![]() |
Toprak Satışı Hakkında
ARkadaşlar özellikle bir kesimin geçmişte aynı konuda ne yaptıklarını bilmeden dillerinde düşürmedikleri bir konu bu toprak satışları konusu.
AR-GE Başkanımız Hasan SARInın hazırlamış olduğu video bu konudaki iftiralara verilmiş güzel bir cevap vermiş oldu. http://www.youtube.com/watch?v=2Z5-x4UKHvY |
Toprak Satışı Hakkında
güzel bir paylaşım çok kişi eksik bilgiler üzerine yorum yapıyor 2 nize de teşekkürler
|
Toprak Satışı Hakkında
çok teşekkürler :)
|
Toprak Satışı Hakkında
Eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e yöneltilen bu konudaki soruya
Sayın Demirel ; Hükümeti savunarak tek cümle ile 'Bu konuda hükümet dünya ülkelerinde yapılanları yapmış, aşırıya gitmemiştir.' dedi. Bir hata olsa en başta kendisi dile getirirdi kanatindeyim. |
Toprak Satışı Hakkında
Birçok suçlama ve karamalara karşı önceden çok iyi bilinçlenmemiz gerekmektedir.
|
Toprak Satışı Hakkında
evet iyi bilinçlenmemiz lazım. bunun içinde iyi istişareler yapmak lazım. bize burda istişare şansını veren herkesten ALLAH razı olsun ve bu siteyi kurana yeniden teşekürler
|
Toprak Satışı Hakkında
sayin hasan sari sizdne ricam su basbakanimizin oglunun aldigi gemi olayinida bildikleriniz dogrultusunda aydinlatmaniz cunku herkesin dilinde bu ve ben cevap verememektne dolayi uzuntu duyuyorum
|
Toprak Satışı Hakkında
Bilip bilmeden siyasi at gözlükleriyle konusanlara güzel bir cevap..
|
Toprak Satışı Hakkında
yani bir tehdit yok ?
|
Toprak Satışı Hakkında
arkadaşım önce eneğine sağlık daha sonrada bunu halkımıza birşekilde alatabilsek zaten onlarda anlayıp görecekler fakat bizim milletimizde araştırmak yok kulaktan dolma bilgiler ile hareket ediyorlar buda yanlış bunları bir şekilde düzgün bir dile anlatmak lazım iyi günler
|
Toprak Satışı Hakkında
Alıntı:
|
Toprak Satışı Hakkında
sevgili arkadaşlar gerçekten bu tarz sıkıntılı konuları konuşarak fikir alışverişi yaparak insanların iftiralarına karşılık verebilirsek ne mutlu bizlere!!!
|
Toprak Satışı Hakkında
saol arkadaşım çok güzel bir paylaşım iyi oldu..sevgiler...
|
Toprak Satışı Hakkında
arkadaşlar dün NTV de tayyip erdopan soruları yanıtladı
konu toprak satışına geldi Başbakan 2001-2002 arasında taşınmaz sayısı 1000lerden 2000 lere dayanmış dedi ama sonra 2004-2005 de 10.000 ni geçti sonra 8.000 vs devam etti dedi biras şaşırdım doğrusu |
Toprak Satışı Hakkında
emre kardeş bunda seni şaşırtan ne var merak ettim açıkcası!
|
Toprak Satışı Hakkında
hayır toprak satışının kendi iktidarkarından önce de yapıldığını söyledi hatta 2 katına çıktı dedi ama...maalesef biz de 5 katına çıktı bence gaf yaptı
|
Toprak Satışı Hakkında
hayır gaf yapmadı...
Eğer proğramın tamamını izlediysen orada dediki artık ülkemizde istikrar ortamı mevcut...insanlar istikrar olan yere giderler... ve diğerlerinin dediği gibi GAP bölgesinden değil Akdeniz bölgesinden taşınmaz satıldığını... ve bunun sebebininde bizim avrupaya giden vatandaşlarımız nasıl ki oradan toprak satın alabiliyorlarsa onlar da gelir buradan toprak alabilirler dedi... |
Toprak Satışı Hakkında
tayyip erdoğan da bu çizelgeyi mitinglerde okumuştu zaten ...
en çok toprağı chp satmış hehe |
Toprak Satışı Hakkında
eyw sağol
|
Ynt: Toprak Satışı Hakkında
Yeterli birikimi olmayan,kulaktan dolma fikirlerle beynini dolduran ve papağanlıktan öteye gidemeyenlerin tek yapabildikleri şey DEMOGOJİDİR.
