Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Flas... Kemal Kılıçdaroğlu Resmen Aday (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128452)

redyellow 05-17-2010 12:38

Flas... Kemal Kılıçdaroğlu Resmen Aday

Televizyonlarda canlı yayın var şu an.

Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını resmen açıklamış durumda.

redyellow 05-17-2010 12:39

http://im.haberturk.com/2010/05/17/5...jpg?1274085454

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenliyor.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Deniz Baykal'ın istifa etmesinden bu yana bir haftayı aşan süre geçti. Partimizin adaysız olması düşünülemez. Tüm CHP'lilerin sorumluluk içerisinde düşünmesi gerekir. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormalıyız. Halka umut vermeliyiz. Halkımızın oylarıyla iktidara gelmek için hazırlıkları başlatmalıyız. Seçmeni ve örgütüyüle halkımızın desteğiyle CHP'nin genel başkanlığına aday olacağımı duyuruyorum. Herkesi parti sorumluluğu ile davranmaya davet ediyorum. Bu anlayışla grup başkan vekilliğinden istifa ediyorum.
Sayın Baykal'la yeni bir görüşme yapmadım. Parti bilinci, sorumluluğu içerisinde sadece Sayın Sav'ın değil bütün CHP'lilerin destek vereceğini düşünüyorum.

Sayın Baykal ile bir kırgınlık küskünlük söz konusu değil. Tavrımı açıkladım, aday olacağım."

http://www.haberturk.com/gundem/habe...iklama-yapiyor

Hıfz-ı lisan 05-17-2010 12:54

Dün bir programda ak partide Erdoğan'ın iki dudağı arasında herşey biz demokratız bizde Baykal değil herkesin sözü dudak payından nasibini alır dediler.Baykal herkesin sesi (imiş).Rezlliğini kabullenmek yerine bunu siyasette nasıl kullanırım diyen bir Genl Başkan(!) bunuda ayarlamıştır.Baykalla görüşmedim desede onun haberi olmadan adaylığını koyacağı konusunda kararsızım.Başka bir kimsenin adaylığını koyacağıda soru işareti.Hayırlısı olsun. İktidara gelmek biraz zor olsada (:

Baykal'a da alışmıştık (:

0000000000 05-17-2010 13:08

Baykal gizliden gizliye dilerse her şey olur....

Hıfz-ı lisan 05-17-2010 13:13

Baykalın etkisinin kalkması için milletvekilliğinden de istifa etmesi gerek.(keşke) Ancak genel başkanlıktan istifa etmek zor gelmiştir ona, kaldı ki milletvekilliğinden istifa etsin.Genel Başkan kim olursa olsun onu kimin yönlendireceğide belli. (:

TYH 05-17-2010 13:15

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745565)
Umarım ironi haline dönmüş olan parti örgütlenmesi Kemal beyin adaylığı ile normale döner.Bu karar ile İdeolojik ve vesayetci tavır duruşlardan vazgeçerlermi bilinmez . Hem millet hemde muhalefet anlayışı belkide bu vesile ile yerli yerine oturur kim bilir. Kemal beyin örgütlerin ekseninde mi yoksa millet eksenli siyasetin başınımı cekeceğini şimdiden kestirmek zor zaman ile bunu göreceğiz. Baykalın geriye dönmesi belki Ak parti iktidarı için iyi CHP için kötü sonuçlar doğuracaktı ama kişisel görüşüm CHP gibi bir partinin çok daha iyi temsil edilmesi , yapıcı siyasi muhaliflik sergilemesi ülkemizdeki sorunların yanında dönüşümlerin reformların sancısız geçmesine vesile olacaktır. Tabiki bunların olması Kemal beyin halka ve onun değerlerine yönelik siyasi vizyona erişmesine örgüt izin verirse olabilir. İnşaAllah yapıcı ve çok daha ideal CHP misyonuna Kemal bey ile ulaşabilirler.

İnşallah dediğiniz gibi olacak..

