![]() |
IMF'den sürpriz açıklama :))
IMF Sözcüsü Caroline Atkinson, Türkiye'nin finansal desteğe ihtiyacı olmadığını açıkladı
Uzun bir süre devam etmesine rağmen Türkiye ile bir türlü anlaşma sağlayamayan IMF'nin Sözcüsü Atkinson, Türk yetkililerin krizi iyi yönettiğini söyledi. Türkiye ile anlaşmak için yoğun çaba harcamalarına rağmen Türkiye'nin finansal desteğe ihtiyacı olmadığını kabul eden Atkinson ülkenin krizden çıktığını da ekledi. KAYNAK Bu haber süpriz değil ama açıklamalar ilginç ... |
ımf üzerinden hükümeti vurmaya çalışanlar için süpriz.
|
:D (: ahh ben ne imf yetkilisi gördüm gül gül öldüm (;
sanki bilmiyık haa (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
anlaşma sartlarının en önemlileri Türkiye Her yıl stand by anlaşması yapmak zorundadır borç bitene kadar.. Eger türkiye borcu 2011'den önce tamamen ödemek isterse hiç ödenmemiş gibi anapaara yeniden alınır ve anaparanın %200 fazlasını da öder (: git ögrende gel gülüm (: imza atanları da sayayım (: Bülent Ecovit - Meset Yılamaz- Develop Bahçesi |
Sürekli imf üzerinden hükümete iftira atanların elinden bir çamur kurşunu daha alındı...
sıra kaldı diğer çamur kurşunlarına.... onlarda.. Din elden gidiyor...(yalan) Vatan elden gidiyor...(yalan) Devlet elden gidiyor...(yalan) |
Saadetçiler hiç sevinmez bu habere...
hep vurdukları dal kırılmış vah vah... |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
Hazır zaten güyya numan kurtulmuş askon toplantısındaki konuşması sebebiyle biz imf i reddediyormuşuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
erhan bırak kardeşim kime laf anlatıyorsun
anlaşılan insanlar siyasi alzheimere kapılmış... Hala kemal dervişi bekliyordur belki arkadaşımız.... |
Aman arkadaşlar ne alıp veremediğiniz var bu saadetlilerle..
Bırakın iftiralarını atsınlar... Bizim kendimizi savunma hakkımız yok ki...?? Sizin niyetiniz ne yaw... Niyet ölçer radarı sizide yakalar sonra... :) |
Kriz bizi teğet geçmiştir dediğinde gülenler buna ne diyecek çok merak ediyorum.Elbette küçük esanf ve dar gelirli aileler krizden etkilendi,elbete pazar daralınca işsizlil arttı ama el insaf be kardeşim bu ülkenin gördüğü krizlerdei ne çabuk unuttunuz,ithal bakan bile getirildiğini ne zaman aklınızdan çıkardınız.Durmak yok yola devam,krizin etkisi yazın gelmesiyle hızla azalacaktır.
|
Yok birde kriz diyorlar bizde tek bir banka kapanmadı Amerikada banka kapatma kuyruğu oluyordu neredeyse.Ki Yunanistanın hali belli ortada.
|
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İMF ÜLKEMİZDEN ÇIKTI BİZİ 2001 DE BU KURUMA MUHTAÇ EDEN
DSP+MHP+ANAP KOALİSYONU LİDERLERİ HANGİ YÜZLE PARTİMİZE BAKACAKLAR TABİİ YÜZ VARSA.................. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
olaya gelecek olursak kredi kartini ak partimi cikarmistir ak partiden önce kredi karti ve faiz var miydi? tamamen serbest piyasa ekonomisinden kaynaklanan ve insanlarin yanlis tüketimiyle olusan bir sorunu hangi akla ak partiye mal edersin? evet kredi karti cebinde sanal bir para olusturuyor ve buda sahsi borclandirmaya itiyor bu tamamen bankalarla alakali birsey ki ak parti bu konuda düzenleme getirdi öncelikle borclar yeniden taksitlendirildi ve bankalarin ödenmeyen kredi karti borclarina yüklelen yüksek farklari tekrar elden gecirilmistir.. kredi karti ve faiz sistemi erbakan hoca zamanindada vardi o neden el atmadi? atamazdida cünkü ithalat, ihracat gibi ülke icin önemli etkenler bankacilik sistemine dolayisiyla faize baglidir.. evet su noktada hemfikirim kredi karti alimi konusunda sartlar agirlastirilmalidir mesela ben avrupada yasiyorum burada öyle her kolunu sallayan kredi karti alamazken, türkiye de milletin cebinde 4-5 tane oluyor tabiki bire bunun dönüsümü var, iste sorunda orada! |
Ki Ak Partiden sonra faizler düşürüldü.Bu hem girişimcilerin önünü açtı hemde parayı bankaya atanların önünü kapadı.Yani ticareti canlandırdı vs vs. binlerde örnek veririm fakat sen anlar mısın bilemiyorum.
|
All times are GMT +3. The time now is 10:21. |