Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Film Tanıtım ve Fragmanları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=317)
-   -   Bu filmi izleyen hastaneye koşuyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=124897)

EZEL 02-19-2010 19:05

Bu filmi izleyen hastaneye koşuyor

http://91.93.103.35/haber/100213-011043-244139-C.jpg

Dünya düşük bütçeyle çekilmesine rağmen adından ‘beyazperdenin en korkunç filmi’ olarak söz ettiren ‘Paranormal Activity’yi konuşuyor.

Türkiye’de de gösterimde olan film İtalya ve İngiltere’de çok sayıda izleyiciyi olumsuz etkiledi. Geçen hafta sonunda filmi izleyen onlarca kişi, panik atak krizi geçirdi. Öte yandan 14 yaşındaki bir kız da felç halinde hastaneye kaldırıldı. • ANSA
BU film yılın süpriz filmi arkadaşlar düyada elmiş geçmiş en çok kar ettiren film ünvanı ele geçirdi Bu yılın süprizi aslında "Avatar"ın Titaniği tahtından etmesi idi ama bu film Amerikada Avatardan bie fazla izlenerek süpri yaptı .

Paranormal Activity Gerilim Filmi IMDB 7.3 puanlı mükemmel bir gerilim ve korku sinema filmidir..Yönetmenliğini ve senaristliğini Oren Peli’nin üstlendiği bu mükemmel korkuyu yanlız olarak izlememenizi şiddetle tavsiye ederiz..Filmin kısa konusuna değinirsek Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor..İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece..

NoT: Ben filmi izledim bayanların ve 18 yaştan küçük olanların tek başına ve gece izlememlerini şiddetle öneririm

FİLMİ SİNEMADA İZLEYENLER NE HALE GELMİŞ GÖRÜN
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.dailymotion.com/video/xai...ler_shortfilms

Ruh-i zar 02-19-2010 22:24

Bende izledim filmi.
Hatte gecenin bi yarısı tek başıma=p
Ama etkilenmem bu tarz konulardan, korkmanın saçma olduğu düşüncesindeyim..
Senin ruhun zar korkmassın tabi ;D

Seyyah 02-19-2010 23:08

Abi sen böyle dedinya şimdi izlemeyeceklerde izler :)

Zeynep 02-19-2010 23:29

ben izleyemedim çok etkilenirim bu tarz konulardan bıraktım yarıda :)

EZEL 02-20-2010 01:05

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716667)
Abi sen böyle dedinya şimdi izlemeyeceklerde izler :)

Yaşasın kötülük :w:

dejavu 04-05-2010 17:08

sakın izlemeyin...

ben öyle bir hata yaptım...

Ahmet Yasin 04-05-2010 18:52

Burnuma reklam kokusu geliyor:olmaz:

video da filmin bir parçası olmasın kendileri yazmış ve oynamışlar:)

Korkunç birşey görmedim de???

.:Ay_Yıldız:. 04-05-2010 18:58

Konusu nasıl merak ettim. İzleyen arkadaşlar konusunu paylaşırsa sevinirim. Çünkü izleyemem ama bu kadar korkutucu konu ne merak ettim gerçekten :)

EZEL 04-05-2010 19:21

Bu filmi izlemeyen çok şey kaçırır ama cidden şaka demiyorum özellikle bayan arkadaşlar yalnız özelliklede geceleyin yalnız izlemesin genç arkadaşlarda izlemesin filmin konusu ise görünmeyen kötü bir varlık bir kadına musallat oluyor kadın bunu hissediyor kocasıyla paylaşıyor eve gizli kamera koyuyorlar sonra yerlerede toz gibi birşey serpiyorlar ertesi gün bir bakıyorlarki kameraya birşey yattıkları çarşafın içine giriyor yerde garip ayak izleri daha sonra bu varlık kadını kocasıyla beraber uyurken ayağından tutup çekere önce yataktan düşürüyor sonra çekip götürüyor adamın yüzüne kapı kapanıyor kadının çığlıkları falan filan

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727749)
Burnuma reklam kokusu geliyor:olmaz:

video da filmin bir parçası olmasın kendileri yazmış ve oynamışlar:)

Korkunç birşey görmedim de???

İzle gel sen burda filmin reklamını yaparsın emin ol buna :))

Ahmet Yasin 04-05-2010 19:24

hiç niyetim yoktu ama tavsiye etmenden sonra izlemeye giderim bir müsteri daha kazandılar :)

EZEL 04-06-2010 00:02

http://sinema.gazetevatan.com/resim/..._625_rakip.jpg

Saw´a rakip geliyor!

