Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet, Akpartiyle birleşmeli mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=124741)

SeHzAdE17 02-06-2010 20:05

Saadet, Akpartiyle birleşmeli mi?

Yorumlarınızı bekliyorum

merve 02-06-2010 20:07

NEE ?? Saadet ile Ak parti mi ?? Bu iki ismi yan yana bile görmek istemiyorum!! CHP olur Saadet olmaz yani o derece !!

SeHzAdE17 02-06-2010 20:11

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715793)
CHP olur Saadet olmaz yani o derece !!

Ciddi olamazsın

Terennüm 02-06-2010 20:16

...............

merve 02-06-2010 20:20

Alıntı:

SeHzAdE17 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715796)
Ciddi olamazsın

Çok ciddiyim !! O saadet partililer varya seçim zamanı neler yaptılar :@ Onların yaptığını CHP yapmadı ;;) yaşayan bilir !! Onlar kadar çirkefini tanımadım ben :kızdım: Kötü konuşacağım şimdi tövbe tövbe :kızdım:

SeHzAdE17 02-06-2010 20:24

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715799)
Çok ciddiyim !! O saadet partililer varya seçim zamanı neler yaptılar :@ Onların yaptığını CHP yapmadı ;;) yaşayan bilir !! Onlar kadar çirkefini tanımadım ben :kızdım: Kötü konuşacağım şimdi tövbe tövbe :kızdım:

Ben Şahsen kardeş parti olarak görüyorum tamam oylar bölünmüş olabilir ama chpylede kimse aşık atamaz ben görüşüne saygılıyım sadece chp kısmı pek iyi olmadı gibi geldi bunların yaptığını bu ülkeye kim yaptıki

Tuğrul Paşa 02-06-2010 22:15

Alıntı:

NEE ?? Saadet ile Ak parti mi ?? Bu iki ismi yan yana bile görmek istemiyorum!! CHP olur Saadet olmaz yani o derece !!

O sizin kendi ideolojik görüşlerinizden ötürü bulunduğunuz tespit'dir.
Bazı insanların fikriyatına göre'de, Ak Parti'den başka hiç bir siyasi parti'nin gerek belediyeler nezdinde gerekse'de toplumsal konularda hiç bir projesi olmamıştı (!)
Buda bir önyargıdır...

Şu anda seni en çok etkileyen lider kim deseler Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş derim.Siz olaylara çok ''Partizanca'' yaklaşıyorsunuz,İdeolojik görüş ve birikimleriniz gözünüzü kör etmesin diyorum.

ALmi´ 02-06-2010 22:37

Her ne kadar Erbakanın Ak parti için hiç hoş olmayan söylemleri ile karşı karşıya gelsek de , bu durumu Erbakana da Saadete de yakıştıramasak da yine de Chp ile Sp arasında dağlar kadar fark var. Bir tutamam ne olursa olsun.

Konuya gelirsek ;
Ak ve saadet asla birleşmez. Belki birçok konuda hemfikir olunur ama birleşmeye gelince sanmam.

merve 02-06-2010 22:39

Alıntı:

Tuğrul Paşa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715845)
O sizin kendi ideolojik görüşlerinizden ötürü bulunduğunuz tespit'dir.
Bazı insanların fikriyatına göre'de, Ak Parti'den başka hiç bir siyasi parti'nin gerek belediyeler nezdinde gerekse'de toplumsal konularda hiç bir projesi olmamıştı (!)
Buda bir önyargıdır...

Şu anda seni en çok etkileyen lider kim deseler Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş derim.Siz olaylara çok ''Partizanca'' yaklaşıyorsunuz,İdeolojik görüş ve birikimleriniz gözünüzü kör etmesin diyorum.

Benim partizan olduğumu kim söylemiş ?? Takım tutar gibi parti desteklemem ben!!
Önyargı değil yaşadıklarımdan bahsediyorum onların sinsi sinsi çalışmalarından, Ak partinin kuyusunu kazmalarından !!
2007 seçimlerinde canlı şahitleriyim, yaşamamışsınız yorum yapmayın!

Tuğrul Paşa 02-06-2010 23:05

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715857)
Benim partizan olduğumu kim söylemiş ?? Takım tutar gibi parti desteklemem ben!!
Önyargı değil yaşadıklarımdan bahsediyorum onların sinsi sinsi çalışmalarından, Ak partinin kuyusunu kazmalarından !!
2007 seçimlerinde canlı şahitleriyim, yaşamamışsınız yorum yapmayın!

Sn Merve hanım;

Ya siz yazdıklarınızın farkında değilsiniz ya da partizanlığın ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Bir önceki iletiniz de CHP ile AKP'yi birleştirdiniz de (!), Saadet partisi size ne büyük kötülük (!) yapmış olabilir ki bu kadar kesin ve kati şekilde Saadet partisini kendinize bu kadar uzak görüyorsunuz.

