![]() |
Dünyanın Gözü Kızıldeniz'de
http://i47.tinypic.com/4lqbe1.gifGazzeye doğru hareket eden filonun şu an nerede ve kaç yolcusu olduğu tam olarak bilinmiyor. İsrail, İran'ın bu gemilerinin kesinlikle düşman kuvvet olarak algılanacağını ve müdahale edileceğini açıkladı. |
İsrail'de İran'da geri adım atmaz... Lakin Bilinmesi gereken çok önemli bir ülke daha var ! Hazır bekliyor ! Abd için bahane olacaktır ve Doğrudan İsrail safında olarak İran'a saldıracaktır... ! Allah Kerim... Türkiye'nin çıkışı Birliğe saldırıyla durdurulmaya çalışıldı ! Türkiye'nin safı çok önemli ki Brezilya çekilmek zorunda bırakıldı !
http://www.haber7.com/haber/20100621...an-cekildi.php |
|
Bakalım ne olacak....
|
Allahualem Melhame-i Kübra Olacak...
|
ABD hemen savaş gemilerini göndermiş...
Ama göze alamaz İran'a saldırmayı, İsrail haritadan silinir ve Amerika'da bayağı zorlanır. Zaten İran savaşa girerse işin içine Türkiye'de girer Rus'u da girer Çin'inide Arabıda... Görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler... |
Alıntı:
Abd göze alır... Çünkü Siyonistlerin Hedefi bu ! Lakin Abd'de Tek görüş yoktur ! Abd'li generaller çok kötü bizim için..., Ortadoğu'da belimiz kırılır açıklamaları ortada... Lakin Siyonistler Üst Makamlarda'dır Harb Ateşini açmak konusunda Dünya Tecrübelidir !!! Abd Zorlanmaması için Suudi Arabistan, Ürdün, Pakistan, Mısır gibi kendisine Yakın olan İktidarları kullanmak isteyecektir... ! Dünyaya sağlam bahaneler yani Yalanlar ortaya koymaya çalışarak 1990 Irak Savaşı gibi Topyekün Hareket etmek isteyecek Hareket etmeyenleri Cezalandırmaya çalışacaktır Allahualem ! Alıntı:
Türkiye Safını belli etti ! Lakin Kırmızı çizgilerle Yoklama Yapılmaktadır... Türkiye'yi İran Şii Ekseni noktasında Suudi Arabistan tarafından ikna edilmeye çalışılacaktır Allahualem ! Rusya Irak-İran savaşında olduğu gibi Siyaseten Hayır diyecektir... Lakin Allahualem Andlaşma Yapıldı bile sanıyorum ! Çin'de Mecburdur ! Alıntı:
Amenna ve Saddakna... |
Alıntı:
Hocam sizde maşaAllah genelkurmay harp dairesi başkanı gibisiniz, aklımızda soru işareti kalmadı :) |
Alıntı:
|
Latife üstadım;1
|
İnşallah bir şey olmaz yardımlar ulaşır.Olası savaş durumunda Filistin'in hali daha beter olacağı kesin.Tabi bundan daha beteri varsa.
