![]() |
Erbakan'dan referandum çıkışı
Alıntı:
http://www.habervaktim.com/haber/135...um_cikisi.html Erbakan hoca referandum hakkında acıklama yapmış. Bazılarını üzecek sanıyorum. Hayırlı olsun. |
chp yi mhp yi üzer bu.
Yoksa başkalarınıda mı üzer |
Erbakan hoca kendisine yakışanı yapmıştır...
|
Takınılması gereken tavrı takınmıştır.Tebrik etmek gerekir.:güzel:
|
Hocanın evet demesi bazı çevreleri oldukca üzüntüye boğmuş olmalı...
|
Alıntı:
milli görüş camiasında evet diyecek insanlar çok üzülmüştür... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlsı...
Milletin başka işi kalmadı sankide erbakan hoca evet dedi diye üzülecek.... |
Küçük büyüğüne parazit yapmadığı ve kaşınmadığı sürece, büyük küçüğü ile uğraşmaz. Çünkü gerek ve ihtiyaç yoktur...
Hoce Evet dese ne olur hayır dese ne olur... Buradaki insankarın sıkıntısı sadece Hocanın neden açık açık çıkıp '' evet '' diyeceğim, demiyor olması idi. Hoca çıkıp evet demek hayırlı olacaktır demiş ama arkasınında maşallahı var... Hocanın evet dyecek olmasının kimseyi üzeceğini zannetmiyorum. |
Hocanın değişikliği desteklemesi iyi oldu...
|
bir oyda bir oydur..
|
Alıntı:
Böyle iki seçeneği olan ve iki eçenek arasında dağlar kadar farkın aşikar olduğu bir seçimde bir oyu bırak 700.000 oyun bile çokda önemli olacağını zannetmiyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende diyorum ki aradaki fark milyonlarca olacağı için 1-3-5 ve hatta 700.000 oyun hiçbir ehemmiyeti yok... |
Alıntı:
|
Seni takdir ediyorum Sayın Mavera, Ak PArtinin içinde senin gibi mütevazi insanları görmek ne kadar güzel... Sen ne kadar anlatırsan anlat, Nusret burnu dik duruş sergilemeye devam edip, azınlıkları aşağılayacak. Bence hiç uğraşma... ;ı:
|
Milli görüş forumdaki bazı kişilerin üzüleceği kesin...
Çünkü orada birçok hayır oyu kullanacak ve sandığa gitmeyecek olan var. Erbakan demesine rağmen... |
Alıntı:
1 senenin kıymetini sınıfta kalan bilir 1 ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir 1 haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir 1 saatin kıymetini sevgilsini uğurlamak için peronda bekleyen bilir 1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran bilir 1 saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan bilir 1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir 1 oyun kıymetine kalmayız inşallah Kaldı ki 700.000 den bahsediyoruz... |
Alıntı:
BEn sadece bu referandum için konuşuyorum... |
Alıntı:
inşallah gönlünüzce olur... |
Alıntı:
|
Erbakan fanatikleri büyük hüsrana uğramıştır sanırım. Hayır demek için çırpınıyorlardı bazıları . Şimdi hayır deseler Şerefsiz olacaklar çünkü hocaya sadakat şerefimizdir diye ortalığı yıkan onlar
Şerefleri için evet derler inşAllah :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mgf den aldığımız bilgilere göre mg gençliği hocasına gidince eve bir bulut gelmiş ve güneş yok olmuş erbakan hocada konuşmasını yapmış
Necmedduni sinopi hazretleri faciasından sonra 2. bir facia Allahım bu sapkın yola hızla ilerleyen bazı milli görüşçüleri doğru yola ilet yarabbim |
Alıntı:
Yok artık ya :) |
şimdi ben de hiç olmazsa bulut gelmiş diyorlar bazıları gibi ikinci peygamber ilan etmiyorlar diyeceğim boşuna bir tartışma çıkacak.
onun için ben demeyim, yukardaki lüzumsuz yazıyı da görmezden geleyim. |
Alıntı:
|
Kimse kimseye knici peygamber demedi hatırladığım kadarı ile, peygamber gibiadam dedi diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorda olabilirim ve zaten ihraç edildi...
Bir kişinin yaptığı ile bir topluluğun yaptığı nasıl aynı kefeye konulabiliyorsa artık... Ama hadi ben birşey demeyeyim... |
bir kişinin dediği topluluğu bağlamazmış değil mi? bulut konusu da öyle olmalı ama pek keyiflenmiştin:)
|
MGF den bahsedilmiş, tek kişinin yaptığını zannetmiyorum...
|
Ayrıca bir kişinin dediği topluluğu bağlamaz demedim, bir kişinin yaptığı ile topluluğun yaptığı aynı kefeye konamaz dedim...
|
tek kişi veya 10 kişi veya 50 kişi ne farkeder? bir cemaati, bir toplumu bağlar mı?
Hayır. o zaman keyifli keyifli gülmeycektin:) bir kişinin yaptığı ile topluluğun yaptığı aynı değildir tabi ama öyel bir topluluk yok ki? bulut mulut vs. bir kaç kişinin şeyidir, mesela ben forumda o yazıyı görmedim bile, görseydim gülerdim:) neyse, bu tip şeyler üzerinden kişilerin hataları için, bir kaç kişinin yanlışlıkları için, fevri tavırları için ne milli görüş camiasını ne de sizin camiayı suçlamak doğru değildir. konu erbakan hocanın referandumda evet diyeceği. Ve genel istek üzerine!!! Erbakan hoca bunu görüntülü, sesli olarak yayınladı! Vesselam. |
Yetmez ama evet...
|
erbakan hoca demiş yeterli değil demokrasiyle ilgisi yok :)
milletimiz için gerekeni milli görüş iktidara gelince yapacak demiş :) |
Alıntı:
|
yani erbakan halka bir anaysa önerse reddeceksiniz öylemi....
|
malum mgf de banlıyız :)
yeni mesajlar bölümünede giremiyoz :) anca bunu bulabildim :) http://i33.tinypic.com/35i0t4n.png |
İki palet sesinden korkup geri vites yapmayacağının garantisini alırsak neden karşısında duralım. Ama ya yarı yolda kalırsak...
|
| All times are GMT +3. The time now is 15:43. |