Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Kılıçdaroğlu Başarılı Olabilir mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130126)

akobalı-akkurt 06-16-2010 14:04

Kılıçdaroğlu Başarılı Olabilir mi?

ha ha ha

adamın biri malum basın ve medyaya kemik atıyor, zübükzade zavallım kendini bir şey sanıp genel başkanlığa aday oluyor...

genel başkan oldu ama ne olamaz iktidar asla olamaz...

sebepmi...

1 - karizma yok...

2 - bilgi tecrübe deneyim yok...

3 - alevi olup aleviliği yaşamıyor olması ...

4 - almanyada pkk li ahlaksızları ahlaksız yerlere götüren getiren vede yolda trafiğe yakalanıp ceza ödeyen ve bu nedenle vede sebeple ek meslek sahibi kişi olduğundan...

5 - ssk da 37 yaşında emeklilik döneminin genel müdürü olup ssk yı batırmada asla ödün vermeyen kişi olduğundan...

6 - malum medyanın şebeği olduğundan...

7 - dersim konusunda faşo onur öymene cevap veremeyip alevilerce zırzop kabul edildiğinden...

8 - sünnilercede selam alıp verilmeyecek kişi olduğundan...

9 - iki lafı bir araya getirip konuşamadığından... ( fatte altaylı soruyor deniz baykalın görüntülerini seyrettinizmi? cevap : seyretmedim ama izledim...

ha ha ha

10 - sağlığından olamaz çünki görüntüsü kışaçıkmaz kışı çıkarırsa yazaçıkmaz... lakapda uydu yani ha değilmi ... yazaçıkmaz - veya kışaçıkmaz...

HaArP 06-16-2010 14:07

Kılıçdaroğlu'nun başarılı olması yada olmaması hiç önemli değil onlar için... Önemli olan Chp'ye puan kazandırmak Chp-Mhp yahut Chp-Bdp koalisyonu ile Ak Parti'ye İktidar ortağı yapıp Tek başına iktidarlığını elinden almak !!!

ALmi´ 06-16-2010 14:15

Baykal çok mu iyi siyaset yapardı? Hayır.
Ama kemalist kesim yine oyunu ona verirdi.
Aynı durum Kılıçdar için de geçerli.

unnamed 06-16-2010 15:32

Sayın Almi Baykal siyaset yapıyordu, ne şekilde yaptığı açıktır ama...
Kılıçdaroğlu, çok fazla tepki çekti, cehepeli arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda siz yine bizi alt edeceksiniz, hele ki bu adam başımızda durduğu müddetçe biz meclise bile giremiyeceğimizi tahmin etmeye başladık dedi.
Kılıçdaroğlu hiçbir siyasi ünvan kazanmamış bir insan, büyükşehir seçimlerinden önce bu adamı siyasetçi olarak tanıan yoktu, adam da hiçbir proje yok eski siyasetçiler gibi sadeec atıp tutuyor, işsizliği bitirecem, enfilasyonu düşürecem vb. ama projeyi sorduğunuzda açıklama yapmaktan kaçınıyor..
İşin özeti, bu adam baykaldan daha fazla bitirecek cehepeyi....

akobalı-akkurt 06-17-2010 12:48

RAHMETLİ KEMAL SUNALIN ZÜBÜKZADE FİLMİ İLE MİTİNGLERDE KILIÇDAROĞLU NUDA KARŞILAŞTIRARAK SEYREDİN ; NE KADAR ÖRTÜŞTÜĞÜNE İNANAMIYACAKSINIZ...

HATTA BİR KLİP YAPILSA HARİKA OLUR...

Mehmet M.K 07-16-2010 02:26

-Kilictaroglu Mavinlikten Gecici Kaptanliga getirildi.
-yani ilk durakta gercek Kaptanlari binecek otobüse,
-secim öncesi görücez,en gec secim sonrasi
-yumusamaya basladi bugünkü konusmasindan belli,
-eti ne budu ne yorgunluk her haliyle beli oluyor.
-SAYIN BASBAKANIMIZLAN KIMSE ASIK ATAMAZ

bryan 07-16-2010 14:42

Bence görmeden eleştirmeyin belki bu iktidardan daha faydalı olacaktır.. ki bence başkanlık yapa bilecek kapasiteye sahiptir diye düşünüyorum

El Emin 07-16-2010 14:51

Fark etmez CHP'nin oyu kemik...
Takım tutar gibi parti tutan kemalist kafalar sağolsun...

