![]() |
Sizce Vakit gazetesinin yarIn Türkiye'yi sallayacak haberi hangi konuyla alakalı ?
Soru gayet açık,sizce hangisi ?
Vakit kısa,yarın sabah bitiyor anket :) Tahmini doğru bilen herkese 300 beğeni hediye :güzel: |
handi anket nerede :)
|
Vakit Gazetesi'nin yarınki haberi tahminimce Etro Kemal'le ilgili bir haber olabilir.
|
anket mi :)
|
Alıntı:
|
Bir günlük gazete editörlüğü yapmak :) mı acaba..
|
Başlık çok dikkat çekti anket açılmadan yazmışız ;1
Hadi bakalım güzel içerikli bir anket |
ankete diger sikkini ekleyebilirsin kardesim..
|
artik tahmin mi dersiniz, temennimi dersiniz icimden chp ve kilicdaroglu geciyor :) ama tsk ve pkk da olabilir..
|
Bir yorum yazamadım :(
Nedir eksik olan ankette ? :S Mavi renkli yöneticiler puan işini haletsin lütfen ;D |
Bu gün siteye girmemiştim şimdi girince gördüm...iyi reklam yaptıklarına göre pomba haber kopacak desenize...vakit gazetesini bu yüzden seviyorum...
Büyük olayda büyük düşünmek lazım biraz müsade düşünelim:) |
Şahsi fikrimPKK ve TSK münasebeti olabilir.
|
Anket Galevera hocamızın katkısıyla açılmıştır bilginize :p
Madem bu kadar önem ve yarına bıraktılar üzerinde düşünüyem bakalım. |
dandiyle alakalı bence...
|
Alıntı:
|
bu kadar reklam yaptiklarina göre bomba haber olsa gerek birde sp deki olaylarla alakaliysa ondan sonra basimdan bir kazan kaynar su dökülür :)..
gerci türkiyeyi sarsacak diyor sp deki olaylar en fazla kendilerini sarsar :) |
Alıntı:
Emeği geçen Hüdaverdi ve galevera abimize teşekkürler |
ben sabah kullanacağım...(:
|
300 güzel :güzel:
|
Alıntı:
|
Kılıçdaroğlu ve chp yle alakalı dedim ben de.
Konusu masonlukla ilgili olabilir ? Bİraz uç oldu sanırım ama aklıma gelmiyor da değil ;D |
alooo millet gidin baska bir secenek secin 300 begeni var topu topu herkes ayni secenegi seciyor adam basi 5 - 5 mi paylasacagiz :)
|
Alıntı:
zorla kullandırtacaksın yani(: kullanıyorum o zaman.. Kesinlikle TSK ve PKK ile ilgilidir... |
Alıntı:
|
pkk & tsk kardeşliğiyle ilgili olacağını sanmıyorum. çünkü böyle bir haber olsaydı bomba başlığıyla verilmezdi. daha önce tsk & pkk kardeşliğine çok defa şahit olduk.
CHP ve Kılıçdaroğluyla ilgili bir haber olacağını düşünüyorum. |
Vakit'in ne yayınlayacağını kestirebiliyoruz ama şu daha kesinki, GENELKURMAY, MALUM MEDYA, MUHALEFET 3 MAYMUNU OYNAYACAK YARIN GENE
|
ya bi müddettir haberlere girmemiştim, şimdi bu konu başlığını görünce tıkladım habervaktime müthiş bir reklam var...
hakkaten çok merak ettim. Gene kimi istifa ettirecekler acaba:) |
o degilde bizim begenilere cok ortak cikti.. duyumu aldim beyler kilicdaroglu benim bir emmioglu var onunda dayioglu nun amcasi vakitte hademe olarak calisiyor, haber saglam yani ;)
|
Yarın sabah yedibuçukda işim icabı uğrayacağım ilk gazete bayiinde elime vakiti alıyorum...
|
Alıntı:
;D;D dayımın oğlunun amcası benim zaten dayım olur ;D;D kaçmazzzz benden :w: |
Alıntı:
öz degil üvey la :) |
Alıntı:
tavşanın suyunun suyu yani:) |
Alıntı:
|
ya bu kılıçdaroğlunun almanyada afedersiniz geneleve gitme olayı mı vardı bi şey vardı, yanlış hatırlamıyorum değil im?
doğru ise onunla ilgili bi kaset felan mı buldular yoksa???? |
Alıntı:
yok artik vakitin elide o kadar uzun degildir :) abi o olay söyleydi pkk li bir uyusturucu kacagiyla bulusmus almanyada.. |
vakitin yarınki gazetesinin manşeti ne zaman düşer internete ?
|
Alıntı:
|
Tek başıma yargının kokuşmuşluğu dedim...başka oy yok :) Yarınki bomba bir patlasın yargı ile ilgiliyse beğenileri kendime severek vereceğim :hihi2: |
Alıntı:
kocayıp da bunadım mı yoksa ben yahu:) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:46. |