Bakınız başka bir başlıkta sn Nusret'e aynen cevaben şu satırları yazmıştım ,aynen buraya aktardım,okumanızı tavsiye ederim.Çünkü töhmet altında bıraktığınız insanları biraz tanımanız gerekecek...

"Sn Nusret ;

Ukalık olarak algılamayınız lütfen, ama eğer yaşınız doğru ise 24 olsa gerek.Milli görüşün bütün evrelerinde yıllarca acı ve çile yolculuklarıyla yoğrulmuş bütün insanlara kanaatimce haksızlık ediyorsunuz.

O facia ve rezillik dolu 28 şubat kararları alındıktan sonra çil yavrusu gibi dağılmış müslümanları ve beğenmediğiniz o cemaatçileri de ayrı ayrı tefrika'ya bölüp,Fethullah Gülen grubu Ecevit'e, Süleymancılar Mesut Yılmaz'a diğerleri de Tansu Çiller'in partisine tranfer edildi haberiniz varmı?
Dolayısıyla cemaatleri de o kadar küçümseme istersen

Amacımız aynı kalbi duygularla hareket eden müslümanların ortak hareket etmesidir.Yoksa bölünmek değildir.

O günlerde;" 28 Şubat 1000 yıl yaşayacak" denen bu rezaleti de ALLAH'a şükürler olsun ki Sayın Erbakan'ın tedristanından geçen talebelerine bitirmek nasip olmuştur.Bunu da inkar edecek değiliz, göremeyecek kadar da kör değiliz.

Cemaatçi olmamak ,cemaat gerçeğini görmeye mani olmamalıdır.Ben de cemaatçi değilim ama bu toplumun var olan cemaat gerçeklerini görmeme engel değil..."

Ak Koza 02-06-2010 23:27

Birleşmemeleri kanatindeyim Tek Parti Tek İktidar görüşündeyim

Özgür Çağrı 02-06-2010 23:34

Olmayacak duaya amin denmez.
Olasılıkları konuşalım bu dediğiniz olacak iş değil :)
Ak parti ve saadet
Biz istesek bile saadet partililer kesinlikle kabul etmezler.

merve 02-07-2010 00:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715933)
akıncı: sadece görüşünü yazıp bırakmak varken illaki bi laf sokuşturacaksın değil mi? yoksa çatlarsın:)

Ulusalcılarmış felanmış, yahu azcık insaf edin be, daha dün saadet genel başkanı meclisteki tartışma ile ilgili mhpye nasıl sözler söyledi?

Hiç mi görmüyorsunuz bunları?

Ulusalcılar kim biz kim yahu?

Bunu yazmanızı ben hakaret olarak kabul ederim gerçekten.

Ulusalcılar bu ülkede en son bizimle yanyana konacak gruptur belki de.

Biz Sn. Numan Kurtulmuştan bahsetmiyoruz, dikkatinizi çekerim ;;)

manifesto 02-07-2010 01:09

Yok daha neler..

EpiVaTeS 02-07-2010 02:16

Olmayacak bir şey...
Hiç konuşmaya bile gerek yok yani...

redyellow 02-07-2010 02:24

Taş yerinde ağırdır:)

Merve hanım:

Gerçekten de siz partizan değilsiniz:)

Size partizan diyenin ağzı bal yesin:)

İntifada 02-07-2010 02:25

Birleşicektik neden ayrıldık diye bir soru sorarım böyle bir birleşme olursa?
Başbakanımız ve partimizin ileri gelenleri her zaman saygılarını sürdürmüşlerdir erbakan hocaya ama hocadan aynı sıcaklığı ak parti kurulduktan sonra göremedik.Gün geldi bizansın torunları olduk,gün geldi cehennem sebebi olduk,gün geldi siyonist uşağı olduk,gün geldi amerikan uşağı olduk.Bence olmamalı böyle bir birleşme.

Mervenin söylemek istediklerini ben çok net anlıyorum.Caddelerde bayraklarımızı görmek çıldırtıyordu saadeti.Kaç tane kavga oldu televizyonlara bile yansıdı .

Zaten şu an saadet partisi bizimle birleşmez ulusalcılar yakın ilgi göstermekte saadete olursa onların partileriyle birleşsinler biz kendimize çok şükür yetiyoruz

redyellow 02-07-2010 02:31

akıncı: sadece görüşünü yazıp bırakmak varken illaki bi laf sokuşturacaksın değil mi? yoksa çatlarsın:)

Ulusalcılarmış felanmış, yahu azcık insaf edin be, daha dün saadet genel başkanı meclisteki tartışma ile ilgili mhpye nasıl sözler söyledi?

Hiç mi görmüyorsunuz bunları?

Ulusalcılar kim biz kim yahu?

Bunu yazmanızı ben hakaret olarak kabul ederim gerçekten.

