Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Vakit ve habervaktim'e baskın! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127963)

Hüdaverdi 05-07-2010 19:28

Vakit ve habervaktim'e baskın!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın internete düşen “ilişki kaseti”yle ilgili parti de Baykal da sessizliğe bürünürken, Habervaktim'e gelen bilgilere göre, CHP, şok bir girişimde bulunulması gayreti içerisinde.

İddialara göre, CHP birkaç saattir, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK) kanalıyla adli makamları ve Emniyet güçlerini harekete geçirmeye çalışıyor. Amaç ise Habervaktim'e baskın düzenlenmesi, Habervaktim'in yıldırılması!

Ayrıntılar az sonra

novek 05-07-2010 19:41

SAKIN videoyu internetten ilk haber yapan vakit gazetesi oldugu için olmasın vakite baskın?

http://img192.imageshack.us/img192/9426/habervaktim.jpg

Hüdaverdi 05-07-2010 19:47

Eeeee ? Foto koyunca ne oldu ?

Sevban 05-07-2010 19:49

İlk yayınlayan vakit değil metacafe adlı site, araştır bir bak ezbere konuşma genç...

Hem dindar gazete ne demek diğer gazeteler kafir gazetesimi, nasıl bir düşünce yapınız var...!

novek 05-07-2010 19:59

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740990)
İlk yayınlayan vakit değil metacafe adlı site, araştır bir bak ezbere konuşma genç...
Hem dindar gazete ne demek diğer gazeteler kafir gazetesimi, nasıl bir düşünce yapınız var...!

tabiki metacafede yayınlanıcak. bu bir video . metacafede video sitesi.
ama o videoyu oraya kim yukledi.?
polislerde onu araştırıyor.

videoyu haber yapan ilk site vakit değil mi?

redyellow 05-07-2010 20:44

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif
Bu görüntüdeki kişinin baykal olup olmadığı kesinleşmeden yorum yapmak yanlış olur.

Müfterilik çok büyük vebaldir.

Diğer başlıkta bunu yazmıştım. Tekrarlamak istiyorum.

redyellow 05-07-2010 20:45

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 740995)

tabiki metacafede yayınlanıcak. bu bir video . metacafede video sitesi.
ama o videoyu oraya kim yukledi.?
polislerde onu araştırıyor.

videoyu haber yapan ilk site vakit değil mi?

Siz biliyorsanız yazın, ben bilmiyorum ilk kim yayınlamış.

O videoyu kim yüklemiş araştırılır büyük ihtimalle de bulunur.

Burda vakiti hemen linç etmek de yanlış baykalı linç etmek de yanlış.

Öncelikle o görüntüdeki kişinin baykal olup olmadığı kesinleşmeli.

Baykal ise bu görüntüyü yayınladı diye habervaktime bi şey diyemeyiz, ama o kişi baykal değilse yukarda da yazdım bu iftiraya girer ki bunu kabullenmek mümkün değildir.

novek 05-07-2010 20:54

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741014)
Siz biliyorsanız yazın, ben bilmiyorum ilk kim yayınlamış.

O videoyu kim yüklemiş araştırılır büyük ihtimalle de bulunur.

Burda vakiti hemen linç etmek de yanlış baykalı linç etmek de yanlış.

Öncelikle o görüntüdeki kişinin baykal olup olmadığı kesinleşmeli.

Baykal ise bu görüntüyü yayınladı diye habervaktime bi şey diyemeyiz, ama o kişi baykal değilse yukarda da yazdım bu iftiraya girer ki bunu kabullenmek mümkün değildir.

videoyu yukleyen her kimse internet cafe gibi bir yerden yuklemiştir. buyuk ihtimal bulunamıycak.

İntifada 05-07-2010 20:58

Novek tutmadı aslanım :D

Video metacafeye yüklenmiştir.Ve birçok haber sitesi gibi habervaktimde yayınlamıştır bu videoyu.
Sen yanlışını kabullen sus otur aşağı.Acayip acayip teorilerle kafa bulandırmaya kalkışma.Senin aklın alıyormu vakit gazetesinden birisi çıkıcak vakiiteki bilgisayarlardan metacafeye yükleyecek sonrada oradan kendi sitesine alacak.Bu kadarmı senin teori ufkun?

novek 05-07-2010 21:04

http://www.habervitrini.com/flas_bay...ku-460811.html
Vakit Gazetesi öyle bir habere imza attı ki görenler, ne gördüklerine ne de duyduklarına inanamadılar.Yaklaşık yarım saat Vakit Gazetesi'nin internet sitesinde kalan video yüzlerce video paylaşım sitesinde yerini aldı bile. Gece saatlerinde Gazetenin internet sitesinde özel haber başlığı ile verilen haber ve video bilinmeyen bir sebeple 30 dakika sonra siteden kaldırıldı. Haberin yerine Şamil Tayyar'dan şok iddialar başlıklı bir haber yayınlandı. Vakit Gazetesi Deniz Baykal ile sevişen kadının ise CHP Ankara Milletvekili N.B. olduğu iddia edildi. Ayrıca haberde C.B'nun, eşi N. B'u milletvekili yapmak için Baykal'ın koynuna soktuğu iddia edildi.

işte demekki haberi ilk yapan vakitmiş.
yazıdan boyle anlasılıyor?

Hüdaverdi 05-07-2010 21:04

Bir belgesel izlemiştim.
Dünyanın en tembel hayvanı,en çok uyuyan hayvanının nasıl öldürüldüğünü araştıran bilim adamları vardı.
Tabi kemikler üzerinde çalışıyorlar.Hayvan erimiş gitmiş bir tek kemikleri kalmış.
Diyordum ''ulan nasıl bulsunlar nasıl ve ne zaman öldürüldüğü,hangi hayvanın öldürdüğünü'' diye.
Herifler öyle güzel çalıştılar ki hangi vakit,hangi hayvan ve nasıl öldürüdlüğünü buldular.

