![]() |
NE GÖRSÜN!
Gemi kaptanı çok sevdiği kızla nişanlanmış, hem de gemi kalkmadan hemen önce. (yıldırım nişan ;)) Yüzükleri takmışlar ve kaptan sefere çıkmadan önce nişanlısına; "ben bu yüzüğü hep saklayacağım, senin de öyle yapman gerekir. Eğer ben geldiğimde bu yüzüğü parmağında göremezsem, bir daha seninle asla konuşmam, yüzüne bile bakmam. Onun için emanetime sahip çıkmalısın" demiş.
Kaptan vedalaşıp gemi hareket etmeye başlayınca, kaptanın nişanlısı da el sallamış arkasından. O da ne! Yüzük parmağından fırlamış ve cumburlop denize. Kız hemen denize atlamış umutla. Saatlerce aramasına rağmen bulamamış. 3 gün sonra bir balık lokantasına gitmiş. Sipariş ettiği balık gelince şöyle bir bakmış, Ne görsün... Ne görmüştür? |
NE GÖRSÜN!
Nişanlısının yüzüğü mü ? :) :)
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
yüzük tabikide
|
NE GÖRSÜN!
kılcık tabıkıde ;D
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Tebrikler, doğru cevap. Peki neden hemen ilk cevap olarak insanın aklına yüzük gelir? Doğru açıklamaya +1. |
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
ee çünkü başta anllatığın şeyin sonuçla bi ilgisi olması gerektiğini düşünüyoruz da ondan ;D
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
pardon :-[ cevap kılçık değildi san ki ama ???
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Cevap kılçık. Açıklaması biraz bilimsel. |
NE GÖRSÜN!
hayretttt yaklaşmışımmmm ;D ama ne ki yaa bulamadımm
|
NE GÖRSÜN!
cunku beyın baglantılı calısır...konu arasında butunluk kurmaya calısır...bası ıle sonu arasında bı baglantı kurar..
|
NE GÖRSÜN!
nasıl yani kılçık mı değil mi .. ??
kıılçık değilse balık görmüştür ;) |
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Yanlış değil ama sadece bütünlük ya da baş-son olayı değil. Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Ah kıyamam ben kardeşime. Kızmamışım yahu. kızsam ifade ederdim. Bk.: >:( |
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
hımm tamam o zman ;D ;D ;D |
NE GÖRSÜN!
Mesai saati bitmiştir.
Açıklama : Şartlanmışlık. İnsan beyni; o anki durum içinde belli bir cevaba yoğunlaşır ve o cevap üzerinde şartlanır. Bu yüzden bu soruda "ne görmüştür" diye sorulduğunda, beynimiz yüzüğe şartlandığı için, ilk cevap olarak aklımıza "yüzük" gelir. ;) |
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
beni görsün
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
teşekkürler beni kırmadığınız için ama kimse beni görmedi yhaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Üzülmene gerek yok. Bak parabol kardeşim görsün demiş. Biz de gördük ama üşengeçlikten yazmadık. ;) |
NE GÖRSÜN!
hıh şimdi oldu ama kimse beni hayla görmedi
|
NE GÖRSÜN!
kılçık
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Yahu nasıl görecez bir anlat da bilelim. Görmesini istediğin biri mi var merak ettim? |
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Önceki sayfada beni görsün demiş. Görecek olan kaptanın nişanlısı mı? Biraz daha açıklarsan iyi olur. Madem kendisi yok.. |
NE GÖRSÜN!
hyr sadece oyunun bir şakası olarak takıldım ben
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
İlk başta karıştırdım ama.. |
NE GÖRSÜN!
önemli değil ama şakadan hoşlanmıyorsanız bir daha kimseye şaka yapmam
|
NE GÖRSÜN!
Alıntı:
Maksadını aşmayan şakalara benim bir itirazım yok kardeşim, diğer arkadaşları bilemem ama. Forum kuralları dahilinde bana istediğin gibi şaka yapabilirsin. ;) |
All times are GMT +3. The time now is 13:04. |