![]() |
Canlı yayın arasında skanlda(bence kaçırmayın mutlaka seyir edin....)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1496716506743
Videoyu izlediğimde çok şaşırdım izleyenlerin yorum yaparsa güzel olur. |
Bunu biliyorum , izlemiştim daha önce kaç kez. Yorum yapılacak bir şey yok aslında. Her şey ortada. Konu kılıçdaroğlu olunca , hiç üstüne gidilmedi. Aksine örtpas edilmeye çalışıldı ve unutuldu.
Aynı şey bizden birinin başına gelseydi , o zaman ne olurdu hepimiz biliyoruz. |
Alıntı:
|
zaten ne mal olduklarını kendileri itiraf ediyor.
başka söze gerek yok |
Spliler izlesin.
|
Vay babağn ananğn kemüğüneolaya bak, ilk defa izledim tv'ler hiç göstermedi.
|
Bir değil iki değil her halleri skandal.
Ak partiye olan düşmanlıkları bütün cevrelerin asit dengesini bozmuş . Demokrasinin işlemesine engel olmak için üç maymunları oynuyorlar. |
Bende sabah izledim ve paylaştım ama arkadaşlar lütfen biz sessiz kalmayalım bu duruma.Yayalım ve haberdar edelim elimizden geldiğince herkesi..
|
Ben 1 yıl oluyor izleyeli bir çok forumda paylaşmıştım .
|
Türkiye'deki azgın azınlığın temel anlayışı budur. Azgın azınlık, % 30'luk sol oyları birleştirip, % 70'lik sağ ve merkez oyları bölmek için elinden geleni yapmaktadır. 2011 Genel Seçiminde de aynı politikayı izleyeceklerdir. Bir yandan sol oyları CHP'de birleştirmek için ellerinden geleni yapacaklar, diğer yandan da sağ ve merkez oyların AK Parti'de birleşmesini engellemek için ellerinden geleni yapacaklardır.
|
Böyle bir haberi daha önce duydum gibi hatırlıyorum ... Bunların ağzı bozuk , ne denilebilirki başka ... Kendi seviyelerini nasılda belli ediyorlar... |
29 mart yerel seçimlerinden birkaç gün önceydi bu..
forumda paylaşmıştım galiba... Ama ben haberalın bu yaptığına şaşırmıyorum zira zaten pu.tluk huylarıdır beni şaşırtan ve dehşete düşüren şudur...bakın erbakan hocayla bir röportaj.. Alıntı:
|
Saadet Partisi ve bir kısım Saadet Partililer, laikçi ve batıcı zihniyet tarafından kullanılıyorlar. Laikçiler, AK Parti'yi karalayıp Saadet Partisi'ni destekleyerek oyları bölüp, CHP Zihniyetini iktidara getirip Müslüman Türk Milleti'ne zulüm yapmak istiyorlar. Laikçiler birleşsin, dindarlar ve ılımlılar bölünsün. Amaçları bu.
Laikçiler bazen bazı yerlerin yerel seçimlerinde bu amaçlarına ulaştılar. Bunun en tipik misali 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçimidir. 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçiminde CHP % 35,97 oy oranıyla 26.612 oy alarak seçimi kazandı. AK Parti o seçimde % 35,46 oy oranı ve 26.240 oy alarak seçimi çok az farkla sadece 372 oyla kaybetti. Saadet Partisi ise o seçimde % 13,72 oy oranı ile 10.152 oy almış ve dindarların oylarını bölmüştür. AK Parti o seçimde Saadet Partisi'nin sadece % 0,52'lik oyunu alabilmiş olsaydı, Trabzon'u 2004 - 2009 yılları arasında 5 sene boyunca CHP Zihniyetinin yönetmesine engel olabilecektik. Saadet Parti'li dindar kardeşlerimiz başımızda dindar bir yönetim olsun diyerek oylarını Saadet Partisi'ne vermişler; ama dindarların oylarını böldükleri için bu isteklerinin tam tersi olmuş ve laikçi zihniyet Trabzon Belediye Başkanlığı seçimini kazanmıştır. Saadet Partisi'ne verilen oylar CHP'ye gitmiş gibi olmuştur.:( |
Lütfen daha adaplı yorumlar yaparak, fikirlerimizi daha berrak ve kabuledilebilir biçimde dile getirelim yada yazıya dökelim... YAzdığınız yazı veya yorum kabul edilebilir değil...
