![]() |
Çumartesi Çağlayan, Pazar Sıhhiyedeyiz.. Haydi Türkiye.
http://www.yukleresim.com/images/153...0815671243.jpg
Yarın Çağlayan’dayız Ortadoğu'nun kalbine hançer gibi saplanan ve gözünü kırpmadan insanlığı katleden Siyonist İsrail'e dur demek için milyonlar Cumartesi günü Çağlayan'da buluşuyor. Yüzlerce STK'nın desteklediği mitingde Türkiye tek yumruk olacak ve katil İsrail'e lanet yağdıracak. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, yeryüzünün şımarık çocuğu, insanlıktan nasibini almayan terörist İsrail'in terbiye edilmesi gerektiğini belirterek, "Cumartesi günü Çağlayan'da, dünya tok ve gür bir sesi duyacak" dedi. Saadet Partisi'nin Çağlayan'da yapacağı dev mitingde 100 binlerin İsrail'i protesto etmek için bir araya geleceğini bildiren Yanılmaz, bu mitinglerde ortaya konulacak duyarlılıktan sonra İsrail Büyükelçisi'nin istenmeyen adam ilan edilerek Türkiye'yi terk etmek zorunda kalacağını kaydetti. ../.. http://www.milligazete.com.tr/haber/...yiz-165581.htm Haydi türkiye... Haydi İstanbul... Haydi Ankara |
''İsrail'e Lanet Mitingi'' pazar günü Sıhhıye Meydanı'nda..
Memur-Sen, Hak-İş, AGD, Alperen Ocakları, Mazlumder ve İHH tarafından organize edilen 'Katil İsrail'e Lanet, Filistin'e Özgürlük Mitingi', 6 Haziran 2010 Pazar günü, Ankara Sıhhıye Meydanı'nda yapılacak. Mitingle ilgili Hak-İş Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 6 örgütle miting kararı aldıklarını belirterek, bu mitingle İsrail devletinin katliamını kınarken, Filistin'e destek vermeyi amaçladıklarını söyledi. Gündoğdu, Ankara çevresinde bulunan 35 ildeki teşkilatlarını da mitinge dahil ettiklerini kaydetti. İsrail'in yıllardır bir mağduriyet yaşattığına dikkat çeken Gündoğdu, "İnsanı yardıma yapılan saldırı, bir sorumluluk ortaya çıkarmıştır. Basın özgürlüğü ayaklar altına alınmıştır. Gözaltına aldıkları kişilerin insani ihtiyaçlarını bile karşılamayan bir İsrail ile karşı karşıyayız" şeklinde konuştu. Düzenleyecekleri mitingde, Filistin'e uygulanan her türlü ambargonun kaldırılması, sorunun kalıcı çözümü için dünya ülkelerinin Filistin'i tanıması ve bu önerileri gerçekleşene kadar, dünya devletlerinin İsrail'e ambargo uygulamasını isteyeceklerini ifade eden Gündoğdu, "Kulak çekmeyle geçiştirilmeyecek bir olayla karşı karşıyayız. Ekonomik ambargolar başta olmak üzere, İsrail'in bir daha yanlışlık yapmaması için gerekli bütün müeyyideler uygulanmalıdır" dedi. Şehit cenazelerinin geldiği, vatandaşlarımızın ülkelerine döndüğü zaman bu hassasiyetimizin sona ermemesi temennisinde de bulunan Gündoğdu, ödenen bedelin karşılıksız kalmamasını istediklerini, bütün siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını mitinge destek olmaya çağırdı. "VİCDAN SAHİBİ HERKES TEPKİ GÖSTERİYOR" Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ise, vicdan sahibi herkesin bu mitinge duyarlılık göstererek katılacağına inandığını söyledi. Uslu, "Yürekli ve vicdanlı insanların, Gazzeli insanların yaşadığı sıkıntıları görmek, onlara insani yardım ulaştırmak ve en önemlisi İsrail'in yıllardır süren ablukasını kaldırma eylemi, kanlı bir biçimde bastırılmıştır. İsrail korsanlığıyla karşı karşıya gelinmiştir. Vicdan sahibi insanlık bu olayda duyarlılığını