![]() |
12 Eylül 2010 Referandumunun Sonucunu Tahmin Yarışması
12 Eylül 2010 Referandumunun Sonucunu Tahmin Yarışması yarışma anketimiz başlamıştır. AK Parti Forum Yönetiminden onay gelirse, 12 Eylül 2010 Referandumunun sonucunu doğru tahmin eden üye veya üyelerimize 1.000 Beğeni ödül olarak verilecektir. Bu yarışmamıza katılmak istiyorsanız Evet seçeneğini seçip oyunuzu kullanıp, mesajınızda da 12 Eylül 2010 Referandumunun yüzde kaç oranında Evet veya Hayırla sonuçlanacağı tahmininde bulunabilirsiniz. AK Parti Forum Yönetiminden onay gelirse, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıklayacağı resmî sonuçtan sonra, yarışmayı kazanmış olan üye veya üyelerimize ödülleri olan 1.000 Beğeni verilecektir.
Buçuklar tama tamamlanır. 12 Eylül 2010 Referandumu mesela; % 64,49 Evetle sonuçlanırsa % 64 Evet tahmininde bulunmuş olan üye veya üyelerimiz, % 64,50 Evetle sonuçlanırsa % 65 Evet tahmininde bulunmuş olan üye veya üyelerimiz yarışmamızı kazanmış olacaklardır. Yarışmamız 11 Eylül 2010 tarihi saat 23:59:59'a kadar açıktır. 11 Eylül 2010 tarihi saat 23:59:59'a kadar yarışmamıza katılıp tahmininizi yazabilirsiniz. 12 Eylül 2010 Referandumunun Sonucunu Tahmin Yarışması yarışmamıza katılacak olan arkadaşlara başarılar dilerim. Not 1: Her üyenin sadece bir rakam tahmin etme hakkı vardır. Not 2: AK Parti Forum Yönetimi, 12 Eylül 2010 Referandumunun Sonucunu Tahmin Yarışmasında hiçbir üyenin sonucu doğru olarak tahmin edememesi ihtimalini göz önüne alarak, sonuca en yakın - + 1 veya - + 2 tahminde bulunmuş olan üye veya üyelere 1.000 Beğeni veya 500 Beğeni gibi ödüller vermeyi kararlaştırabilir. Yarışmamız hakkındaki olası duyurulardan, bu mesajdaki değişiklikleri takip ederek haberdar olabilirsiniz. |
Yarışmamızdaki ilk tahmini yapayım:
12 Eylül 2010 Referandumunun % 70 Evet oyuyla sonuçlanacağı tahmininde bulunuyorum. |
Çeşitli istatistiki analizlerden sonra tahminimi belirtmeyi düşünüyorum: D
(Şimdi çok alakasız bir tahminde yapabilirim ama olsun: ) ) |
referandum %67 evet oyuyla sonuçlanacaktır. İnşallah
|
Alıntı:
Alıntı:
Tahmininiz hayırlı olsun Mehmetakif24. |
ya bunu da ilk kez görüyorum, yarışmaya katılıyorum, katılmıyorum diye anket:)
|
Alıntı:
Bak misal senin gibi beğeni için gelmeyebilecek olanları göz önünde bulunduruyor olsa gerek..: ) |
%53 evet oyu çıkacağını düşünüyorum..
gönül ister ki %70 ler 80 ler yazalım ama bu çok düşük ihtimal son zamanlarda muhalefetin şiddetli politikaları halkımızın kafasını karıştırdı ayrıca en güvenli araştırma şirketleri evet ile hayır oylarını kafa kafaya gösteriyor hayırlısı ben %53 ile %55 bandında olacağını düşünüyorum |
Kontör isteriz Kontör isteriz :w:
|
Alıntı:
|
%60-70 baremi arasında olacağını tahmin ediyorum...
|
Emin değilim şıkkı nerde?
|
Alıntı:
Evet diyerek yarışmaya katılabilir ve tahmininiz olan rakamı mesajınızda yazabilirsiniz.http://img816.imageshack.us/img816/9...yansmiley1.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bence bu başlıkta tahminler olmaz ayrı bi başlık açılmalı net olarak tahminler yazılmalı..
