Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dualar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=147)
-   -   Dâra Düştüm Ey Rab Bana Bir İnşirah. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=125509)

Leyl-i efruz 03-18-2010 10:49

Dâra Düştüm Ey Rab Bana Bir İnşirah.

Slm Alk..
size durumumu açıkca anlatamam belki ama 21 yıllık hayatımda yasadıgım en zor en acı gunlerı yasıyorum. Kelimeler sustu binlerce saganak damla oldu ıcımde ve gerçekten halis niyetli dualara ihtiyacım var. Zaten kalp hastası oldugum için de korkuyorum üzülmekhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gifstres vs.. herşeyden uzak durmam lazım ama yasadıklarım cok agır geldi kaldıramıyorum. Yüzüme vuruyor hayat bütün sevgisiz sözcükleri. 4 gündür aralıksız aynıyım. Lütfen dua edin bu mücrimeye.. Mü'ninin mü'mine ettigi dualar geri cevrilmezmiş.İsmim "melike" ismen dua edersenız daha makbule geçer inşallah.
Eski hallerime donmek istiyorum bir an önce ama simdilik zor gibi görünüyor. Çok acı cekıyorum. ALLAH rızası için dua edin bana..

Kur'ânTalebesi 03-18-2010 10:56

Zaman herseyin ilacidir; Rabbim yardimciniz olsun Melike kardesim :)

El Emin 03-19-2010 09:27

Sabır Derdi güzelleştirip insana güzellikler katan bir davranıştır.Bir Erdemdir.Bir hikmettir.
Acınızı bilmiyorum fakat inşaALLAH dualarımızdasınız.
ALLAH'ın rızası için sabır edin.Dönüşümüz onadır.Ve Elbet güzelliklerimizi binlerce kat fazlası ile mükafatlandıracaktır.

Gönülden 03-19-2010 22:12

Aleykümselam Melike'cim....Rabbim içinde bulunduğun hal içinde hakkında hayırlı olacak şekide yardımcın olsun inşallah...dualarım seninle inşallah...
Sen, yakini bir imanla, tam bir rıza ile Allah için çalışmaya muktedir olabilirsen çalış; şayet buna muktedir olamazsan, hoşuna gitmeyen şeyde sabırda çok hayır var. Şunu da bil ki nusret sabırla birlikte gelir, kurtuluş da sıkıntıyla gelir, zorlukta da kolaylık vardır, bir zorluk iki kolaylığa asla galebe çalamayacaktır.

SSS 03-19-2010 22:39

Alıntı:

Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720203)
Slm Alk..
size durumumu açıkca anlatamam belki ama 21 yıllık hayatımda yasadıgım en zor en acı gunlerı yasıyorum. Kelimeler sustu binlerce saganak damla oldu ıcımde ve gerçekten halis niyetli dualara ihtiyacım var. Zaten kalp hastası oldugum için de korkuyorum üzülmekhttp://www.tevbe.org/forum/images/smilies/virgul.gifstres vs.. herşeyden uzak durmam lazım ama yasadıklarım cok agır geldi kaldıramıyorum. Yüzüme vuruyor hayat bütün sevgisiz sözcükleri. 4 gündür aralıksız aynıyım. Lütfen dua edin bu mücrimeye.. Mü'ninin mü'mine ettigi dualar geri cevrilmezmiş.İsmim "melike" ismen dua edersenız daha makbule geçer inşallah.
Eski hallerime donmek istiyorum bir an önce ama simdilik zor gibi görünüyor. Çok acı cekıyorum. ALLAH rızası için dua edin bana..

:saygılar: Her namazdan sonra dua ettiğim şifaya muhtaç üç kardeşim vardı. Dualaarıma seni de katıyorum Kardeşim.
Allah'a sığın iyi olacaksın inşaallah.
Katiyen umutsuzluğa düşme.
Allah yardımcın olsun ve şifalar versin.
Selamlar :saygılar:

SSS 03-19-2010 22:42

Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720764)
Aleykümselam Melike'cim....Rabbim içinde bulunduğun hal içinde hakkında hayırlı olacak şekide yardımcın olsun inşallah...dualarım seninle inşallah...
Sen, yakini bir imanla, tam bir rıza ile Allah için çalışmaya muktedir olabilirsen çalış; şayet buna muktedir olamazsan, hoşuna gitmeyen şeyde sabırda çok hayır var. Şunu da bil ki nusret sabırla birlikte gelir, kurtuluş da sıkıntıyla gelir, zorlukta da kolaylık vardır, bir zorluk iki kolaylığa asla galebe çalamayacaktır.

