![]() |
Beraber okuyoruz... (9. Kitabı Belirliyoruz)
Evet arkadaşlar başlıyoruz :)
1) .::NÛN::. (Afrikalı Leo / Amin Maalouf) Ve (Son İmparatorluk Osmanlı / İlber Ortaylı) |
(sistemi yeniden kurgulamak/ mahir kaynak-selman kayabaşı)
Konuyu doğru anlamışımdır umarım :) |
Yaz, yaz, adlarimizi da yaz :)
Önerilerim bunlar; Mustafa Islamoglu, Yürek devleti Nevzat Tarhan, Kadin psikolojisi Senai Demirci, Ve ask evliligin ellerinden tuttu Kur'ân meâli (fenâ olmaz hani) |
Halit Ertugrul - Ateste Yeserdim
Sadiye Furkan Demirtas - Dönüs Ahmed Günbay Yildiz - Yillar Geriye Dönse ;1 |
Alıntı:
Sistemi Yeniden Kurgulamak-Mahir Kaynak&Selman Kayabaşı ama çeşit olsun isterseniz bir tavsiyem daha olacak Dul Kadının Oğulları-Mustafa Yılmaz |
Geçen seferkine katıldım ama halen kitabı bitiremedim...=)
Bu seferde katılırım lakin kitap önerisinde şimdilik bulunamıyorum...=) |
Abdülhamit'in kurtlarla dansı 1 yada 2 olabilir..
Operasyon Ergenekon olabilir.. benim aklıma bunlar geldi düşündüğünüz kitapları konularıyla yazarsanız seviniriz :) |
Sanırım ondan...
Ama Şamil Tayyar Operasyon Ergenekon'u okuyabilirim... Tam Tarzım...=)) |
cihan aktaş ın eserlerini merak ediyorumözellikle hz.Fatıma nın çok etkileyici oldugu söyleniyor.
benim önerimde bu. bir de bülent akyürek ten öğle namazına nasıl kalkılır da olabilir. eeee bu kadar isim arasından nasıl secegiz.zor olsa gerek:D: |
Nun müsadenle ben bir kitap daha önereceğim onuda listeye ekleyebilirmisin?
Tarih ve Miras Yazar:Merhum Turgut Özal Düzenleyen:Selman Kayabaşı |
Muhammed Bozdağ-Düşün ve Başar
Muhammed Bozdağ-İstemenin Esrarı M.Fethullah Gülen-İrşad Ekseni M.Fethullah Gülen-Ruhumuzun Heykelini dikerken Şimdilik önerilerim bunlar. |
benim tavsiyelerim begenilmemiş heralde.:(
|
İskender Pala / İki Darbe Arasında
Serdar Özkan / Kayıp Gül Bunlarda benim tavsiyelerim .... |
Vehbi vakkasoğlu başkasının günahına ağlayan adam
gülay atasoy nasıl örtündüler Fethullah gülen İkindi yağmurları |
Küçük Arı - Chris Cleave
|
Operasyon Ergenekon silip süpürüyor listeyi bea...;D
|
Abdulhamidin kurtlarla dansı ile kadın psikolojisi çekici geldi bende katılırım bunlardan seçilirse:)
|
Oyumu kullandım, hayırlı uğurlu olsun... :)
|
Oyumuzu kullandik, geriye sonuçlari beklemek kaliyor :)
|
Hayırlısı ile oyumuzuda kullandık . Yoğun gündem den dolayı pek bu güzel faaliyetlere eşlik edemiyoruz ama eşlik eden gönül dostlarından mevlam razı olsun.
|
Ben de oyumu kullandım,inşALAH eşlik edebilirm :neki:
|
oyumu kullandım bakalım hangisini okuyacaz;1
|
"Öğle namazına nasıl kalkılır" ilginç geldi..
Listeme ekledim de.. Beraber okur muyuz orası meçhul: D |
: )) Tehditle kitap okutturmak da sana has heralde: D
|
Bizde oyumuzu kullandık.Ablam çok fazla seçenek olmuş bence yeni bir anket düzenleyelim.Veya oy hakkını artıralım.
|
Ukba sen oku da bana da anlatırsın.Malum tatil keyfinde kitap okumak hoş olur.Ben seni motive ederim:)
|
Tamam olabilir çok fazla seçenek vardı ve bir oy hakkımız vardı pek uygun olmadı.Hayırlısı.:gül::gül:
|
Alıntı:
|
bize siyonizm dersi veren hocamız bize DUL KADININ OĞULLARI kitabını okuyun demişti.
o yüzden oyumu DUL KADININ OĞULLARI kitebından yana kullandım....:güzel: |
Alıntı:
|
aman aman
:) hangisini secegini bilemiyor insan. kendi önerilerime de oy veresim gelmiyor.zaten okuyacagım onları. tarihimizi anlatan kitaplara oy vermek istiyorum. ya ilber ortaylının yada mustafa armaganın. kararsızım. keske bir kac oy hakkı olsa idi. :( |
Zaten benim kendi listemde 3 kitabım var birde burdan çıkan kitap bendekilerin biriyle ortak çıkarsa çok güzel olur dahada bi zevkli olur ama olmadı onuda ekleriz listemize..
|
oyumu kadın psikolojisi nevzat tarhan bu kitaptan yana kulandım
lakin iskender pala iki darbe arasında ve Ruhumuzun Heykelini dikerken / M.Fethullah Gülen bunlarıda kendi listeme koydum |
Bende Oyumu Kullandım Bakalım Hayırlısı olsun=)(:
|
Kadın psikolojisi önde gidiyor.:)Böyle giderse etkinlikte olmayacağım herhalde.:):):):)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav erkekler bastırın ne kadın psikolojisi ben okumam onu :)
Baksanıza bir kitaba yazılacak kadar kolaymış zaten kadın psikolojisi erkek psikolojisi bambaşkadır... :) |
Biz burada erkekler ile ilgili kitap atıyormuyuz.Yok.Hatta onu anketten çıkarmanızı rica ediyorum.:)
|
All times are GMT +3. The time now is 14:13. |