"Saw VII", gişedeki şansını "Paranormal Activity 2" karşısında zorlayacak.

Amerika'da aynı gün gösterime gireceği açıklanan "Saw VII" ve "Paranormal Activity 2", korku-gerilim hayranları tarafından merakla bekleniyor. Tüm zamanların en fazla ses getiren korku-gerilim yapımları arasında yer alan "Saw" ve "Paranormal Activity"nin devamı olarak gösterilen bu filmler 22 Ekim'de aynı anda beyaz perdedeki yerini alacak.

Sadece 15.000 dolarlık bütçeyle çekilen ilk "Paranormal Activity" filmi gişede 190 milyon dolarlık gelir elde etmişti. Çok başarılı bir serinin ardından çekilen altıncı "Saw" filmi ise serinin en başarısız filmi olarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Bakalım bu kez gişenin galibi hangisi olacak.

http://sinema.gazetevatan.com/kritik...?kritik_id=745

Paranormal Activity 2 yapılmış

EpiVaTeS 04-06-2010 00:04

Saçma bir film...
İzleyenlerin izlenimlerinden edindiğime göre baya bir saçma...=))

Beylerbeyi 04-06-2010 00:35

geceyarısı bi başıma izledin filmi. yaklaşık iki saat sürüyor film. oldukça düşük bütçeyle çekilmiş, filmde sadece üç kişi görülüyor. karı-koca ve kadının korkularına çare bulmak için gelen doktor.

kamera aşkından dolayı evde tüm olup bitenleri kaydeden erkek, karısını rahat bırakmayan gizemli canlıyı tespit edebilmek için gece yatmadan önce yatağının karşısına kamerayı bırakıp kayda alıyor. bu onlarca gece devam ediyor. sabah kalktıklarında kameraya takılan gizemli canlının kendilerini ziyarete gelip gelmediklerine bakıyorlar. Gizemli canlı kadını çok rahat bir şekilde kontrolüne alıyor. karı-koca uyurken kameraya takılanları sabah izlediğimizde kadının acayip hareketler yaptığına tanık oluyoruz. Mesela kadın kalkıp 2 saat boyunca ayakta yatağının başında, kocasına bakar şekilde mal gibi duruyor. bunu ancak sabah kamerayı izlediklerinde anlıyorlar. bana göre filmin en etkileyici sahnesi, adamın "gizemli canlının" ayak izlerini tespit edebilmek için yatak odasının hemen girişine pudra dökmesiydi. sabah baktıklarında pudra üzerinde ayak izlerinin oluştuğunu görmeleri, kapının gece boyunca ara sıra açılıp kapanması, bazen çok sert biçimde kapanarak karı-kocanın uyanması ve o gizemli canlıyı (büyük ihtimalle üç harfliler) evin içinde aramaya konulmaları ilginçti.

bana göre filmin en büyük başarısı, izleyiciye olanların gerçek olduğuna inandırması konusunda yapılanlardı. film sinemalarda, dizilerde gördüğümüz kaliteli çekimlerle, yüksek çözünürlü kameralarla değil, tamamen erkeğin kamerasından aktarılıyor. ilk yarım saatte izleyici oldukça sıkılır çünkü hemen hemen hiçbir şey yok. bir iki korku sahnesi dışında film oldukça durağan.

bu filmle ilgili yapılan yorumlar da film kadar enteresan. kimi "çoook" korkmuş, kimini hiç etkilememiş. kimi filmi çook başarılı bulmuş, kimi "bu ne biçim" film demiş. ortasını bulan yok (: filmin yönetmeni filmi kendi evinde çekmiş maliyeti olabildiğince düşük, zaten yönetmen böyle başarı sağlayabileceklerini beklemediklerini söylemiş. izlemeye değer mi? bence hayır :)

EZEL 04-06-2010 00:50

Ben sadece gülüyorum ....

Beylerbeyi 04-06-2010 00:51

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727916)
Ben sadece gülüyorum ....

neye ?

EZEL 04-06-2010 00:59

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727917)
neye ?

Ekşi sözlüğe

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...mal%20activity

Ekşi sözlüğe böyle dandirik !!! film için 18 sayfa yorum yazmışlar :))

Beylerbeyi 04-06-2010 01:03

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727919)
Ekşi sözlüğe

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...mal%20activity

Ekşi sözlüğe böyle dandirik !!! film için 18 sayfa yorum yazmışlar :))

filmin dandirik olduğunu söyleyen kim ?

