![]() |
Google Yerli Rakip! Millimotor.com
http://www.gencsiviller.net/images/haber/588.jpg
Ulusal Arama Motoru www.millimotor.com Bugün tarihi bir gün. Çünkü bugün, Türkiyemiz bilgi çağında artık bilgiyi ithal eden değil bilgi üreten bir ülke. Bilindiği gibi yaklaşık iki yıldır internet üzerinden menfur saldırılarla karşılaşmaktayız. Bu saldırılar öyle bir seviyeye geldi ki nerdeyse her güne bir video kampanyası başlatılmış, Devletin bekası çirkin videolarla tehdit edilir hale gelmişti. İşte yedi cihanda ülkemiz üzerinde oynanan bu siber oyunlarla başa çıkabilmek için canlarını dişlerine katıp, azimle, sabırla çalışan mühendislerimiz bu aydınlık günü bizlere hediye ettiler. Bütün dünyaya kafa tutup tamamen yerli bir arama motoru yaptılar. Adını da Milli Arama Motoru koydular. Aziz milletimize hayırlı olsun. Gencsiviller.net |
Teşekkürler artık burdayız :)
|
buna bayıldım :) :) :)
|
Harika bir protesto yöntemi ;D
|
Şu anda işyerindeyim heme açılış sayfasını değiştirdim . :)) Teşekkürler Barışcan
|
Arama yaptığın zaman sonuç çıkmıyor..yanlışlığı ben mi yaptım anlamadım =/
|
Vallaya sonuç çıkmıyor üstelik bu link açılıyor siteden :@ http://www.add.org.tr/
|
yerli olduğu çok belli:)
redyellow yazıp aratma tuşuna basıyorum " Atatürkün gençliğe hitabesi" mi demek istedin diye soruyor:) http://666kb.com/i/bk6uj7584wndghdok.gif Hakkaten süper olmuş, bu kadar yerli olduğu belli olmasaydı keşke:) |
bu adamlar harika..tebrik ediyorum
|
Bu arama motorunda ironi yapılmış :)
|
Alıntı:
;Alttaki motooooooooooor yazısına bayıldım bende :) gördükçe gülesim geliyor. beğendiğinize sevindim aradığımız kapı add ye çıkıyor ne yapalım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
millimotor.com HIZLA BÜYÜYOR !
Hızla Büyüyen millimotor.com Atılım için Destek Bekliyor !
www.millimotor.com açıldığı günden bugüne 320.000 hitini devirdi. Tamamen 100 % yerli ilk ve tek ulusal arama motorumuz, arkasındaki gönüllü Türk mühendislerin sayesinde hızla büyüyor. Tahtakale Mercan Vadisi'nde artık SQNY, Aclidas gibi markalar değil www.millimotor.com konuşuluyor. Ancak, Genç Siviller olarak böylesine ağır bir internet hamlesine kalkışırken hesap edemediğimiz şeyler de oldu. Örneğin mühendislerimiz gönüllü çalışsalar da www.millimotor.com 'un daha da geliştirilmeye ihtiyacı var. Gönüllü mühendislerimiz, elbette sağda solda pufuduk yastıkların, her katta masaj salonlarının, ücretsiz muz, ananas ve sushi ikram istasyonlarının olduğu, içinde skooterlarla gezilen Google kampüs gibi bir çalışma ortamı istemiyor. Ama hem bu duyuruyu bir basın toplantısıyla duyurabilmek, hem de www.millimotor.com 'u bir seviye daha zıplatabilmek için 2.500 TL 'ye ihtiyacımız var. Bize destek olun, bunu da yapalım! MilliMotor'a bağışta bulunanlar, isimleriyle www.millimotor.com 'da aratıldıkları zaman, diledikleri bir linkin sonucunun en üst sırada bulunması şansına da sahip olacak! MilliMotor'a destek olun, MilliMotor'un annesi & babası siz olun! Bağışla ilgili başka sorularınız olursa da çekinmeden ofisi 0212.2518949 arayabilirsiniz. Alıcı Adı: Genç Siviller Derneği IBAN: TR78 0006 2000 0680 0006 2989 33 Garanti Bankası - Galatasaray Şubesi Şube Kodu: 068 Hesap No: 629 8933 GENÇ SİVİLLER |
Alıntı:
|
Ak Parti yazın...
Recep Tayyip Erdoğan Yazın Kemal Kılıçdaroğlu yazın Atatürk yazın... Teker teker bunumu demek istedinizleri okuyun... ben kullanmayacağım... |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
Peygamber Efendimiz yazınca hep atatürkün gençliğe hitabesi çıkıyor.. Ama ekşi sözlük yazıyorsun kutsal bilgi kaynağı çıkıyor... bunumu demek istedinizde.. kürt yazmayı deneyin birde... |
Haklısın .. =/
|
Haddinden fazla saçma:)
|
Vatana millete hayırlı olsun demek isterdim ama ne yazsam tam çıkmıyor ayrıca ne yazarsam yazıyım atatürkün hitabı çıkıyor ve seçenekte add sitesi var:S
|
bence çok saçma bir motor .. amacının ne olduğunu anlamak zor olmasa gerek . bence arama motoru değil ideoloji motoru gibi.. başka bişey çıkmadığından belli..
|
bu haberi geçen gün zaman gazetesinde gördüm ağlancak halimize istemeden de olsa güldüm
|
Arkadaşlar www.millimotor.com sitesi tamamen ADD'yi protesto amaçlı açılmış bir sitedir. Ve ideoloji ile alakası yoktur. Malumunuz ADD, Google arama motorunu dava etti...
Zaten dikkatinizi çektiyse, arama sonuçlarının altında -delil klasörüne ekle- kısmı vardır. Başsavcı Abdurrahman Yalçınkaya'nın Ak Parti'ye açtığı davada delillerin çoğu google'dan toplandığı için böyle bir protesto yöntemi kullanılmıştır. Arama sonuçlarının genelinde -Bunu mu demek istediniz? Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi- çıkan yazı ise yine ADD'yi protesto amaçlı bir yazıdır. -Kendimi zeki, çevik ve ahlaklı hissediyorum- butonu ise Atatürk'ün ADD tarafından kullanıldığını ve Atatürkçülük ADD'ye ait değildir tezini savunan bir protestodur... Genç sivillere buradan teşekkür ediyorum... Portesto dediğin böyle olur! |
All times are GMT +3. The time now is 07:22. |