![]() |
Yanlı haber yaptığını düşündüğünüz tv haber bülteni hangisidir?
Yanlı bulduğunuz tv haber bülteni hangisidir?
|
Kesinlikle star.Bana eski kanal d yi hatırlatıyor.Doğan artık Türkiyenin en çok izlenen kanalı olan kanal d yi biraz daha arka plana çekmeye başladı muhaliflik konusunda. İzlenme oranının düşmesi korkusu bunda önplanda olabilir.Mehmet ali Birandın balyoz olayından sonra sakin tavrını koruması ve bunu destekleyen habercileri eleştirmesi bence bu yüzden.
Ama star tv muhaliflik ve yanlılık konusunda elinden geleni yapıyor.Uğur Dündar Cehapeden ve Ordudan yana tavırlarıyla büyük bir kesimin sinirlerini geriyor bence. Ulusal TV ,KanalB,art tv de fena değildir yanlılık konusunda |
STAR Tv özelikle belli bir dönemde,dönemlerde yaptığı hükümet yanlısı haberlerle değim yerinde ise muhalefette taş çıkarttı!Şimdilerde ise dozunu biraz düşürdü.
|
Star tv ve Kanal D
|
star,kanal d, ve show bide samanyolunuda unutmamak gerekir
|
Doğan'a ait tüm kanallar.
Birileri çıkar şimdi Samanyolu'da yanlı haber yapıyor der.O yüzden parazitlere şimdiden cevap vermek niteliğinde ; Samanyolu tv'nin yaptığı tek şey gizli saklı olan her şeyi günyüzüne çıkarmak. Haklı nerdeyse onun yanında olmak. Bunlarınki yanlı yayın değil , bunların yaptığı adaleti herkese göstermek için yapmış oldukları büyük bir çaba. Eğer gerçekleri göstermek yanlı yayın yapmak ise ; evet Samanyolu'da yanlı haber sunan bir kanal. |
Kanal D tabiki haberlerinde resmen felaket tellallığı yapıyor
|
star kanald, mehmet ali birandın inşallah kazanacağız sözünü boşuna hatırlamıyoruz :D
|
*** Kanal D ***
|
STAR
HABERTÜRK FLASH TV Kanal d haberi neredeyse hiç izlemediğim için ona bişey demiyecem |
Star tv Kimse bana Uğur dündar için dürüst haberci demesin benim için 5 para etmezin teki .
Bakın size uğur dündarın nasıl bir haberci olduğunu anlatayım daha doğrusu uğur dündar ne yapar. Uğur Dündar haber bülteninde yarım saat abartısız sokak çatışmalarını halkın izleyip biribine karşı önyargı edinicek tahrik olucak gaza gelicek şekilde haberleri halkın gözünün içine sokar Milleti tahrik eder daha sonra derki işte siz bu oyunlara gelmeyin falan filan 30 saniye demogoji yapar ulen sen milleti zehirliyorsun sonrada aspirinle kandırmağa çalışıyorsun yılan ..... |
samanyolu tv yi görmeden direk diğer dedim ama öbür şıkların yanlı yayını zaten tartışılmaz ama stv siyesi konuda yanlı davranıyor...tabi tv5 te...
açık değiller...herkesi yayınlamıyorlar.. |
Yanlı haber yaptığını düşünmediğim bir kanal yok :)
|
Alıntı:
|
Her kanal yanlı yapıyor ama STV milletin selametinden gözünü gönlünü açacak yandan yanlı yayın yapıyor. Neye dayanarak STV'ye yanlı diyorsunuz ??? SP'yi fazla çıkarmıyor diyemi ? SP'liler adam gibi doğru dürüst demokrasiden, gayri milli çetelerin tasfiyesinden, yıkıcı muhalefetin karşısında taraf oldudamı yayınlamadı STV !!
