![]() |
Nisan Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır
NİSAN AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.HEDİYELERİMİZ... 1) 100 KONTUR 2) 50KONTUR 3) 1500 BEĞENİ ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR. UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım...Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanım/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. Her ay yenilenen kişiler ile yolumuz devam edeceğiz.. |
Gönülden hanım oyumuzu kullandık fakat bizi yine 100 kontürden ettiniz.:)Ukbayı çıkardığınız iyi olmuş sizleri gönülden tebrik ediyorum yerinde bir karar.:)
|
Oyumuzu kullandık, hakeden kazansın... (:
|
Forum yönetimini böyle zor bir seçim yapmak zorunda bıraktığı için protesto ediyorum :)) unnamed , barışcan ,_Fırat_
|
Evet arkadaşlar seçimlerimizi bu ayın yapılan yorumlarına göre değerlendirdik...hepsi birbirinden değerli arkadaşlar...hak eden kazansın...
Evet Hakan üsdat Ukba'yı çıkardık onun 100 kontüre falan ihtiyacı yok ;D |
Gönülden hanım kriz ortamında ukbanın belki ihtiyacı olmayabilir bizim günahımız ne?:)
|
Efendim listeye girmeniz için biraz daha çalışın derim yani her gün 10 yorum yeter :evet: torpil yok ne kadar iş o kadar ekmek ;D
Ukba'ya gelince onu 100 kontur açmıyormuş ondan listeden çıkardık ;D gözü yükseklerde |
Benimde beğenip takip ettiğim arkadaşlar var, unnamed,noktalarınefendisi, barışcan kardeşlerimden yana kullandım, yanlış anlasılmasın diğer arkadaslar kötü oldugundan değil sadece bu arkadaslara biraz daha dikkat ettiğimden:)
Böylesi aktiviteler kardeşleri birbirine bağlar dostlukları pekiştirir, forum yönetimimizi kutlarım. Ama redyellow abininde olmasını isterdim :) |
birbirinden değerli üyelr arasından seçim yapmak zor oldu ama kullandık oymuzu,hadi bakalıım hak eden kazansın :)
|
Vay be bizi elemişler ama söz verdiler bir dahaki sefere listedeyim. :)
|
Oyumuzu kullanalım....
|
Listede olan bütün gönüldaslara basarilar dilerim.. Kendi kriterlerim cercevesinde 3 arkadasimiza oy verdim özellikle bazi arkadaslarin sapka cikartilacak yorumlari var..
|
Sadece 1 oy hakkımız var zannetmiştim tühu gitti 2 oy..
|
Diğer anket ne oldu acaba?
|
evet düzeltme fonksiyonu yokmu sonucta karar degistirme durumlari olabiliyor o acidan bence oylari düzenleme gibi bir fonksiyon olursa hem bir oy verenlerin oylari heba olmaz hemde anket daha bir heyacan alir..
gerci burada önemli olan heyacan degil sonucta bu bir yarista degil bu güzel yorumlariyla bizlere bilgi ziyafeti sunan kardeslerimizi onure etmekdir.. |
Bizlerde üç kardeşimize oy verdik hadi hayırlısı.:)
|
Kontörümde yoktu iyimi...;D
Valla Güzel geldi... Düzenleyenlerin beni yazanların ellerine sağlık...=)) |
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun :)
|
Gönülden abla kontör dönemi bitti yahu :) Kuruşa geçtik :)
Ayrıca turkuaz değil turkuas :) |
Başbayanımızaaa tüm oylar bizdennnnnn :)))
|
Bende kulandım hayırlı olsun Başbayana gitti oyum.
|
Bizde verdik oyumuzu, Allah kabul etsin:)
|
İlk listede ne güzel favoriydik kıydılar çıkardılar bizi :w: Önümüzdeki ayı iple çekiyorum.Aslında iyide oldu Ay yıldız olmayacak rakiplerimin arasında :)
|
Alıntı:
Şaka bi yana Benim içinde bir şans,önümüzdeki ay oyumuzu güzelce veririz Allah nasip ederse :) |
Alıntı:
|
Uzun bir zamandır giremediğim için vereceğim oyun adaletli olacağını düşünmüyorum, oy kullanmak istemiyorum affınıza sığınarak. Fakat şuna inanıyorum ve inandığımında doğru olduğundan hiç şüphem yokki AK FORUM,da üye olan tüm arkadaşların özgür iradeleri ile yapmış oldukları tüm yorum ve paylaşımlar hiç şüphesizki katkı sağlayan ve mantıklı paylaşım ve yorumlardır...
|
Kontörler bizden uzaklaşıyor.Mübarek zaten dereye el atsam dere kuru oluverir:D
|
Alıntı:
|
Şimdi sen böyle söyleyince benim içimden bir kaç vecize döktürmek geldi.:):):)
|
Bende oyumu gendime kullandım olurmu eleee :w::w::w:
Hayırlısı olsun bakem... Ben sonuçlara bakmamıştım ama oy kullandıklarım önde gidiyormuş... Teşis dogru yanii :) |
Gönülden hanım ne zaman sonlanacak ki bu yarış.Şimdiden çok merak eder olduk 100 kontürün sahibini:)
|
Turkuas'ın ismi değişmiş, listeden de düzeltilse iyi olur.
|
Alıntı:
Redyellow Turkuas ismi değişmiş sanırım. Hakan bey oylama ayın sonuna doğru sonlanacak acele etmenize gerek yok , siz yorumlarınızı eksik etmeyin forumdan yeterli :) |
Eyvallah ukbacım gönülden hanım size minnettar kalacak sözcülüğünü yaptığınızdan ötürü:)
|
Alıntı:
Ya bu kontör işi gerçek mi? Yoksa "Sanal Kontör" mü verecekler? malum kontör devri bitti:) |
Ben hala oylamayı yapmadım, ay sonuna kadar benimle tartışacaklar dikkat etsinler haaa:)
|
Alıntı:
|
bu listede nasıl galevera, ezel olmaz.. bu liste çok eksik
|
Noktaların efendisi ve Ay_yıldız başa baş (: heyecan artıyorr :)))
|
Alıntı:
Sırayla yani:) |
All times are GMT +3. The time now is 23:45. |