Ulusalcılar bu ülkede en son bizimle yanyana konacak gruptur belki de.

talassa 02-07-2010 02:54

olmayacak duaya amin denmez

SeHzAdE17 02-07-2010 10:58

Arkadaşlar birbirmizi kıracaksak kapatalım bu konuyu pişman oluyorum yavaş yavaş açtığıma ben resmi bir birleşme demiyorum boşu boşuna oylar bölünmesin kardeş kardeşe kırılmasın diyorum ama şimdidedn atışmalar başladı bu iş yaş gibi zaten:)

Ukbâ 02-07-2010 11:35

SP ile Ak partinin tüzük ve misyon acısından büyük farklılıkları vardır. Dokusal ve faaliyetsel olarak siyasi vizyonları değişkenlik arz ediyor. Geçmişte şartların olgunlaşmamasından dolayı islami cizgi ile siyaset yapmanın zinde güçler karşısında parcalanmasını hep beraber yaşadık bu tecrübenin varlığı ile Ak parti iktidara gelmiştir. SP dış siyaset anlayışı ABD ve AB ile olan işbirliklerine bakış acıları çok farklı o yüzden birleşmeleri mümkün değildir.

Son dönemlerde Numan beyin adımları ile çok daha demokratik çok daha kapsayıcı farklı olana tahammül eden bir profil var ortada , siyasi hareket alanlarındaki bu gelişme sağlanırda kitleleri etkileyebilecek siyaset geliştirirlerse muhalefet olarak kalmaları bile ülkemiz için güzel olur .

Beritan 02-17-2010 17:11

Alıntı:

mervecim bu cevabı senden hiç beklemezdim...
çünkü ben chp ye veririm ak partiye vermem diyenleri kınarken senin gibi aklı başında şeker bi kızdan bunu duymak çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için...ama eminimki, başka bir sebebin vardır..

bu konudaki düşüncemde...eskiden çok ama çok katıydın..(tabi yine chp diyemedim) olmaz derdim...ama keşke olsa....böyle bölünerek sol tarafa alan bırakılması...ve milletin bu konular hakkında yorum yapması....hep muhafezakar kişilerin bir biri ile tartışması beni çok üzüyor....boş yere kalp kırıklıkları..
ama bir birleşme olmaz...iki tarafta alttan almıyor....ama ne yalan söyliyim çok sevinirim...:güzel:

EpiVaTeS 02-17-2010 17:14

Olmayacak bir iş...
Boşuna bir çaba...=))

Beritan 02-17-2010 17:16

bence çabada yok burdaki düşünce...
olmayacağınada hepimiz hem fikiriz...

Tuğrul Paşa 02-17-2010 17:19

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715929)
Taş yerinde ağırdır:)

Merve hanım:

Gerçekten de siz partizan değilsiniz:)

Size partizan diyenin ağzı bal yesin:)

Kesin öyledir...:gül:???

milletinadami 02-17-2010 17:57

saadet partisinin yüzde 0.0000 lardaki mikro oylarına ihtiyacı yok akpartinin...
ayrıca kamyonlarca dolu holigan partiye girerse iyice halktan koparırlar partiyi ALLAH muhafaza etsin...

redyellow 02-17-2010 18:07

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716187)
saadet partisinin yüzde 0.0000 lardaki mikro oylarına ihtiyacı yok akpartinin...
ayrıca kamyonlarca dolu holigan partiye girerse iyice halktan koparırlar partiyi ALLAH muhafaza etsin...

Eğer kusura bakmazsan, senin yazılarını da bilen birisi olarak şunu söylemek istiyorum:

Kaç kamyon fanatik, holigan gelirse gelsin hepsini toplasan senin kadar HOLİGAN olamazlar:)

Seyyah 02-17-2010 19:36

Luzum yok. Akparti gözü tok ve temiz siyaset yapan bir parti.
Saadet sergilediği politikaları ile bunu çürütür.
Zaten hocada kabul etmez sonra cennet tehlikeye düşer...
En güzeli herkes kendi köşesinde kalsın milletin taktirine kalmış gerisi 2011 de :)