ortaya koyuyor. Biz de Pazar günü, Sıhhıye'de olacağız" şeklinde konuştu. Yıllardır coğrafyasına adalet götürmüş ecdadın evlatları olarak, Gazzelilere yalnız olmadıklarını haykıracaklarını dile getiren Uslu, pazar günü düzenlenecek mitingin özel işlerden önemli olduğunu, herkesin bu hassasiyeti gözeterek mitinge katılacaklarına olan inancını dile getirdi. "İSRAİL'İ SEVENLER, ÜLKELERİNDE TOPRAK VERSİN" AGD Başkanı İlyas Tongüç da, Türkiye'nin ilk kez böyle bir olayla karşı karşıya geldiğini, bütün teşkilatlarıyla miting alanında olacaklarını söyledi. Tongüç, İsrail'in şiddetinden memnun olanların, kendi ülkeleri içinde İsrail'e toprak vermesini de teklif eden Tongüç, "Dünyaya meydan okurcasına yapılan bu pervasızlığa dur denmelidir. Her türlü zorbalığa başvuran İsrail yüzünden bölgede barışın sağlanmamasının sebeplerinden biri de, İsrail'in destek aldığı güçlerden kaynaklanmaktadır" şeklinde konuştu. Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür de, bu organizasyonda görev almanın huzuru içinde olduklarını, bu bilinç ve sorumlulukla Pazar günü yapılacak mitingde aynı duyguyu yaşayan herkesle bir arada olacaklarını dile getirdi. Toplantıya katılan İHH Temsilcisi Erkan Halıcı ise, yaşanan olaylarla ilgili bilgi verdi. Kendileri dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini isteyen Halıcı, gemilerdeki yolcuların Hayfa'da gözetim altında tutulduğunu, İsrail'in gruplar halinde Türkiye'ye yolcu göndermek istediğini, ancak toplu halde gelinmesini istediklerini kaydetti. Halıcı, bunun gerekçesi olarak da, gemidekilerin sayısı ile, İsrail'in açıkladığı sayının aynı olmamasına, ismi listede olmayan kişilerin de gemilerle yolculuk yapmasını gösterdi. http://www.haberdukkani.com/detay.php?id=9443 Haydi Ankara.... Pazar Günü Ankara Sıhhıye Meydanındayız. Saat: 16.00 |
Prof.Dr Numan Kurtulmuş önceki gece flash tv'de ve bugün habertürk tv'de katıldığı programda çağlayan mitingi için partimizin ve bayrağımızın ön planda olduğu bir miting olmayacak hangi görüşten olursa olsun herkesi bu mitinge bekliyoruz dedi.
Arkadaşlar başkanımızın çağrısına uyalım lütfen HERKES ELİNE BİR SAADET BAYRAĞI ALIP GELMESİN. ORTAK MİLLÎ DAVALARIMIZIN MİTİNGLERİNDE BUNLAR PEK DOĞRU DEĞİL . BAYRAKLAR YİNE OLSUN SONUÇTA SAADET DÜZENLİYOR AMA DAHA ÇOK TÜRK VE FİLİSTİN BAYRAĞI GÖRMEK İSTİYORUZ ORADA.. vesselam (Milli görüş forumda yapılan duyurudur) |
Çok güzel.... Genel başkanı kutluyorum.
Çok güzel bir çağrı. Sadece TÜRKİYE VE FİLİSTİN BAYRAKLARI.... KAHROLSUN İSRAİL; KAHROLSUN AMERİKA; KAHROLSUN PKK! Haydi Türkiye. |
Allah razi olsun sessiz kalmiyor vatandaslarimiz. Orada olmayi cok isterdim. Ama dualarimizda yanlarindayiz insaAllah.
|
evet bu bayrak konusunda bende katılıyorum...
kimse alınmasın ama saadetli arkadaşlarımız genelde FİLİSTİN için yapılan mitingleri kendi saflarında farklı bir boyuta taşıdıkları için insanlar o mitingi anlayamıyoru malesef... çağlayan farklıdır o mitingdede olacağım fotoğraf da çekmek istiyorum yalnız bu miting başka yerlere çekilir ise hiç hoş olmayacağı kanaatindeyim... |
Sebep olanlardan ALLAH CC razı olsun.Katılıp dilsiz şeytan olmayanlardan ALLAH CC razı olsun.Gidemeyipte gönülleri orada olanlardan ALLAH CC Razı lsun.
