![]() |
Ağustos Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Ağustos Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir |
En Aktif Üye: Ümit AK, Minik kelebek, Ertuğrul Özgül, Cihannur,Rizzeli
En Yardımsever Üye: Ak kelebek, Yalçın Karaca, Gönülden En Ciddi Üye: Abdullah Kaç En Çok Rastladığınız Üye: Ezel, Furkanca Bakış, Delilin Nur, CihanNur, Hakan Özkan, Ottoman, Ukba En Fanatik Üye: Hipermuhafazakar,Ertuğrul Özgül, Furkanca Bakış En Tatlı Başbelası üye: Duyguseli,Ak kelebek En Geveze Üye: Ben desem En Karizmatik Üye: Adem Etyemez En Kibar Üye: Gönülden, Yalçın Karaca, En Komik Üye: Feyza (nerelerdesin :ağla:) En Daimi Üye: Noktaların Efendisi, M-u-r-a-t, Hıfz-ı Lisan, NÛN, Nusret, Hüdaverdi, Ay yıldız, Mavera En Paylaşımcı Üye: Ümit Ak, Minik Kelebek, Ertuğrul Özgül,Ukba,HaArp En Sevimli Üye: Almi* En Sinirli Üye: Bende kalsında sinirlendirmiyeyim;ı: En Heyecanlı üye: Yeni üyeler En Sabırlı Üye: Gönülden En Sakin Üye: Gönülden, Kara Eşref, Ahmet Yasin En iyi İmza: Hatice En iyi Kullanıcı Adı: Ruh-i Zar En Efendi Üye: Kara Eşref En Muhalefet üye: Novek En Bilimsel üye: :hmm En Tekrarcı üye: Foruma uygun hareket etmeyip gönderilmelerine rağmen geri gelenler En Milliyetçi üye: Hepimiz En Özgürlükçü üye: Tüm üyeler En Aykırı üye: :karasız: En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın karaca,Hakan Özkan En Kendine güvenen Üye: Duyguseli, Ak kelebek En Anlaşılamaz üye: :olmaz: En Anlaşılır üye: Yalçın karaca, Adem Etyemez, Gönülden, Ay Işığı En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit ak En özlemekten bıkmadığım üye: Dilek, Neşe, Çilik, Ümmü seleme, Feride, Feyza, Çartman, Sertkaya, Dj mau, Hasretim 38, Unuttuklarım varsa affola hepiniz gönlümün enlerisiniz :gül: |
En Aktif Üye: ....... Gönülden, Yalçın Karaca, Ertuğrul Özgül, NuN, Ukba, Tarihsever, Akıncı34, Hatice, Minikkelebek, Adem Etyemez, sudaduran, Ak Kelebek, Siyah Gül 07,
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca Gönülden Tarihsever, Ertuğrul Özgül En Ciddi Üye: ....... Noktaların Efendisi, ukba, En Çok Rastladığınız Üye: ....... Gönülden Minikkelebek Yalçın Karaca NuN Ertuğrul Özgül Ukba, Adem Etyemez, sudaduran, Ak Kelebek, En Fanatik Üye: ....... Ertuğrul Özgül En Tatlı Başbelası üye: ....... Feride En Geveze Üye: ....... Noktaların Efendisi |
Alıntı:
Allah razı olsun...:gül: |
Sevgili Ayşe ve BlueMoon kardeşim enlerinizde yer verdiğiniz için sonsuz minnet olsun teşekkürler :çiçek:
|
Alıntı:
Allah razı olsun...:gül: |
Alıntı:
|
Dostum siyahgül07 ve blue moon enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler :) +
|
Enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim :)
|
Alıntı:
|
Enlerinde yer verenlere teşekkürler...
Ama sormak istediğim bir durum var... Alıntı:
Zira bizde geri geldik...;) |
En Karizmatik Üye: Adem Etyemez
En Anlaşılır üye: Yalçın karaca, Adem Etyemez, Gönülden, Ay Işığı teşekkürler muhterem.. |
Siyah gül kardeşim enlerinde yer verdiğin için teşekkürler...