İnsanoğlu bunu buluyorda,videoyu eklicek kişiyimi bulamıcak yahu ?
Hatırlayın,yuyanistanda atatürke hakaret yüklü videoyu youtubeye yüklediği öne sürülen genç -2 kişilerdi sanırım- yakalanmıştı.

Sanal alem suçlarını bulmakta çok kolay.Kişi Bağdat'tan Konya'ya video yüklemeyegelse dahi illa bulunur.

Ve videoyu habervaktim alıp haber yapsa dahi,ve haber doğru ise -ki zamanla ortaya çıkacak- habervaktim suçlanamaz.Doğru değilse özür yazısı yayınlarlar.Yayınlamalarına da gerek yok gerçi,silinmiş sonuçta.

novek 05-07-2010 21:07

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741036)
Bir belgesel izlemiştim.
Dünyanın en tembel hayvanı,en çok uyuyan hayvanının nasıl öldürüldüğünü araştıran bilim adamları vardı.
Tabi kemikler üzerinde çalışıyorlar.Hayvan erimiş gitmiş bir tek kemikleri kalmış.
Diyordum ''ulan nasıl bulsunlar nasıl ve ne zaman öldürüldüğü,hangi hayvanın öldürdüğünü'' diye.
Herifler öyle güzel çalıştılar ki hangi vakit,hangi hayvan ve nasıl öldürüdlüğünü buldular.

İnsanoğlu bunu buluyorda,videoyu eklicek kişiyimi bulamıcak yahu ?
Hatırlayın,yuyanistanda atatürke hakaret yüklü videoyu youtubeye yüklediği öne sürülen genç -2 kişilerdi sanırım- yakalanmıştı.

Sanal alem suçlarını bulmakta çok kolay.Kişi Bağdat'tan Konya'ya video yüklemeyegelse dahi illa bulunur.

Ve videoyu habervaktim alıp haber yapsa dahi,ve haber doğru ise -ki zamanla ortaya çıkacak- habervaktim suçlanamaz.Doğru değilse özür yazısı yayınlarlar.Yayınlamalarına da gerek yok gerçi,silinmiş sonuçta.

adam evinden yaptıysa sanal suçu elbette bulunur. ama internet kafeden yaptıysa nasıl bulcaklar?

baykalla ilgili kişisel dusuncem ise chp li falan degilim hatta ilgimde yoktur chp ye.
ama chp genel başkanının ozel hayatı beni ilgilendirmez.
asıl ilgilendiren şey ulkeyi nasıl yonetecegidir. yada
fikirleri projelerihalka faydalımıdır ben bölye bakarım.
yoksa kim kimle ne yapmıs ozeli alakadar etmez beni.

Hüdaverdi 05-07-2010 21:11

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741041)
adam evinden yaptıysa sanal suçu elbette bulunur. ama internet kafeden yaptıysa nasıl bulcaklar?

Bulunur kardeşim bulunur.Hiç bulunmayacak sandığımız katiller,suç işleyenler bulunuyor bu mu bulunmayacak ?
Bir çok kafe ve çevresinde kamralar var,elbet incelenir.

Önemli olan videodakilerin baykal ve nesrin baytok olup olmadığıdır şuan.

.:Ay_Yıldız:. 05-07-2010 21:14

Eğer Habervaktim gerçekten bir komplo olmaksızın bu haberi bilinçli vaziyette yaptıysa,yazıklar olsun diyorum.

Hüdaverdi 05-07-2010 21:17

CHP'nin Habervaktim'e baskın çabaları Basın Savcısı'na takıldı. Basın Savcısı “Metacafe'de yayınlanan görüntüleri alıntı yapmanın karşılığı bu olamaz” gerekçesiyle, CHP'nin talebini reddetti.

Habervaktim'e gelen yeni bilgilere göre, bunun üzerine CHP, HSYK kanalından yürüttüğü girişimleri artırarak, bu kurumun yardımıyla farklı bir savcı görevlendirilmesini sağladı.

Gelen iddialara göre, CHP ve HSYK elbirliği ile sitemizin Ankara Bürosu'nun basılması için karar çıkartıldı. Karar doğrultusunda Habervaktim'in bilgisayarlarına ve bürodaki belgelere el konulması isteniyor.

HABERVAKTİM.COM

novek 05-07-2010 21:37

şu internet neler kadir allahım
:) internet olmasa boyle şeyler gun yuzune çıkarmıydı

Ukbâ 05-07-2010 23:03

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 741041)

baykalla ilgili kişisel dusuncem ise chp li falan degilim hatta ilgimde yoktur chp ye.
ama chp genel başkanının ozel hayatı beni ilgilendirmez.
asıl ilgilendiren şey ulkeyi nasıl yonetecegidir. yada
fikirleri projelerihalka faydalımıdır ben bölye bakarım.
yoksa kim kimle ne yapmıs ozeli alakadar etmez beni.

Türkiye gibi her yönden değeri yüksek bu topraklarda söz sahibi olan halka mal olan insanların her hali bizleri ilgilendirir. Ahlaken tükenmiş bir insanın bu ülkede söz sahibi olmaması gerekir. Örnek olacak makamda isen ülke siyasetini temsil ediyorsan yaşantının her haline dikkat etmek zorundasınız.

Fırat 05-07-2010 23:37

Müslümanlara göre iş değil benim bildiğim başkada yorum yapmayacağım..

EpiVaTeS 05-08-2010 00:58

Baykal yaş yetmiş demek ki iş bitmemiş...;D
Tövbe Tövbe ya...
Çarpılacaz...=))

All times are GMT +3. The time now is 01:48.