Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   Türk Gençliği Tartışıyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12686)

Onlybullet34 10-29-2007 00:16

Türk Gençliği Tartışıyor

Çok düşündüm arkadaşlar böyle bir programı.Siyasi konular ,Ülke meseleleri,Eğitim vb. konular üzerinde Beyin fırtınası yapabileceğimiz bir tartışma platformu oluşturalım.Tartışma Programı ;Salı,Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere 20:00-22:00 saatlari arasında yapılarak konular tartışmayı kontrol altında tutabilecek objecktif bir sunucu ile tartışılacaktır.

Doğruyu bulmak için tartışan gençlik.Fikir üreten ,sığıntı düşüncelerde liman aramayan bir GENÇLİK ...

Fikirlerinizi bekliyorum..

Saygılarımla...

toprak44 10-29-2007 00:20

Türk Gençliği Tartışıyor

ZAMAN BULDUKÇA KATILIRIM ÇOK İİ OLUR keşke öss diye birşey olmasaydı objektif bir sununucu bile olurdum :)

ak_mavish 10-29-2007 00:20

Türk Gençliği Tartışıyor

samet bence çok güzel bir fikir.Zaten forum da olması gereken bu.Yararlı şeyler yapmalıyız.Ben varım tartışalım ki kendimizi geliştirelim....

Ravza_Ruveyda 10-29-2007 00:21

Türk Gençliği Tartışıyor

Kardeşim katılabileceğim bir konu olursa İnşaAllah katılırım . Bilmediğim konularda yorum yapmak istememde ;)

Akfetih 10-29-2007 00:22

Türk Gençliği Tartışıyor

çok iyi bi fikir... herkes biraradayken daha iyi daha hızlı bilgi alışverişi olabilir karşılıklı olarak..

GÜLseven 10-29-2007 00:24

Türk Gençliği Tartışıyor

SAMET,ÇOK GÜZEL VE YARARLI BİR FİKİR...BU TARTIŞMA ORTAMININ (DOZU AYARLANDIĞI SÜRECE) GENÇLİĞİMİZE ÇOK YARARI DOKUNACAKTIR...VAKİT BULABİLDİĞİM SÜRECE BEN DE VARIM ;)

Mcht_Ln 10-29-2007 00:25

Türk Gençliği Tartışıyor

Güzel fikir.Cumartesileri katılabilirim tabi zamanım olursa..

loneliness 10-29-2007 00:34

Türk Gençliği Tartışıyor

Hımm çok güzel gerçekten...Çok güzel bir proje tebrikler...Üyelerimiz aktif olarak katılacaklardır bundan eminim...Forumumuz ve biz üyeler için gerçekten iyi bir program olacaktır...

Onlybullet34 10-29-2007 01:45

Türk Gençliği Tartışıyor

İlgi için teşekkürler arkadaşlar.Bu Salı İnşAllah ilk tartışmayı yapacağız.

Meftun 10-29-2007 11:33

Türk Gençliği Tartışıyor

bence de güzel fikir..çok faydalı olur diye düşünüyorum...bu salı tamamına katılamayabilirim ama diğerlerine katılmaya çalışırım..malum vizeler!!! :(

sidre 10-29-2007 11:37

Türk Gençliği Tartışıyor

cok ıyı dusunmussunn hem bılınmeyen gerceklerı hemde dogru bılınen yanlısları bırbırınıme anlatmıs oluruz

bennur 10-29-2007 11:38

Türk Gençliği Tartışıyor

Gerçekten çok iyi düşünmüşsün Samet ;) Zamanım oldukça bilgi pınarından faydalanmak isterim...

nuh 10-29-2007 12:33

Türk Gençliği Tartışıyor

Yapıcı eleştiriler ve sağlam fikirler varoldukça bu oluşum içinde varız. Aklına sağlık dostum ;)

parabol 10-29-2007 13:30

Türk Gençliği Tartışıyor

bencede cok guzel fıkır...harıkasın valla...bıran once uygulamaya konsun

Sukût-u_Hayal 10-29-2007 13:32

Türk Gençliği Tartışıyor

gerçekten çok güzel bir fikir....

selahattin_ay 10-29-2007 20:18

Türk Gençliği Tartışıyor

cok guzel bir fikir kardesim insallah coguna katilabilirim
neler ogrenecegiz neler :) sabirsizlikla bekliyorum ilk tartismayi

nuh 10-29-2007 23:03

Türk Gençliği Tartışıyor

Gençliğin önünün açılması ümidiyle :D

GÜLseven 10-30-2007 11:44

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı
Gençliğin önünün açılması ümidiyle :D

Tabiki Nuh kardeşim seviyeli ve doğru bir tartışma ortamıyla,neden olmasın!!! ;)

akgulrafet 10-30-2007 12:49

Türk Gençliği Tartışıyor

BİR İŞ YADA ACİLİYETİM OLMASA UĞRAYACAĞIM GÜZEL TARTIŞMA KONULARI VAR

loneliness 10-30-2007 19:24

Türk Gençliği Tartışıyor

Herkez katılacak.. Değil mi arkadaşlar.. ;) ;) ;) ;)

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=21099.0

Onlybullet34 10-30-2007 19:56

Türk Gençliği Tartışıyor

Herkezi bekliyoruz.Ciddi muhabbet,sıcak ortam olacak İnşallah.

loneliness 10-30-2007 19:57

Türk Gençliği Tartışıyor

http://img142.imageshack.us/img142/5...meydan1hh5.jpg

Banneri tıklayınız

Gençlik Meydanına Bekleriz...