Bir kişi çıkar vatan toprakları satılıyor der,arkasından bazıları buna sarılır ve yaygaraya baslar. Nasıl satılıyor deseniz,kem küm'den sonra yabancılar alıyor ya diye akıllara zarar cevap verirler. Türkler Almanya da Belçika’da Amerika’da mülk alınca demek o ülkelerde satılmış oluyor. Bu kadar sığ insanlardan başkada bir şey beklenmez.Çünkü cahiller |
Toprak Satışı Hakkında
işte bunun cevabını en iyi yasin başkan verir dimi başkanım
hoşgeldin |
Toprak Satışı Hakkında
çok teşşekürler
|
Toprak Satışı Hakkında
Bu konuyu çk meRak ediyoRdum.PayLaşımın için TeşekküRLeR! :)
|
Toprak Satışı Hakkında
Toprak satışı hakkında herkesin attığı yalanlara artık SON
İŞTE GERÇEK BİLGİLER; Yabancıya toprak satışı 1934'de çıkarılmıştır.O günden beri de satılmaktadır.İşte o zamandan beriki hükümetler zamanında satılan topraklar YILLAR İTİBARİYLE 70931m2 CHP tarafından 33651m2 DP tarafından 14486m2 Darbe yapan askeri hükümet tarafından 15036m2 AP-Doğruyol hükümeti tarafından 13462m2 3,5 yılda DSP-MHP-ANAP tarafından 15178m2 4,5 yılda AKPARTİ tarafından AKPARTİ BURADA NE YAPTI? Bugüne kadar bir yabancıya 30 hektara kadar arazi alabiliyordu. Ama AKPARTİ hükümetinde bu hak 30 hektardan 2,5 hektara indi Yani en iyi milliyetçi biziz diyenler zamanında 30 hektar arazi alınabiliniyordu Öyle ben milliyetçiyim demekle milliyetçi olunmuyor. Bu bilgiler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünden alınmıştır |
Toprak Satışı Hakkında
hazır ülkeyi satmaktan bahsederken ben de milli gelir kaynaklarımızın, en önemli kuruluşlarımızın satışını sorucam. tüpraş, telekom, petkim, telekom gibi yani. ekonomimizi tamamen dışa bağımlı yapma yolunda büyük adımlar atılıyor. şu an bu satışlardan elde edilen gelirler kullanılıyor. peki Türkiye artık gelir sağlayamaz duruma geldiğinde ne satılacak acaba?
Bizim yani siz yanlış anlamayın TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin DEVLETÇİLİK ilkesinin ne olduğunu hiç merak ettinizmi acaba. önmini biliyor musunuz? Devletçilik: Devletçiliğin bizce anlamı şudur: Kişilerin özel teşebbüslerini ve şahsî faaliyetlerini esas tutmak; fakat büyük bir milletin ihtiyaçlarını ve çok şeylerin yapılmadığını göz önünde tutarak, memleket ekonomisini devletin eline almak. (1936) Prensip olarak, devlet ferdin yerine geçmemelidir. Fakat ferdin gelişmesi için genel şartları göz önünde bulundurmalıdır. (1930) Kesin zaruret olmadıkça, piyasalara karışılmaz; bununla beraber, hiçbir piyasa da başıboş değildir. (1937) |
Toprak Satışı Hakkında
gelir sağlayamaz durumda olduğuna eminmisin ekonomiden hiç anlamıyorsun anlaşılan zihninize yerleştirmişsiniz bir ülkeyi satıyorlar geveleyip duruyorsunuz ağzınızda yazıkk bee % 50 bile anladı siz halaaa anlayamadınız neyse% 20lerdesiniz ama oda bitecek yakında bandırmadaki chpliler ak partiye geçmek için sıralandı sizin sonunuzda onlar gibi olmaz inş.
|
Toprak Satışı Hakkında
güzelde orta bölümde rakamları okuyamadım ben yha ???
görünmüyor elleirne sağlık bide rakamları alabilsek(güncel halinde) tam süper olacak |
Toprak Satışı Hakkında
video harıka. tum arkadaslarıma gonderdım ;)
|
Toprak Satışı Hakkında
Alıntı:
|
Toprak Satışı Hakkında
Alıntı:
|
Toprak Satışı Hakkında
bu doğan bu ülkede olduğu sürece halk doğru olarak bilinclendirilemeyecek....
|
Toprak Satışı Hakkında
CHP ve yanlılarının borazanı doğan yayın gurubu artık işi iyice azıtmış durumda zaten..her baskıda hükümete hakaretler,iftiralar gırla..üstelik verdikleri haberlerin(ki haber denemez iftira) hiç bir belgesi ve kanıtı yok...Allah Vakit gazetesinden Razı olsun..onların yazdıkları her yalana verecekleri bir cevap var...bu tprak satışları hakkındada bütün yazarları en güzel cevapları verdiler ve belgelediler..okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar,çünki VAKİT Gazetesinin sunduğu ve kanıtladığı her belge sonrasında,Doğan gurubu yazarları ya özür diliyor yada yanlış anlaşıldık diyor.. :) fazla söze gerek yok..son çırpınışları Allah ıslah etsin....Yalan ve iftira bir yere kadar....
|
Toprak Satışı Hakkında
Alıntı:
toprak satışı konusunda da AKP döneminde 30 hektarlık izin 2,5 hektara düşmüş daha ne olsun diyorum. |
Toprak Satışı Hakkında
Alıntı:
Maşallah Satmamışlar toprak. Enteresan. |
Toprak Satışı Hakkında
'Ülke toprakları yabancılara peşkeş çekiliyor' diyerek propaganda yapan ve Ergenekoncu Veli Küçük 'ün de yabancılara, emlak satışı konusunda danışmanlık yaptığı ortaya çıktı ya.. :D
|
Toprak Satışı Hakkında
Çok büyük emek vermişsin ... Ellerine sağlık...
Bu bilgilerin bir arada toplanması iyi olmuş...Çok işime yarayacağından eminim :) |
Toprak Satışı Hakkında
HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORSAN TOPRAK SATIŞINDA OLDUĞU OLDUĞU GİBİ PALAVRA ATRSIN .BU MİLLET NELERİ YEMEDİKİ ONUDA YER.YETERKİ YALANI BECER.
|
Toprak Satışı Hakkında
çok teşekkür edeirm...
|
All times are GMT +3. The time now is 09:57. |