|
Maalesef ikisinede gelemiyeceğim:( Dualarımız sizlerle.....
|
geçen cumartesi fetih şöleni dolağısıyla istanbulda olduğum için bu cumartesi babam yollamadı :( ama dularım ve gönlüm oradaki kardeşlerimle birlikte israile lanet edecek inşALLAH... :(
|
Çok kalabalık oalcak çok.Umarım saadet bayrağı fazla olmaz,zaten saatten beklenen açıklamada yapılmış.Siyasi bir şovda zaten yaşanmaz,saadet hassastır bu konuda ve nasıl davranacağını bilir.israile yüklenip,hükümete tavsiyeler suncaktır.chp gibi saçmalık yapmaz elbet,insanların canını sıkmaz.
Bu yüzden güvenim tam kendilerine... |
Yarın için şimdiden heyecanlanıyorum...
yüzde 90 orada olacağım... umarım particilik gibi bir yanılgı olmaz numan beyin çağrısına kulak verilir.. Numan bey bugün şehit cevdet kılıçların cenazesinde beyazıttaydı... Her programa katılmaya çalışıyor rabbim razı olsun... |
Çağlayan'da olabilmeyi çok isterdim , olamayacağım ..
Fakat Pazar günü yani yarın tüm duamız ve yüreğimizle SIHHİYE ' deyiz inşAllah :güzel::güzel::güzel: |
Mitinge gidenlere bir diyeceğim yok tanımıyorum,ama mitingi düzenleyenlerin samimiyetine inanmıyorum!
Açılan bayraklara bakın! Fitneye mani olmak isteselerdi miting alanında onca güvenlik görevlileri var.. İçeriye sokmadan evvel bayrakları inceler,parti bayraklarına el koyup gerekeni yaparlardı! Fitne çıkmasın,filistin için toplanıyoruz,siyasi simge olmasın diye ellerinden geleni yaparlardı.. Eğer ellerinden gelen bu ise hiç kimse partilerini kaale almıyor demek ki..? Duyuruları bile ''SAADET PARTİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MİTİNG'' Niçin ''FİLİSTİNE DESTEK MİTİNGİ'' değilde SAADET PARTİSİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MİTİNG'' ? Kimse inkar edemez canlı yayın şu anda karşımızda. Herkes gördü,görüyor! Numan Kurtulmuş için atılan slogana bakın!!! ''başbakan NUMAN,mücahit ERBAKAN!'' Şimdi bu sözlerin filistin ile alakası nedir?! Benim içimde mi fitne var yoksa filistin için yapıldığı söylenen bu mitingteki sloganlar,bayraklar mı fitne amaçlı! Evet evet.. Canlı yayın şu anda karşımda ve atılan sloganlar aynen böyle! BAŞBAKAN NUMAN,MÜCAHİT ERBAKAN! Yazıklar olsun yahu.. Bizim bir tane BAŞBAKANIMIZ var! Oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN! Filistin adına sığınıpta siyaset yapanlara yazıklar olsun! Biz kanmıyoruz! Kanmıyacağız! AÇILAN BAYRAĞA BAKIN! Herkes açılan bayrağa dikkatle baksın! Erbakan ve Abdülhamit han'ın reismleriyle hazırlanmış! Altındaki yazıya bakın!!!!!!!!!! ''SİZ OLMASAYDINIZ BUNLAR OLMAZDI'' Yazıklar olsun! Lanet olsun! Yaşanan vahşetin sorumlusu olarak başından beri hükümeti ima edenlere bakın! FİLİSTİNE DESTEK mitingi emi? Yalanınız batsın! Filistin mitinginde ne işi var erbakanın o koca resiminin? Ne işi var o sloganın? Hadi izah edin bu rezaleti! Şu anda o mitingte AK Partili olarak giden,BBPli olarak giden bir çok yakınımız alanı terk ettiklerini söylüyorlar! Gelin çocuklar!! Aferin size gelin ve terkedin! Size yakışan budur! Saadetlilerni sıkıştırmaları,attıkları sloganlar FİLİSTİN 'i anlatmıyor çünkü,MÜCAHİT ERBAKANI(!) HAYALİ BAŞBAKANLARI KURTULMUŞ'U ANLATIYOR!! Terkedin! Helal olsun bu rezaleti görüpte terkedenlere! Yazıklar olsun bu rezalete engel olmayıp ''bu siyasi bir miting değil,FİLİSTİN'E destek mitingi'' diyemeyenlere! SP bu mitingle ancak ve ancak kendisini tatmin edebilir. BAŞBAKAN sloganlarını ancak kendi aralarında kendi yandaşları ağzıyla duyabilirler! Başbakanımız ERDOĞAN! TÜRKİYE'NİN TEK VE GERÇEK LİDERİ BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'dır!!! |
Parti mitingi bu..
