![]() |
CHP nin yeni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu!
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14702183.asp?gid=373
Evet şimdilik fısıltı halinde dolaşıyor haber AMA çok yakında tüm ağızlarda bu olacağa benziyor Zira istanbula başkan adayı olduğunda CHP nin oylarını %36 lara kadar çıkarmayı başaran Gandi Kemal şimdi genel başkanlık için hazır gibi Özellikle postal medyası olan amiral gemi hürriyet GANDİ KEMAL üzerinde duruyorsa,bu boşuna değildir... Ve onu da CHP nin başına bir kurtarıcı gibi getirmek esasen tüm bu kaset muhabbetinin özeti Ne dersiniz Gandi Kemal AK Partiyi yada Erdoğan'ı zorlar mı? |
Yedirmezler Gandi pardon Dandik kemale...;D
|
chp'nin yeni başkanı can baytok olacakmış diye fısıltı var kulislerde;ı:
--- deniz baykalın istifa etmesine en çok sevinen kılıçdaroğlu dur kesin. Çünkü tek başına gittiği gezilerde her defasında chp yönetimini eleştirdiği gibi,partinin yenilenmesini dile getiriyordu.Kim bilir,bu işte parmağı olabilir ? |
Dandiye kadar ohoo ooo :)
Dünde aynı kulislerde arzuhan doğan yalçındağ diye yazıyordu |
arkadaslar chp nin basina "beyaz türk" olmayan birinin gecmesi imkansiz gibidir.. heleki alevi kökenli olan kilicdaroglu cok zor..
bakmayin siz chp nin alevileri arka bahcesi olarak görmesine gerci sayin öymen "dersim katliamini" hatirlatarak aslinda chp nin cizgisini ortaya cikarmistir.. kilicdaroglu bana göre tam bir devlet memuru profilidir kesinlikle kriz dönemlerinde parti yönetecek, kitlelere hitap edebilecek, costuracak, arkasindan sürükleyecek kapasitede degildir.. onu bu siralar parlattilar yok dürüst, yok saibesiz oysaki sgk daki saibeleri ayyuka cikmis, bir 80 yasindaki nenesini kayitli göstermemis olan bu kisinin cilasida ilk secimde dökülür merak etmeyin! |
Baykalın ses tonu,bu kılııçdaroğlununda sakin tavrı beni deli ediyor ;D
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Hepsi Yalan Dedi Kodu Bunların..
Ugur dündar geliyormuş.. |
kılıçdaroğlu iyi bir hatip değil. yerel seçimlerde oluşturulan suni gazlama havalarıyla ancak o kadar oldu.burada gözden kaçan şey topbaşın oyunu yüzde 9 gibi arttırması.mhp nin istanbul seçmenlerinin kulaklarına, kılıçdaroğluna oyunuzu kullanın dediğini çok iyi biliyorum.
liderlik yapacak kabiliyeti yok. dersim ve birçok konudaki tutarsızlığı bunun güzel örnekleri.partideki yaşlı sırtlanlarla başedemez. kılıçdaroğlu benim gözümde memur gibi biri.güçlü bir lider profili çizmiyor.partiye kim geçerse geçsin chp nin derdi bitmeyecek. |
Alıntı:
İl başkanlarıda cevap veremedi o soruya,en çok one sevindim :güzel: |
Aynen Katılıyorum Chp kendi secmeniyle dahil olmak üzere halkla ilişkisi kesik olan bir parti işlerde cok sorunbla karsılasacaklarını zanlediyorum..
|
Alıntı:
Çünkü özellikle alevi oylarını kaybediyorlardı.Güneydoğuda kürt alevileri tunceli alevileri vesair.İstanbulda %36 ları gördü bu adam.Yani Arzuhan falan bunlar magazin ve tek aday olarak çıkabilir,şimdi baykal'ı ikinci kaset ile sıkıştırıyorlardır.GANDİ yi adayın olarak göster diye. Gandi Kemal den başkası şuan için zor Zaten kaset furyasının ana teması GHANDİ önce CHP yi Kurtaracak Sonra Türkiyeyi AKP den kurtaracak.Senaryo bu ve gayet de mantıklı :) |
Rahat olun biz her halukarda tekbaşına iktidar oluruz.
Recep Tayyip Erdoğanın başkanı olduğu parti bu. Hepsi birleşim tek parti kursa yine zerre kadar kaygılanmam. |
Düşünsenize CHP de II.KEMAL dönemi :) pehhh
|
biraz da şu acıdan bakmakta fayda var...
Deniz Baykalın istifası başa daha güçlü birinin geçmesi aynı zamanda Kılıçdaroğlu denen kişinin başa geçebilicek olmasıda oyları direk chp denilen partiye kaymasına yol açıcaktır... çünkü chp görüşlü vatandaşlar kılıçdaroğlunu yeterince sevmiş ve benimsemiş durumda... yine çok şükür korkumuz olmaz ama durumda böyle... |
Kılıçdaroğlunu getiremezler, getirirlerse partinin iyicene dibe batacağı belli olur. Adam büyükşehir'de bile kazanamadı, Türkiye'de nasıl kazansın, her nekadar kulislerde bu haberler dolaşsada ya Baykal geri gelir, yada Baykal'ı aratmayacak birini getirirler...
|
baykaldan daha iyi birisi gelse dahi insanlar partiye bakarak oy verecektir.
baykalın bu videosu partiye büyük oranda zarar verdi :güzel: |
Şöyle bir an düşündüm de..
