Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Yalan Rüzgarı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=439)
-   -   Tokalaşmama haberi yalan çıktı - Video (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=129194)

sudaduran 06-06-2010 08:17

Tokalaşmama haberi yalan çıktı - Video

http://videogaleri.samanyoluhaber.co...?VideoId=12933

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...065/138649.jpg
Tokalaşmama haberi yalan çıktı - Video
http://videogaleri.samanyoluhaber.co...?VideoId=12933

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Yozgat Bozok Üniversitesi'ni ziyareti sırasında bir kadın öğretim görevlisinin elini uzatmadığı iddiası, asparagas çıktı.

Bugün bir gazete ile birlikte bazı internet sitelerinde yayınlanan haberde, "Bir kadın öğretim görevlisi, tokalaşmak yerine baş selamı vermeyi tercih edince Cumhurbaşkanı Gül'ün eli havada kaldı." iddiasında bulunulmuştu.

Karşılama töreninin kamera görüntülerinde ise, bayan öğretim görevlisinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile tokalaştığı, ardından Gül'ün bir soru sorması üzerine kadının başıyla onay verdiği anlaşıldı.

Dün bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yozgat'a gelen ve Bozok Üniversitesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Gül, üniversite merkezi kütüphanesinde öğretim üyeleri tarafından karşılanmıştı.

Karşılamada bulunan tüm akademik kadro ile tek tek tokalaşıp selamlaşan Cumhurbaşkanı Gül'ün, bir bayan öğretim görevlisi ile yaptığı konuşma, bugün bir gazete tarafından "Gül'ün eli havada kaldı." şeklinde verildi.

Söz konusu iddiayı alan bazı internet siteleri de yalan olduğu ortaya çıkan haberi sayfalarında kullandı.

http://image.samanyoluhaber.com/Imag...tokalasma1.jpg

EZEL 06-06-2010 14:22

Hahaha zaten böyle bir şey yapanın öğretim görevliliğine son verilir .

Özgür Çağrı 06-06-2010 15:19

Kadın belki İslami hassasiyetleri nedeniyle elini vermemiş olabilir. Komplo teorileri üretmeye gerek yok :)

Hüdaverdi 06-06-2010 15:31

Katıksız salak bu haberi yapanlar,su katılmamış türünden.

iskender. 06-23-2011 04:13

bir anlık heycandan dolayı ne yapacağını şaşırmış vaziyette olduğu için olamazmı?

BeldeiTAYYIBe 06-23-2011 15:40

Velevki tokalasmamis olsa ne olacak.?

Zorla el verdirtmek kadar bencil ve cag disi bir yöntem olamaz.
Zorla el verdirtmek tipik bir mahalle baskisidir!!!

Tarantula_ 06-23-2011 15:49

Kasıtlı haber :) El vermiyorlar, Reisicumhur el uzatmıyor laiklik elden gidiyooor şeriat gelir kesin yandık biz iran olacağız ezberledik artık :)

Ammar 06-23-2011 15:50

hayır anlamadığım tokalaşmak zorunda mı ? neyini ispatlamaya çalışıyorlar. verilecek tek cavap var sana kardeşim vermedi ise vermedi. vermiyorum kardeşim merhaba. yani öyle bir izlenim vermek istiyorlar ki hasasiyet gösterek kardeşlerimizde el vermek zorunda kalsın. .

BeldeiTAYYIBe 06-23-2011 15:52

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906241)
Kasıtlı haber :) El vermiyorlar, Reisicumhur el uzatmıyor laiklik elden gidiyooor şeriat gelir kesin yandık biz iran olacağız ezberledik artık :)

Hala seriat gelemdimi?
biz hala iran olmadikmi?
Vah vah....cok geride kalmisiz:)

Mavera 06-23-2011 15:53

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906244)
hayır anlamadığım tokalaşmak zorunda mı ? vermiyorum kardeşim merhaba. yani öyle bir izlenim vermek istiyorlar ki hasasiyet gösterek kardeşlerimizde el vermek zorunda kalsın. .

hayrola nerden geliyor bu aciki güle kapak derdindesin!.. eger o video izleseydin o kapagin sana oldugunu görürdün..
bu bayan elini verir yada vermez onun takdiridir buna saygi duyarim ama bunu güle kapakla esdeger gören birinin icinde kesinlikle bir aci vardir buda asikar!

not: bu sahsiyet herhalde mesajinin agir oldugunu farkettiki güle kapak kismini mesajindan cikardi!

