![]() |
forumda yorumlarını takip ettiğiniz üyeler?
kim size göre ilginç yada güzel okumaya değer yorumlar yapıyor:)
sen kimin mesajlarını niçin takip ediyorsun??:karizmatik: mesela ben nun,kübra ve sukutu hayal in yorumları takip etmeye çalışıormm:ayutandım: |
nun, sal_ha , sukut u hayal, noktaların efendisi :)
|
Burda yenıyım daha kımseyı tanımıyorum..Tanıdıgım bir paradise onu tanıdıgım için yorumlarını takip ediyorum..yorumları kayde alınır harıka bir yorumcu yani..:)
|
Herkes...
|
Ukba,Adem Etyemez ve Ertuğrul.Özellikle Ertuğrul çünkü çok saygılı bir adam,karşıt fikir,solcu,cehapeli diye takmıyor adam gibi tartışabiliyor.Uzun zamandır kendisiyle görüşememiş olsam da kendisini takip ederim..
|
Uzun zamandır yoktum , kısa zaman içinde gördüklerime bakılırsa bir hayli yoğun takibe değer insan var.
|
Noktaların Efendisi ,galevera, Nun ,paradise,Hüdaverdi ,ay_yıldız , sal_ha , _kübra_
:karasız: |
novekkkk :D gülmek iyi geliyorda.
|
birtek Nun'un yorumlarını takip ediyorum hatta ediyoruz ev arkadşım dahi çok beğeniyoor;1olayların en kritik anlarında dahi performansından hiç birşey kaybetmiyor:saygılar:
|
konuya göre herkesi takip etmeye calışıyorum ama özellikle takip ettigim novek (: hem gülmek hem de gerçekleri bilmenin verdigi duygu ile Rabbime şükür için (:
Alıntı:
|
vallahi ayrım yapmıyorum herkesin yazısını beğenerek okuyorum.
ama turşucuyu fena özledim onun yorumlar bir başkaydı |
Forumda çok değerli yorumcular var. Ama şimdilik isim olarak Ukba M-u-r-a-t ve Paradise diyorum. Yine eklemeler yapabilirim aklıma geldikçe :)
|
acikcasi cogu arkadasin kelemi saglam.. ancak herkesin bir kriteri oldugu gibi benimde begeni kriterleri var o acidan bazi arkadaslarin yorumlarini ilgiyle okuyorum..
bariscan, sivil, depare, Essra, özgün genc, Benhur, nun, ukba, EZEL, redyellow gibi arkadaslarin yorumlarini ilgiyle takip ediyor ve zevkle okuyorum.. tabiki diger arkadaslarin yorumlarida gayet yerinde ancak ben daha cok siyasi tartismalarda bulundugum icin bu arkadaslar daha bir gözüme carpiyor... |
All times are GMT +3. The time now is 16:53. |