![]() |
Bursa Atatürk Stadı'nda tekbir sesleri
Atatürk Stadı'nda tekbir sesleri-VİDEO
Bursaspor'un şampiyon olmasının arkasındaki gerçek neden ortaya çıktı... universitehaber.com isimli internet sitesinde yer alan göre Bursaspor seyircisi olarak bilinen Timsahların, maç öncesi tekbir getirerek sporcuları motive ettiği ortaya çıktı. 2009-2010 Turkcell Super Lig Şampiyonu olan Bursaspor'un nasıl şampiyon olduğu ile ilgili gerçek neden ortaya çıktı... Bursaspor seyircisi olarak bilinen Timsahlar'ın maç öncesi futbolcular maça hazırlanırken, tekbir getirdiği görüntüler ortaya çıktı... Bir maç öncesi Bursa Atatürk Stadını dolduran on binlerce Timsah'ın hep bir ağızdan "Allah'u Ekber" diyerek salavat getirdiği seyircilerin çektiği görüntülerde ortaya çıktı... İşte size Bursa Atatürk Stadındaki o tekbir sesleri..
|
Muhtesemdi. Sadece Futbol sahalarinda kalmamasi dilegiyle.
|
vay be süpermiş.
|
Gs maçında da olmuştu.Peygamber efendimize hakaret eden danimarkalı kafiri protesto emek için maç başlar başlamaz uzun süre tekbir getirildi,peygamber efendimizin adını andık.Ve maçt hiç küfür edilmedi.İnsan bu tür güzellikler yapınca küfürü kendine yakıştıramıyor utanıyor çekiniyor.
Hayırdır bu tür güzellikler. |
Evet onun da haberini duymustum. MasAllah. Ama dedigim gibi sadece yesil sahalarin icinde kalmamasini umud ediyorum. Dinimize olan sevgimizi saygimizi her zaman her yerde gösterebilsek... Yada göstermemize 'izin verilse' ne güzel olurdu.
|
Eğer gerçekse canı gönülden tebrik ediyorum.
|
tribünde irtica :w:
|
Bursa kendine yakışanı yine en güzel biçimde yapmıştır, helal olsun....
|
eee simdi kurban fener mi oluyor.. bütün takimlar kendine düsen hisseyi aldi, bizede afiyet olsun demek düsüyor ;)..
Demek ki sadece sivasta degil, bursada da laila yokmus... |
Hakkaten muhteşem, acaba gerçek mi? montaj felan olmasın, bizim basın kudurur gerçekse:)
|
Alıntı:
|
Tamamen gerçek,daha öncede izlemiştim çünkü :güzel:
Ortada koplo yok korkmayın ;D |
Bravo o zaman, tüylerim diken diken oldu.
Şampiyon bursa! tebrikler. |
http://www.youtube.com/watch?v=Ent3Eq6gX8g
Ardından böylede küfür atmışlar.Helal olsun diyorum onlara.Önce tekbir sonra arkasından küfür.Bu kadar da düşüklük olmaz. |
Ne Yani Tekbir Getirdiyse Bir O Kadar Küfür Ediyorlar Irkçı Tezahüratları Ne çabuk Unuttunuz. Bursa Şampiyonluğu Haketmedi Eğer Galatasaray Şampiyon Olsaydı Bu Kadar Üzülmezdim .
|
Alıntı:
Ama yinede küfür etmemiş olsalardı yürekten tebrik ederdim.Ki ettim de fakat araştırınca paylaştığım videoyu gördüm. |
Alıntı:
Ülkelerini sevmeleri ırkçılık değildir bunuda bilesin:saygılar: |
Alıntı:
|
Bazıları yaptıklarıyla anılır :güzel:
İstiklal marşımıza ıslık öttüren,ayağa kalkmayan hangi takımdan olursa olsun,takım veya il veya ülke önemli değil,her türlü hakareti ve şiddeti kabul etmiş bulunduklarından dolayı insanlarda bu istekleri yerine zevkle yerine getirir elbet. Bursaspor amigosu TRT 1 de yayınlanan ''nasılsınız'' adlı programda gereken açıklamayı yaptığını düşünüyorum :güzel: |
Alıntı:
|
Abartmayalım :güzel:İ
Dediğim gibi hangi ilin ülkenin balta girmemiş ormanda dahiş yaşayanların haince tepkisi bu olsa,yapanlara karşı gerekende yapılır.Ben olaya futbol veya il yönünden bakmıyorum emin olabilirsin :güzel: Ayrıca,istikla marşımıza saygısızlık eden vatan hainlerine buradan ''hain'' diyorsam,Allah'ın ismine hakaret ve saygısızlık edenlere daha beter lanetlerim,savunmak söz konusu değil olamazda.Benim açtığım bursasporun takbir videosundaki yorumumun aksini yaptıklarından ve kızgınlığımdandolayı yorum yazmadım edep sınırlarını aşacağımdan dolayı.Gerekli epkiyi içimden verdim beni yanılttıklarından dolayı. Ve anladım ki tekbir getirmelerinin sebebi,ölüm marşı yerine bunu seçmiş olmalarıdır,buda kabuledilemez elbet çocuk oyuncağı değil bu veya bir marş gibi algılanmamalı.. |
Ilk küfürle tezahürat eden taraftar bursasporlular degil son taraftarda olmayacak. Özellikle gs ve fb' taraftarlarini bir cok küfürlü tezahüratlari olmustur. Bundan cok eminim. Ts taraftarininda olmus olabilir bilmiyorum. Bjk'ye gelince simdiye kadar taraftar olarak en cok bjk taraftarini taktir etmisimdir. Ama bu demek degil ki onlar hic küfür etmediler sahalarda.
Ama Gs taraftarlari Peygamber Efendimiz'i sahalarda anmasinida biliyor. Bursaspor taraftari tekbir getirmesinide biliyor. Gönül isterdi ki sahalarda sadece bu tür güzel sözler duyulsun. Ama malesef olmuyor. Bu konuda herkes kendi kulagini cekmeli diye düsünüyorum. Ayrica taraftarin küfür etmesi takimin sampiyonlugu hak etmemesi anlamina neden geliyor? Taraftalar 90 dakika sahada mücadele verdiklerini sanmiyorum. Futbolcularin haklarini yemeyelim lütfen. Konuyu taa terörlere irklicigla vs. getirmeinizide dogru bulmuyorum. Günü gündelik haberlerde yeterince bunlar tartisiliyor zaten. Birakinda futbol da konusulmasin. Arti sunuda söyleyim. Sanal ortamda fb ile cok alay edildigini hepimiz biliyoruz. Takimin kendisi icin bir sey söyleyemicem. Ama kaleci Volkanla bu derece alay edilemsini dogru bulmuyorum. Kendisinin cok iyi bir kaleci oldugnu düsünüyorum. 2008 Avurpa kupasinda da bunu gösterdigine inaniyorum. Tüm takimlar bir yana milli takim bizim icin ayir bir önem tasiyor. Volkan da milli takim icin büyük bir kazanc. Kisa kesecektim ama yazdikca uzadi... |
All times are GMT +3. The time now is 18:44. |