Ammar 06-23-2011 15:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906247)
hayrola nerden geliyor bu aciki güle kapak derdindesin!.. eger o video izleseydin o kapagin sana oldugunu görürdün..
bu bayan elini verir yada vermez onun takdiridir buna saygi duyarim ama bunu güle kapakla esdeger gören birinin icinde kesinlikle bir aci vardir buda asikar!

not: bu sahsiyet herhalde mesajinin agir oldugunu farkettiki güle kapak kismini mesajindan cikardi!

"cahalleten" geliyor olmasın. anladınız siz orasını.

ayrıca kadının el verdiğini gördüm sildim. yorumumdan. kapak değil tencere olmuş :)

Mavera 06-23-2011 15:58

demek ki öyle basliga göre hareket ederseniz böyle tükürdügünüzü yalarsiniz!.. o kadar artniyetli konuya daldiniz ki sonrada videoyu izleyince haliniz tencere,kapak olayina döndü ;)..

Tarantula_ 06-23-2011 15:59

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906245)
Hala seriat gelemdimi?
biz hala iran olmadikmi?
Vah vah....cok geride kalmisiz:)

Aynen muhterem aynen Cumhuriyet kurulduğundan beri aynı safsata suç bizde bir getiremedik şeriatı yazık bize... ;D

Ammar 06-23-2011 16:01

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906250)
demek ki öyle basliga göre hareket ederseniz böyle tükürdügünüzü yalarsiniz!.. o kadar artniyetli konuya daldiniz ki sonrada videoyu izleyince haliniz tencere,kapak olayina döndü ;)..

başlığa göre değil izledim ilkin görmedim ikinci defa izledim. tencere kapak olmuş malesef...

El Emin 06-23-2011 16:02

Bizim sandık başındaki hocada hiç bir m.vekilin elini tutmadı misal seçim günü..
Ne altan tan'ın nede cuma içten'in...
Yani onlarda nezaketle karşıladılar..Sonuçta islami hassasiyetleri olan biriydi..

Ukbâ 06-23-2011 16:03

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906229)
Velevki tokalasmamis olsa ne olacak.?

Zorla el verdirtmek kadar bencil ve cag disi bir yöntem olamaz.
Zorla el verdirtmek tipik bir mahalle baskisidir!!!

Siyasi alana girildikten sonra protokol kurallarına uymak zorundasınız. İslami hassasiyetler ile bezenmiş yönetim biciminiz olsa bu konularda zaten sıkıntı çekilmez.

Mavera 06-23-2011 16:03

ben hala daha cumhurbaskanina neden kapak derdindesiniz oraya takildim nereden geliyor bu aci yada daha dogru terimle hazimsizlik?

Ammar 06-23-2011 16:05

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906247)

bu şahsiyet derken sizde bir acı var gibime geliyor. yoksa neden o kadar üsteliyorsunuz. siz not düşmeden ben neden sildiğimi yazdım. ben gerekirse ağırda konuşurum silmem de. Gülün eşi ve kendisi " cahilce" konuştukları zaman gerekli ağırlıkta konuştum ve silmedim de. ben hatamdan geri döndüm yok birileriden çekindiğim için değil.

Mavera 06-23-2011 16:07

kusura bakma ama ülkenin cumhurbaskanina kapak takma pesinde olan birine saygi cercevesinde yorum yazmami bekleyemezsin..
yok elestirsen, tenki etsen anlarim ama resmen argo bir tabirle ona laf göndermeni kabul edemem ve mesajin silmen senin adina erdem olabilir ama böyle bir konuda hemen kapak takma derdinde olan birinin bir garezi vardir diye düsünüyorum..

BeldeiTAYYIBe 06-23-2011 16:11

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906262)
Siyasi alana girildikten sonra protokol kurallarına uymak zorundasınız. İslami hassasiyetler ile bezenmiş yönetim biciminiz olsa bu konularda zaten sıkıntı çekilmez.