Ak_Kelebek 05-17-2010 13:17

iki lafı bir araya zor getiren biri cehalet partisine ne verebilir merak ediyorum doğrusu ;D

Sivil 05-17-2010 13:19

Karizma yok, Liderlik vasfı yok.. Kemal Kılıçdaroğlu partinin oy oranını arttıramaz :)

0000000000 05-17-2010 13:22

Alıntı:

Hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745588)
Baykalın etkisinin kalkması için milletvekilliğinden de istifa etmesi gerek.(keşke) Ancak genel başkanlıktan istifa etmek zor gelmiştir ona, kaldı ki milletvekilliğinden istifa etsin.Genel Başkan kim olursa olsun onu kimin yönlendireceğide belli. (:

Baykal ve avanesinin CHP üzerinde büyük etkisi var. Değişimci kesime karşı üstün direnç gösteriyorlar ama değişimcilerin elinde büyük kozlar var o yüzden CHP ve ekibinin bu sefer işi çok zor.

0000000000 05-17-2010 13:24

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745591)
iki lafı bir araya zor getiren biri cehalet partisine ne verebilir merak ediyorum doğrusu ;D

Maksat CHP 'nin siyasi vizyonunun değişmesi , Baykal liderliğinde ki CHP 'nin ülkedeki dönüşümlere ne kadar engel olduğu ortada. Yalcın bu konuda yerinde tesbitler yapmış...

redyellow 05-17-2010 13:29

Hizipcilik vs. olmazsa, baykal kılıçdaroğlunun aleyhine çalışmazsa vs.vs. kılıçdaroğlunun chpyi toparlayacağını düşünüyorum.

İki lafı bir aray getiremeyen demiş akkelebek, buna katılmam mümkün değil.

O haliyle bile iki iktidar partisi milletvekilini istifa ettirdi bu kişi unutmayın.

EpiVaTeS 05-17-2010 14:06

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745603)
Hizipcilik vs. olmazsa, baykal kılıçdaroğlunun aleyhine çalışmazsa vs.vs. kılıçdaroğlunun chpyi toparlayacağını düşünüyorum.

İki lafı bir aray getiremeyen demiş akkelebek, buna katılmam mümkün değil.

O haliyle bile iki iktidar partisi milletvekilini istifa ettirdi bu kişi unutmayın.

iftira atarak bir şey yaptığını zannedene en büyük cevap Melih Gökçektir...
Yalandaroğlu Dandik Kemali savunmayın...
İki lafı bir araya getiremiyor işte...

novek 05-17-2010 14:22

Alıntı:

Sivil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745593)
Karizma yok, Liderlik vasfı yok.. Kemal Kılıçdaroğlu partinin oy oranını arttıramaz :)

tam tersine sempatik bir goruntusu var. bence artar.
(not: chp li degilim)
ee bizim millette goruntuye oy verdigine göre...

Ukbâ 05-17-2010 14:24

Noktaların efendisi Kemal beyi kimse burda savunmuyor. Ülkemizde reformlara engel olan CHP nin politikalarına bir nebze bu değişiklik ilham olurmu diye bir temennide bulunyor. Yoksa kılıçdaroğlunun varlığı bizleri bağlamaz bizi ilgilendiren kısmı yıkıcı ve yıpratıcı vizyondan bu şahıs ile uzaklaşma emellerimizdir. Ha siz bu değişiklik ile chp de hiç bir şey değişmez diyorsanız o durumda bekleyip göreceğiz bende pek bir şey değişmez diyorum ama temennim değişmesi yönünde. :)

EpiVaTeS 05-17-2010 14:29

İki Ak Partiliyi istifa ettirdi demek ne demektir hocam...???

Açıktan övmediği kaldı...
Kemal gitsin önce SSK'ya soktuğu pkklıların hesabını versin...
Ayrıca Cehapeliler bunu başkan felan seçmez...

Hıfz-ı lisan 05-17-2010 14:32

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745624)
tam tersine sempatik bir goruntusu var. bence artar.
(not: chp li degilim)
ee bizim millette goruntuye oy verdigine göre...