''Erdoğan kim , Kılıçdaroğlu kim'' dedim kendi kendime.. Yani olur da geçerse başa kılıçdar , Başbakanı ak partiyi zorlamaması lazım.. Halkın bu denli kör olmaması lazım.. Ama o bahsedilen halk laik halk (!) olunca , o zaman kör olmak da doğal karşılanıyor. Chp yandaşlarının birçoğu artık Baykaldan kurtulup , yerine Kılıçdarın gelmesini istiyor. Ona yönelik talep çok yani. Belki oylarda bir yükseliş olabilir ama geçmesinin mümkün olmayacağını sanıyorum. |
1- Baykalın kendi emrinden çıkmayacak birilerini işaret edeceğini düşünüyorum.
2- baykal, gürsel tekine ve kılıçdaroğluna karşıdır diye düşünüyorum. 3- Kılıçdaroğlu veya gürsel tekin genel başkan olursa iktidar partisinin aleyhine olacağını düşünüyorum, chpyi toparlarlar gibi geliyor bana. |
Baykal'ın geri donmesi için bende greve katılacam :))
meclis-i memnu'ya cevirdiler |
Alıntı:
zaten bizim vatandaşlarımız oy verirken tv de en yakısıklı, en samimi kimi gorurlerse ona oy veriyorlar. yoksa cogunluk bu partinin projeleri neler olucak diye dusunmuyor. |
CHP'de zihniyet'in ve anlayışın değişimesi lazım.
Baykal seküler-laik bir yaşam tarzı olan ve 6 ok edebiyatı ile kendi cemaati haricinde toplumun sevgisini kazanamamış bir politikacı oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok aykırı bir ses olmadığına inanıyorum. Kızıl ve Radikal bir alevi olduğu herkes tarafından biliniyor SSK'yı PKK-DHKPC gibi yasadışı örgütlerden binlerce kişiyi bu kuruma yerleştirdiği iddia ediliyor. Almanya'da genelevde yakalandığı ve Baykal'a yapılanlar gibi kendisine de yapılacak görüntü servisinde tuş olabilecek geçmişe sahip dolayısı SOSYAL DEMOKRASİ'yi özümsemeyen bir SOL kaybetmeye mahkumdur. |
Yahu Türk solunun oyu %25 i geçmez, kimi getirirlerse getirsinler. resmen korku salmaya çalışıyolar Kılıçdaroğlu gelecek Chp şahlanacak diye. Sahte kabadayı Kılıçdaroğlu'nda liderlik vasfı yok, lider karizması desen oda sıfır. o yüzden hiç bişey yapamazlar..
|
Kılıçdaroğlu "gündelik" siyasetçidir. Yaptığı iş sadece Gündem olaylarından malzeme çıkarmak ve bunlar hakkında konuşmaktır. Ama parti liderliğine gelince iş değişir. Burada yönetici vasıfları ortaya çıkar. Parti içinde ki süreci yönetebilecek ve bulunduğu konumda sözünü geçirebilecek biri değildir. İki dosya ile "kahraman" olmuş birini Başbakanlığa yükseltmez. İstanbul'da aldığı oy malum fakat parti liderliğinin gerektirdiği yönetici vasfı Kılıçdaroğlu'nda yok.
|
CHP'nin yeni başkanı ergenekonun avukatı mehmet cengiz olacakmış :w:
|
Alıntı:
|
Kemalde mi tip var...
He he Hiç güleceğim yoktu... Gandi Gandi diyorlardı Melih Başkan iki dakkada Dandikledi kemali... O gitsin SSK'ya yerleştirdiği teröristlerin hesabını versin... Yetmedimi kıvırmasına bir çare bulsun... Önce sonra lider olur olurda ben görürmüyüm bilemem... |
Kılıçtaroğlu genel başkan seçilebilir ama Merkez Yürütme Kuruluna giremez.Seçim köprüsünden geçince gerçek başkan ortaya çıkar.Kılıçtaroğru kuklalığı göze alabilecek kapasitede.Hem CHP'nin temiz adamı olarak gözüküyor hemde alevi bir şahsiyet.Ama Kılıçtaroğlu'nun genel başkan olması halinde eski dosyaları yeniden açılır SSK'sıymış, istihbarat raporlarına rağmen pkk'lı adamları işe alması Almanya'da genel ev vs. ...Kılıçtaroğlu'nun genel başkanlığa getirlmesi riskli gözüküyor.
|
Benim Ananem de CHP' ye Deniz Baykalı yakışıklı bulduğu için oy verirdi :)
Kemal Kılıçtaroğlu olursa eğer tipten CHP epey oy kaybeder diye düşünüyorum :) |
Kılıçdaroğlu'nun gelmesi bence çok zor;bilakis chp'den şuan karizmatik lider olabilecek biri göremiyorum......Bence 3. bahar yeniden yaşanır ve deniz baykal geri döner.....;)
|
Alıntı:
Öngürün yerlerde geziyor Kılıçdaroğlu adaylığını ilan etti ve yaklaşık 50 vekilin desteği ile Kemalciler basın toplantısı yaptı Şimdi soru şu CHP nin 9o küsür vekili var ve diğer vekiller Baykal dan işaret bekliyor Film daha yeni başlıyor yani |
Alıntı:
insaAllah sadece tipe bakarak oy vermez vatandaslar. :karasız: |
All times are GMT +3. The time now is 02:29. |