Yok abim...öyle bir zorunluluk yok. Nerde yaziyor protokol geregi el vermenin mecburiyeti?
Sayin Cumhurbaskanimiz veya devlet yetkililerimiz memleketteki hassas dengelerin muhafazasi icin el vermeyi tercih etmeliler...ve vermelidirlerde.
Fakat Devlet idaresinde olmayan ve yükümlülügü bulunmayan bir vatandas el vermek istemiyorsa, protokol kuralidir diye zorlayamazsiniz...velevki tercihi islami olmasa bile.
Neticede protokolde el vermeyen yabanci temsilciler bile oldu.
Kiyamet kopmadi.
Batili ülkelerde bile yasaniyor bunlar...zorunluluk diye bir kaide yok.

Bu tamamen psikolojik bir zorlamadir.

Ammar 06-23-2011 16:13

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906272)
kusura bakma ama ülkenin cumhurbaskanina kapak takma pesinde olan birine saygi cercevesinde yorum yazmami bekleyemezsin..
yok elestirsen, tenki etsen anlarim ama resmen argo bir tabirle ona laf göndermeni kabul edemem ve mesajin silmen senin adina erdem olabilir ama böyle bir konuda hemen kapak takma derdinde olan birinin bir garezi vardir diye düsünüyorum..

saygı gösterip görmeyeceğin sizin bileceğin bir iş. cumhurbaşkanı olmuşsa ne olmuş Allah'ın Ayetine cahalet diyen istersen evliya olsun bende saygı sevgi çerçevesinde bakmam kapakta takmaya çalışırım. kulpta.

garezim bundadır değerli kardeşim... yani kişisel bir garezim yok ve ben o güne kadar en az Başbakan kadar seviyordum.

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:14

Cumhurbaşkanından neysede eşinden memnun değilim.
Laikçilere şirin görünmek için çok kasılıyorlar bence.

Ayrıca ahmet abi niye bu kadar uzattın onuda anlamadım adam yanlış anladığını belirtti düzeltti daha ne yapsın :)

Ammar 06-23-2011 16:15

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906276)
Yok abim...öyle bir zorunluluk yok. Nerde yaziyor protokol geregi el vermenin mecburiyeti?
Sayin Cumhurbaskanimiz veya devlet yetkililerimiz memleketteki hassas dengelerin muhafazasi icin el vermeyi tercih etmeliler...ve vermelidirlerde.
Fakat Devlet idaresinde olmayan ve yükümlülügü bulunmayan bir vatandas el vermek istemiyorsa, protokol kuralidir diye zorlayamazsiniz...velevki tercihi islami olmasa bile.
Kiyamet kopmadi.

aynen katılıyorum öyle bir hava oluşturulmak isteniyor ki herkes kendini vermek zorunda his etsin.

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:16

Bayanlarla tokalaşma vs. konularında pek hassas olduğum söylenemez çoğu zaman aklıma gelmez :) Ama hassas olan insanlarada büyük saygı ve hürmetim vardır.

Mavera 06-23-2011 16:16

cumhurbaskanimiz dini konularda yeterince bilgilidir o acidan ayetlere laf atmaz ama sizin derdiniz su gecen seneki basörtülü cocuklarin okullara gimesiyle alakali..
ancak olaylara sadece kendi tarafindan bakarak ve türkiye gerceklerini gözardi ederek suizanda bulunmak kolaydir ama sizde haklisiniz neye lazim gül gibi cumhurbaskani sezer gibiler dururken!

Ukbâ 06-23-2011 16:17

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906276)
Kiyamet kopmadi.

Siyast akedemisinde uzmanalrdan aldığımız bilgi bu yönde idi. Siyaset menşei gereği tavırlar manzumesini taşıdığı için yapılmasını gerekli kılan yönleri var. Ha insan olarak düşünsel olarak buna karşıyım ama demokrasi hukuk evrensel değerler dediğinizde bundan farklı tavranamıyorsunuz. Eğer sisteminiz irtica tehditi ile yıllardır mağdur cevreler üretmiş ise bunu yapan güçlerin hala sistemde olduğunu bilerek vaziyet için hareketleriniz hassas olmalı bakın el verme olayı olmadığı halde bunu kullanmak isteyen hazır güçler var. Ülkenin hassasiyetlerini gözetmek bazen siyasi gelişme için gerekli. Ya demokrasiyi yıkacaksınız dünya sistemine kapanacaksınız yada demokrasinin kendi kulvarında hareket edeceksiniz.

