![]() |
Ankara'nın Yeni Logosu Onaylandı. Gitti Cami Geldi Kedi. Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?
http://image.haber7.com/haber/haber7...6083353920.jpg
Yeni logo, 31 'hayır' oyuna karşılık 59 'evet' oyuyla kabul edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Gülen Ankara Kedisi'' temalı yeni logonun halktan olumlu tepki aldığını ve Ankara kedisinin dinamikliği, gençliği ve misafirperverliği ifade ettiği için kedinin logo olmasını istediklerini belirtti. Kedinin gözlerinin sarı mavi olduğunu belirten Gökçek, MHP Meclis üyesinin 'kedinin gözlerine lens mi taktınız' sorusuna ise, yavru kedilerin gözlerinin aynı renk olduğunu, 3-4 ay sonra gözlerinin renginin sarı mavi olacağını belirtti. Daha sonra Ankara'nın yeni logosu oylandı. Belediye Meclisi'nde yapılan oylamada 31 'hayır' oyuna karşılık 59 'evet' oyu verildi ve yeni logo kabul edildi http://fotogaleri.haber7.com/inner//...6072021334.jpg İHA yukarıda ankaranın yeni logosu yer alıyor. Nasıl buldunuz ? |
biraz gereksiz bir iş oldu diye düşünüyorum, logoda caminin yer alması kimi neden rahatsız etti acaba ?
|
Demekki camiden korkan insan sayısı fazla...
Bir camiyi milletine sevdirememiş isek bunun cezasını belediye ye değil davayı yataklarda yürütmeye calışan islam cephesine kesmek gerek... |
Şaka gibi. Logoya bak. Bir de çizgi film kahramanlarını koysalarmış.. Hey Yarabbim..!
|
O logodaki Camii'nin minareleri acaba kimlere battı...
Hani ucu sivri ya... Acıtmış olabilir... |
Alıntı:
|
cübbelinin dediği gibi o minareler nerenize battı :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Haber vaktimin konuyla alakalı başlığı hoştu...
ANKARAYA NANKÖR LOGO hangi manada anlamak isterse insanlar artık... |
uğraşacak başka iş kalmamış mı da bunla uğraşırlar?????
ama şayet logo nasıl derseniz; caminin elbetteki yerini tutamayacaktır ancak logo olarak bakarsanız olaya sadece bence fena sayılmaz... cami olsa ne oluyordu ki herkes camiye mi koşuyordu ankarada??? nacip fazıl üstadın dediği gibi: camiler açık ancak ona giden yollar kapalı!!! bence bunun üzerinde düşünmeli şekilciliği bir kenara bırakmalıyız... |
Ankara halkına tv de soruyorlardı geneli olumsuz yanaşmış...
|
Bunu da mahkemeye verirler, bunlar kendi yaptıklarının dışında hiç bir şeyi kabul etmez, beğenmezler:)
|
logoyu değiştiriceklerde memlketi kurtarıcaklar.
|
melih gökçek neden böyle bişi yaptı hala anlamadım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
valla mı ;D;D |
Alıntı:
kesin kalırım dediğim iki dersi geçtim sayesinde ;D;D |
Bence logonun değiştirilmesi yerinde bir karar olmuş. Çünkü biz bu belediye bayrağını her yere gerekli gereksiz asıyoruz. Sonra da işimiz bitince o bayraklar yerlerde sürünüyor. Ayaklarımızın altında, çöp kutularının içinde geziyor.
Böyle israf edilen bayrak, flama ve logoların üzerine dini sembollerin, kutsal isimlerin (peygamber ve yaratanın isimleri gibi) hadis ve Kur'an ayetlerinin yazılmasını ben pek doğru bulmuyorum. Zaten resim konusu dini olarak tartışmalı bir konu. Resimlerle uğraşmak yerine o resimlerdeki camiilerin asıllarını yapmak ve yaşatmak daha önemli. |
Camili logo DANIŞDAYDAN döndü ben epeydir konuyu takip ederim basından yıllardır Camiili logo için belediye uğraştı ama her defasından kara cüppelilerden döndü.Yargıda ki KIZILLARA batmış olmalı o camii minareleri..
|
tabi ki bu tür konulara fazla takılmamak lazım ancak ben logodaki kedi gözlerinin neden van kedisi gözlerine benzetildiğini anlayamadım..ankara yazmasa gören van belediyesi logosu zannedecek..:)..ankette olumsuz seçim yaptım çünkü ankaraya uygun bir logo olmamış..eskisi daha iyiydi tabi ki ancak Kadızade Rumi arkadaşımızın yorumu da önemli bir husus...yeniden bir başkente uygun logo hazırlanabilirdi..
|
Ha kedi ha cami bir şeyi değiştirmeyeceğine göre dert etmeye gerek yok..
|
İçimizde ki İsveçlilerin işi bu uğraşırlar :)
Beğenmedim.. |
takılmayın bence böyle boş işlere ;)
camii kedi ne fark eder? logo işte önemli olan başkente yapılan hizmettir benim için. isterse eşşek bacağı olsun benim için halka hizmet öndedir!!! |
All times are GMT +3. The time now is 16:49. |