Bizim milletimiz görüntüye oy veriyor (!) =/

EpiVaTeS 05-17-2010 14:34

Alıntı:

Hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745631)
Bizim milletimiz görüntüye oy veriyor (!) =/

Herkesi kendi gibi zannediyor...Gülsün...
Boşver...=))

Ukbâ 05-17-2010 14:37

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745627)

Şaban dişli için söylemiştir bu cümleyi . :)

Kılıçdaroğlunun övülecek yanı yok sadece Baykal dan bıkan insanların bir umut gemisi olarak bu değişime bel bağlaması insanları bir nebze rahatladıyordur. Başkan secilirmi secilmez mi bilinmez ama Baykal dan bir gömlek üstün olacağına inanmak istiyorum.

Hıfz-ı lisan 05-17-2010 14:38

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745633)
Herkesi kendi gibi zannediyor...Gülsün...
Boşver...=))

Kabullenemediler abi.Allah zeka,başarı,Güzel telaffuz ve karizmatiklik bahşetmiş :karizmatik: (:

Fırat 05-17-2010 14:39

Geçen yerel seçimler gibi bir durum olursa chp nin oylarını artırır diye düşünüyorum. Bu durumlarda ak partili olarak bakmam lazım olaylara. Tepeden baktığımızda biraz propaganda yapsalar meclise yine girerler gibime geliyor.. Medya zaten dünden kucağını açmış chpye. Bizim millette mazlumu pek sever bütün bunlar birleşince aklımda soru işaretleri beliriyor.. Hayırlısı bakalım..

Hüdaverdi 05-17-2010 14:49

Bir sünepe gider bir sünepe gelir.chp hep böyledir.
Başaramayacağından eminim,parti ya aynı oyu alır,veya 1-2 puan yükseltir,veya baykalın seri kaseti yüzünden kılıçdaroğluda etkilenir parti şuankinden az oy alır.Bakalım neler olucak.

Seyyah 05-17-2010 15:28

Çok güzel bir karar,
Chp açısındanda bizim açımızdanda, Chp'de Kılıçdaroğlu başkan olursa Baykal kadar mantıksız ve arsız olacağını sanmıyorum siyaset biraz kaliteli olur.

Bizim açımızdan ise; rakip olarak görmek zor, çünkü arada siklet farkı var yani Kılıçdaroğlunun karsısında Bekir Bozdağ, Suat Kılıç gibi önden giden milletvekillerimiz rahatlıkla durabilir. Olay Başbakanımıza intikal etmez bile...
Recep Tayyip ERDOĞAN vs Kemal KILIÇDAROĞLU yani sizde bakın şu iki isim yanyana yakışmıyor bile... Birşeyler eksik gibi değil mi?
Bugatti Veyron ile Opelin yeni starı İNSİGNİA gibi... Şimdi opel yeni model cıkardı diye tarihmi yazacak? Kendi sınıfında yarışsa yazarda Veyronun karsısına rakip korsa:şaşkın:
Kadir Topbaş ile başedemeyen adam Recep Tayyip ERDOĞAN'a rakip;ı:

http://img1.loadtr.com/b-343354-opel...ia_limuzin.jpg

&

http://www.arabaresimlerim.net/data/...tti_veyron.jpg

Ukbâ 05-17-2010 15:33

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745640)
Bir sünepe gider bir sünepe gelir.chp hep böyledir.
Başaramayacağından eminim,parti ya aynı oyu alır,veya 1-2 puan yükseltir,veya baykalın seri kaseti yüzünden kılıçdaroğluda etkilenir parti şuankinden az oy alır.Bakalım neler olucak.

Hüdaverdi kardeş biz doğru olanın yanındayız partimiz ile CHP mukayese bile edilemez o yüzden hoş olmayan tabiler ile kendi misyonumuzu kirletmeye değmez.