O başlığıda ben açmalıyım uğurlu gelir :hihi2: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
AK Parti Forum Yönetimi isterse yarışma ödülü olarak cep telefonu kartı da verebilir. Alıntı:
Alıntı:
Net tahminlerinizi bu konuda yazabilirsiniz. Yarışma başladı. |
Kontör yoksa ben de yokum :V
%62li tahminimi söylemeyeceğim işte çatlayın merak edin :w: |
Alıntı:
Ocağına incir ağacı dikmiş haberi yok... |
Cihannur böyle yarışma olmaz bir kere.:V Önce Yalçın abiyle anlaşılır sonra resmi bir başlık açılır. Hayır yani yarışmalar benden soruluyor. :karizmatik: :ayutandım:
|
%54 diyorum inşAllah tuttururum hediye olarak bende kontör kabul ederim yani :hihi2:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cep telefonu kartı bekleyenlerin sayısı artıyor. |
Yüzde 65'le geçecektir...
|
Alıntı:
|
ben de %54 diyorum
|
%60 ile evet diyorum..
inş daha üstünde çıkar ... |
Tahmin süresi ne zamana kadar? Tahminler ne zamana kadar değiştirilebilir? Bunların belirtilmesi şart :utangaç: :hihi2:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ben kararsızım.. O şık neden yok?
|
http://www.habervaktim.com/resim/resim134264_2.jpg
ben tahmin etmiyorum, EVET diyorum:) Referanduma EVET, Kontorsöz yarışmalara HAYIR. (banlanmazsam iyi:)) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Yahu böyle karışık anket mi olur :)
Arkadaşlar ankette katılmak istermisiniz seçeneği konmuş kimin ankete oy verdiği belli değil...cevaplar ve ankete kaltılmak isteyenler aynı başlıkta yazıyor :karasız: Cihan arkadaşımız ankete katılacak arkadaşların kaç kişi olduğunu belirlemek adına bu anket açtı...böyle çok karışık olmuş...sonra ayıkla pirincin taşını :) Bu anketin dışında bir konu açın orda yorum yapmadan katılmak isteyen arkadaşlar sadece % oranlarını yazsınlar...onun dışında yorum yazılmasın...yorum yazmak isteyen bu başlıkta yazsın... Benim bildiğim böyle konularda öneri gelir konuyu yönetim düzenler :utangaç: Madem konuya giriş yapmışsınız sonuçları ayrı bir başlık altında toplayalım Cihan kardeşim.. |
Alıntı:
Tamamdır Gönülden kardeşim. |
Alıntı:
cep telefonu kartı ne demek? bi oyun var gibi geldi bana:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, bu konu 12 Eylül 2010 Referandumu hakkında muhabbet edilmesi konusuna dönüşmüştür. Referandumun sonucunu tahmin etme yarışması aşağıdaki linkteki konuda yapılmaktadır. Referandumun sonucuyla ilgili olarak bu konuda tahminlerini yazmış olan arkadaşlar, tahminleri lütfen aşağıdaki linkteki konuda tekrar yazsınlar.
http://www.akpartiforum.com/referand...557#post777557 |
1. tahmin hakkım: % 56
2. tahmin hakkım: % 68 savulun adiler! tırsın alçaklar! üç buçuk atın korkaklar! iyilerin dostu, kötülerin ve de şerrefsizlerin düşmanı, emekli, dul ve yetimin bacanağı YESMAN geliyor ;D Güzel pankart olur haa... gazmandan alıntı. |
Alıntı:
Ama orjinal olsa kullanılabilirdi belki: D Çok güldüm: D |
All times are GMT +3. The time now is 10:18. |