![]() |
Mayıs Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Mayıs Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir |
Yazın bakalım nerelerdeymişiz...;D
|
Alıntı:
:saygılar:.............. |
En Aktif Üye: EZEL, Seyyah, Akinci34,
En Yardımsever Üye: Nûn En Ciddi Üye: Yalcin KARACA, gönülden En Çok Rastladığınız Üye: Akinci 34, Hüdaverdi, Noktalarin Efendisi En Fanatik Üye: Erhan KARACA (hem bordo mavi, hem siyah beyaz yanilmiyorsam?) En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: Nûn, ak sevda (profildeki miniklerin karizmasini kim gecebilir ki?) En Kibar Üye: tüm ak forum dostlari En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: Alm'i, Nûn, Ak Kelebek, Noktalarin Efendisi, bariscan, Hüdaverdi, Erhan KARACA, Seyyah, Furkanca Bakis, kiriktesti, Minikkelebek, vs. vs. vs. En Paylaşımcı Üye: Ertugrul ÖZGÜL, EZEL, Seyyah, Minikkelebek, El Emin En Sevimli Üye: kiriktesti, Feride En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: _kübra_ En Sabırlı Üye: forum yöneticileri saniyorum ki En Sakin Üye: AZRA, Nusret, Ak Firtinasi (cok nadir yorumlarina rastladigim icin böyle düsünüyorum) En iyi İmza: Hatice, Minikkelebek, Erhan KARACA, Hüdaverdi, Akinci 34, _Firat_ (Filistinli imzalar ayri bir degerli diye düsünüyorum) En iyi Kullanıcı Adı: Ruh-i zar, unnamed, galevera (anlamini bilmedigim halde böyle düsünüyorum), hipermuhafazakar En Efendi Üye: Noktalarin 'Efendisi' (adi üzerinde) En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: Akinci 34 (Filistin Direnisi, Kardeslerimin özgürlügü icin cabaliyor) En Aykırı üye: sanirim novek En iyi Yorum yapan Üye: Noktalarin Efendisi, Nûn, Minikkelebek (türkcesine hayranim acikcasi) En Kendine güvenen Üye: unnamed (yorumlar bana öyle bir his veriyor) En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: redyellow En Yeteneğini yansıtan üye: kiriktesti (cizimleri ile), M--U--R--A--T (ayin üyesi olabilmekte bir yetenek degilmdir) alinan gücenen olmaz insaAllah, ak forum'da paylasimda bulunan her üye zaten bir 'EN'dir aslinda :saygılar: |
EnAktifÜye:Hüdaverdi,Akgurbetçi,galevera,paradise,aksevda,unn amed
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Adem Etyemez,El Emin En Çok Rastladığınız Üye: Fırat,_kübra_,gönülden,cihannur En Fanatik Üye: hipermuhafazakar,hüdaverdi En Tatlı Başbelası üye:Bir turşucu vardı a dostlar :( En Karizmatik Üye:Adem Etyemez,_fırat_,unnamed,(*NusReT*) En Kibar Üye: Minikkelebek,Kırıktesti,cnntlfirdevs,hatice En Komik Üye:NuN En Daimi Üye: Ak kelebek,noktaların efendisi,gönülden En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül,hüdaverdi,M-U-R-A-T En Heyecanlı üye: _kübra_ En iyi İmza: _Fırat_,redyellow, En iyi Kullanıcı Adı: unnamed,ottoman,noktaların efendisi En Efendi Üye: El Emin En Muhalefet üye:redyellow En Bilimsel üye:Ezel En Tekrarcı üye:novek En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış En iyi Yorum yapan Üye: adem etyemez,redyellow,noktaların efendisi,paradise,unnamed,fırat, En Yeteneğini yansıtan üye: ottoman,minikkelebek |
En'lerinde yer veren tüm dostlara teşekkürler...
|
Akgurbetci enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim.