CHP nin alacağı oy azalır veya yükselir bu bizim için önemli değil , parti tüzüğündeki ideolojik cevre ile olan göbek bağı bu dönüşüm ile yer değiştirirse ülkemizdeki demokratik evre çok daha kolay tamamlanır bakın CHP az bir kitleye ve oy oranına sahip te olsa ak partinin aldığı bir çok kararı engelleyebiliyor hukuk katletilip ülkeye bir çok manevi ve maddi zarar verebiliyorlar o yüzden CHP nin bu tavrı bu değişim ile değişirse ülkemiz için çok faydalı olur. Bu arada seyyah kardeşin mukayesisi güzel olmuş.:)

ALmi´ 05-17-2010 16:19

Görünürde Kılıçdaroğlu ama arkalarda bir yerlerde Baykalın sözü geçmeye devam edecek diye düşünüyorum.
Ta ki Baykal milletvekiliğini bırakır o zaman kılıçdaoğluna gün doğar.

Hıfz-ı lisan 05-17-2010 16:33

Kılıçdaroğlu değil miydi başörtü garantisi veren.Bakalım seyr hali nasıl olacak (:

manifesto 05-17-2010 16:34

chp de II.Kemal dönemi demiştik haklı çıktık.
Şimdi BAYKAL'ın İNTİKAM dönüşünü izleyebiliriz
Zira Baykalı rezil rüsvay edenler zaten Kılıçdaroğlu için niyetlenmişlerdi
Sonuç doğal
Ama Eğer Baykal pes etmez bu rezilliğinin bedelini ödetmeye kalkarsa KURULTAY epey şenlikli geçecek demektir.
Yok eğer ellerinde ki diğer kaset ve belgeler ile Baykal'ı teslim almış iseler süreç kılıçdaroğlunun genel başkanlığı ile neticelenir

Ancak şunu bilin arkadaşlar Kılıçdaroğlu gerek kızılbaş kimliği ile ve gerek pkk bağlantıları ile Baykal dan daha tehlikeli ve odaklarca kullanılmaya daha müsait bir lider olacaktır
Parti başında duran en tehlikeli kukla olabilir

Ukbâ 05-17-2010 16:42

Ancak şunu bilin arkadaşlar Kılıçdaroğlu gerek kızılbaş kimliği ile ve gerek pkk bağlantıları ile Baykal dan daha tehlikeli ve odaklarca kullanılmaya daha müsait bir lider olacaktır
Parti başında duran en tehlikeli kukla olabilir

Kemal kılıçdaroğlu siyaseten yumuşamak zorunda. Baykalı tasviye eden statükocu kesim çok daha fazla halka mal olmak için bu dönüşüme hayati önem verdiği için dönüşüm oluyor yoksa daha kötüsü olacak ise baykaldan kötüsü yoktu . Statüko vesayetci cevre yaptıkları zalimliklerini sürdürmek için daha fazla insana ihtiyacı var. o yüzden kemal beyin geçmişteki tavırları vs gibi yönleri CHP nin kaderi olamayacak mecburen değişmek zorunda kalacak bunu göreceğiz.

manifesto 05-17-2010 16:48

Alıntı:

mecburen değişmek zorunda kalacak bunu göreceğiz
Mecburen mi?
İdeolojileri ve hedefleri için baskınlar yapan boğazlar kesen türkiyede yer toprağını cephaneliğe çeviren kendi jetlerimizi düşürmeyi camileri bombalamayı planayan odaklar dönüşebilir mi sanıyorsun???
Bu mümkün değil
Sadece taktik değiştiriyorlar

Ukbâ 05-17-2010 17:05

Alıntı:

BenHur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745692)
Mecburen mi?
İdeolojileri ve hedefleri için baskınlar yapan boğazlar kesen türkiyede yer toprağını cephaneliğe çeviren kendi jetlerimizi düşürmeyi camileri bombalamayı planayan odaklar dönüşebilir mi sanıyorsun???
Bu mümkün değil
Sadece taktik değiştiriyorlar

