![]() |
Elveda Devler Ligi Fb 0 Young 1
Alıntı:
Hiç ummadığım bir sonuç, fenerin bu turu gececeğini düşünüyordum ama fark yemeden kurtuldu. Rakip takımı çok beğendim. |
Her zamanki tablo...
Transfer yapmak için Şampiyonlar Ligine kalıp kalmamayı beklersen, böyle şampiyonlar liginden olursun... |
bursa kaldırdı parayı...
çok kötü oynadı fener bide ha bire kırmızı kart yeme huyumuz başladı... |
Çok vahim bir durum.
Olacağı buydu. Göreceksiniz arkadaşlar Daum'un durumundan çok daha beter olacak bu takımın hali. Takım bana göre şu anda çok dağınık ve kötü bir durumda. Aykut Kocaman'la pek bir başarı elde edilemez. Yeni sezonda UEFA'ya bile zor kalır bu takım. |
Yav biz devrim yaparkene takım kendini dağıtmış :(
|
Alıntı:
Bursa 10,5 milyon avroyu cebe koymuş fenerin sayesinde! Bursa bu sene fenere çok dua ediyordur herhalde:) |
Artık takım oluşturmakta iflas etti yönetim.
|
Galatasaraylı biri olarak üzüldüm. Geçmiş olsun.
|
Yarıldım :w:
ansalyem kırıldı yerde yazıyorum :w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Galatasaraylı biri olarak bu sonuca çok sevindim ama sevinmemin sebebi Fener düşmanlığı değil Bursaya giden 10,5 milyon euro bursanında artık daha ekonomisi güclü bir takım olacağı için artık anadolu takımlarıda büyüsün .
|
razalet!.. ey yönetim transfer icin neyi bekledin.. forvette becereksiz gökhan ve kafasinda futbolu bitirmis semihlemi gol atacakdin..
ne diyelim her ise bir hayir vardir, fb ye uefa da basarilar.. |
o değilde madem gökan gönül oynayacak alsana ilk 11 e
|
Alıntı:
|
Millet trilyonlar harcar kupayı kazanmak için. Bizimkiler para kazanmak için can atıyor.
|
Tüh lan üzüldüm...
Şampiyonlar liginde sıfır çekemeyecekler...http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon11.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
:güzel::güzel::güzel: |
Alıntı:
|
No sinir harbi ;D
Yes maden suyu ;D Valla Gs umrumda değil elensin veya elenemsin fenere bakıyorum ben ;D Hiç değilse ülke futbolumuz fazla rezil olamdan sessiz sedasız elendi :w: |
o futbolla değil devler ligine süper ligde bile ilk 10'a zor girersin..biz diyoruz fener inanılmaz bir şansla kazanmıştı gs derbisini, gs karşısında kasımpaşadan bile aciz kaldı, galatasarayın 2 topu direkten döndü 2 tane kalenin önünden goller atılamadı az daha fark yiyecekken kaleye sadece 1 kere gelip gol attılar öyle yendiler galatasarayı..gerçekleri dile getirmek yerine feneri balon yapıp havaya uçurdular demedikleri övmedikleri laf kalmadı...şimdi görmüşlerdir gerçekleri..stoch'uda galatasarayın elinden aldılar demedikleri laf kalmamıştı bazılarının, çok güzel oldu dün gece.
fener aragones dönemini bile mumla arayacak gibi görülüyor |
Alıntı:
senin aklın hala derbidemi kaldı usta ya ;D;D |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:31. |