En güzel en olması gereken yayını yapan STV'dir. Geri kalanları gerek konuşturdukları kişilerle gerek siyasi görüşleriyle yanlı olmaktalar, yıllardır görüyoruz. |
Samanyolu ve star tv .benim düşünceme göre:)
|
Alıntı:
|
sakin olalım lütfen:)
benim düşüncem bu.sana göre katılmadıgın düşünceler yalan mı oluyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yukarıdada enleri yazdım.düşünmeye de yasak koyacaklar:)ama ben seviyorum ak patilileri ve cemaattekileri ve ülkemin insanlarını... yazdıklarımda seviyesiz hiçbir kelime olmamsına ragmen seviyesizlikle itham edilmek yalan yakıştırması yapmak pek de adilane değil ya neyse...:) hayırlı geceler.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben onu starla aynı kefeye koymadım.koymam da . şu anlamda dedim. star bu hükümeti kötülemek için o kadar saçma yalan yanlış haber yapıyor.kinleri dündar ın gözünden okunuyor. samanyolu ise tam tersi. ikisini zıt örnek olarak vermiştim ama bu şekilde anlayacagınız aklıma gelmemişti.o şekilde anladıgınız içindi demek o hiddet.haklısınız.:) |
Alıntı:
Samanyolunu yanlı görmek suç mu? Bakın yanlı diyoruz, kötü,ahlaksız vs. değil. YANLI. STV yanlı yayın yapmaktadır, bu doğrudur. TV5 de yanlı yayın yapmaktadır, bu da doğrudur. Burda mühim olan bu YANLI ne tarafdan? doğrudan yana mı yanlışdan yana mı? Bu başlığın sorusuna mesela ben tüm kanallar yanlı yayın yapıyor diyerek cevapladım kendime. Yanlı olmayan kanal yoktur. Artı samanyoluna da laf edilebilir başkasına da, mühim olan o lafın içinde kötü söz, hakaret vs. olmasın. Biraz daha dikkat etseydiniz uslubunuza daha hoş olurdu diye düşünüyorum. Takdir sizlerin! |
aha ben yazıyı yazarken sayın uranyum gerekli açıklamayı yapmış zaten:)
|
say say say bitmezki :)
show kanald star stv kanal7 tv5 bengütürk halktv avrasya vs. vs. herkes bir tarafı tutuyor. ne demişler düşünmek taraf olmaktır Hiç kimse çenesini yormasın Türkiyedeki tek tarafsız kanal trt kanallarıdır. Diğerlerinin tarafsızlığı lafta. ama şıklardan en taraflı olan starı işaretledim :) |
Alıntı:
baştan sonuna kadar katılıyorum yazınıza. |
Demokrasi ve millet karşıtı her tür haber ideolojik bahceyi besler. O yüzden miletin değerinden uzak haber yapan bütün kanallar taraflıdır. Taraflı olmaktan daha çok hangi tarafta olduğunun hesabını yapmak gerek. Kimin hangi tarafta olduğuda belli zaten. Kartel basın ve avaneleri milletin karşısındadır her zaman.
|
Samanyolu Televizyonu, Atv, Kanal 7, 24 tv, Samanyolu Haber, İlk aklıma gelenler. Habewrcilik muhalif olmaktır. Habercilik soru sormaktır. Habercilik Laik Çağdaş ve modern bir ülkeden yana olmaktır. Ama bu kanallarda hiçbiri yok. Birilerinin Ulusal Kanal, ART, Star tv, Haber Türk gibi televizyonlardan ders alması lazım
|
Sabah sabah güldürdün beni....;D
|
Biz de sizin halinize bakıp bakıp gülüyruz kanallarınızın iftira atmak fitne çıkarıp ortalığı karıstırmak için yazdığı senaryolar ve komplo teorileri sit-kom dizi tadında.
|
Alıntı:
Habercilik soru sormak muhalif olmaksa ilk önce kendi kendilerine bir takım soruları yöneltsinler Burayada laiklik karıştıya ne deyim:) Alıntı:
Burda maksat değişmiş ben doğru dürüst kanalları eleştiriyorsun sanmıştım da neyse Allah selamet versin |
Alıntı:
düşünce yazmak bile tartışma olabiliyor... şahsen ben neden buna yanlı diyorsun hııı amacın bu demi demiyorum...çünkü düşüncesi o yargılamak bana yada sana ona buna kalmamış... ister saadeti çıkarsın ister çıkarmasın....bakın orda tv 5de yanlı yapıyor dedimki sıft hemen çirkefleşmesinler diye ama yoooo illa çıldırıcaz birbirimize hakaret edicez...yoksa nasıl birbirimizi yiyecez...nasıl muhalefet olduğumuzu belli edicez...:) |
Hepsi diye bir şık neden yok ki...???
|
neden hepsi niçin hepsi....yoksa ak partiyi kötülüyormu diye:) hey :Allahım ya:w::w:
|
Yahu...
Hepsi birilerinin yandaşı... misal Kanal7 AK Parti Ana Haber bülteni... Samanyolu keza öyle... Doğan Grubu Laik tayfasının yandaşı... TV5 Saadet Tivi... HT Cumhuriyetçilerin... Avrasya çartcurt kanallarıda cehapelilerin... eee normal... |
Alıntı:
|
uğur dündar dan başka bu kadar yanlı olduğunu belli edebilen yok.
|
Şimdilik Uğur Dündar flama taşıyor..
|
stv son derece yanlı bence starı da kanal d yi de solar bence...varsa yoksa ergenekon asker paşa bıktık yaaa...bu ülkede hiç iyi bişe yok mu kardeşim...
|
Mesele yanlı ya da yansız olmak değil. Önemli olan kimin yanında olunduğudur. Ben konuya böyle bakarım. Milli İrade'nin yanında olmak onurdur.
|
All times are GMT +3. The time now is 13:23. |