![]() |
CHP'li Sevigen : Eşcinseller Orduya Alınsın !...
Dünkü Habertürk'de bir haber vardı: CHP'li Sevigen: '' Eşciseller orduya alınsın '' buyurmuş. Her konuda çok ileride ve ilerici olan ana muhalaafet partimiz, belden aşağı konularda çok daha ileriye gitmiş demek ki. Olacak iş değil ya. Bu istek kazara gerçekleşirse ordumuz büyük güç kazanacak ? Hele eşcinsel vatandaşlarımız bir nara atarsa: -- Kahhroll emi düşşmann !... |
Kahrol emi düşman:w::w:
|
:)) bir bu eksikti oranlar dengelenir bu şekilde , CHP nin zihniyiyetini dünya bir araya gelse analiz edemez, kesin bir hikmeti vardır bunun . :)
|
Alıntı:
&&&&&& :güzel: &&&&&& |
Oldu başka...
Hatta Milletvekili adayıda yapın... Ordu kesmez...=)) |
Alıntı:
------- :güzel: ------- |
Alıntı:
****** :saygılar: ****** |
çok da şaşırmadım doğrusu :) söyleyen bir cehepeli olunca !
|
Alıntı:
===== :saygılar: ===== |
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu!
Sevigen,Komutan olmaya göz dikmiş olmalı. (!) |
Gülsek mi ağlasak mı ya ? Birde neden iktidar olamıyoruz diyorlar. 1000 yıl da geçse bunlar bu kafayla amaçlarına ulaşamazlar..
|
ordu ellerinden gitti bu şekilde orduda CHP li kadroları yeniden mi oluşturacaklar :)
|
CHP eşcinsellerin oylarını çekmeye çalışıyor anlaşılan (:
|
delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış...vaziyet budur..fazla söze gerek yok.....
|
Alıntı:
CHP NE YAPTIĞINI BİLİYOR MU ? Fakat millet ne yaptığını bilir. |
Alıntı:
******* :güzel: ******** |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
======== :güzel: ======= |
Açıkçası böyle bir açıklama okumadım haberide şimdi burdan duydum...söyleyen bir CHP'li olsada bana pek inandırıcı gelmedi ne diyeyim...
Ama CHP zihniyetinin kör taşlardan bile medet beklediğini biliyoruz artık... |
Alıntı:
Alıntı:
****** :saygılar: ***** |
Alıntı:
&&&&&&&& :saygılar: &&&&&&&&&& |
İlginçmiş hayırlı olsun:)
|
Alıntı:
******** :saygılar: ******** |
ya bu söz bana zamanin rp milletvekili sevki yilmazin genel ev acilmasi konusunda celal dogana söyledigi sözü hatirlatti..
bende ona gönderme yaparak sayin sevigen siz önce partinizden baslayin sonrasini simdilik bosverin.. Bunlara acilim deyince baska seyler anliyor ne yaparsin alimin fikri neyse zikride o olur.. |
Alıntı:
******** :güzel: ********* |
All times are GMT +3. The time now is 01:02. |