|
Alıntı:
|
Olası Savaş durumunda İranın İsraile nükleer saldırıda bulunacagı aşikardır.. olası savaş amerika içinde de büyük dağılmalar çıkarır.. amerikanın Müslüman kesimi azımsanamaz.. her ne kadar siyonistler yönetse de amerikayı müslüman lobisi de az degil.. amerikada bi iç savaş çıkma ihtimali yok ancak büyük çatlaklar olacagı kriz sonrası bazı ilişkilerin gerilip kopacagını tahmin ediyorum.. Amerika'ya Sırt çevirmemiz imkansız ancak İsraille karşı karşıya gelmemiz sürpriz degil.. eger İsrail Silinirse nükleer silahla o zaman yeniden soguk savaş süreci başlar Amerika Tetikte bekleyen Kore çin rusya karşısında suan savaşa hazır degil.. olası bir dunya savasına uzagız.. İran müdahale olursa düşünmeden israil'e dalar.. amerika israil tarafına geçer israil agır darbeler alır.. soguk savaş yeniden başlar (: benim tahminlerim bu yönde.. |
Alıntı:
Brezilya'nın İran ile imzalanan uranyumu takasına ilişkin anlaşmaya desteği sürüyor. Brezilya Dışişleri Bakanı Celso Amorim, Viyana'da düzenlenen bir panelde yaptığı konuşmada, Türkiye, Brezilya ve İran arasında geçen ay Tahran'da imzalanan anlaşmanın gelecekteki görüşmelere temel oluşturacağı umudunu dile getirdi. Amorim, "Tahran deklarasyonunun barışçıl müzakereyle çözüm için bir temel olarak kullanılabileceğinden hala ümitliyiz" dedi. İngiliz Financial Times gazetesinde bugün yer alan bir haberde, Amorim'in, "ABD'nin Türkiye ve Brezilya'nın İran ile imzaladığı uranyum takası anlaşmasını reddetmesinin ardından, ülkesinin İran'ın nükleer programına ilişkin ihtilafta artık rol oynamak istemediğini" söylediği bildirmişti. 21 Haziran 2010, Pazartes |
Evet kardeşim Haber yalanlandı... En Azından psikolojik savaş yürütülüyor... !
|
Alıntı:
Alıntı:
Elbette Abd içlerinde çok fazla karışır... Sadece Müslüman Lobileri değil Şeytanilere karşı olan Güçlü gruplarda mevcut... Alıntı:
İsrail'i koruduğu sürece sorun yok ! İsrail'i Korumaz Karşısına alırsa o zaman İlluminati İç savaş çıkartır ! Obama ilk geldiğinde İlluminati Obama'yı kendi yolunda olması ile uyardı ki getiren de kendisidir... Alıntı:
Aynen katılıyorum... Lakin ufak ekleme yapayım : Türkiye sadece Hakkı Haykırıyor ! Başka yapabileceği bir şey yok ! Keşke olsa ama Maalesef Andlaşma ve Tehditlerle Köşeye sıkışmış durumdadır... Başbakan çok sağlam ! Bunlara rağmen safını belli ediyor ! Türkiye'ye İran ile savaşta Abd-İsrail safında olunması Teklifi yapıldı ! Alıntı:
Alıntı:
İsrail Silinmez... Lakin Kudüs Fethedilir sanıyorum... Ama Karşısında Sadece İran yok ! Halklar Var ! Bunun Yolunu arıyorlar İran'ı Yalnız bırakmaları hatta ''Şeytan'' Yapmanın yollarını arıyorlar ! Bunu Erdoğan Bozdu ! Ondan kızgınlar ! </STRONG> Alıntı:
Benim acizane Tahminim Rusya-Çin-Abd-İsrail çoktan Andlaştı ! Şartlar Hazırlanıyor ! Asıl Hedef Pakistan ve Afganistan !!! |
Abd ve israil üçgeni zaten İran'a savaş bahanesi arıyorlar..
BUda sebepleri olur herhalde.... Olaki bir savaş durumunda, tam ortada kalan biz olacağız ve bunun sonu ne kadar iyi olur.... |
Alıntı:
|
Zamaninda ayni duygulari Irak icinde besliyordum.Batila darbe vurur diye ama artik savas meydanda alinmiyormus cok iyi anladim.O yuzden asiri umutlanamiyorum.Irandaki son baskanlik seciminde ulkedeki olaylari gorduk.Muhaliflerin nasilda 2-3 senede mevcut iktidara karsi guclendirildigi.Allah(C.C) muslumanlarin yardimcisi olsun.
|
Alıntı:
Son zamanlarda ki İsraille durumumuza bakın.. Sn Başbakanımız bu konuda hiç tereddüt etmeden Gazze safında rol alıonca ister istemez bunların hesapları bozukdu... İnşaAllah bütün oyunları başlarına çalınır... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:22. |