![]() |
Tesekkürler Muhammet :) Fakat gitmis kadar olduk diyemicem, insan ablasini davet etmez mi? :)
|
Alıntı:
Buyur abla gel birlikte gidelim ama şimdi gelme seneye yaz mevsiminde gel ..:) Ben Teşekkür ederim diyemeyeceğim Çünkü fotoğraflar nasıl belirtmemişsin.:) |
Çok içten ve güzel. Emeğine sağlık.
|
ellerine sağlık kardeşim güzel kareler:saygılar:
kaplumbağa ve kendiyi çok sevdim:güzel: kardeşin için çantana koyup getirseydin ya,olmaz mıydı;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Seneye unuturum ben, malum yas ilerliyor :) Bir zahmet tekrar hatirlatirsin :) |
Alıntı:
Alıntı:
Ya sanki davet etsem geleceksin...:) Ama 7/24 herkes davetlimdir...:) Başımızın üstünde yeriniz var...:gül: |
Çok çok hoş kareler ablacım emeklerine sağlık :) +
|
oooo güzel kareler, kutlarım vuslat. Teşekkürlerimle.
|
Vayy bra köyüne gurban hewal :hihi2: Spas ...
Bu konuya yorum yapan herkes benden beğeni kazandı :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Görmeyeli bayağı değişmiş. Ben gittiğimde ağaçtan eser yoktu.:gül:
Bu arada bu kaplumbağa, tepeden aşağı yuvarladıklarıma benziyor. ;ı: |
iyi hoş güzelde objektiflere hiç sen takılmamışsın:)senide göreydik muhammedim:)
|
Kedicik güzelmiş...
|
Alıntı:
Alıntı:
Yunus gülüm ulu orta yaptığımız hayvan sevgisine aykırı hareketleri forumda ifşa etme şimdi hayvan sever falan çıkar aman uğraşamayız...:hihi2::hihi2: Alıntı:
|
Alıntı:
Ya o kadar yılan aradım bulamadım.Dedim bir kaç tane yılan fotosu çekeyim ama nasip olmadı. |
Kaptım güneşi ;D
|
Alıntı:
Hadi izin verdim gitti |
Alıntı:
Hepimizin ;1 |
Alıntı:
O köy bizim köyümüzdür... Gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüzdür...;ı:;ı:;ı:;ı: |
Alıntı:
Saptırmayalım arkadaşım.. :saygılar: |
Alabilir miyim ;D
Harbi nasıl çektin onu öyle ? Çevre karanlık ama güneş ne güzel çıkmış çok hoşuma gitti makineden mi ayarladın yoksa doğal görüntü mü ? Çok güzel. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ya Hem akşam oluyordu hemde yağmur yağmıştı ondan ötürü böyle bir görüntü alabildim yoksa diğer günlerde tüm çektiğim karelerin hepsi bozuk. Oynama falan yok her şey doğal dediğim gibi ortamdan ötürü öyle bir fotoğraf çekebildim.Aslında iyi bir fotoğraf makinesi ile her daim öyle bir kare alabilirsin makineden makineye değişiyor.Elimde güzel bir makine olsaydı kelebekleri falan yakalayacaktım ama olmadı...:) Sıradan dijital fotoğraf makinesi ile anca bu kadar oldu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Özellikle cocuklarin resimlerini cok begendim. Emeginize saglik kardesim cok güzel kareler gercekten. ;1
Bende tatilden bir kac resim eklemeyi düsünüyordum ama bir türlü firsat bulamiyorum : ) |
Tek kelimeyle harikalar..Güzel kareler yakalamışsın emeğine sağlık :)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:36. |