![]() |
Milli gazetenin kongre sonrası manşeti....
|
hocam malumunuz milli gazete baskiya erken gittigi icin gec saatlerdeki haberleri yayinlayamiyor..
bence onlarin kenarda hazir mansetleri vardi ve bu tür kongre, katilim, törenlerden sonra piyasaya cikariyorlar o yüzden mansette hazir konseptlerden biridir.. yada milli gazetedekiler benden daha iyimser :) |
Alıntı:
dün dediğiniz gibi olbalir diye bugünkü menşeti aldım:) |
o zaman hala daha soktalar.. birileri sunlara fenerin sampiyon olmadigini pardon kongrenin coskulu degil kavgali gectigini söylesin :)
|
sahi saadetli ve milli görüşçü kardeşlerimiz bu konuda ne söylerler acaba?
|
BUnları anlamak mümkün değil....
Vakit gazetsinide düşman bellemişler bu kongre olayından sonra iyicene... bizim hergele yazmış, vakiti buruşturup çpe attım demiş.. BUnlarda ona uyuyorlarmış... |
Alıntı:
AKP ve Siyonist işbirliği yüzünden oldu diyorlardı.... |
1200 delegeden 300 kadarı oy kullanıyor delegenin oyuna ipotek konuluyor
Adamlar kürsüyü işgal edip delegeye gözdağı veriyor Büyük yürüyüş başlıyor ne yürüyüş ama :) |
adamlarin basina tas düsse bizden bilecekler :).. ama onlara sunu söyleyecegim daha adam gibi kongre yapamayanlar, ülkeyi nasil adam edecek :)
|
Alıntı:
öyle deme hocam yürüyüs dediyseler kaplumbaga yürüyüsü :) |
Alıntı:
|
Amerikan oyunu caaaanımmm
Numan Kurtulmuşu amerikalılar kesin milli görüşün içine casus olaraktan soktular oda fesat çıkardı deme |
|
Alıntı:
ona fırsat kalmadı(: |
Alıntı:
|
Manşeti boşverin bir yerli diziden farklı gelmiyor bana AMA SÜRMANŞET TAM 10 NUMARA OLMUŞ
|
Manşet ilginç olmuş.. Ama Numan bey adına sevindim yeşil listeye bende karşıydım tamda istediğim gibi oldu durum.. Ben babadan oğlu siyasete karşıyım bu durum partimde yaşansa tepkim aynı olur.. Keşke saadetli kardeşlerimizde aynı tepkiyi Erbakan hocaya gösterselerdi. Güzel bir olaya imza attı Numan bey hayırlı olsun kendisi için..
|
All times are GMT +3. The time now is 07:33. |