![]() |
Kızlar Erkeklerin Başının Etini Nasıl Yer ?
|
Vah canım ya..
Hiç de sesini çıkartmıyor: D Gerçi kimin erkek kimin bayan olduğu belli değil aslında. Belki de tam tersi bir durum vardır : D |
Elbiselerinden belli olmuyormu? Hemende savunmaya geçmeyin ;ı:
|
Alıntı:
|
ben farketmedim hangisi kız hangisi erkek masum duran kız olmalı
|
Büyüyünce görüşürüz ;ı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum: D |
Eyvahh bu konu tartışmalara yol açacak galiba...;1 Feride hanım sizde hemen yağ gibi suyun üstüne çıkmayınız lütfen...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çocuğun başını yemeğe çalıştığına göre |
Dırdır yetmedi birde teker teker saclarını yolmuş adamın.:)
|
Alıntı:
yarın konuşmayı tam öğrenince bu haline dua edersin;D;D |
Ayyakkabımı rahat bırak anlamında çözüm yolunu olarak onu bulmuş.Yoksa kızlar öyle şeyler yaparmıy mış..hiiç (:
|
Yok bence de kız erkek karıştırıyorsunuz.
Bizim edebiyatçı diyor erkeklerin bayanlardan tek üstün yanı dayak atma konusudur.:) Ama kadın onu burnundan fitil fitil getirir.Yani kadınlar bu yola başvurmazlar.Şiddetsiz işkence yapmaktır yöntemleri.Bence de bu işte bir karışıklık var.Yada kız konuşamadığından şimdiden çocuğu işkenceye hazırlıyor yani bir nevi ısınma turu olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
DIR DIR VIR VIR...
hele o dırları zımbalar gibi iki kere çakıyorlar beyine...;D Tabi bu dıştan gördüğüm kadarı ile... içe hiç girmeyeyim...;D |
Alıntı:
Saçlarını yolduktan sonra derisini yüzmeye çalışıyor şimdide zavallının ... :) |
Çaba sarfetmelerine gerek yok...
Her koşulda deli edibilecek birşeyler bulabiliyorlar.... En kötüsü herhalde kuaför muhabbetti.... Bu yüzden düğünlerden soğudum yada tek gidiyorum(: |
Bir kadına ne verirseniz verin,onu daha da büyük hale getirir.
Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir; Ona sebze verirsiniz, size yemek verir. Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir. Ona bir şarkı söylerseniz, size konser verir. Kendisine verileni, çarpıp çoğaltarak geri verir... Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun!... (Murat Ziya Tekin) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Boş işler bunlar boş...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif
|
Alıntı:
Bir kere dahi öyle olmadı nedense...:D Yok kötü bir şeyden kaktüs uzatmıyorlar ki bayanlarda onu uzatmayı seviyor yani zevk meselesi...:) |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Dediğin gibi bazılarının zevki o olabilir. Bişey diyemeyeceğim: D |
Kaktüsde bir çiçek der geçerler...
diyorum işte boş işler bunlar boş...=)) |
Alıntı:
Katılıyorum aynen öyle ...:) Ve birde kadınlar hiç bir şeyi unutmuyorlar ... İyiliğede kötülüğede yeri ve zamanı geldiğinde çok güzel misillemede yapıyorlar ... |
Alıntı:
|
keşke öyle yeseler :D
|
:w::hihi2: :w::hihi2:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:58. |