EZEL 04-06-2010 01:04

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727921)
filmin dandirik olduğunu söyleyen kim ?

izlemeye değer mi? bence hayır diyen kim ?

Beylerbeyi 04-06-2010 01:20

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727922)
izlemeye değer mi? bence hayır diyen kim ?

bu "film dandirik" demek mi oluyor :)

ben de neden gülüyorsunuz diyordum. filmin izlenmeye değer olmadığını söylediğim için güldüğünüzü yeni anladım. (: verdiğiniz o linke yada bu film için yapılmış diğer yorumlara bakarsanız izleyicilerin ikiye ayrıldığını kiminin beğendiğini kiminin hayal kırıklığına uğradığını görürsünüz. bu tamamen kişisel zevk meselesi. filmi beğenenlere gülmüyorum saygı duyuyorum! ama filmi beğenenler de, beğenmeyenlere gülmemeli!

film oldukça düşük bütçeli olmasına rağmen getirdiği ses bakımından takdire şayan. (yanlış hatırlamıyorsam 10 bin dolara mal olmuş) eğer forumlarda bu film sıklıkla konuşuluyorsa film başarıya ulaşmış demektir. ilk yazımda da belirttiğim gibi filmin başarılı olmasına vesile olan birçok etken var. sıradışı bir çekim ve herkes tarafından az çok bilinen bir olayın sade ama başarılı bir şekilde izleyiciye aktarılması. oldukça doğal bir ortamda yapılan çekim filmi başarılı kılmış. olumsuz yönleri de var. film inanılmaz şekilde durağan. hele ilk yarım saat izleyiciye illallah ettiriyor. film dandirik değil ama "mutlaka izlenmesi" gereken bir film de değil.

EpiVaTeS 04-06-2010 01:24

Toprağım sen önce benim filmleri bi izle yaf...;D

EpiVaTeS 04-06-2010 01:33

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 727930)
her yorumunuzdan sonra gözüm böceğinize ilişiyor, elimi götürüyorum sonra farkına varıp gülümsüyorum. birgün öldürecem o böceği (:

Bi dakka Böceğe elleşme...=))

Toprağım Böcüğünün koruması benim haberin Ola...:hihi2::hihi2:

EZEL 04-06-2010 01:48

http://www.rekra.com.tr/gp/images/pr...sineksavar.jpghttp://www.rekra.com.tr/gp/images/pr...9_raid-max.jpg

ALmi´ 04-06-2010 21:33

Bugüne kadar kaç tane filme ''aman gitme sakın çook korkunç'' dediler durdular çevremdekiler.
Sonuç : tabiki dee korkmadım :karizmatik: Korkmak bir yana bu mu korkunç deyip çatmaya başladım sağa sola :hihi2:

En son dabbe için öyle demişlerdi. Ben o filmi ; gece 01:00 gibi tek başıma izlemiştim. Ama bu filmi de izleyeceğim inşallah. Merak ettim.

Leyl-i efruz 05-12-2010 22:45

Ben gittim,izledim.
Ne etkilendim,ne korktum,ne de tavsiye ederim..
Metafiziği çook basite indirgemişler..

unnamed 05-12-2010 22:47

O kadar da iyi bir film değil...

Ruh-i zar 05-12-2010 22:47

İkincisinde saçmalamışlar zaten iyice :)
Haçla korkutmalar falan :)

Hüdaverdi 05-12-2010 22:53

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 716653)
Bende izledim filmi.
Hatte gecenin bi yarısı tek başıma=p
Ama etkilenmem bu tarz konulardan, korkmanın saçma olduğu düşüncesindeyim..
Senin ruhun zar korkmassın tabi ;D

Ben evde az ucundan baktım bakmaz olaydım,sanki bişeyler geçiyormuş gibi oluyordu ;D

Ruh-i zar 05-12-2010 22:59

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743440)
Ben evde az ucundan baktım bakmaz olaydım,sanki bişeyler geçiyormuş gibi oluyordu ;D

Yanlız ben başka bi filmle karıştırdım biliyomusun:/
Aklım rec 2 ye gitti:/
Bunun 2.si daha çıkmadı ki:/
Noluyo bana :ağla:

Leyl-i efruz 05-12-2010 23:08

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743448)
Yanlız ben başka bi filmle karıştırdım biliyomusun:/
Aklım rec 2 ye gitti:/
Bunun 2.si daha çıkmadı ki:/
Noluyo bana :ağla:

İlk yorumunuzu okuyunca, benim de aklıma direkt rec 2 geldi.
1. filmi bayağı korkutmuştu beni, 2. filminde rahip mahip işi bozmuş.

