![]() |
Münazara ligi yorumlarınız...
Çok faydalı olacağına inandığımız bir proje arkadaşlar. Sizlerin talepleri doğrultusunda uygulama aşamasına geçeceğiz. Şuan Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu düşünen ve sorgulayan beyinler. Bizde sorgulayalım arkadaşlar…
Şimdilik kısa bir bilgi verelim… MÜNAZARA LİGİ: Münazara, bir konuda karşıt görüşleri savunan takımların fikirlerini çarpıştırdıkları bir tartışma platformudur. Bir münazara maçının konusu, iki taraflı tartışılabilecek her şey olabilir; ancak ağırlıklı olarak güncel sosyal ve siyasi meseleler tartışılır. Münazara'nın Amacı: Münazaranın öncelikli amacının, katılımcılara güncel konuları çok boyutlu, zengin bir çerçevede değerlendirebilme yeteneğini kazandırıp tartışma kültürünü arttırmak olduğu söylenebilir. Bunun yanısıra münazaracıların seri düşünüp, fikirlerini etkileyici şekilde topluluk önünde ifade etme yeteneklerinini geliştirmeleri de hedeflenir. Münazara Ligi Katılım… Takımlar iki üyeden oluşacaktır… Takımını kuran üyeler lütfen belirtsinler… Kurallar zaman içinde açıklanacaktır… Fikirlerinizi bekliyoruz… Saygılarımla… |
MÜNAZARA LİGİ...
Güzel Fikir.Yardımcı olurum her türlü.Hayırlı Olsun diyelim :)
|
MÜNAZARA LİGİ...
her zaman destek vermek isterim
|
MÜNAZARA LİGİ...
guzel fikir yardimci olmak
mumkunse de katilmak isterim |
MÜNAZARA LİGİ...
çok güzel olur düşünenin beynine sağlık
|
MÜNAZARA LİGİ...
tesekkurler arkadaslar...ısteyen herkes tabıkı katılabılır...henuz jurı olusturmadık gereklı yerlerle konusup sıze donecegız...katılım guzel olacaga benzıyor..sımdıden ekıp olusturmaya baslayın o halde ;)
|
MÜNAZARA LİGİ...
evet kurun böyle bir klup tartışalım hatta her gruba savunması için bir konu verelim biri muahlif birisi savunan olsun daha da ateşli olur tartışmalar
|
MÜNAZARA LİGİ...
Alıntı:
|
MÜNAZARA LİGİ...
Evet arkadaşlar bu konuda ki düşünceleriniz neler.. Bence çok olumlu.. Hem heyecanlı olacaktır hemde biz üyelere bir şeyler kazandıracaktır...
Biraz bu konuyu tartışalım... ;) ;) ;) :) :) |
MÜNAZARA LİGİ...
parabol kardesim helal olsun cok güzel bu münanzara fikri bende varım tabiki ama sen juridemisin? yani senle ben cok iyi cift oluruz biliyorsun demi bunu??kardesim
|
MÜNAZARA LİGİ...
Alıntı:
|
MÜNAZARA LİGİ...
bunun için güzel bir bölüm açabiliriz :)
tartışma bölümüne alt bölüm olarak "Münazara" bölümü açabiliriz. bu bölümün yetkiliside parabol olsun olur mu? |
MÜNAZARA LİGİ...
güzel bir calisma kardes..elimizden geldigi kadar desteklmeye calisiriz..
yarismada bana bir tane ortak lazim, beni bu yarismada cekebilecek arkadaslara duyrulur 8) |
MÜNAZARA LİGİ...
TABİKİDE PARABOL OLSUN OLSUN OLSUN............ HERKES FİKRİNİ YAZSIN.....
|
MÜNAZARA LİGİ...
bana bir ortak lazım arkadaslar parabol olsa muhtesem ikili olurduk ama kardeşim görevliymiş napayayım
|
MÜNAZARA LİGİ...
Alıntı:
Mavera hocam gel ortak olak . :) |
MÜNAZARA LİGİ...
Çok anlamlı bir fikir muhakkak katılmak müdahil olmak isterim
|
MÜNAZARA LİGİ...
Alıntı:
|
MÜNAZARA LİGİ...
Beğendim bende fikri güzel gerçekten
|
MÜNAZARA LİGİ...
çok hoş fikir düşünen arkadaşlara helal olsun :) çok güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum
|
MÜNAZARA LİGİ...
Evet arkadaşlar biraz daha seri olalım. ;)
|
Münazara ligi yorumlarınız...
iki takimada basarilar dilerim...
|
1. Hafta Maçı..A TAKIMI( ak_saliha-ak_mavish) -- FİKİR AKIMI (AKzeinebu - Aga
yaa biz girmeyelim desek ;D
|
basarilar arkadaslar
|
çok heyecanlandım şimdi ;D
|
1. Hafta Maçı.. B TAK.( Selahattin_Ay-TÜRK EVLADI)---CAN YOL.(EpiVaTes- Bayonet)
basarilar bize de ;)
|
1. Hafta Maçı.. B TAK.( Selahattin_Ay-TÜRK EVLADI)---CAN YOL.(EpiVaTes- Bayonet)
başarılar...
|
heheh başarılar rakibelerim ;D konuyu beyenmedim ben girmeyelim diyorum şahsen ;D ::)
|
başarılar
|
bismillah akzeinebu
dakka bir gol bir yapma mavera kalpten gidecek loneliness i bosver :) (bana vampir diyor >:() |
ben çok beğendim güzel olacak ;) başarılar :)
|
tesekkurler ;) ne centilwoman yarismacilar varmis yavv :D
|
Alıntı:
|
hepinize başarılar...
bakalım kim çürük yumurta..... ;D ;D |
tam bizim konumuzdu.. nerdesin samettt.. arkadaşlar başarılar diliyorum
|
bu arada nurullah bey yarın kongremiz var gece ancak dönceğim ve partnerim 8 buçukta dönüyor işten napıcaz ???
|
hadi bakalım yarın başlıyoruz karşı tarafa başarılar dilerim....
|
bir kac saat tölerans taninabilir..arkadaslar konular tamamen kura üsulu belirlenmistir..en azindan empati yapip konu hakkinda fikirlerimizi beyan edebiliriz..
ilerleyen tarihlerde daha heyacanli konular geliyor ;) |
Alıntı:
|
Mevla zihin açıklığı versin muhteremler.
VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 18:48. |