![]() |
Telefonunuza Gelen En Son sms ler :))
msj ları dökülelim...
başlayalım ;1 bana gelen en son sms ; " hayırsız arkadaş iyice unuttun beni " ;D |
Sana diyorum .
|
.... bilmem ne kampanyasına katılmak için zart zurt tarihine kadar he yo yazıp gönderin...
Bütün gün bunları siliyorum yahu...=) |
Musluğu tamir et gelince beni uğraştırma:):D
|
hayırlı geceler kanka;1
|
Benim dünyadaki hazinem samimi ve ince ruhlu insanlardır,hazinemdeki en değerli pırlantaya selamlarımı sunarım... Hayırlı geceler ... Diye bir mesaj gelmiş ... :) |
Alıntı:
Ah be bizede Markalar yolluyor oraya buraya kayıt ol diye...:ağla: |
Alıntı:
Sizde cevap verin kayıt olmayacam diye ...;D |
Söyle o babana benimle bi daha konuşmasın....
izin verseydi ne olcaktı bi hafta daha gezerdik..:) |
msjlarıma cewp wermedkte usta arkadaşım uyumadın mı :)
|
Alıntı:
|
Bizde okulda değiliz, kalkamadık sabah;ı:
|
Syn;YKÜ Bu Akşam Saat 20:30'da İlçe Başkanlığında Yapacağımız Yönetim Kurulu Toplantısına Katılmanızı Önemli Rica Ederim.. :)
|
Uyuyan bir sehirden ve karanlığa sürüklenmis bir zamandan , yüreğimde saklı olan sevdiklerime ... Rabbimden gelen suskun bir akşamın umutlu bir selamını gönderiyorum... Hayırlı geceler ... Demiş ...:) |
Olum uykum var ben yatıyorum sabah arka sıradan yer tutarım sana beslenmeye çalıştım ben kopya veririm merak etme.. ingilizce'de kopya verdin ödeşiriz.. bi daha senden kopya alan ne olsun yaktın beni
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama napalım uzun geliyi (: |
Alıntı:
|
Kanka bu gece biraz erken yatta cumaya beyazıta gidelim
|
ben vilayete geldiğimde mesaj atarım sana o zaman bin arabaya ok şimdi inmedim daha
|
1000 kontörünüz başarıyla hattınıza yatırılmıştır.ayrıntılı bilgi için (www.rüyandagörürsün.com):)
|
çok yakışmışsınız bugün annem görmüş sizi
|
Kanka sercan bulaşıkları yıkamadan gidecek ayık ol
|
"değerli grup liderimiz nisanda 2 kayda krem,4 kayda krem+tava,6 kayda krem+tava+saklama kabı kazanın" diyor...:hihi2:
|
Kanqs salla gitme eve. pazar akşamı maçı bizde izleriz, hem zaten biliyorsun artık vizeler bittigine göre pes turnuvasına devam. ben Gelirken Pes kiralayıp gelecem sen de domates al. Furkan'ı da uyandır akşam 6da sınavı var amele uyumadı gece s.ç.s
*s.ç.s sen çok seviyorum anlamında değildir (: Alıntı:
|
küpcüm bana kızıcaksn biliyorum ama sırf konuya yararım olsn die yazdm:)
ayy delircem net çekmiyo.ühüü (bayan küp:) |
Sakın geç kalma erken gel :) , yoksa aç kalırsın ...
|
Aleykümselam, mesajını yeni aldım annene selamını iletirim,pazar günü geçicez inş. medine'ye baki selam.
|
öğle oldu kalksana..
24 cevapsız arama (: |
Alıntı:
sagol canım benım yaa:V rezıl ettın netımı butun foruma . msn'deyız senı beklıyoruz cabuk gel ( sukut u hayal den :hihi2: ) |
Kanqa arabaları alıp bu qece arkadaşlarla kapışcaz qece 12'de Kızılırmağın önüne qel (:
|
Bulaşıkları yıkamadan kaçmak haa.. bu bana yapılır mı erhan.. neyse ben de bende mustafa'ya kapakladım.. film al gelirken.. gönderen: Mhmt Kapalı
|
Kanqa polislere yakalanmadan kapışmalıyız arabalarla ( 5 dk önce ) ......D
|
65662798
abi benim ptt hesabıma yolla.ben hayati... :) bana gelen mesaj (yanlış numaraya atmışlar :S ) |
Alıntı:
evt aynen yeter artık yahuu |
Alıntı:
Sevabına yollasaydın sende parayı ... :) |
yalnızlığa yürüdüğün bir akşamda güneşin geç doğduğu bir sabahta özlediğinde ve ağladığında bir sıcak ele hasret kaldığında DİĞER ELİNİ TUT KİMSEDEN FAYDA YOK:)(BAYAN KÜP)
|
Akşam akşam tepemin tasını attırma! Giresundasın uzaktasın diye birsey yapamam mı sanıyorsun! iyi biliyoruz ikimizde neler yapıp yapacamayacagımı! beni piskopata baglama!
|
Alıntı:
Posta çekleri 7 haneli olabiler en fazla. Yok böle bi numara :):) Alıntı:
|
en son gelen sms;1 üzerime yağan yağmur kurşun olsa,gökteki yıldızlar kadar derdim olsa,acılar hep beni bulsa yine de benim için çok değerlisin... |
Bir gul gönder hasretım olsun, bir gülüş gönder dermanım olsun ,bir nefes gönder ümidım olsun birde warsa 100 kontor gonder geçmişlerıne rahmet olsun :w: son meseajım :)
|
Yarın sabah sen uyanma o zaman görüşürüz.. senin yerine imza atarsam ne olayım.. hadi kopya istemeni anladık da ne bu sonra uyuyordum diye hava atıyorsun..
Gönd. Amele |
| All times are GMT +3. The time now is 21:49. |