sefil bilo ne biçim erkek ki, bir bayanın bulunduğu odaya o şekilde girebilme cüretini ve izansızlığını gösteriyor.Onu haddinemi düşmüş meclisi nasılş yöneteceği konusunda millete akıl vertmek.Kalkmış bir de özür dileyeceği yerde ciğeri beş para etmez hala daha ağzından lağım akarak anırıyor deyyusu ekber. 10 Kasım günü Meclis Başkanına müdahele eden ve meclis başkanına fırça atan başbakan değilmi idi. Şimdide başbakanın yancısı şark bülbülü sefil Bilo Meclis Başkanvekili Sayın Mumcu'ya işini öğretmeye kalkıyor densiz ve dengesiz herif.İşte bu AKP iktidarının yasamaya açıkça müdahelesidir.
|
YAv sanki bu diyalogları daha önce yaşamıştık
Cevabını ziyadesiyle vermiştik ama bazı insaların gözle-beyin arasında temassızlık var heralde Sen bülbülü bırakta papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durma |
Senin gibiler bana laf edecek seviyede değiller. Senin bibiler ancak bir bayanın odasına girip ahkam kesmeyi bilirler. Çünki erkeklikleri delikanlılıkları o kadar sefil durumdadır.Ancak timsah göz yaşları döküp Tayyip Peygambere CİVANIM DELİKANLIM NE HALE GELDİ demesini bilirler.
|
Alıntı:
Haşa bu lafı söyleyen bir kişinin insanlığından şüphe ederim Hayvan diyemem hayvanlara acırım |
Bunu ben mi dedim? Zamanında diyen demiş bana ne kızıyorsun. Ses kayıtları, konuşmalar ortada. Aslında o adam AKP'nin ve AKP'lilerin gerçekte ne olduğunu yani AKP'ye tam manasi ile biat mantığı ile bağlı olduklarını gösteriyordu. O adam asıl AKP'nin adamı. Tayyip Erdoğan onu o şekilde dedi diye istifasını istemedi. Foyası çıktığı için görevden aldı. Öyle olmuş olmasa 2 yıldır bulunduğu görevde olur muydu? Hayır olmazdı. Tayyip Erdoğan sever bu yıkama-yağlama işlerini.
|
|
Yazıklar olsun bukadarda olmaz uleyn... :@:@:@
Bu ülkede muhalefetlik en fazla bunların döneminde bukadar ayaklar altına alındı... |
Alıntı:
KORKULARI MİLLETİN EGEMENLİĞİ ! |
All times are GMT +3. The time now is 13:27. |