.:Ay_Yıldız:. 02-17-2010 19:52

Birleşmesin. Saadet partisi ideolojimize yakındır. Bu açıdan bir sorun çıkmaz. Fakat siyasi açıdan çizilen yol çok farklı. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede "birşeyler"i değiştirmek için izlenebilecek en iyi yola yakın bir yoldadır. Bu yolda, herşey açıkça konuşulmaz,herşey demokrasi başlığı altında zikir edilir. Fakat saadet partisi öyle değil. Saadet partisi, bir şeyleri değiştirmek için doğrudan yolu seçer. Yani herşey açıkça söylenir,tarafını belli eder. Bu tip partilerin iktidara gelebilmesi için diğer partilerin yalnızca tek kesime hitap etmesi gerekir. Yani velev ki bir birleşme oldu, siyasi rota açısından sorun çıkar.Herşeyi açıkça ve doğrudan söylemek iyi değil midir? Elbette iyidir. çok güzeldir. Fakat Bu ülkenin sistemi belli. Bu sistemin hangi ideolojiyi anti demokratik bir biçimde dışlamaya çalıştığıda belli. bknz; parti kapatmalar. Bu yüzden izlenilen bu yolda çok dikkatli olmak gerekir. Ve "dava" diye nitelendirilen zihniyetler,mevcut olduğu siyasi sisteme mensup ülkenin şartlarına göre demokratik amaçlarına ulaşmaya çalışmalıdır.

Tabi bu zaten imkansız bir olasılık. Saadet partisi daha iyi çalışsın, muhalefet olsun. Bu ülkeye çok daha hayırlı olur.

isimsiz 02-17-2010 20:48

bu başlık şaka olmalı akşam akşam güldürdü beni:)

isimsiz 02-17-2010 20:58

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 715879)
Olmayacak duaya amin denmez.
Olasılıkları konuşalım bu dediğiniz olacak iş değil :)
Ak parti ve saadet
Biz istesek bile saadet partililer kesinlikle kabul etmezler.

imza:güzel:

isimsiz 02-17-2010 21:02

yorumları şöyle bir okudum ki gülmekten kendimi alamıyorum :)

kimi saadete çirkef demiş kimi saadetin ideolijisi bize yakın demiş ALLAH aşkına siyasetten anlamak oy kullanmaktan ibaret değildir. siyasetten anlamayanlar yorum yapıp kendilerini gülünç duruma düşürmesinler.;1

Tuğrul Paşa 02-17-2010 21:09

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716187)

Sizin şu yukarıda yazdıklarınızdan sonra holiganın da kim olduğunu çok şükür öğrenmiş olduk ???

O resimlerin arasına bence Sn Erbakan'ı da dahil edebilirsiniz.
Malum hoca'da hatasıyla sevabıyla milletin adamıdır...
Her ne kadar siz kabul etmesenizde...:karizmatik:

CeVHeR 02-17-2010 23:41

Forumda yapılan yorumlara güldüklerini söyleyerek ve hiçbir açıklama yapmadan yorum yapanların siyasetten anlamadığını söyleyerek; akılları sra forumu ve forum üyelerini aşağılamaya çalışan büyük ve yüce insanların yapacağı şey çok basittir. Foruma girmemek. Bizim seviyemize inmemek!!!
Emin olun üzülmeyiz...

Ayrıca Ak PArti istesede Saadet istenmez denmiş. Ak Parti Saadete birleşelim desin Saadet uçarak kabul etmezse bende Taksim meydanında dansöz kıyafeti giyerek eşek gibi anırırım...

.:Ay_Yıldız:. 02-17-2010 23:57

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716291)
Forumda yapılan yorumlara güldüklerini söyleyerek ve hiçbir açıklama yapmadan yorum yapanların siyasetten anlamadığını söyleyerek; akılları sra forumu ve forum üyelerini aşağılamaya çalışan büyük ve yüce insanların yapacağı şey çok basittir. Foruma girmemek. Bizim seviyemize inmemek!!!
Emin olun üzülmeyiz...

Ayrıca Ak PArti istesede Saadet istenmez denmiş. Ak Parti Saadete birleşelim desin Saadet uçarak kabul etmezse bende Taksim meydanında dansöz kıyafeti giyerek eşek gibi anırırım...

:güzel:

Kendilerini Allahın nurunun tamamlayıcısı diye nitelendiren insanların,siyasi açıdanda kendilerine "boy değilde dev aynası"ndan bakarak,dolaylı yoldanda olsa,kendilerini siyasal bir deha ilan etmeleri hiç şaşırtıcı değildir.

milletinadami 02-17-2010 23:58

valla saadet kabul etmeyebilir...erbakan hocanın cennet işi tehlikeye girmesin sonra..en son açıklamasında saadet rozeti olan sorgusuz sualsiz cennete girecek demişti...
ama sevinçten dillerini yutarlardı herhalde....:)

ATmaCA53 02-19-2010 17:48

BBP ile birlik olur ama saadet ile aslaha olmaz, ak partiyi en iyi anlıyan BBP`dir.

redyellow 02-19-2010 18:39

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716291)
Emin olun üzülmeyiz...

Çok iddialı konuşmuşsunuz:)

CeVHeR 02-19-2010 18:42

Çünkü iddialıyım... ;)

redyellow 02-19-2010 18:55

şu sözü hiç unutmamak lazım:

Büyük lokma ye, büyük konuşma.

Atalarımız boşa söylememiştir bu sözü herhalde.

All times are GMT +3. The time now is 22:32.