El Emin 07-16-2010 14:53

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769746)
Bence görmeden eleştirmeyin belki bu iktidardan daha faydalı olacaktır.. ki bence başkanlık yapa bilecek kapasiteye sahiptir diye düşünüyorum

Sabah dediği akşam dediğini tutmayan...
Her şeyi yaparım diyip yapma yolunu anlatmayan...
Bir yöne adım atıp sonra partisinde ki milletvekillerinden tırsıp geri adım atan kendini yalanlayan...
Daha saymadığım bir çok muhteşem özelliğe sahip siyasetçiyi ne millet başbakan yapar nede o başbakan olsa ülkeyi iyiye götürebilir...

bryan 07-16-2010 15:06

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769747)
Fark etmez CHP'nin oyu kemik...
Takım tutar gibi parti tutan kemalist kafalar sağolsun...

bence örümcek kafalı olmaktan iyidir..

El Emin 07-16-2010 15:13

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769759)

Aptal herif ben size hakaret mi ettim siz demiyor musunuz biz kemalistiz...
Ben size köpek kafalılar veya inek kafalılar mı dedim...
Akıllı ol yoksa senin o olmayan aklını alırım...

unnamed 07-16-2010 15:16

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769759)

kendine laf atana bak!!!
bu ülkede örümcek kafalı olanlar sizlersiniz...
tek parti diksatısyla ülkenin anasına ağlatan, 40 sene geriye götüren...
insanların ömrünü ekmek kuyruğunda geçirten, ssk önünde ölüme terk eden sizlersiniz...
şimdi sorarım sizlere örümcek kafalı kim?

bryan 07-16-2010 15:18

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769763)
Aptal herif ben size hakaret mi ettim siz demiyor musunuz biz kemalistiz...
Ben size köpek kafalılar veya inek kafalılar mı dedim...
Akıllı ol yoksa senin o olmayan aklını alırım...

bi kere hakaretsiz konuşmayı öğreneceksin ben sana hakaret felan etmedim. hem o örümcek kafalı ibaresinden kendine pay çıkartma. senin o kemalist kafalı söylemine karşılık örümcek kafalı olmaktan yani ilk çağ insanı olmaktan iyidir anlamında kulllandım.

El Emin 07-16-2010 15:21

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769771)
bi kere hakaretsiz konuşmayı öğreneceksin ben sana hakaret felan etmedim. hem o örümcek kafalı ibaresinden kendine pay çıkartma. senin o kemalist kafalı söylemine karşılık örümcek kafalı olmaktan yani ilk çağ insanı olmaktan iyidir anlamında kulllandım.

Sen bana o kelimeyi dersen ben sana on katını gayet güzel söylerim...
O söylediklerime şükür et forum olmasaydı duyacağın daha güzel kelimeler olurdu...
Sen önce adam olmayı öğreneceksin bırak beni kendine bak...

Ben kemalist kafa dedim sende bana osmanlı kafası de birader...
Kafa kelimesi mi zoruna gitti yoksa kemalist kelimesi mi?

bryan 07-16-2010 15:31

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769775)
Sen bana o kelimeyi dersen ben sana on katını gayet güzel söylerim...
O söylediklerime şükür et forum olmasaydı duyacağın daha güzel kelimeler olurdu...
Sen önce adam olmayı öğreneceksin bırak beni kendine bak...

Ben kemalist kafa dedim sende bana osmanlı kafası de birader...
Kafa kelimesi mi zoruna gitti yoksa kemalist kelimesi mi?

ben hiç bi kelimeden rahatsızlık duymadım aksine o kelimeden gurur duyuyorum kemalist olmak benim için gurur verici.

ki örümcek kafalı ibaresi sende büyük bir rahatsızlık vermişki böyle agresifsin..

El Emin 07-16-2010 15:35

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769782)
ben hiç bi kelimeden rahatsızlık duymadım aksine o kelimeden gurur duyuyorum kemalist olmak benim için gurur verici.

ki örümcek kafalı ibaresi sende büyük bir rahatsızlık vermişki böyle agresifsin..

Eee benim kemalist kafa deyişimde herhalde rahatsızlık vermiş ki sende hemen hakaret etme ihtiyacı duydun...

bryan 07-16-2010 15:41

Alıntı:

Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769785)
Eee benim kemalist kafa deyişimde herhalde rahatsızlık vermiş ki sende hemen hakaret etme ihtiyacı duydun...

o ibarelerden rahatsız olsam burda olmazdım heralde

El Emin 07-16-2010 15:44

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769789)
o ibarelerden rahatsız olsam burda olmazdım heralde

Gülüm...Canım...Rahatsız değilsen ne diye hakarete geçtin???

EpiVaTeS 07-16-2010 15:45

Kemalistmisin yoksa İnönist mi...
Zira kemalistliğin tanımı adına pek uymuyor...
İnönist oluyor şimdiki Kemalistler...

