![]() |
Kuran ve Sosyalizm
İHSAN HOCA ÜLEKMİZDEKİ SİSTEM KAPİTALİZMİN KURANA UYGUN OLMADIGINI SÖYLÜYOR
AYNI ZAMANDA BİR ÇOK İSLAM ULKESİNDEKİ sistem KAPİTALİZMDİR. YOUtube ye giremeyenler Şu linkteki yazıyı okusunlar. http://www.teakolik.com/google-dns-kullanimi/ youtube olmayan videolar http://www.dailymotion.com/playlist/...ve-sosyalizm/1 islamin politik durus YOUTUBE GİREMEYENLER İCİN.
YILLARCA sosyalizmi dinsizlik gibi gösterdiler. hatta komunizmi kötülemek Amerika CIA destekli BELGESELLER yapıldı. ama artık bir uyanış başlıyor. hristiyan bir din adamı demişki. "ben kapitalizmi markstan öğrendim. karşı çıkmam gerektiğini de incilden ögrendim" |
Nazım Hikmet, özellikle Türk ve müslümanları katleden, sürgün ederek yüzbinlercesini öldüren, lenin ve stalinin sistemine secde eden adam değilmi..
|
Sosyalizmin dini islammı yani...
şunumu demek istedin: müslüman sosyalistler müslüman koministler veya hristiyan sosyalist veya koministler dindar leninist ve stalinisler.. |
Alıntı:
ama lenin bu sistemi başarıyla gerçekleştiren birisidir saptırmayın lutfen. bir muslumana yakısmayan davranıslar bunlar hem secde etmekte nasıl kelime siz komunizmi herhalde başka bir din sanıyorsunuz. komunizm din degildir neden secde etsin . |
Alıntı:
|
Alıntı:
herşeyden alınırsan konuşamayızki burda.. |
http://www.dailymotion.com/playlist/...ve-sosyalizm/1
şunu izleyiniz. sizin izlediginiz sosyalizmi kotulemek için yapılmış belgeseli bende izledim ama inanmıyorum cunku amerika tarafından soguk savaş doneminde komunizmi kotulemek için bir suru film yapılmıştır. belgesel yapılmıştır. birileri sözüm ona komunizmin kanlı tarihini gosteren videolar filmler yapıyorlar fakat her nedense kapitalizmin kanlı tarihini gösteren videolar yapmıyorlar. amerikanın 20 ci ve 21 ci yuzyılda girdigi ulkekerde yaptıgı katliamları gosteren videolar yapmıyorlar. |
Alıntı:
sen ne diyeceksen kendin de... |
novek. videolarınıda al git .. ( :D )
|
Türkiye'deki kaç tane sosyalistlerin başındakiler böyle düşünüyor merak ediyorum?
|
arkadaşlar
ben anladım.. neyi derseniz bu novekin ne yapmak istediğini kendi zaten bi şey bilmiyor..sadece sloganları ezberlemiş.. bizi konuşturup duruyor zaten.. kendinde bi şey yok hemde hiç bi şey.. sadece bizi heyecanlandırıp sinirlendirmek istiyor belkide istemiyorda sadece onu yapabiliyor.. |
Alıntı:
Hz. muhammed peygamber oldugunu soylediginde de ona kimse inanmıyordu ama öyle bakarsanız olaya. yani kimse onun gibi düşünmüyordu. dimi ama? ozaman kölelik vardı şimdi ise köleligin başka bir çeşiti var ucret alan köleler. |
ohaaa!! derler..
Sizde kim böyle diyor.. Dogu perincek mi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
inanmaz olur mu aslında inanıyorlardı ama işlerine gelmiyordu. ticari hayatları twhlike altına giriyordu. putlar aynı zamanda sermaye kaynağıydı. ama komünizme bakarsak. oda belki bazı kimselerin ticari hayatlarına ters ama. çoğu kişilerinde özgürlüklerine ters. zaten koömünizmi benimsemeyen bu yüzden benimsemiyor. öteki türlü zengin nüfusundan daha çok yoksul nüfus var ama yoksullarda komünizmden nefret ediyor. nedenini sana anlatamadık. şimdi uzun uzadıya yazmıyorum zaten yine havada kalır. |
Şahsen boşuna emek harcıyorsun...
izlemek istesem senden diyil direk açar youtube'den izlerim... |
Alıntı:
eminim senden başkaları foruma sonradan giricek olanlar izleyecektir. ve akıl mantık suzgecindne geçirip oyle karar vericekler. kimse koru korune inanmak zorunda degil. |
Alıntı:
onu da geçtim milletin zamanını niye çalıyorsun. video yerine sen yaz biz okuyalım cevaplayalım daha pratik olmaz mı? |
Alıntı:
işe marxın ateist olduğunu kavramakla başlayabilirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
hristiyan bir din adamı ne demiş biliyormusun. ben kapitalizmi markstan öğrendim. karşı çıkmam gerekginide incilden ogrendim demiş. |
Novek liderin önderin vesairen kim? hayatta sosyalizm adına örnek aldıgın kişi kim?
|
Alıntı:
hem ahmet altanın ateist olduğuna dair elinde belgeler varmı ben ilk defa senden duyuyorumda. |
Alıntı:
sömürülenler. |
Alıntı:
ama komünizmin diğer unsurlarıda her yeri kırıp geçiriyor. bu ne yaman çelişkidir novek. sen halk için varım diyeceksin diğer yandan halkı katledeceksin. astığım astık kestiğim kestik diyeceksin. kısaca çarşıçarşıya karşı. komünizm kendine de karşı:D |
Bla bla bla.. Ak partiye oy vermeyecegin aşikar kime oy vereceksin peki. sömürülen Chp'ye mi işçi dogu perinçek'e mi? milleti ak parti'den sogutup hangi siyasi partiye yönlendirmeye çalışıyorsun.. yoksa ak parti olmasında kim olursa olsun mu diyorsun..?
|
Alıntı:
yani işçileri kandırmak için zengin sınıf tarafından din afyon olarak kullanılır demiş. "yani din afyondur. " başka bişey dini afyon olarak kullanırlar başka bişey. |
Alıntı:
sen onu bunu bırak bu meseleyi açıkla bakalım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cevapla komünist olucam :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bizzat araştırıp komünizmle ilgili herşeyi öğrendikten sonra komünistler öcüdür dedim. |
Alıntı:
Zaten herkes mantıksız hep sen ve senin gibiler mantıklı... işinize gelmeyince halk kandırılıyor... kusura bakma halkı kandırmak o kadar kolay değil... halk aptal değil... bunu söylemeni red ediyorum... |
Alıntı:
benim size bişey kanıtlamak gibi bir amacım yok yada kendimi begendirmek . onemli olan siteye girenlerin bilgilenmesi gerçekleri ogrenmesi. yoksa umrumda bile degil sizin bana kişisel olarak hakaret etmeniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yahu birseye de direkt cevaplar ver.. nazlanmadan direkt cevap versene?
|
All times are GMT +3. The time now is 19:22. |