![]() |
Allahın İşi...
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...424/133543.jpgSorduğuna pişman oldu!
Baykal 23 Nisan nedeniyle kabul ettiği çocuklardan birine hangi okulda okuduğunu sordu. Ergenekon 23 Nisan 'da da Baykal'ın peşini bırakmıyor. Hangi okulda okuduğunu soran öğrencinin " Ergenekon İlköğretim Okulu" cevabı şaşırttı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul'daki Cumhuriyet Halk Evleri'nden gelen bir grup öğrenciyi kabul etti. Baykal, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'le birlikte Meclis'e gelen çocuklarla sohbet etti. Baykal, daha sonra çocuklara hangi okullarda okuduklarını sordu. Bir öğrenci, Baykal'ın 'Sen hangi okulda okuyorsun' sorusuna, "Ergenekon İlköğretim Okulu" karşılığını verdi. Kimsenin beklemediği bir cevaptı, Baykal'ın şaşkınlığı yüzüne yansıdı.. Önce kısa bir sessizlik hakim oldu. Öğrencinin yüzüne bakan Baykal daha sonra gülümseyerek Baykal başka bir öğrenciye yöneldi.İstanbulhaber |
Baykal : Hangi okulda okuyorsun yavrum.?
Öğrenci : Ergenekon İ.Ö.O Sayın Baykal.. Baykal : Aaa,hadi ya..Bende o okuldan mezun oldum biliyon mu..;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o cocukları şimdiden engellesinler.
:) |
Bu kaçıncı şaşkınlık ey baykal (:
|
Ne Kadar Ezik Bir İnsan Çoluk Çocuğun Maskarası Oldu Artık.. xD
|
Alıntı:
|
|
Video daki kız yoksa senmisin sevgili novek :hmm
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Belli oluyor ;D;D
|
ben seviyesiz uyelere cevap yazmıycaktım ya unutmusum pardon.
|
Ah novek ah seviyeyi düşüren sensin ufacık bir kıza ezberletilmiş şeyleri koyuyorsun hemde kavram bilmeden.
Adamlar kıza devlet başkanlığını soruyor kız ben cumhuriyetten mutluyum diyor sende bunu paylaşıyorsun. ee sorunun cevabı bu değil ki kimse de çıkıp demiyor ki bu soruyla bu cevabın alakası yok Sen önce başbakanlık sistemi başkanlık sistemi ve cumhuriyet rejimi nedir onları öğren öyle gel |
Alıntı:
|
Bence de sen hiç bişeye yorum yapma git bayramını kutla ve bayramdan bayrama konuş.
|
o videoyu paylaşmandaki maksat nedir?
o videoda hiç birşey yokki sadece kendisine ezberletilenleri söyleyen bir kız var.Hemde neye ne cevap verdiğini bilmeden. |
yaşını bile sorsan aynı cevabı vereceğinden eminim novek gibi :)
|
laf ebeligini bırakta şu linkteki soruma cevap ver
http://www.akpartiforum.com/erbakan-...d=1#post738751 |
Ah be novek ne de güzel laf yetiştiremeyince konu çevirirsin
|
:saygılar::saygılar::saygılar::saygılar::saygılar: :saygılar:
sen kız cocugumusun diye soran bir seviyesize neden laf yetiştireyim akıncı okusuna neler yazıyor. seviyesiz. |
sen illa biribirileri kendi saçma düşüncelerine cekecek birilerini arıyorsun.
2003 yılında bugünleri bilecek kadar biri kahin olsaydı elbet van minüt derdi. sordugun sorudaki amacın ne amerikaya demedi de israilemi dedi tartışmasını mı yapmak istiyorsun. |
Alıntı:
|
Yahu arkadaşlar ilgi çekmek isteyenin , amacına ulaşmasını sağlamayın.
Konuya bakın. Şu ''Allah'ın işi'' ne bakın..:hihi2: |
zaten soruyu hangi zekayla soruyorsa; malum onların makamına nerden öğrenci gelirki o tarz okullardan öğrenciler gelecek getirilecek huzuruna tabikide...asıl vahim olan bir parti başkanının bu kadar zekadan aciz oluşu...
|
bu arada bir hatirlatma yapayim baykal 23 nisanda bile koltugunu diger liderler gibi cocuklara birakmadi..
neme lazim dedi simdi oturur kalkmaz alirim basima bela dedi :).. |
Alıntı:
Sayın Baykıl çoçukları da kendisi gibi sandı galiba :evet: koltuk sevdalısı yani...boşuna panik etmiş Türkiye henüz Baykal gibi koltuğuna sevdalı bir lider görmemiştir.Ne sadık değil mi :) |
Güzel olmuş
|
Bu öğrencileri kim ayarlıyor merak ettim ?
Oysa beni çağırmalarını beklerdim:utangaç: Çok ilginç tesadüf olmuş gerçektende (=: |
All times are GMT +3. The time now is 06:51. |