Mehmet M.K 07-17-2010 03:26

Merhaba Gencler

-Bir birinizle atismakla bir yere varilinmaz,yani ötekilestirmeyle.
-Bence tecrübeli bir kaptanla yolculuk yapmayi her insan ister.

-SAYIN BASBAKANIMIZ dan tecrübelisini göremiyorum.
-Futbol maci deyil bir de sunu deniyelim sacmalik
-unutmayin ne ATATÜRK ,Ne TÜRKIYE sizin
-Hepimiz kiraciyiz ,Hersey ALLAHIN
-örümcek kafa lafi bence din kardesin kardese yaptigi en agir suclama
-Kul haki diye bir sey var Allaha inanan bilir.

akobalı-akkurt 07-17-2010 09:51

bir kere o inönist değil itönist tir...

silahlarının şarjörlerinde iki mermi kalmış biri demogoji ikincisi yalan yakın tarih onu da sıkıyorlar ...

ya sonra...

.

nrsbh 07-21-2010 19:42

başarılı olur tabi mutlaka. öreneğin; ssk yı batırmakta......

İntifada 07-21-2010 19:45

http://www.cizgifilmseyret.com/files/image/pinokyo.gif

önder sav ipleri iyi oynatırsa gandirellada başarılı olabilir...
Yoksa tek başına bir şey yapamaz...
Bi gün söylediğine ertesi gün söylemedim diyor...

fiykkk 08-15-2010 04:57

Alıntı:

M.Polat İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769791)

Gülüm...Canım...Rahatsız değilsen ne diye hakarete geçtin???

Suçlu psikolojisi işte :) Burası örümcek kafalıların yeri kardesim git sen istediğin yerde takıl muhafazakarlık örümcek kafalılıksa , chp yi tutmamak örümcek kafalılıksa evet örümcek kafalıyım :) Sonuna kadar ak partiliyim alayınada giderim...

fiykkk 08-15-2010 04:57

Polat cevabım arkadasa yanlıs anlama saygılar.

BlueMoon 08-15-2010 10:56

asla ve asla kesinlikle olamayacak..

akobalı-akkurt 08-16-2010 19:35

Kimse rahatsız olmasın kimsede kimseyi lütfen kovmasın rencide etmesin , su akar yolunu bulur...

.

AKKaramanli 09-04-2010 00:33

Kilicdaroglu maglum medyanin gazi ile yakismadigi bir makama yani genel baskanliga aday oldu.. gerce chp nin genel baskanligna yakisir :)
Tecrübe, Karizma, Liderlik yok adamda... Türkiye Cumhuriyeti basbakani olursa ( hic olamayacak allahtan ) basari kelimesinin b sine bile yaklasamaz.
1970lerin Türkiyesinde kalmis. Kendini ecevit saniyo. Sanki ecevit ülkeye bisey yaptida. Adam kendinin gecmisinden, soyundan ve dininden utaniyo..
Kendinden emin olmayan saglam adim atamaz..

Mehmet Ufuk 09-11-2010 00:25

Olamaz, Neden?

1. Halk gibi olmak lazım... Örnek; Recep Tayyip Erdoğan

2. Emanetçi olmamak lazım... Örnek; Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan

3. Ve en önemlisi, kendi Genel Başkanı'na yani Yol arkadaşına kumpas kurmamak, yeri geldiğinde de kendinden önce onun istikametini açmak.. Örnek; Başbakanımızın, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sn Gül'ü aday göstermesi gibi

Arâf 09-11-2010 01:28

İmkan vermiyorum..Bunların başına kim gelirse gelsin başarılı olamaz..Hepsi aynı zihniyet.İnsanları kandırdıkları yetmedi başkan değiştirip yol tutmaya çalıştılar ama bu millet uyandı artık...

Cihan Osmaniye 09-14-2010 14:04

KILIÇDAROĞLU BAŞARI ??????

PARTİ BAŞINA GELDİĞİ İLK ZAMANLARDA FIRTINA ESTİRECEK DENİLEN ANCAK SONRADAN DİĞER PARTİ BAŞKANI GİBİ SADECE MUHALEFET ÜZERİNE SİYASET KURAN BİR İNSAN.BAŞARILI OLABİLİRDİ AMA ÇOK ZOR ÇÜNKÜ DAHA SEÇİMLERİ DAHİ KAZANAMADAN GENEL AFTAN BAHSEDEN BİR BAŞKANI BU ÜLKE ÇOK GÖRDÜ ÇOĞU SEFERDE GERİSİN GERİ GÖNDERDİ.ZOR ÇOK ZOR
???

