![]() |
Kamer Genç CHP yolunda
Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, kurultay sonrası CHP'ye katılıyor.
|
tencere yuvarlanıp kapağını sonunda bulmuş...
|
Geçen star habere bağlanmıştı. Pek mutluydu Kılıçdarın başa geçeceğinden.
Zaten Genç'in yeri Chp gibi bir partinin yanında.. Yakışır Chp'ye.. |
Yok daha neler... Dakka bir gol bir olur ... Belkide Kamer'in alevi oluşu ile Kılıçdaroğlunun alevi oluşu körüklemiştir bu aşkı ama sanmıyorum ki bu düşünce gerçekleşsin....
|
Ne güzel, sirk'e bir dalkavuk daha katılıyor...
Ben isterdimki Osman Durmuş ile Oktay Vuralda katılsın, resmi chp ile muhattap olurduk, gizlisi ile değil... |
Gereksiz şahışlar partisi oldu iyice :güzel:
Baykalın yerini kapatmaya bakıcak anlaşılan çicek sulayıcısı ;D |
saygınlıklarını iyice yitirirler artık :D
|
Şaşırmadık :)
|
Neden katılıyorki ne değişti ? Genel Başkanmı ? Bunlardan Milletvekili oluyorya ne diyeyim....
|
kilicdaroglunun yardimcisi olmalidir.. malum ikiside tunceli nazimiyeli iyi bir hemsehri dayanismasi icinde chp tuncelide cosar he türkiyede ne olur derseniz degil kemal, degil kamer bu saatten sonra ismet inönü,bülent ecevitte gelse chp tek basina iktidar olamaz!
|
yakışır yeri orası zaten.
|
Tam yerine gidiyor.Kızılbaşların toplanma mekanı..
CHP zamanla alevi partisine dönüşür Yada ÇİÇEK SULAYANLAR yada KASET ÇIKARANLAR :) |
- Babasının Kureyşan aşiretinden olmasına karşılık, annesi Kamer Genç'in de mensubu olduğu Areli aşiretinden bir ailenin kızı.
http://www.akpartiforum.com/kemal-ki....html?t=128597 |
o kadar hizmet etti, devamının böyle gelmesi normaldir....
|
Muhtemelen kriptolardan
Tunceliden gelen birisini devletin başına geçirmek PKK lı ve DHKP-C li birisi şuan CHP nin başına geçmek üzere Çok ilginç Sanırım CHP yi komple bitirecek hamle bu olacak Bu vakitten sonra çok şey değişir siyastte ve Türkiyede Yeni bir Türkiye önünde ki engellerden birisi daha bilinçli yada bilinçsiz İMHA edilmek üzere |
Alıntı:
;D süper yorum.. |
Kıçdaroğlu SKK müdürüyken yakınlarını doldurmuş kuruma diye duymuştum ..
|
Kılıçdaroğlunu Alevilikle vurmayalım bu partimizin ideolojisi değildir....
|
kusura bakmayin ama kisilerin aleviligi, kizilbasliligi üzerinden siyaset yapmak siyaseti cok alcaga indirgemekdir..
acikcasi onun alevi, kizilbas, dinsiz olmasi beni ilgilendirmez beni ilgilendiren bu konuda ehil olup, olmadigidir.. kabul edersiniz yada etmezsiniz aleviler bu ülkenin gercegidir evet chp onlari arka bahcesi olarak görüyor ancak ötekelestirerek, onlari dislayarak siz, biz ikilemi olusturmaktan baska birsey yapmayiz.. kaldi ki bizler yillarca hor görüldügümüzden, iran ve suudi arabistanin adres gösterildiginden, inanclarimizi özgürce yasayamadigimizdan dem vururken neden ayni göndermeleri, ötekelestirmeleri biz yapariz!.. evet kilicdaroglunun alevi olmasinin siyasi artilari ve eksileri olacakdir ancak bizler salt onun aleviligi, kürtlügü üzerinden siyaset yaparak siyaseti baska mecralara cekmemeliyiz.. sonucta alevide olsa, kürtte olsa oda bu ülkenin vatandasidir ve her bireyle ayni hakka sahiptir!.. |
Galevera kardeşim yorumunu gerçekten çok beğendik.Ak parti olarak zaten misyonumuzda belli.Başbakanımız birlik ve beraberlik mesajını boşuna vermiyor.Onun için çok güzel dile getirmişsin.Teşekkür ederiz.
turkdunyasi.biz Türkiye'de ve dünyada gelişen güncel haberler. Son haberler. Siyaset, Spor, Ekonomi, Medya, Dış Haberler, Kültür Sanat, Politika Haberleri. |
All times are GMT +3. The time now is 01:23. |