Ukbâ 06-23-2011 16:18

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906279)
Cumhurbaşkanından neysede eşinden memnun değilim.
Laikçilere şirin görünmek için çok kasılıyorlar bence.

Ayrıca ahmet abi niye bu kadar uzattın onuda anlamadım adam yanlış anladığını belirtti düzeltti daha ne yapsın :)

Ah olurda bir siyasete bulaşırsın ondan sonra görürüm senin hassasiyetlerini. Bu kadar rahatsızsın da izmit sahilinde gezerken yarı cıplak bayanları suya atsaydın ya hizmet etmiş olurdun :))))

Ammar 06-23-2011 16:19

islam zahire bakar sanaryolara değil evet ben ilköğretimde Başörtüsü mucadelesi hakında sarf ettiği konuyu söylüyorum. ayrıca ülkenin gerçekleri varsa bunu inkar eden yok. da " GÜL"ler bu söylemek zorunda değil zorlayanda yok onlara mı kalmış cahil ve cahalat demek.

El Emin 06-23-2011 16:20

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906285)
Ah olurda bir siyasete bulaşırsın ondan sonra görürüm senin hassasiyetlerini. Bu kadar rahatsızsın da izmit sahilinde gezerken yarı cıplak bayanları suya atsaydın ya hizmet etmiş olurdun :))))

Offf içimin yağları eridi...Hay ağzına sağlık..
Can abim dök şunun şu kirli çamaşırlarını :) Klavye delikanlısı bu ya..

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:20

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906285)

yok abi bir sonraki mesajımı okumadın sanırım ben bu konularda fazla hassas değilim yani pek aklıma gelmez tokalaşmama falan yani biri uzattımı direk tokalaşırım refleks olarak :)
ama bu hassasiyeti olan insanlara saygım ve hürmetim vardır. Çünkü doğru bir şey yapıyorlar.

İzmitte yarı çıplak bayanları gördükçe hayati abinin eşşiz güzel sözü aklıma geliyor kopuyorum ;D

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:22

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906288)

Offf içimin yağları eridi...Hay ağzına sağlık..
Can abim dök şunun şu kirli çamaşırlarını :) Klavye delikanlısı bu ya..

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906281)
Bayanlarla tokalaşma vs. konularında pek hassas olduğum söylenemez çoğu zaman aklıma gelmez :) Ama hassas olan insanlarada büyük saygı ve hürmetim vardır.

La at antrenörü sen ne diyon ;D

Ukbâ 06-23-2011 16:22

Hayati abiyi belki belediye başkanı yaparız başkan olursa o sözlerini santaj maksatlı kullanırız :)

Muhammedim Furkan yanımızda mükemmel şakirt oluyor ne oluyorsa ziyaret mesafemiz arttığında oluyor başka vakıflar zihnini kirletiyor :)

Mavera 06-23-2011 16:24

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906286)
islam zahire bakar sanaryolara değil evet ben ilköğretimde Başörtüsü mucadelesi hakında sarf ettiği konuyu söylüyorum. ayrıca ülkenin gerçekleri varsa bunu inkar eden yok. da " GÜL"ler bu söylemek zorunda değil zorlayanda yok onlara mı kalmış cahil ve cahalat demek.

kusura bakma ama ülkede daha basörtüsü ünv lerde düne kadar yasakken olayi provoke edecek boyutta hareket etmek birilerinin ekmegine yag sürer..
sen, ben basörtüsünün her yerde özgür olmasini istiyoruz buna kamusal alan, ilkokul, askeriyede dahil ama ülkemiz daha 28 subatin buhranini atlatamimisken, ünv gibi özgürlük alanlarinda bile basörtüsü yasakken konuyu icinden cikilmaz hale getirenlere cumhurbaskanimiz tepki göstermistir evet biz muhafazakar kesim bu aciklamayi yadirgayabilir, ona yakistirmayabilir ama o makami geregi herkesin cumhurbaskani ve bu konularda hassas davranmasi cok normaldir..