Oy mitingi.. O yüzden SP'lilerin yolu açık olsun bizim yerimiz bu protesto(!)da evde oturmak. |
Alıntı:
Açılan bayraklara bak! Açılan bayraklarda erbakan için yazılan söze bak ''SİZ OLSAYDINIZ BUNLAR OLMAZDI'' Oy mitingi mi bes? Fitne mitingi! Çamur mitingi! Mitinge masumca katılan bir kaç yakınımız,beraberlerindeki bir çok AK Partiliyle alanı terk ettiklerini söylüyorlar.. Parti bayrağı açtıkları için ''bayraklarınızı açmayın'' diye uyardıkları SPlar tarafından sıkıştırıldıklarını anlatıyorlar! |
Alıntı:
http://img697.imageshack.us/img697/7...g21temuz07.jpg Alışkınız artık bu hayalperestlere.. (Şu an bunu yazarken Numan Kurtulmuş sahneye çıkıyor anons: GENEL BAŞKANIMIZ, BAŞBAKANIMIZ NUMAN KURTULMUŞ SAHNEYE GELİYOR... Parti Mitingi kere parti mitingi.) |
NUMAN KURTULMUŞ'TA BIKTI (:
"ARKADAŞLAR BAŞBAKAN NUMAN SLOGANLARI ATMAYIN" DİYOR ((: BU "PARTİ MİTİNGİ DEĞİLDİR" DİYOR.. (((: Seviyorum bu adamı.. (: |
Alıntı:
|
Gittim pişman oldum.Vallahi pişman oldum billahi yazıklar olsun.
Bir Lübnan,bir Endonezya kadar olamadık,olamadılar.Bekliyordum ki katılım fazla olsun,olmadı,insanlar duyarsızdı.Ama haklılardı da,partinin düzenlediği için siyasallaştırcaklar dediler,''yapmazlar'' dedim ''o kadar duyarsın değillerdir'' dedim yanılttılar. Bayrak dağıtılmayacak dediler,her partiden katılım olsun kendi bayraklarını getirsinler demiş numan kurtuluş,orada saadet partileri dağıtıldı bedava.İHH'da dağıtıldı,dağıtılsın İHH ama saadet ? Hani parti mitingi olmucaktı ? Sıkıcıydı,başım ağrıdı,bağrağımı dahi sallamadım içimden gelmedi,bir kaç kez bağırdım baktım ki kendimi sıkıyorum eyvallah dedim çıktım geldim. Ulan çok şey istemedik birlik olunsun istedik sesimiz duyulsun dedik gücümüzü gösterelim dedik başlandı siyasi sömürüler.Saadet hakikaten gerçek yüzünü gösterdi.Başbakan konyada katillerin 6. kuralını dile getiriyor kılıçdaroğlu çıkmış '8. madde çalmamak' diyerek başbakana saldırıyor siyonistleri savunurcasına. Bizden emin olun,şuraya yazıyorum yahudiler gibi bir birlik olmaz,bu yürek yok,herkes kendi içinde birlik olmuş,tavuğun horuzun üstüne çıkıp gagasıyla tavuğun başını ısırması gibi ısırmaya kalkışıyor partiler/insanlar.Bu kadar mı alçaldık ? Yahudiler kadar olamadık ? Yok hoca efendi haklıymış,yok haksızmış,yok yahudiler şu mitingi yapmış,yok 8. madde çalmamakmış,yok ak parti haksızmış yok haklıymış.Ulan insanda akıl olsa şu gemi olayında ne kadar haklı olduğumuzu görür,Tüm dünyanın bayrağımızı dalgalandırıp Türk olmaktan şeref duyulması gerektiğini söyleyen yabancılara bakıp gururlanır,birlik için adım atar ama yok illa sömürü illa sömürü.Türklüğü yücelten yabancılar bizi görse 'yuh' der yüzümüze tükürür. Bu birlik hissini sadece 1 gün tattık,Allah bilir bir sonra ki kaç yıl sonra olur veya ne zaman yahudiler böyle katliam yaparsa anca o zaman. 