CHP gibi bir partiyi bu derin güçler kullanmıştır ama bunlar CHP dir demek tam manası ile doğru olmaz. Bu ülkede neler değişmediki bu anlayışlar biraz olsun değilmesin. Halka mal olamıyorsan sivil alanda güçünü kaybediyorsan darbe planları bile yapmak güçleşir eğer darbeci zihniyetin siyasi kanadı chp ise bu yok oluşun bir an önce takviye edilmesi gerek işte bunun içinde bu değişime hayat kadar ihtiyacları var. Darbe planları yerine daha fazla kitleye mal olarak hukuk üzerinden hukuk katletmenin keyfini yaşamak istiyorlar zaman ile bunu göreceğiz.

redyellow 05-17-2010 17:33

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745619)
iftira atarak bir şey yaptığını zannedene en büyük cevap Melih Gökçektir...
Yalandaroğlu Dandik Kemali savunmayın...
İki lafı bir araya getiremiyor işte...

Arkadaşım ben kimseyi savunmuyorum, yazılanları iyi oku, bu kadar partizanlık iyi değildir.

İki lafı bir araya getirmiyor diyorsun ama hem şaban dişliyi, hem fıratı ben mi istifa ettirdim?

Genel başkanlıkta başarılı olamaz deyin, rakibimiz olamaz vs. deyin ama iki lafı bir araya getiremiyor derseniz ancak kendinizi kandırırsınız.

İftiradır, yalandır vs.vs. bunlar ayrı konu, ben doğru, iddiaları gerçek vs. demedim.

sadece bir realiteyi ortaya koydum.

İftirayla, yalanla iki siyasetciyi görevini bırakmak zorunda bıraktı kılıçdaroğlu, ya bi de doğrularla yapsaydı?????

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745627)

Eğer benim için KILIÇDAROĞLUNU ÖVÜYOR, SAVUNUYOR derseniz onun yaptığı müfteri durumuna düşersin.

İki kişiye istifa ettirmedi mi?

Hem şaban dişli hem fırat istifa etmediler mi?

Ayıp ediyorsun.

Alıntı:

Okey, bunlara hiç bir sözüm olmaz.

Bu arada hesap sorma makamında olan sizsiniz, o belgeleri vs. kamuoyuna açıklarsınız kılıçdaroğlunun sskdaki durumu ortaya çıkar.

Kılıçdaroğluyla, onun zihniyetiyle benim en ufak bir birlikteliğim olmaz, olamaz.

Rica ediyorum biraz objektif olun.

EpiVaTeS 05-17-2010 17:49

Objektif olalım elbet...
Ama sizin yaptığınız çok farklı sizinki bir şeyleri kaşımak adamın bir başarısı var demek...
Madem öyle çok iyi çene yapıyordu da neden Melih Gökçeği istifa ettiremedi...???
Yoksa gücümü yetmedi...

Tavrımı yanlış bulabilirsiniz beğenmeyebilirsiniz...
Lakin Yalandaroğlunu ortaya kahraman edası gibi sürmeniz yanlış...
ben bunu dile getirdim...
Partizanlıkta elbette yaparım...

hyrnisa 05-17-2010 17:50

Deniz Baykalın ben şahsen istifa etmesinin sakıncalı olduğunu düşünüyordum onun gitmesi iyi birinin gelmesi demekti...

şunu ekleyerek söylüyorum Kılıçdaroğlu mükkemmel bir siyasetçi değil elbet yalnız Baykaldan daha fazla destekçisi olduğu bir gerçek...

TYH 05-17-2010 17:57

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745727)
Objektif olalım elbet...
Ama sizin yaptığınız çok farklı sizinki bir şeyleri kaşımak adamın bir başarısı var demek...
Madem öyle çok iyi çene yapıyordu da neden Melih Gökçeği istifa ettiremedi...???
Yoksa gücümü yetmedi...

Yarın birgün Baykal Adalet ve Kalkınma'dan aday olunca ona da oy verirsiniz madem.:)

redyellow 05-17-2010 17:58

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745727)
Objektif olalım elbet...
Yoksa gücümü yetmedi...

Tamam arkadaşım, ben vazgeçtim yazdıklarımdan!

Kılıçdaroğlu iki lafı bir araya getiremez!

Bırak iki lafı bir araya getirmeyi Konuşmayı bilmez, siyaset bilmez. Dilsizdir,kulakları da duymuyormuş!