******** :güzel: *********

SSS 03-19-2010 22:44

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720519)
Sabır Derdi güzelleştirip insana güzellikler katan bir davranıştır.Bir Erdemdir.Bir hikmettir.
Acınızı bilmiyorum fakat inşaALLAH dualarımızdasınız.
ALLAH'ın rızası için sabır edin.Dönüşümüz onadır.Ve Elbet güzelliklerimizi binlerce kat fazlası ile mükafatlandıracaktır.

******** :güzel: ********

SSS 03-20-2010 00:44

Alıntı:

Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720203)
Slm Alk..

Bu yazı daha çok okunmalı.

Daha çok dua ve destek lütfen !..

talassa 03-20-2010 00:52

ALLAH yardımcın olsun Melike kardeşim

SSS 03-20-2010 00:55

Alıntı:

talassa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720852)

************ :güzel: *************

vaktileyl 03-20-2010 01:01

Sen Hakk'a tevekkül kıl, Sabreyle ve razı ol; Mevlâ görelim neyler. Neylerse güzel eyler.... Allah acil şifalar versin tez vakitte hayırlısı ile sağlığına kavuşursun inşaAllah..Selam ve Dua ile..

Falagard 03-20-2010 06:04

Allah acil şifalar versin Melike kardeş,ben acıları,dertleri,hastalıkları,sıkıntıları Allah'ın bizlere birer sevinç kaynağı olarak verdiğini düşünmüşümdür.Bir derdin yükünün üzerinden kalkmasının insana sağladığı ferahlık ve mutluluk,o derdin insana verdiği bunaltılardan çok daha muteberdir.Allah hastalıkları ve acıları dahi bizlere mutluluk vesilesi kılmıştır.Hasta olmadan,acı çekmeden,o acıdan ve sıkıntıdan kurtulmanın lezzetini alamayız.
İyileştiğiniz zaman çok daha mutlu olacak,bu geçici kötü günlerin izlerini,neşeli tebessümleriniz alacaktır.

SSS 03-21-2010 18:54

Alıntı:

talassa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720852)

Dualarımız Melike ile

Neşe 03-21-2010 22:38

Peygamber Efendimiz hastalara şu ifadelerle dua ediyordu:

"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Bu kısa duayı biz de kolayca ezberleyebilir, hasta yakınlarımız için okuyabiliriz.

SSS 03-21-2010 23:02

Alıntı:

vaktileyl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 720859)
Sen Hakk'a tevekkül kıl, Sabreyle ve razı ol; Mevlâ görelim neyler. Neylerse güzel eyler.... Allah acil şifalar versin tez vakitte hayırlısı ile sağlığına kavuşursun inşaAllah..Selam ve Dua ile..

****** :güzel: *******

SSS 03-21-2010 23:03

[QUOTE=neşe;721646]Peygamber Efendimiz hastalara şu ifadelerle dua ediyordu:

"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Bu kısa duayı biz de kolayca ezberleyebilir, hasta yakınlarımız için okuyabiliriz.[/QUOTE]

........... :saygılar: .........

.::ReyyaN::. 03-21-2010 23:21

rabbim yar ve yardımcınız olsun... çektiğiniz sıkıntılar günahlarınıza kefaret olsun inşALLAH.

SSS 03-21-2010 23:49

Alıntı:

Hatice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 721681)
rabbim yar ve yardımcınız olsun... çektiğiniz sıkıntılar günahlarınıza kefaret olsun inşALLAH.

******* :saygılar: *******

Leyl-i efruz 03-22-2010 18:49

SSS başta olmak üzere dua eden,etmeyen herkesten razı olsun Rabbim.

SSS 03-23-2010 00:07

Kardeşim. '' ÖFKE VE KİNİN EN BÜYÜK ZARARI SAHİBİNEDİR '' başlıklı son yazımı okur musun !..
Selamlar. Allah seninledir. Dualarımız seninledir

All times are GMT +3. The time now is 20:33.