|
En Aktif Üye: Nun, Ertuğrul Özgül, Noktaların Efendisi, Akıncı_34, Mavera En Ciddi Üye: Abdullah Kaç En Çok Rastladığınız Üye: aLmi, Benhur En Geveze Üye: Hatice, Cnntülfirdevs (: En Fanatik Üye: Cihannur En Tatlı Başbelası üye: Nun ve Ak- Kelebek(: En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca En Daimi Üye: Nusret, Neşe, Noktaların efendisi, Hıfzi lisan... En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül En Sabırlı Üye: Genelde Yöneticiler.... En Sakin Üye: Harp En iyi İmza: Buz-uL En Efendi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca, Bluemoon, Harp En Muhalefet üye: Gonulden En Özgürlükçü üye: Unnamed, Nusret, Fırat, Akıncı_34, El Emin En Aykırı üye: şutlandı çoğu.... En iyi Yorum yapan Üye: Buz-ul, Ahmet yasin, Ak Kelebek, Noktaların efendisi, Fırat, BenHur..... En Kendine güvenen Üye: Furkanca Bakış |
En muhalefet üye :)
Eyvallah Ebubekir kardeşim muhalefette olsak enlerinizde yer almak güzel :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Hüdaverdi
En Yardımsever Üye:Bütün üyeler En Ciddi Üye: El Emin En Çok Rastladığınız Üye: Furkanca Bakış En Fanatik Üye: Cihannur En Karizmatik Üye: Yalçın KARACA, Gönülden, En Kibar Üye: Ukbâ En Daimi Üye: Hüdaverdi, akgurbetci En Paylaşımcı Üye:Noktaların Efendisi,Ertuğrul ÖZGÜL En Sinirli Üye: Mavera En Heyecanlı üye: Cihannur En iyi İmza: Furkanca Bakış ‘Ben sizin hilelerinizle oyunlarınızla baş edemedim, bu bana dert oldu Ben de size boyun eğmedim, bu da size dert olsun...’ Seyyit Rıza En Muhalefet üye: Novek(ti) En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın KARACA En Kendine güvenen Üye: AKıncı 34 Delilin NuR nrsbh En Yeteneğini yansıtan üye: AKıncı 34 Noktaların Efendisi |
Ebubekir abi ve mehmetakif teşekkür ederim..:)
|
Enlerinde bizede yer veren arkadaşlar ( siyahgül ve mehmetakif ) teşekür ederim ... Onur duydum ...:saygılar: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim muhterem sağol :saygılar::gül::çiçek: |
|
Ebu bekir sağolasında sana hiç gevezelik ettiğimi hatırlamıyorum :)
|
En Aktif Üye: : El Emin , cihannur, Hakan Özkan, Redyellow, Ertuğrul Özgül
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca, Ottoman, Akıncı34, Ak kelebek En Ciddi Üye: Mehmetakif24, Abdullah Kaç, Karaeşref, Fırat En Çok Rastladığınız Üye: Unnamed, Noktaların efendisi, mavera, Ertuğrul özgül, El Emin, Redyellow En Fanatik Üye: Hipermuhazafakar, Furkanca Bakış, Hüdaverdi, Tatlı baş belası üye: El Emin , Cnntülfirdevs, Almi , Ak kelebek En Geveze Üye: Furkanca Bakış En Karizmatik Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan, Fırat, Ümit AK En Kibar Üye: Yalçın Karaca, Hakan Özkan, Gönülden , En Komik Üye: Hüdaverdi, El Emin, M-U-R-A-T, mavera En Daimi Üye: Abdullah Kaç, Yalçın Karaca, Unnamed, Noktaların Efendisi En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül, Ümit Ak En Sevimli Üye: El Emin agugugu , Nun, Hatice, Delilinur En Sinirli Üye: Hipermuhafazakar, CcC Hüdaverdi reyiz CcC, M-u-r-a-t ( birden parlıyor) En Heyecanlı üye: BurakReis, Hatice, En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca, Furkanca Bakış (bu aralar sabır timsaliyim ;D) , Nun , En Sakin Üye: Seyyah, Ahmet Yasin, Haarp, En iyi İmza: Siyahgül07 En iyi Kullanıcı Adı: Milli mücahide , Hıfzı Lisan, Noktaların Efendisi En Efendi Üye: Bluemoon , Neşe, Gönülden, En Muhalefet üye: Novek, Türkistan, TYH, En Bilimsel üye: Haarp, Hakan Özkan En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: Türkistan, Hüdaverdi, Mavera, En Özgürlükçü üye: Asi isyankar, Furkanca Bakış , Yalçın Karaca En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Bedevi, Minikkelebek, ReyAkbay En Kendine güvenen Üye: Nun , Akıncı34, Furkanca Bakış, Ruhizar, Benhur En Anlaşılamaz üye: Novek, Ak Koza ( dilini çözemedim muhterem :hmm) En Anlaşılır üye: Nusret En Yeteneğini yansıtan üye: Seyyah Unuttuklarım varsa affola lo ;D |
Hırbo bram sağolasın ..:D
|
Gracias Küçük Toprağımmm...=)
|
Furkan bra, beni hem komik hem de sinirli yapmışsın be kardeş, nasıl oluyor bu iş, numune miyim ben ;D
neyseee, sağolasın yine de.. |
Sağolasın Furkan en'lerinde yer verdiğin için :)
|
Sağolasın Furkan
|
Alıntı:
|
En tatlı baş belası derken ? :D
Bunu bir ara açıklarsan mutlu olurum kardeşim.. ((: |
Furkancım teşekkürler... |
Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim Furkan :gül:
|
Alıntı:
|
Ebubekir kardeşlik ve Furkan can ikinizede teşekkür ederim enlerinizde yer verdiğiniz..
|
Sağolasınız furkan kardeşim ... Sonradan eklenmiş olsakta enlerine :) ,önemli olan sonuç diyorum ve çokkk çokk teşekür ediyorum kardeşim ...:) |
Sohbet etmek yasak arkadaşlar!
Varsa listeniz yazın, yoksa yazıldığınız liste için teşekkür mesajınızı yazın, o da yoksa sayfaya bakıp çıkın ya da yorumsuz sükûnet içinde kalın! :) |
Bu bir uyarıdır teşekkür ederiz.. :) Mesaj alınmıştır nun. Hem iki ay sonra benden garantili kurtuluyorsun netsiz bir hayata başlıyorum. Artık silmek için çok ararsın..
|
All times are GMT +3. The time now is 17:36. |