31 Mayıs günü o hissi yaşadık o kadar.Öyle bir histi ki Leventten küçük bir grup Taksim için yola çıkarken on binler olduk yolda katılanlar oldu muhteşemdi.Hiç bir siyasi örgüt,dernek vs. yoktu,organizasyon yoktu bile..Sadece yazarlar konuştu,din adamları konuştu.Herşey birden oldu çokta güzel oldu. Mitingde bir saadet partiliyle konuşurken dedim ki ''siyasi parti düzenlediği için katılım fazla olmucak siyasallaşcağı için'',dediği laf çok garip ''o kadar da olsun reklamımızı yapalım İHH bize ait'''...Vay babağn anağn kemüğne ağzım açık kaldı. Valla hi yazık.Şehidlerin hüznünün yerini birbirimizi yeme derdi almış malesef. Siyonist rejim gemiyi basarak ve katliam yaparak zafer kazanmışcasına sevindi.Bir zaferd kendi ellerimizle yaşatıyoruz onlara.Yazık. |
En başta konuşan bir oy bir ihanet diyen adama...
Başbakan kurtulmuş diye bağırıp,herkes yumruğunu kaldırsın denildiğinde başparmaklarını kaldıranlara ve kendilerini bizden soyutlayanlara,az kalsın yumruklayacağım fatih saadet partisi şapkalı gence,kendini parti kongresinde sanan erol erdoğana rağmen iyi mitingdi.. Gani rüzgar şavata adamsın.... |
Miting az önce Erbakan hocanın konuşmasıyla sona erdi. ŞU an dağılıyorlar.
Hayırlı olsun. Yarın Ankara Sıhhıye Meydanındayız. |
Evet o da çok dikkatimi çekti baş parmak.
Daha çok gözlemlemeye yönelikti hareketlerim.Özellikle kadınlar aşırı saadetçi,saadet bayraklarını indirmiyorlar,başparmaklarını içe bükmüyorlardı.Bayanların erkeklere göre bu kadar partizan takkılması ilginçti.Kötü bişey değil ama ilginç :) İnanılmaz partizanlar inanılmaz.Kendi mi bir an saadetin kurultayında sandım. Bu tür mitingler bana göre değilmiş,yürümek ve bağırmak daha faydalı.Hem bacaklar ağrımıyor hem içini döküüyorsun hem de başkasınıdinlemek zorunda değilsin,en önemlisi koca ses sisteminden başın ağrımıyor :=) Yürüyüş daha iyi ve sağlıklı ;D Pişmanım yol parama acıdım. Ve hiç bir STK göremedim MEMUR-SEN nin afişinden başka. Gitmeden önce facebookta İHH nın bölümüne ''inşallah pankartlarını tutan 2 kişi gelmez'' dedim,pankart bile gelmedi.MEMUR-SEN astı,gitti.Başka varsa gözüme çarpmamıştır ama yoktu gözlemlerime göre. |
Yazmayım yazmayım diyorum ama bu kadarına da dayanılmıyor.