Hatta kılıçdaroğlu diye birisi yok bile!

Hatta milletvekili de değil!

Hatta şaban dişli ile fırat ile hiç tartışmadı da!

Kusura bakma bunların hepsini ben salladım!

hoşçakal.

EpiVaTeS 05-17-2010 18:15

Karşındakini kaale almamayı senin gibi birisine yakıştıramadım Ağabey...
Herneyse...
Uzatmıyorum ne hali varsa görsünler...

hipermuhafazakar 05-17-2010 19:00

gelen gideni aratır diye bir atasözümüz var..kılıçdaroğlunun gelmesinin iyi yanlarıda var kötü yanlarıda..

kötü yanı; alevilerin tümüne yakın oyunu alır CHP.
iyi yanı; aleviler sanrılı millettir, baykaldan daha doğru dürüst olmak zorunda kalacaktır..ama her halukarda STATÜKO borozanı olacağı kesindir kim gelirse gelsin

redyellow 05-17-2010 20:48

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745733)
Karşındakini kaale almamayı senin gibi birisine yakıştıramadım Ağabey...
Herneyse...
Uzatmıyorum ne hali varsa görsünler...

Bu cümlenin muhatabı sence ben miyim, yoksa İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMİYOR diyen sen misin?

Gerçekten senden beklemediğim bir tepki veriyorsun.

Bi şeye sinirlenmişsin herhalde:)

unnamed 05-17-2010 22:52

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745729)
Yarın birgün Baykal Adalet ve Kalkınma'dan aday olunca ona da oy verirsiniz madem.:)

Bu nedir şimdi, yangına körüklemi gidiyorsunuz? Ayıptır....Böyle bir adamın Ak Parti camiası içinde yer alamayacağını ben dahil herkes biliyor, cehapeyle karıştırmayın bu partiyi....

unnamed 05-17-2010 22:54

Alıntı:

Yalçın KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 745565)
Umarım ironi haline dönmüş olan parti örgütlenmesi Kemal beyin adaylığı ile normale döner.Bu karar ile İdeolojik ve vesayetci tavır duruşlardan vazgeçerlermi bilinmez . Hem millet hemde muhalefet anlayışı belkide bu vesile ile yerli yerine oturur kim bilir. Kemal beyin örgütlerin ekseninde mi yoksa millet eksenli siyasetin başınımı cekeceğini şimdiden kestirmek zor zaman ile bunu göreceğiz. Baykalın geriye dönmesi belki Ak parti iktidarı için iyi CHP için kötü sonuçlar doğuracaktı ama kişisel görüşüm CHP gibi bir partinin çok daha iyi temsil edilmesi , yapıcı siyasi muhaliflik sergilemesi ülkemizdeki sorunların yanında dönüşümlerin reformların sancısız geçmesine vesile olacaktır. Tabiki bunların olması Kemal beyin halka ve onun değerlerine yönelik siyasi vizyona erişmesine örgüt izin verirse olabilir. İnşaAllah yapıcı ve çok daha ideal CHP misyonuna Kemal bey ile ulaşabilirler.

Sayın başkanım, çok güzel demişsiniz, ama senelerin verdiği cehape zihniyetine baktığımızda böyle bir düzenin geleceğini hiç zannetmiyorum. Kılıçdaroğlu istediği kadar birşeyler yapmaya kalkışsın, ağar toplar orda durduğu müddetçe sadece imzacı olur.

Mavera 05-17-2010 22:55

chp de kiliclar cekildi.. yiyin birbirinizi statükonun yilmaz bekcileri... Kilicdaroglu hava, civadir..
Baykal gibi teskilatlara söz geciremez,kitlelere hitap edemez, krizleri yönetemez, devlet deneyimi yok, liderlik vasfi yok..
birileri kilicdaroglunu masa olarak kullanacak, uzaktan kumandayla yönetecek onlar kim mi daha telefondaki no ile yes tusunu bilemeyen zati muhteremler!

All times are GMT +3. The time now is 17:59.