![]() |
Türkiye kupası finali TRABZONSPOR :3 FENERBAHÇE : 1
Kupa finalinin gülen yüzü yine trabzonspor oldu, fenerbahçenin 27 yıllık kupa hasreti 28 yıla çıktı.
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 yenilerek Türkiye Kupası'na olan hasretini 28 yıla çıkarmasının ardından internette kupa geyikleri dolaşmaya başladı. İşte o geyiklerden bazıları: -Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA... -Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak... -Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede... -Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne yapılır? Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir. -Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak hatırlıyor? Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... -Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor, neden? Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... -Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... -Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta geçer? Rüya tabirleri kitabında... -Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar? Playstation'ı kapatır ve yatar. |
:):):)
|
http://www.yukleresim.com/images/smi...5ih1ikhx17.jpg
Dünkü maçta Şanlıurfada açılan bir pankart:) http://www.yukleresim.com/images/yd1u8rbjw8r4uhgv5b.jpg Darısı ligde de olsun fenerin başına inşaallah:) |
Tek kızdığım nokta bilica bir sahaya tekme attı olayların adamı olarak nitelendirilmeye başlandı fakat tarihte ve günümüzde o kadar futbol takımın o kadar edepsizce davranan oyuncuları oldu kimse onlara olayların adamı demedi.Fenere karşı bu aşırı düşmanlık niye anlamadım.
|
sayın içten:
başkalarının yaptıığı terbiyesizlikler bilicanın yaptığı terbiyesizliği mazur göstermez. bilicanın hareketi yeni olduğu için o gündemde,merak etmeyin diğerleri de yazıldı çizildi günlerce. Ayrıca bilicanın hareketi de türkiye de ilk:) İstanbul belediyesi metro kazılarında bilicayı çalıştıracakmış artık kepceye vs. gerek kalmamış:) |
Alıntı:
:w::w::w::w::gül:............ |
I like TrabzonSpor Ay layk TrabzonSpor (:
|
Alıntı:
|
hayırlı olsun... fener anadolu takımlarına saygı göstermiş...yeter b saygı saygı nereye kadar.....bi kerede onlar alsın:)
|
Çok güzel bir mücadele sergileyerek bizi yenen trabzonsporu ve taraftarını kutluyorum iç rahatlığıyla hak eden kazandı diyebilirim.Tebrik ediyorum.
Fenerbahçeyi kendisi yenemeyip başkalarının galibiyetleriyle mutluluğa kapılan herkesede acıyorum iç rahatlığıyla çalışın sizde yenersiniz diyebilirim |
Trabzonsporluları kutluyorum diğer takım taraftarlarının luzumsuz hareketlerine acıyorum. Krallar tökezleyince Soytarılar gülermiş ya hani :)
|
Furkan bence öyle demeyeceksin...
Trömsö diye hala konuşur fenerliler... biz şimdi araya sigmaları koymuyoruz bile... bu türkiyede değil heryerde böyle hazmedeceksiniz... nasıl bizler hazmediyorsak... şu kupayıda bi zahmet alın... torunlarıma anlatacak bir anım olsun... vakti zamanında fener bir türkiye kupasını almıştı diye...;D |
Alıntı:
|
Türkiye'de en fazla taraftarı olan takım dün TrabzonSpordu.. 70milyon-fenerliler=trabzonsporlular (:
|
|
Alıntı:
Gelen gidenin destekleyeceği bir takım değil.Doğuştan asalet istiyor. |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
Resimler harika. Canim Trabzonsporum helal olsun size helal olsun :)
http://www.facebook.com/photo.php?id...2882379&ref=mf Macin Özeti |
Alıntı:
ne zaman nerede kral olmuştuki fenerbahçe ??? 4 tane kupayla olsa olsa ya kraliçe yada kupa kızı olunur :) ezeli rakipleri sana o kupada kaç kat fark atmış KUPA KATI FARKI takıyye kralları sizi |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi de ben "başkasının zaferi ile avunun" demedim, "günü birlik çıkar dostlukları" edinin demedim ki. "Biz yalnızız, tek başınayız diye sevinmek yerine "niye yalnızız", "niye dostumuz yok" diye düşünmek daha iyi olmaz mı?" Dedim. Neyse uzatmanın pek anlamı yok sanırım. Madem mennunsunuz yalnızlığınız size hayırlı olsun diyelim kapatalım. Alıntı:
"dandik kupa" :) |
fenerin alamadığı her kupa fenerliler için dandiktir...
alsalardı görürdüm sevinçlerini... |
Dandik takımların alamayacağı kadar dandik bi kupa bu Türkiye kupası
|
Alıntı:
|
Benim için gerçekten o kupanın önemi yok her ne ise uzatmayalım çünkü işi cıvıtanlar oluyor bir futbol içinde kırmak kırılmak hoş değil.
|
Alıntı:
Günümüzde yalnızların özellikleri ortaktır söylemeye kalkışmam herhalde yaşınızdan ötürü kazandığınız deneyime karşı bir ukalalık olur bunu da pek tasvip etmeyeceğimden cevap sizde diyorum. |
Alıntı:
Hep ciddi hep ciddi konular sıkıyor insanları bazen böyle stres atıyoruz. takım için, futbol için asla kimse kimseyi kırmamalı buna aynen katılıyorum. selamlarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şaka bir yana, evet, parlayacağınızı hisedince konuyu kesmek istemeniz güzel. Parlayacağın zaman bana haber et ben haklarından gelirim bu gslilerin ve beşiktaşlıların:) |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tartışmayı bilmiyorsan sus tartışma yazdığın yazıya dikkat et senin gibi bir iki tanesi daha böyle şeyler yazmaya çalışmıştı daha önce haddinizi bilin yazdığınız yazıyı iki kere okuyun.Forum yönetiminden bir yetkili lütfen şu alıntı yaptığım yazıyı silsin |
Bak redyellow abim gördün mü.
|
All times are GMT +3. The time now is 16:56. |