Ha gayret biraz daha çabalarsanız saadeti bu mitingi düzenlediği için yerin dibine sokacaksınız! Yeter yahu yeter! mitinge katılan şahısların ellerindeki afişlerin hesabını bile partiden sormaya kalkıyorsunuz yahu! Bu kadar da olmaz. la havle vela kuvvete! Eleştiriye tamam ama bu kadarına da hayır. Vatandaş erbakana siz olsaydınız bunlar olmazdı demiş, der... ne yapacaktı saadet? mitinge gelen herkesin üstünü mü aratmalıyıdı? Yapmayın ya.... başbakan numan diye bağırmışlar. İyi de numan bey bağırmayın demedi mi? Daha ne yapsın? İnsanlar bağırıyor diye partiyi niye suçluyorunuz? Bu yazdıklarınızdan utanç duyuyorum! |
Alıntı:
Hayır millet için değil Saadetliler için oldu. Reklamlarını iyi yaptılar,kozlarını güzel oynadılar! Mücahit Erbakan(!!!) Başbakan NUMAN(!!!) Filistin mitingi diye duyuru yapıp tv5lerinde ''SAADET PARTİSİNİN DESTEK MİTİNGİ'' yazdılar.. FİLİSTİN'e değil saadete destek! SEBEP NEDİR? Oraya giden kardeşlerimizin ağzından duyduk ''siyasi bayrak açmak yasak değil mi'' dememiz üzerine üzerimize yürüdüler,resmen kaçtık! dediler. Pişman olduk FİLİSTİN için coşup,milli duygularımızı kuvvetlendirmek,sesimizi duyurmaktı maksadımız ama BAŞBAKAN NUMAN,MÜCAHİT ERBAKAN sesleri arasında kayboldu sesimiz. dediler.. Bu sözleri sarfedenler İSKENDERUNDAN oraya gelenlerdi!! Paralarına kıyıp oraya gelmek,birlik için yapıldığını sandıkları o mitinge katılmaktı amaçları.. İskenderun'dan kırıkhandan atlayıpta geldiler,binpişman geri dönüyorlar! FİLİSTİN mitingi imiş?! Filistin için yapılan mitingte ERBAKAN resmi açıp üzerine ''SİZ OLSAYDINIZ BUNLAR OLMAZDI'' pankartının filistine ne gibi bir getirisi var acaba? Tek bir görevli engel olmadı!! Ekranlara koca koca taşındı görüntüler,tek bir yetkili o pankarta müdahale etmedi! Neden?? Saadet bayrakları açıp BAŞBAKAN NUMAN diye haykırmanın Filistin'e kazandırdıklarını sıralayın hadi bize! Filistin hayrına mı yoksa saadet hayrına mı oldu açıkça gördük bunu! Samimiyetsiz,gayet net parti propagandası dolu bir mitingti.. Orayı dolduran kalabalığın bir çoğuda başka parti ve düşüncelerden insanlardı.. Onları bile kaçırttılar! Daha şehit cenazemizde SAADET bayrakları açarak amaçlarının sinyallerini vermişlerdi. Samimiyetlerine bu görüntülerden sonra katiyetle inanmıyoruz! BAŞBAKAN ERDOĞAN! Filistin için konuşma yaparken tek siyasi parti karalaması veyahut propagandası yaptı mı bir kişi çıkıp göstersin bize! |
Alıntı:
Alıntı:
Erol erdoğanın açıklamalarıydı... Yoksa kişiler tabi ki bayrak getirecek ve slogan atacak karışan yok... Millet mücahit erbakan diye bağırırken bende mücahit erdoğan diye bağırdım banada bişey diyen olmadı... Milli Görüşün organizasyon kalitesini gösteren bir program oldu..Gerçekten ses kalitesi yayın kalitesi vb çok iyiydi.. Şimdi haksız eleştiride yapmayalım destek veren bütün stkların isimleri teker teker alanın üzerindeki ekranda yazıldı ayrıca en solda sahanın demir parmaklıklarında bir çok stk nın yazıları fln vardı... |
Alıntı:
Numan bey bağırmış (: Orda onca yetkili var giriş çıkışlar güvenlik kontrollü! Oraya gidenler resmen PARTİ BAYRAKLARI DAĞITILDI diyor! Niçin engel olunmadı?! Biz mitinglere gititğimizde her yerimiz taranıyor.. Talimat verselerdi ''siyasi bayraklar alınsın'' diye.. Bunu geçtikte haberlerini yaptığını TV5 kanalı ne diye ekrana ''SAADET PARTİSİNİN DESTEK MİTİNGİ'' diye yazı geçiyor!Telefona kayıt ettim onuda atıcam bir süre sonra (: FİLİSTİNE destek mitingi idi hani?? Niçin parti adı geçiyor?? SAADET PARTİSİNİN DESTEK MİTİNGİ! Buyurun size destek mitingi! Saadete destek! Boşversenize yahu. Gidenler kendi ağızlarıyla dağıtılan bayraklardan,gördükleri muameleden bahsediyorlar! Biz burda ekran başında gördük! GÖRDÜK! Numan kurtulmuş sadece siyasi slogan atmayın dedi! Niye bir ona tepki gösterdi! Onca güvenlik görevlisi var! O bayrakları indirtseydi! Niçin o bayrakları indirin demediler?? Bir değil iki değil onca bayrakkk! Nasıl görmediler?? Utanın diyorsunuz öyle mi?? Evet UTANIYORUZ! FİLİSTİN adıyla parti propagandası yapılmasından utanç duyuyoruz! Oraya gelen insanların suçu diye geçiştiremezsiniz! Oraya gelen insanlardan sorumlu insanlarda var! Nasıl bir partiymiş ki kendi yetkilileirne baş kaldırıp mitingi siyaset mitingine çevirdiler.. Ve ne yetkililermiş ki kimse (slogan atmayın) diye uyarmaktan başka ileri gidemedi! Utanıyoruz evet! Yazıklar olsun! |
Alıntı:
Bu miting partinin mitingi, düzenleyen parti. Ben başta dediğin konuşmayı vs. dinlemedim, bilmiyorum onun için yorum yapamam. Ama senin bu konuda duyguselinden vs. objektif olduğunu düşünüyorum, kızmışsan haklılık payın vardır. Ama diğer başlıkta yazmıştım, bu tür organizelerde HEP KÖTÜYÜ DEĞİL, GÜZELLİKLERİ GÖRMEK LAZIM. Elbette yanlışlıklar olacaktır ama pireyi deve yapıp büyütmek yerine kusurları örtüp güzellikleri ön plana çıkarmak daha doğru olmaz mı? diğerleri öyle yazıyorlarki hiç bir tane parti bayrağı olmasın, bu kişilerin istediklerinin dışında hiç kimse afiş asmasın, yazı yazmasın, slogan atmasın! Olmaz, olamaz. Partinin düzenlediği mitingde parti flaması, afişi, bayrağı olur. Mühim olan bunu abartmamaktır. Ve son söz: (size değil akıncı, bu mitingi yerden yere vuran, hatta mitingi düzenleyenlerin kötü niyetli olduklarını ima edenleredir) Bu tür mitingi sizin partiniz yapsın, siz isstediğiniz kadar parti bayrağı açın biz katılalım, yeterli konu filistin olsun, gazze olsun, afganistan olsun, ırak olsun, zulme karşı durmak olsun. haydin bundan sonraki mitingleri sizin partiniz yapsın! **** DUYGUSELİ'NE: Bir bayanın imzasında SAP'dan bahsediliyorsa o bayanı muhatap almam. |
bende mitingden gelenlerdenim....
saadet her zaman ki gibi :) duygu seli çok güzel açıklamasınıda yapmış.... |
Mitinge çıkan yahudilerin Filistine desteklerini,bir kaç yabancının konuşması,Filistin için atılan sloganlar televizyon haberlerine yansıdığı şekliyle bence gayet güzeldi.
Mitingin bu görünüşüyle Türkiye'ye ve dünyaya güzel mesajlar verdiği için tebrik etmek lazım. Mitingin bir de siyasi görünüşüyle ilgili olarak,Saadetpartisinin bayrağı en yukarda bulunurken,Saadet ve siyasi sloganlara yapılan eleştirilere de itiraz etmeyelim. nitekim burası milligörüş sitesi değil. |
Alıntı:
Eyvallah istenilince güzellikler de görülebiliyormuş. Teşekkürler. Alıntı:
:) Buna despotluk denmez mi? eleştirilere makul uslup içerisinde itiraz edilmesi daha doğru olan değil mi? susun, itiraz etmeyin yakışıyor mu? |
Alıntı:
Ataları demiş.. Bunlara demiş.. Bunlar dediğin kim? Gelip gelip sağdan soldan fırlayıp yine biçimsiz biçiminizi belli etmeyin, ağzımız dilimiz tutulu kalmayız bilesiniz! |
All times are GMT +3. The time now is 17:33. |