Onlybullet34 10-30-2007 23:13

Türk Gençliği Tartışıyor

İlk tartışmamızı yaptık çok yararlı geçti sanırım.Teşekkürler herkeze.

mavera 10-30-2007 23:21

Türk Gençliği Tartışıyor

öncelikle bu tartismaya öncülük eden samet arkadasimiza tesekkür ederim..bugün nurullah arkadasimiz bana bu tartismayi bildirmisti ama malesef özel nedenlerden dolayi gelemedim..
ayin 20 sinden sonra insallah bir aksilik cikmazsa bizde tartismalarda yerimizi alabiliriz, buraya bu güzel organizeyi yapan arkadaslari tebrik etmek icin girdim, insallah bende 3 hafta sonra biraz daha online olmaya calisacagim...
hepinize cümeleten hayirli geceler, görüsmek dilegiyle ;)
selametle..

Onlybullet34 10-30-2007 23:28

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle bu tartismaya öncülük eden samet arkadasimiza tesekkür ederim..bugün nurullah arkadasimiz bana bu tartismayi bildirmisti ama malesef özel nedenlerden dolayi gelemedim..
ayin 20 sinden sonra insallah bir aksilik cikmazsa bizde tartismalarda yerimizi alabiliriz, buraya bu güzel organizeyi yapan arkadaslari tebrik etmek icin girdim, insallah bende 3 hafta sonra biraz daha online olmaya calisacagim...
selametle..

Teşekkürler abi.Senin bilgilerin çok önemli bizler için.Bilginle ve düşüncelerinle tartışmaya büyük keyif katacağın kesin.

ak_mavish 10-30-2007 23:28

Türk Gençliği Tartışıyor

ben de tartışmaya yetişemedim :( bi daha ki sefere inşallah...ama okudum hepsini :)

Onlybullet34 10-30-2007 23:35

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
ben de tartışmaya yetişemedim :( bi daha ki sefere inşallah...ama okudum hepsini :)

Bi dahaki sefere İnşallah.Bekliyoruz. ;)

parabol 10-30-2007 23:56

Türk Gençliği Tartışıyor

okadarda ıstıyordum katılmayı ama zamanım tutmadı..valla cok uzuldum...bırdahakı sefere ınsallah bende olurum aranızda

sidre 10-31-2007 01:45

Türk Gençliği Tartışıyor

Kaçırdım tartışmayı :'( :'( :'( :'(

Yâren 10-31-2007 02:38

Türk Gençliği Tartışıyor

tartışma güzeldi benim katılma fırsatım oldu... yararlı bi tartışma olduğunu düşünüyorum, önümüzdeki tartışmalara daha iyi bir şeilde hazırlanacağımızı umut ediyor saygılarımı sunuyorum

Mu-Alim 11-01-2007 15:19

Türk Gençliği Tartışıyor

Ben de kaçırdım tartışmayı ve böyle giderse ( Telekom greve devam ederse ) hiç katılamayacağım tartışma akşamları olduğu için.

Ama çok beğendim ben de bu bölümü. İlk tartışmayı da okudum.

Hazırlayan arkadaşı ve katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum.

selahattin_ay 11-01-2007 15:21

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
selametle..

Teşekkürler abi.Senin bilgilerin çok önemli bizler için.Bilginle ve düşüncelerinle tartışmaya büyük keyif katacağın kesin.

dort gozle bekledik gelirsin diye ama :(

selahattin_ay 11-01-2007 15:22

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
tartışma güzeldi benim katılma fırsatım oldu... yararlı bi tartışma olduğunu düşünüyorum, önümüzdeki tartışmalara daha iyi bir şeilde hazırlanacağımızı umut ediyor saygılarımı sunuyorum

senin goruslerinde gayet guzeldi
seni kara listeye aldim haberin olsun kardesim :)

selahattin_ay 11-01-2007 15:23

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı

olsun okumussun bu da guzel ;) digerine gelirsin ins. ;)

ak_mavish 11-01-2007 15:24

Türk Gençliği Tartışıyor

tartışmanın saatini 9 falan yapsak ben yine yetişemiyorum :'( :'( ve böyle giderse hiç katılamayacağım :(

GÜLseven 11-01-2007 18:13

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

;D
Gerçekten yararlı olan bir tartışma ortamıydı (Başta Samet'e) ve katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

Yâren 11-01-2007 19:17

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

Alıntı:

haklısın kardeş ne yapalım ben forumun aykırı üyesiyim sanırım.. ben konulara yorum yaparken önce bir ak partili gömleğimi bi kenara bırakıyor daha sonra olaylara tarafsız objektif yaklaşmaya özen gösteriyorum. biz burde çoğunluğumuz aynı zihniyette olan insanların hepsi aynı fikirdeyse bilinki bir yerde yanlış yapılıyor demektir.

Onlybullet34 11-01-2007 19:43

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

haklısın kardeş ne yapalım ben forumun aykırı üyesiyim sanırım.. ben konulara yorum yaparken önce bir ak partili gömleğimi bi kenara bırakıyor daha sonra olaylara tarafsız objektif yaklaşmaya özen gösteriyorum. biz burde çoğunluğumuz aynı zihniyette olan insanların hepsi aynı fikirdeyse bilinki bir yerde yanlış yapılıyor demektir.

Bende Aykırıyım o zaman. ;) :)

Yâren 11-01-2007 19:49

Türk Gençliği Tartışıyor

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

tamam aykırı yorumlara devam o zaman.. :)

Bende Aykırıyım o zaman. ;) :)

Onlybullet34 11-01-2007 23:10

Türk Gençliği Tartışıyor

Teşekkürler herkese 2.Program da güzel geçti.Bir dahaki programa görüşmek üzere .Selametle.

All times are GMT +3. The time now is 11:55.