Kardeşlik enlerinde yer almak çok güzel teşekkür ederim yer verdiğin için.. |
maşaALLAH güzel yerlerde anılmışız.ALLAH razı olsun.
|
akgurbetçi teşekkürler..
|
En'lerinde yer veren herkese teşekkür ederim :)
|
Enlerinde yer veren arkadaşlara dostlara teşekkürler...=)
|
Alıntı:
|
Akinci 34 kardes tesekkür ederim.
|
En'lerinde yer verdiğin için teşekkürler akgurbetçi :saygılar::gül:
|
En'lerinde yer veren ablama te $ekkür ederim... http://www.hamamozu.org/uploads/post...tesekkur21.jpg |
Alıntı:
Alıntı:
|
Teşekkür ederim akgurbetçi kardeşim.
|
En Aktif Üye: El Emin,_Fırat_,redyellow,Noktaların Efendisi,Hüdaverdi, EZEL,Erhan KARACA, En Ciddi Üye: Her zamanki gibi İshakYılmaz :) En Karizmatik Üye: Feride, Yalçın KARACA,siyah gül 07,Adem Etyemez,Dilemma En Kibar Üye:Feride,Dilemma, MinikKelebek,demir_ex,Ruh-i zar En Komik Üye: .:Nun:. En Daimi Üye: Adem Etyemez ,AK_Türk,cnntülfirdevs, demir_ex, depare,Feride, Furkanca Bakış,hipermuhafazakar,milletinadami, milli_mücahide, montenegro+menes,redyellow,Ruh-i zar En Paylaşımcı Üye:EZEL,Noktaların Efendisi,redyellow,Hüdaverdi, En Sevimli Üye:redyellow En Heyecanlı üye: Yeni Üyeleler :) En iyi İmza: Ak_Kelebek En iyi Kullanıcı Adı:Ruh-i zar,Sukût-u_Hayal,Palestin,_кιяιктєѕтι_ , Akl-ı Selim ( Çok iddialı bir isim daha fazla yorum isteriz:) ) En Efendi Üye: Forumumuzda efendiden bol ne var :) Ama en çok dikkatimi çekenler, MinikKelebek, Dilemma, Adem abi ve Üstadım Yalçın abi:) En Boş Muhalefet üye: Novek En Bilimsel üye: EZEL,Noktaların Efendisi En iyi Yorum yapan Üye: milletinadami,AKıncı 34,BenHur, .:Ay_Yıldız:.,Adem Etyemez,MinikKelebek,UKBA,ErtugrulÖzgül, En Kendine güvenen Üye:ErtugrulÖzgül, Unnamed, Redyellow, İshakYılmaz. En Yeteneğini yansıtan üye: erdemkepenek,_кιяιктєѕтι_,Leyl-i efruz Özlenenler: Özgünİrade, AbdullahEnes, KaraEşref, DuyguSeli, FarukARSLAN, Leyal, Objektif, AhmetErmiş Unuttuklarım illaki var, affola...:gül: |
Teşekkürler Seyyah...=)
|
Enlerin de yer verdiğin için teşekkür ederim kardeşim... :)
|
Teşekkür ederim Seyyah... :)
|
Acizane bendenizi enlerinde gösterme nezaketinde bulunan arkadaşlarıma selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. Teşekkürlerimle.
|
Seyyah, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
Te$ekkürler ..
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim.
|
gönüllerinde ve enlerinde bizlere yer veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum..
|
En Aktif Üye: ....... Hüdaverdi,AKıncı 34
En Yardımsever Üye: _Fırat_ En Ciddi Üye: .......milli_mücahide En Fanatik Üye: ........ :Ay_Yıldız:. En Tatlı Başbelası üye: .......Redyellow En Geveze Üye: .......Redyellow En Karizmatik Üye: ....... :karizmatik: En Komik Üye: .......redyellow,Erhan Karaca En Daimi Üye: .......Furkanca Bakış,Ak-Fırtınası, En Paylaşımcı Üye: .......Hüdaverdi,AKıncı 34,BEN ;ı: En Sevimli Üye: .... ..:Ay_Yıldız:. En iyi İmza: .......akgurbetci,demir_ex En iyi Kullanıcı Adı: .......AlyaDua En Efendi Üye: ....... Hatice, En Bilimsel üye: .......Minikkelebek, En Aykırı üye: ....... Novek En iyi Yorum yapan Üye: ..... ..:Ay_Yıldız:. En Kendine güvenen Üye: ....... ..:Ay_Yıldız:. En Yeteneğini yansıtan üye: ....... _кιяιктєѕтι_(design&çizim) |
sayın ezel:
Övdün mü dövdün mü anlamadım ama gene de teşekkür ederim, reklamın iyisi kötüsü olmaz:) |
Alıntı:
|
En Sakin Üye: AZRA, Nusret, Ak Firtinasi (cok nadir yorumlarina rastladigim icin böyle düsünüyorum)
Benmiii:Dpek girme fırsatı bulamıyorum girdiğim zamanda iştee dikkatimi çeken konulara haberlere göz atarım teşekkürler ak gurbetçi |
En Aktif Üye: Noktaların Efendisi, Hüdaverdi, Unnamed;D, Akıncı34
En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca En Karizmatik Üye: Ezel En Kibar Üye: Minik Kelebek En Daimi Üye: Noktaların Efendisi, Hüdaverdi, Redyellow En Paylaşımcı Üye: Akıncı34, Hüdaverdi En Sevimli Üye: _kübra_ En Sinirli Üye: Başı ben çekiyorum En iyi Kullanıcı Adı: _Fırat_, Ottaman, Akıncı_34, Leyl-i Efruz En Efendi Üye: Adem Etyemez En Muhalefet üye: Novek;D En Tekrarcı üye: Novek En iyi Yorum yapan Üye: _Fırat_, Akıncı_34, Noktaların Efendisi, Erhan Karaca, Nusret, NuN, Minik Kelebek En Kendine güvenen Üye: _Fırat, Ottaman En Yeteneğini yansıtan üye: Minik Kelebek, _Kırıktesti_ Unutulanlar varsa affola...;1 |
Teşekkürler Ebubekir....=)
|
En Aktif Üye: Hüdaverdi,Noktaların Efendisi,_кιяιктєѕтι_,redyellow,akgurbetci
En Yardımsever Üye: ::NûN::. En Ciddi Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez En Çok Rastladığınız Üye:redyellow,Noktaların Efendisi En Fanatik Üye: Hüdaverdi,_кιяιктєѕтι_(Fener bir yenildi arkadaş bunlar konu açmada dur durak bilmiyorlar helal olsun ötesi:):):):) ) En Tatlı Başbelası üye: Minikkelebek En Karizmatik Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez,AKıncı 34,(*NuSReT*) En Kibar Üye:Minikkelebek,::NûN::. En Komik Üye:Noktaların Efendisi(Novek'i şekilden şekile soktuğunu görüyorum :hihi2: gülmekten kırılıyorum sonra.) En Daimi Üye: Yalçın KARACA, Adem Etyemez,AKıncı 34,::NûN::.,redyellow,Noktaların Efendisi,(*NuSReT*),Furkanca Bakış En Paylaşımcı Üye: AKıncı 34,Minikkelebek En Sevimli Üye: %99 tüm üyelerimiz. En Sinirli Üye: Yalçın KARACA(bankomdur kimse öyle şaşırmasın sessiz atın çiftesi pek olur derler ben yedim o çifteyi..:w::w::w:),Ben.:D,Furkanca Bakış En Sabırlı Üye:Yalçın KARACA, Adem Etyemez En Sakin Üye: Adem Etyemez En Efendi Üye: AKıncı 34,Minikkelebek,Hatice En Muhalefet üye:Novek En Bilimsel üye: Minikkelebek En Tekrarcı üye: Novek En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın KARACA,AKıncı 34 En Anlaşılamaz üye: Novek En Yeteneğini yansıtan üye: Minikkelebek Unutmuş olduklarım olabilir unuttuklarım affeylesin.Aklıma gelen olursa sonradan eklerim. :gül: |
ALLAH insanı kuru iftiradan saklasın.Haşa ve kella.Euzubillah.:karasız:
Evet doğru dedim söyleme şeklimde çok yumuşaktı ki o kadar yumuşaktı ki iki üç tehdit savurdum.O kadar.:hihi2::hihi2::hihi2: |
Teşekkürler Muhammet...
Toprağımın sözünede katılıyorum... Banada Kuru-kuruya beğeni olmaz dedi... |
Alsana Topraklar ittifakı.:)Biz tek kaldık mı ortada.
|
Teşekkürler Ezel.
|
Seyyah, Ezel ve Unnamed kardeşlerime çok teşekkür ediyorum enlerinde yer verdikleri için.
Bende ayın sonunda taraflı bir en listesi paylaşmayı düşünüyorum. Ayın enlerinide sadece Ayın enleri konusunda Ankete katılanlara yer vereceğim.. Ne demiş atalarımız ne kadar ekmek o kadar köfte.. |
Enlerinde yer veren herkese teşekkür ederim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 22:58. |