El Emin 06-23-2011 16:24

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906295)
Hayati abiyi belki belediye başkanı yaparız başkan olursa o sözlerini santaj maksatlı kullanırız :)

Muhammedim Furkan yanımızda mükemmel şakirt oluyor ne oluyorsa ziyaret mesafemiz arttığında oluyor başka vakıflar zihnini kirletiyor :)

:) Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..Bilmem anlatabildim mi üstad :)

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:25

Alıntı:

Ben şimdi hiç şakirt olmadım yani sayın abim niye böyle konuşuyorsun :) Hiç uzun süreli kalmadığın için mevzuya giremiyoruz yani 2-3 saat hoş beş falan derken sen zaten gidiyorsun. Ben geleyim şu sınav bitsin Allahın izniyle osmaneliye geleyim deplasmanda tezlerimizi masaya yatıralım :) Hayır hayati abide beni savunmuyor ki onuda şakirt yapmışsınız :)

Özgür Çağrı 06-23-2011 16:26

Alıntı:

hayati abinin anti kemalist ruhu o makama layıktır abi :)

Ukbâ 06-23-2011 16:28

Ah birde onu Kemalist hayranlarının yanında göreceksin , çok daha geniş kitleye mâl olabilmek için ne kadar sempatik oluyor . Siyaset bu işte hep stratejik şeylere gebe. Adam imam hatipli ama dünya kadar tavizi var :) ne adına faşist ideolojiy yıkma adına ha bu kadar tavize karşılık ruh beden ilişkisi islami eksende kalırmı onu bilemiyoruz :)

Ammar 06-23-2011 16:28

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906298)
kusura bakma ama ülkede daha basörtüsü ünv lerde düne kadar yasakken olayi provoke edecek boyutta hareket etmek birilerinin ekmegine yag sürer..
sen, ben basörtüsünün her yerde özgür olmasini istiyoruz buna kamusal alan, ilkokul, askeriyede dahil ama ülkemiz daha 28 subatin buhranini atlatamimisken, ünv gibi özgürlük alanlarinda bile basörtüsü yasakken konuyu icinden cikilmaz hale getirenlere cumhurbaskanimiz tepki göstermistir evet biz muhafazakar kesim bu aciklamayi yadirgayabilir, ona yakistirmayabilir ama o makami geregi herkesin cumhurbaskani ve bu konularda hassas davranmasi cok normaldir..

sizin bu konuda bir bilginiz yok kardeşim size 3 soru sorayım o zaman ?

1-ilköğretimde başörtü ile okula gitme mucadelesi kaç sene önce başladı ?
2-Üniversitede ne zaman Örtü yasağı kalkmaya başlandı ?
3- İlköğretimdeki Başörtü ile okula gitme mucadelesi ne zaman medyaya ( provakatör olarak -Cihan tarafından ) yansıtıldı ?

eğer bu sorulara cevap verirsek o zaman gerçekler oraya çıkar ? provakatö demekte milletin günahına girmekte kolaydır.

Ukbâ 06-23-2011 16:30

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906302)
Ben şimdi hiç şakirt olmadım yani sayın abim niye böyle konuşuyorsun :) Hiç uzun süreli kalmadığın için mevzuya giremiyoruz yani 2-3 saat hoş beş falan derken sen zaten gidiyorsun. Ben geleyim şu sınav bitsin Allahın izniyle osmaneliye geleyim deplasmanda tezlerimizi masaya yatıralım :) Hayır hayati abide beni savunmuyor ki onuda şakirt yapmışsınız :)

Şakit olamayana siyaset yaptırmıyoruz :) sizin gibileri selamet partisine yönlendiriyoruz . Yanımıza gel tabii ama burası işgal altında hizmet erleri tarafından. Tezlere gerek yok beslendiğin kaynakları vakıfları değiştir normale dönersin. :)

Tarantula_ 06-23-2011 16:31

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906277)

Bu Muhterem'i sevdim bazı hususlarda değerlendirmeleri gerçekten güzel ve aslında kanayan yaralarımıza değindi fakat konuşma tarzı biraz daha ılımlı olabilir diye düşünmekteyim tek itici tarafı o yoksa değerlendirmeleri yerinde özellikle laiklik ve başörtüsü ile ilgili olanlar :)

All times are GMT +3. The time now is 06:03.