(*NuSReT*) |
Bunların bu acizliğini gördükçe seviniyorum ve bi halt edemeyeceklerine inanıyorum ya siz?
|
Alıntı:
Ne dememi bekliyorsunuz? kanalb yetkililerinin niyetinin kötü olması saadetcileri bağlar mı? Saadet televizyona çıkar görüşlerini açık bu her parti için olağan bir şeydir. Burda kötü niyetli olan televizyon kuruluşunun yetkilileridir saadetçiler değil sayın rizzeli. Spliler izlesin diyerek laf sokuşturuyorsunuz ama bu nüansı gözden kaçırıyorsunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
[QUOTE=zilzal;766214]
Alıntı:
uff gerçekten muhteşem bir bombaymış...Tebrik ederim... |
Yönetim olaya el atsanız artık arkadaşlar hakaret etmeden konuşamıyorlar birbiriyle
|
Arkadaşlar hiddetlenmenize gerek yok panik yapmayın sol altta mesajı sikayet et butonu var orda tepkinizi dile getirebilirsiniz yönticiler o şekilde fark edebilirler.
|
Arkadaşlar o yoruma gereken yapılmıştır... Tamam belki biraz geç kalınmış olabilir ki yedi yirmi dört pc başında değiliz, gözümüzden kaçmış olabilir... Ama nedir bu hemen yönetime saldırma çabaları... Bir açık gördüğünüzde ceylanını bekleyen çita gibi olayın üzerine atlayarak hem forumu hemde Ak PArtiyi eleştirmek içinmi bulunuyorsunuz bu forumda...
Sözlerimin genel muhattabı zilzaldır ve Zilzal böyle olduğun sürece bu forumda olan misafirliğini istemeden sonlandırmak zorunda kalabiliriz... |
hadsizlik yapma zilzal ...
resimlerimizi avatara koyuyoruz mesajların sonuna eklemiyoruz... |
[QUOTE=zilzal;766214]
Alıntı:
|
SAYIN NUSRET:
Teşekkür ediyorum, bu edepsiz mesajı silmişsiniz. Muhabbetle. |
[QUOTE=zilzal;766251][QUOTE=rizzelli;766249]
Alıntı:
novekin hangi versiyonusun? |
Öfke gelir göz kızarır... Öfke gider yüz kızarır... Arkadaşlar bu sözler her iki tarafada yakışmıyor ... Lütfen öfkemizi kontrol edelim ... Yapılan bir hataya aynı şekilde cevap vermek mantıklı bir davranış değil... Aklıselim davranalım ... Varsa ortada bir sorun bunu öncelikle yetkililere bildirmek, gereği yapılmadığı takdirde tepkimizi vermek doğru olur inancındayım ... Aksi takdirde böyle hakaretlerin havada uçuştuğu bir ortam kaçınılmaz olur... Buda takdir edersinizki hoş bir durum değil ... Saygılarımla ...:saygılar: |
akobalı necmettin hocayı eleştirebilir/sin/iz fakat bu şekilde hakaret edemezsin sözlerine dikkat et...
Zilzal sende sözlerine dikkat et... |
Alıntı:
Sağduyulu bir yaklaşım görmek güzel.. Teşekkür ederim.. Katılıyorum dediklerinize.. |
Erbakan hocaya hakaret eden kişi UZAKLAŞTIRILMIŞ.
Aynı şekilde ZİLZAL arkadaş da UZAKLAŞTIRILMIŞ. ZİLZAL arkadaşın uzaklaştırılmasını adil bulmadığımı söylemek zorundayım. Çok ağır tahrik üzerine yazdığı bir kaç sert yazı vardı ve tamamen o hakaretli yazıyı yazan kişinin şahsına aitti. YÖNETİMDEN TALEBİMDİR: ZİLZAL arkadaşın cezasının kaldırılmasını talep ediyorum. |
Alıntı:
Bu sağduyulu yaklaşımı gören birini görmekte güzel ... :) Bende teşekür ederim ...:çiçek: |
Alıntı:
:gül: Teşekkürlerimle. |
Alıntı:
Bu sağduyuyu gören ikinci güzel insanada teşekürler ...:) Saygılar efendim ...:saygılar: |
Alıntı:
Yazdığı hakaret dolu ilk mesajı ben sildim. Bence hiçde masum değildi. Aynı akkobalının masum olmadığı gibi. Sadece tahrik var diye affedilecek hakaretler değildi. Bence adil olmuştur... Ayrıca domuz resmi koyarak diğer banlanan arkadaşa sen busun demek sureti ile ayrıca hakaretdede bulunmuştur... |
Alıntı:
ERBAKAN ŞARON diyen bir kişiye yazılmıştır onlar. Ben zilzalın yapıtğı tamamen normal, doğrudur demiyorum ama çok ağır tahrik var diyorum. Sayın nusret sizinle pek anlaşamayız biliyorsunuz ama yazıyı silme güzelliğiniz için size teşekkür etmiştim. Size bir soru sorayım: Burda birisi gelse ve: TAYYİP ŞARON'U İYİ TANIYIN diye yazı yazsa. Sayın zilzal veya ben veya bir başkası da bu kişiye bu başlıkta sayın zilzalın yaptıklarını yapsa bu yapanların hepsini uzaklaştırır mısınız? Yani TAYYİP ŞARON diyen kişiye layıkıyla cevap verenlerin hepsini uzaklaştırmak mı gerekir? Bu şekilde yeniden düşünün lüten. Ben zilzalın cezasının ağır olduğunu düşünüyorum. Ve sizlerden bu cezanın kaldırılmasını talep ediyorum. |
Alıntı:
Bence sizin yaptığınız doğru bir kıyas değil... Zilzal sadece Erbakana ŞAron diyen üyemize değil aynı zamanda forum yönetiminenezdindede Ak PArtiiyede sallamıştır ki bunu zaten sürekli yapıyordu. Ayrıca bu konudaki ilk mesajımdada uyardım Zilzalı. Geriye dönüp bakabilirisiniz... Neden doğru bir kıyas değile gelince belki şekil itibari ile forumda herşey eşit olmalıdır, her üye birdir ama sizde bunu çok iyi bilirsinizki ev sahibinin hatası daha kolay affedilir yada daha fazla tölerans görebilir. Ama yine söylüyorum zilzal sadece Erbakana hakaret eden kişiye değil onun nezdinde tüm foruma saldırmıştır... Bu konuda öyle birşey olmadı ve nihayetinde öyle veya böyle rakip bir partinin eski başkanına hakaret eden evsahibi banlanmak sureti ile forumdan uzaklaştırıldı ;) |
Alıntı:
talep ettiğiniz şeyin farkındamısınız... o adamın her mesajına sorgusuz okumadan sert cevap veririm bu böyle biline... |
Alıntı:
Arkadaşa "novekin hangi versiyonusun" gibi tahrik edici bir uslup kullanılıyordu zaten, yazdığı yazıya cevap verme yerine "sen novekin hangi versiyonusun" demek size yakışıyorsa buyrun devam edin. İyineyetten bahsetmişsin! Sen kendi yazılarını gerçekten İYİ NİYETLİ buluyor musun? Bazı kişilere karşı çok önyargılısın ve kesinlikle iyi niyetli yazmıyorsun, aşağılıyorsun, dalga geçiyorsun vs.vs. (bana karşı değil bunu dersem haksızlık yaparım, Allah var bana karşı böyle bir şey görmedim, ama mesela noveke karşı zilzala karşı sürekli tahrik edici, incitici bir uslup kullanıyorsun be akıncı) Ben kendi görüşümü yazdım. katılınır veya katılınmaz. ben sayın zilzalın uzaklaştırma cezasının ağır olduğunu düşünüyorum. Alıntı:
Sayın nusret: Bu düşünceyi yazdığınıza hakkaten inanamıyorum. Ülkemizde inanan insanlara uygulanan zenci türkler-beyaz türkler ayrımını sizin burda bu şekilde uyguluyor olmanız hakkaten ilginç! Hizmetçi kırarsa kötü, evin hanımı kırarsa kaza! Siz bunu savunuyorsunuz. Forumlarda ev sahibi konumunu da ilk kez duyuyorum. Bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor demek ki, çünkü biz ev sahibi değilizdir kesin!!! Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun:) |
novekle ortak yanı
saçmalamak slogandan başka birşey bilmemek iftira atmak. başka bir işe yarıyor muydu? bir ürün farklı fabrikalarda benzeri imal edilebiliyor. bu çürük düşüncelerin farklı versiyonlarına cevap verince tahrik ediyoruz, pes ! |
Alıntı:
bu çok önemli detayı unutmayan paylaşan arkadaşları tebrik ederim. gazete küpürü olarak bende var ama ben unutmuştum bu ortaya çıkan skandalı.. Başbakanımız bu din - millet alerjisti azınlığın zehirlerine sağlam cevaplar verecektir. Vakit gazetesi o sıralar dandi kemal'le ilgili hergün bir bomba haber patlatıyordu :) en aklımda kalanı akrabalarını kadrolaştırması, küçük torunlarını sigortalı yapması. Başbakanımız umarım bizim gibi unutmaz bu skandalları ve sert cevap verir bu kökü bozuklara |
All times are GMT +3. The time now is 08:09. |