M.Atilla 09-15-2010 09:24

bu zihniyet başarıya falan bakmaz zaten kim gelirse gelsin ne yaparsa yapsın oyları chp'ye..ama sonuç olarak da göründüğü ve görüneceği gibi kılıçdaroğlu başarılı olamaz...

kimyager26 09-16-2010 00:09

DSP bittikten yani Ecevit rahmetli olduktan sonra SOL çok zayıfladı.Kim gelse başarılı olamaz chp de

Yıldırım 09-16-2010 12:55

Kuklanın esnekliğine(Kılıçtaroğlu) ve kuklayı oynatanın(Önder Sav)
maharetine göre değişir.
:saygılar:

adiyamanakp 09-22-2010 03:15

kilicdaroglu basarili olamaz cunku en onemlisi gozunun onundeki basarili isleri gorupte ona muhalefet olan ve her seyi en iyi biz yapariz demeyle basarinin B harfini bile goremet ama allahta basmizdan eksik etmesin :D:D:D:Dyoksa biz nasil bulacaz bole muhalefet

ENES_CAN_AK 09-22-2010 04:00

zaten maddeler halinde güzel açıklanmış.

ama kendi fikrim herhalde kendi chp tabanının oyunu kaybetmez onu alır yine.ama daha fazlasını alacağını sanmıyorum.bu onlar için başarımıdır değilmidir bilmem ama bence kendi oylarını koruması bile başarıdır.çünki bu adamın baykal kadar bile liderlik vasfı yok.şunu görüyorumki chp seçmeni ordaki şahıs kim olursa olsun o partiye oy vermekten vaz geçmez.bugün kemal bey gitsin başka bir şahıs gelsin aynı desteği görür.kemal bey unutulur tıpkı baykal şuan nasıl unutulduysa.sözüm şudurki bunların fikirleri kalıplaşmış.bunlar bizlere şu bu kafalı derken hiç aynaya bakıpta kendilerine bakıyorlarmı acaba.ben şimdi başbakanımızla kemal bey arsındaki farkı şöyle ifade edecem.kemal bey chp'yi bırakıp herhangi x parti kursun.chp seçmeni kemal beyemi güvenip peşinden gider yoksa chp'ye oy vermeyemi devam eder.bence chp'ye oy verirler.başbakanımız ak partiyi bırakıp y parti kursun bizler onunla beraberiz.bu arada sonuç itibariyle başbakanımızla kemal beyi bu şekilde bile kıyaslayarak başbakanımıza haksızlık ettim diye düşünüyorum.başbakanımız anıyla şanıyla lider bay kemal ancak lidercik.

yusuf11 09-22-2010 13:17

enes haklısın chp sönük marka kişilerin önemi yok

oguzdesouza 09-24-2010 02:03

Kılıçdaroğlu'nu Dengir Mir Mehmet Fırat ile ilgili yolsuzluk davası iddasıyla kamera önüne çıkmadan önce Türkiye'de kaç kişi biliyordu?CHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde de gayet sakin etliğe,sütlüğe karışmayan ve önemli konularda yorum yapmaktan hep kaçınmış olması da üzerinde durulacak konu bence...
İstanbul'a aday olduğundan da zaten AK Partili olmasında nasıl olursa olsun diyenlerin ve medyanın gazına gelenlerin oyunu aldı.Medyanın desteğiyle genel başkan oldu ve de medyanın desteğiyle oylarını artırdı.Medya ile yapılabilecek her şey yapıldı artık iş kişinin kendi becerilerinde bitiyor.Ki bu saatten sonra da pişkin pişkin gözlüklerinin arkasından bakmayı bırakıp şapkasını önüne alıp düşünme vakti gelmiştir.

EpiVaTeS 09-24-2010 02:10

Eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir...
ör:k.kılıçdaroğlu...
gandiler karaoğlanlar adam neredeyse kendini bulunmaz hint kumaşı zannedcekti...

Ağır 10-10-2010 20:05

Özünde iyidir ya da kötüdür bilemem kemal kılıçdaroğlunu ama sorun şu ki liderlik karizması yok. Daha çok masa başında durayım önüme bir kaç evrak koysunlar işimi yapayım diyen bir insanın yüzünü görüyorum ona bakınca. O yolsuzluğu da yaptığına inanmıyorum pek ama beceriksizlikten dolayı zarar ettirmiş olabilir. Referandumda oy kullanamayan birinin böyle dolaplar çevirmesi imkansız olur ama bu beceri seviyesiyle hiçbir kurumu da kar ettiremeyeceği kesin. Es kaza ülkenin başına gelmesi ancak bir kabus olabilir ekonomi de nihayet düze çıkmışken.

All times are GMT +3. The time now is 02:18.