![]() |
CHP'nin başında kimi görmek istemezsiniz?
Gazete yorumlarında CHP lilerin Ak Partilere sorun CHP başında şunu görmek istemez bunu görmek istemez gibi yorumlarıyla özellikle Baykalın istifasından sonra sıkca karşılaşır oldum .Bende madem öyle soralım bakalım dedim yorumlarınızıda eksik etmezseniz sevinirim ,
|
Kaset olayından önce deniz baykalı istemezdim ama bu olaydan sonra deniz baykal diyorum adam temize cıkayım derken daha çok ortalığı bulandırıyor.
|
Önder Sav fena olmazdı
|
Şıklarda yok ama Önder Sav olabilir: D Hem olgun birinin olması onlar için daha uygundur: D Deniz Baykal'ı aratmaz o yönden: )
Deniz Baykal'da olabilir..Yani özetle, hangisi partiyi daha da yerin dibine batırabilecek potansiyele sahipse o gelsin: D |
Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istemiyorum iki yüzlü, karaktersiz bir insan.
|
Güzel düşünülmüş anket olmuş...
Nedense Ufuk Uras olarak kararımı verdim... CHP bürokrasinin partisi olduğu için onları çok daha fazla kitlelere mal edebilecek vizyona sahip olanı başa getirmek isteyecektir. Baykal başarılı olsaydı erime olmasaydı partinin başında olmaya devam edecekti... Vesayetcilerin kararı baykalın tasviye olması yönünde mesai yaptı... |
yahu ben deniz baykalı gormemistim seceneklerde (:
|
görmek istediğim değilde göreceğimiz yine deniz baykaldır....
|
:)) ya nun kardeşim sen bize olayı anlatasıya kadar aradan çıkacaksın:))
|
ufuk urası görmek istemem. ufuk uras chp nin başına geçerse oyları artar, fakat bu mümkün değil. chp ile ufuk urasın düşünceleri birbiriyle çatışıyor. her ne kadar ikisi de sol gibi görünse de ufuk uras gerçek solcu chp ise sözde.
|
Hemşehrim Muharrem İnce Olabilir.
|
Deniz Baykal gibi birini isterim :)
|
benim icin chp nin basinda kim oldugu önemli degil.. chp nin zihniyeti degismedigi sürece liderler sadece verilen görevi yerine getiren zatlar olmaktan ileri gider..
hepsi statükonun yilmaz savascilari oldugu icin aralarindaki kücük nüans farkli disinda pek fark yoktur! |
Chp ile ilgilenmiyorum... Kim başında olursa olsun ... Bu beni ilgilendirmiyor... Mümkünse chp adınıda duymak istemiyorum ... |
Alıntı:
|
Chp nin ne oy aldığı yada alacağı beni ilgilendirmiyor..
Biz yolumuzdan sapmadıkça oyumuzu ve iktidarımızı koruyacağız.. Ama ufuk urası chp nin başında görmek istemem kendisi demokrat kişiliğiyle tanıdığımız bir insan onu cehape gibi anti demokratik bir partinin başında görmek beni fazlasıyla üzer.. |
Kemal Kılıçdaroğlu'nu görmek istemem..
|
Hiç biriiiiiiiniiiii:@
|
BEN KAMER GENÇ DİYORUM BAŞKADA BİŞE DEMİYORUM
:D:D |
Fes edilsin halkta kurtulsun devlette...
|
İnsan geçsin,muhalif olmanın ne olduğunu bilen birisi,halka saygı duyan bir insanoğlu.
Gerisi mühim değil. Olmadı,sonsuza dek dibi boylasın. :güzel: |
Ufuk Uras gibi Bürokrasiden nefret eden...
Türkiye'deki Solculuk kavramını temsil etmeye çalışan birini Cehape gibi statükocu bağnaz tutucu hiç bir şekilde Milleti düşünmeyen Mutlu Azınlığın partisinin başında görmek istemem... |
Yine Deniz Baykal'ı görmek isterim.
|
| All times are GMT +3. The time now is 02:37. |