Hüdaverdi 05-12-2010 23:09

Filmin etkisidir ;D

Rec 2 yi sinemada izledim Ankarada ;D
İspanyol filmi olduğunu bilmiyordum ve filmin başında okuduğumda ''kesin korkmam'' dedim,korkmadımda.

Rec kötü film.İlkini izlemedim.

Ama konusu geçen bu film insanı ürpertiyor ;D

Ruh-i zar 05-12-2010 23:12

Neyse karıştırmışta olsamda ikisi de saçma:hihi2:
Korku güya 'k'sını bulamadım ikisinde de:V

Hüdaverdi 05-12-2010 23:15

Halka,şeytan çarpması,28 gün sonra,28 haftasonra.
İzle bunlar;;)

unnamed 05-12-2010 23:17

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743458)
Filmin etkisidir ;D

Rec 2 yi sinemada izledim Ankarada ;D
İspanyol filmi olduğunu bilmiyordum ve filmin başında okuduğumda ''kesin korkmam'' dedim,korkmadımda.

Rec kötü film.İlkini izlemedim.

Ama konusu geçen bu film insanı ürpertiyor ;D

Kardeşim o kadar korkutucu bir film değil di, evde izledim normal seyirde giden bir filmdi...

Ruh-i zar 05-12-2010 23:18

İzledim zaten hepsini hiç birinde de korkmadım..:karizmatik:
Beni duygular korkutur olaylar değil...

Hüdaverdi 05-12-2010 23:19

Yok,korkudan ödüm mödüm patlamadıda,huylandım huylandım ;D
Eee insanlık hali;ı:

---
O zamanYeşil yolu izle ;D

EZEL 05-13-2010 10:58

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743465)
Halka,şeytan çarpması,28 gün sonra,28 haftasonra.
İzle bunlar;;)

Şeytan çarpması güzel izledim

Bazıları elinde pala ile cayır cayır adamların kesildiği bol kanlı filmlerden korkar bazıları ise böyle esrarlı filmlerden :) Bazılarıda herkesin korktuğu fimde kendisi korksa bile farklılık adına korkmadığını söyler . Bazıları ise filmi çözemediği için korkmaz

Hıfz-ı lisan 05-14-2010 14:14

İzlemek şart oldu .merak ettim (:

ALmi´ 08-29-2010 15:37

Sonunda bu filmi izlemek nasip oldu.. :)

Fazlasıyla abarttınız arkadaşlar. Ne hastaneye ne de başka bir yere koşmadım o gece.. (:
Gece diyorum çünkü saat 02:00 civarıydı bu filmi izlerken..

Sözde gerçek bir filmdi. Ama bana inandırıcı gelmedi. Kurgulanmış gibi geldi.
Filmde çelişkili durumlar vardı.
Mesela enn zor anda bile , o an sadece canını kurtarmaya çalışacakken adam ya da kadın o kamerayı almadan bir şey yapmıyor. Ya ben öyle bir durumda olsaydım bırakın kamerayı alıp çekim yapmayı , hiçkimseyi düşünmez kendimi evden dışarı atardım.. :hihi2: Bunlar ölecekleri zaman bile nerdeyse kamerayı alıp çekime devam ediyorlar..

Kısacası ; Güzeldi film ama abarttığınız kadar korkunç değildi. Korku olabilmesi için inandırıcı olması gerekirdi ben inandırıcı bulmadım.

Sadece tek bir yer biraz etkileyiciydi. Kadının uyuduğu çarşafın hareket ettiği sahne. Onun dışında çook beğenemedim malesef.. :)

ALmi´ 08-29-2010 15:45

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 743435)
İkincisinde saçmalamışlar zaten iyice :)
Haçla korkutmalar falan :)

Başka bir filmler karıştırmışsınız ama bunun da ikisi çıktı. Yalnız gerçek olan bir filmin nasıl ikincisi çıkıyor onu anlamış değilim. Alın işte bir çelişkili durum daha.. :)

Delilin NuR 08-29-2010 16:55

Bence kalsın ... :)
Arkadaşlar izlemeyin diyor kırmayalım şimdi onları ... :)

All times are GMT +3. The time now is 16:41.