![]() |
Türk Gençliği Tartışıyor
Çok düşündüm arkadaşlar böyle bir programı.Siyasi konular ,Ülke meseleleri,Eğitim vb. konular üzerinde Beyin fırtınası yapabileceğimiz bir tartışma platformu oluşturalım.Tartışma Programı ;Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere 20:00-22:00 saatlari arasında yapılarak konular tartışmayı kontrol altında tutabilecek objecktif bir sunucu ile tartışılacaktır.
Doğruyu bulmak için tartışan gençlik.Fikir üreten ,sığıntı düşüncelerde liman aramayan bir GENÇLİK ... Fikirlerinizi bekliyorum.. Saygılarımla... |
Türk Gençliği Tartışıyor
ZAMAN BULDUKÇA KATILIRIM ÇOK İİ OLUR keşke öss diye birşey olmasaydı objektif bir sununucu bile olurdum :)
|
Türk Gençliği Tartışıyor
samet bence çok güzel bir fikir.Zaten forum da olması gereken bu.Yararlı şeyler yapmalıyız.Ben varım tartışalım ki kendimizi geliştirelim....
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Kardeşim katılabileceğim bir konu olursa İnşaAllah katılırım . Bilmediğim konularda yorum yapmak istememde ;)
|
Türk Gençliği Tartışıyor
çok iyi bi fikir... herkes biraradayken daha iyi daha hızlı bilgi alışverişi olabilir karşılıklı olarak..
|
Türk Gençliği Tartışıyor
SAMET,ÇOK GÜZEL VE YARARLI BİR FİKİR...BU TARTIŞMA ORTAMININ (DOZU AYARLANDIĞI SÜRECE) GENÇLİĞİMİZE ÇOK YARARI DOKUNACAKTIR...VAKİT BULABİLDİĞİM SÜRECE BEN DE VARIM ;)
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Güzel fikir.Cumartesileri katılabilirim tabi zamanım olursa..
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Hımm çok güzel gerçekten...Çok güzel bir proje tebrikler...Üyelerimiz aktif olarak katılacaklardır bundan eminim...Forumumuz ve biz üyeler için gerçekten iyi bir program olacaktır...
|
Türk Gençliği Tartışıyor
İlgi için teşekkürler arkadaşlar.Bu Salı İnşAllah ilk tartışmayı yapacağız.
|
Türk Gençliği Tartışıyor
bence de güzel fikir..çok faydalı olur diye düşünüyorum...bu salı tamamına katılamayabilirim ama diğerlerine katılmaya çalışırım..malum vizeler!!! :(
|
Türk Gençliği Tartışıyor
cok ıyı dusunmussunn hem bılınmeyen gerceklerı hemde dogru bılınen yanlısları bırbırınıme anlatmıs oluruz
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Gerçekten çok iyi düşünmüşsün Samet ;) Zamanım oldukça bilgi pınarından faydalanmak isterim...
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Yapıcı eleştiriler ve sağlam fikirler varoldukça bu oluşum içinde varız. Aklına sağlık dostum ;)
|
Türk Gençliği Tartışıyor
bencede cok guzel fıkır...harıkasın valla...bıran once uygulamaya konsun
|
Türk Gençliği Tartışıyor
gerçekten çok güzel bir fikir....
|
Türk Gençliği Tartışıyor
cok guzel bir fikir kardesim insallah coguna katilabilirim
neler ogrenecegiz neler :) sabirsizlikla bekliyorum ilk tartismayi |
Türk Gençliği Tartışıyor
Gençliğin önünün açılması ümidiyle :D
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
BİR İŞ YADA ACİLİYETİM OLMASA UĞRAYACAĞIM GÜZEL TARTIŞMA KONULARI VAR
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Herkez katılacak.. Değil mi arkadaşlar.. ;) ;) ;) ;)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=21099.0 |
Türk Gençliği Tartışıyor
Herkezi bekliyoruz.Ciddi muhabbet,sıcak ortam olacak İnşallah.
|
Türk Gençliği Tartışıyor
http://img142.imageshack.us/img142/5...meydan1hh5.jpg
Banneri tıklayınız Gençlik Meydanına Bekleriz... |
Türk Gençliği Tartışıyor
İlk tartışmamızı yaptık çok yararlı geçti sanırım.Teşekkürler herkeze.
|
Türk Gençliği Tartışıyor
öncelikle bu tartismaya öncülük eden samet arkadasimiza tesekkür ederim..bugün nurullah arkadasimiz bana bu tartismayi bildirmisti ama malesef özel nedenlerden dolayi gelemedim..
ayin 20 sinden sonra insallah bir aksilik cikmazsa bizde tartismalarda yerimizi alabiliriz, buraya bu güzel organizeyi yapan arkadaslari tebrik etmek icin girdim, insallah bende 3 hafta sonra biraz daha online olmaya calisacagim... hepinize cümeleten hayirli geceler, görüsmek dilegiyle ;) selametle.. |
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
ben de tartışmaya yetişemedim :( bi daha ki sefere inşallah...ama okudum hepsini :)
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
okadarda ıstıyordum katılmayı ama zamanım tutmadı..valla cok uzuldum...bırdahakı sefere ınsallah bende olurum aranızda
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Kaçırdım tartışmayı :'( :'( :'( :'(
|
Türk Gençliği Tartışıyor
tartışma güzeldi benim katılma fırsatım oldu... yararlı bi tartışma olduğunu düşünüyorum, önümüzdeki tartışmalara daha iyi bir şeilde hazırlanacağımızı umut ediyor saygılarımı sunuyorum
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Ben de kaçırdım tartışmayı ve böyle giderse ( Telekom greve devam ederse ) hiç katılamayacağım tartışma akşamları olduğu için.
Ama çok beğendim ben de bu bölümü. İlk tartışmayı da okudum. Hazırlayan arkadaşı ve katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. |
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
dort gozle bekledik gelirsin diye ama :( |
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
seni kara listeye aldim haberin olsun kardesim :) |
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
tartışmanın saatini 9 falan yapsak ben yine yetişemiyorum :'( :'( ve böyle giderse hiç katılamayacağım :(
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
Gerçekten yararlı olan bir tartışma ortamıydı (Başta Samet'e) ve katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum... |
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Alıntı:
|
Türk Gençliği Tartışıyor
Teşekkürler herkese 2.Program da güzel geçti.Bir dahaki programa görüşmek üzere .Selametle.
|
All times are GMT +3. The time now is 11:55. |